עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אממ בגדול אין לי מושג איך לנסח את השאלה בכותרת ולא מצאתי מקום יותר טוב לשאול אותו אז הרשתי לעצמי לפרסם פה . אז ככה הזמנתי עכשיו מאייבי את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/Battery-Box-holder-ON-OFF-Switch-for-4-AA-4AA-Batteries-/221485828153?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3391958839 ורציתי לדעת , אם אני שם בו סוללה אחת , 2, 3 (או בקיצור לא את כל ה 4 ) עדיין אני מקבל זרם בחוט השחור והלבן ? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Nightbeat,

הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jackbh,

שלום : קראתי די הרבה תגובות לגבי ספקים ולא נתקלתי עם ספקים של COOLER MASTER רציתי לדעת מה דעתכם על הספקים האלה הם דווקא לא זולים לפי מה שבררתי. תודה

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by nimrodim,

http://www.omc.co.il/Products.php?id=CRS-CMPSU-750TX&category=CRS-CMPSU-750TX&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_092/ מחיר ממש בריצפה לספק איכותי...525 ש"ח ל CORSAIR 750? רק שימו לב לטעות באתר - הספק הנ"ל אינו מודולרי.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. שלום רב, רציתי לדעת איך אני יודע כמה אמפר צריך להיות האל-פסק שאני מתכנן לקנות, נצא מנקודת הנחה שהספק של המחשב שלי הוא 600W (עם מסך 22' אם זה קשור). כמו כן, אם אפשר המלצות על דגמים ספציפים במחיר הגיוני. (עד 500 שח). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by slassaf,

יש למישהו ביקורת על המארז הזה? ממה שמצאתי פה יש רק דיבורים כלליים אבל לא ביקורת ספציפית. הוא נראה טוב מבחינת אורור ומחיר. אבל אני לא בטוח לגבי התופסנים של ההארד דיסק אם הם שקטים

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by kdani,

שלום, אני עובד עם ה-SMART UPS 1500 כשלוש שנים. עד עכשיו הוא שרת אותי נאמנה, בשבוע האחרון כל הלדים של הבטריה מהבהבהים קבוע. אני חושב שהבטריה הלכה (למרות שיש נורה ספציפית לזה והיא לא דולקת) מבחינת העומס אני נמצא בלד הראשון (הוא סחב פעם 2 מחשבים ו-3 מסכים, היום הוא סוחב מחשב + מסך + נתב) משהו מכיר את התופעה ? האם זו בטריה או משהו אחר ? שווה לתקן או לקנות חדש ---> ואם כבר חדש, אני לא בדקתי כבר שלוש שנים ,האם יש לו יורש ? או שפשוט כדאי לקנות את אותו מוצר שוב ? (הוא די יקר...) תודה, דני

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by Os.Master,

----

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by Rin,

הזמנתי בהתחלה מחשב עם Antec Sonata II ואז אמרו לי בחנות שעדיך לי CM Silio 500 ( הפרש של כ50 שקל ) איזה מארז יותר איכותי \ שקט מבין השניים ? יותר דגש על שקט אשמח לתגובות + אולי יש מארז באותו מחיר 350-400 שיותר טוב משניהם? ( שוב דגש על שקט ) ( מחשב בלי כרטיס מסך - לוח אם עם כרטיס מסך מובנה - מחשב קטן ופשוט ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by itay5618,

שלום יש לי במחשב את הספק thermaltake litepower 600w והמערכת שלי היא כזו- i5 750 p55a g55 gts450 4 ראם אני רוצה לקנות כרטיסי מסך חדשים חשבתי על מערך 6850 או 6970 יחיד ובעתיד יש אופציה לעוד אחד.. או 570 gtx יחיד.. השאלה האם אני צריך לשדרג ספק בשביל הכרטיסי מסך האלו או שאני יכול להישאר איתו? דחוףף תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by xena,

שלום, אני שוקל החלפת מארז. סיירתי קצת בפורום הזה וכצפוי נדלקתי על P182. אך גם ראיתי שלרבים וטובים כאן יש CHIEFTECH DRAGON כמוני. כעת אני מתלבט האם להשתיק את שלי או לרכוש P182. כרגע אלה הדברים שמפריעים לי במארז שלי והייתי שמח לשמוע עצות בנושא: 1. אוגר תוך חודש כמות אדירה של אבק בפנים. 2. לא מספיק שקט. כרגע מה שממש מפריע לי ובגללו חיפשתי מארז להחלפה זה 1. אם יש משהו לעשות בנושא עם המארז שלי, אשמח לשמוע. אם לא, אשמח לקבל המלצה על מארז שכל כולו מוקדש למניעת כניסה של לכלוך פנימה. לטפל ב 2 על הדרך גם כן יהיה נחמד. ראיתי שישנם KITים לכך וגם כאן אשמח לעצה. כמו כן, אין כעת מקום למאווררים 120 מ"מ אצלי אלא רק 80 (מרעישים). האם יש אפשרות כלשהי שאשים בכל זאת 120 במארז הזה? תודה רבה מר…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אז בשעה טובה אני מתחדש וקונה מחשב חדש. המפרט הולך ומתגבש אבל נתקלתי בבעיה בבחירת הספק והמארז שייתנו תמורה טוב לכסף המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מקלדות: Logitech Logitech Wireless Desktop Set MK320…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by spider272,

הם הenermax naxn 550 היה שווה ת 300שקל??

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by Ramboli,

שלום לכולם, כרגע יש לי מארז ישן של Thermaltake מדגם VBS1000BWS. אני מעוניין להחליף אותו למארז גדול ומרווח יותר המכיל 7 מקומות לכוננים קשיחים (כרגע אני משתמש ב6 למרות שיש לי רק 5 תושבות). בנוסף רצוי ששליפת הכוננים תהיה כלפי מעלה, כלומר אם המחשב שוכב, ניתן יהיה להוציא אותם ע"י משיכתם מעלה. האם יש דבר כזה בשוק? תקציב עד 400 ש"ח. תודה!! עריכה: מצאתי את CoolerMaster N600 עונה על צרכיי רק ב50 ש"ח יותר מהתקציב. שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להתקין את הכוננים הקשיחים בצורה הפוכה? כלומר שחיבורי הSATA יהיו כלפי הדלת השמאלית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lharpaz,

שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 340 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by Urix,

למחוק

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by yuvalg,

אני מחפש מארז HTPC שאמור להיכנס למזנון שעומקו 38 ס"מ, כלומר המארז צריך להיות בעומק של 35 ס"מ לכל היותר. מבחינת רוחב וגובה אני פחות מוגבל ויכול להיות בגדר הסטנדרט (רוחב 44 ס"מ וגובה 15 ס"מ). המארז חייב לכלול פתח קדמי לכונן BR ורצוי שיכיל לפחות שני כוננים קשיחים. חשבתי בכיוון של silverstone grandia gd05b

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  18. שלום חברים, אני ממיר מחשב רגיל ל-HTPC. אני צריך לרכוש מארז מתאים לכך ולהעביר אליו את כלל החלקים הקיימים (ספק, קשיח, מעבד, זכרונות, לוח אם Full ATX) אודה לכם על המלצה על מארז נאה ומתאים ועל לינק אם אפשר למקום המאפשר קנייה. לא רשמתי תקציב מדויק מכיוון שאני מחפש פשוט את התקציב המינימלי ואיני יודע כמה לרשום. תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by MasterDK,

שלום ושבוע טוב! יש לי את המפרט הבא: Intel Core I3 Stock CPU Cooler Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2GB Kingston MSI Geforce GTX650-Ti 500GB HDD Seasonic 430W S12II Bronze צורב DVD וכל זה יושב היום בתוך מארז Raidmax Apex שהוא כמובן לא מתאים ל HTPC. לצורך אסטטיקה ויופי אני מחפש מארז שוכב\HTPC שיכיל את כל זה עם אופציה לוהספת SSD בעתיד, שיהיה מקורר טוב וכמובן ללא ספק, כי ספק כבר יש לי. המחשב ישמש אותי לצורך צפיה בסרטים ומשחקים ויחובר לטלויזיה. עדיפות עד 300ש"ח אבל אהיה מוכן לחרוג ל 400. תודה!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by zionovadia,

בעיניין מארזי Itx וביחוד RVZ01 silversotne מציגה ספק גדול-קטן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by wewe1,

מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  22. היי, מאחר ואני מתעסק יותר בצד התוכנה יותר ולא כמו פעם שהייתי מתעסק יותר בצד החומרה אשמח להמלצה על מארז כמה שיותר שקט וכמה שיותר קטן אך גם קריר . בעיקרון, אין לי תקציב מוגדר. אשמח לכמה הצעות מ 500 שקל עד 1000 המארז הולך לכלול את החומרה הבאה I5 2500K H77 לוח 16 גיגה ראם כרטיס מסך 6770 ו4 דיסקים קשיחים שמהם 2 הם SSD תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by lipa,

http://techreport.com/articles.x/13271/1

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Radeon38,

נתקלתי בהם במחירים שונים. ולראשון ללא ה "II" יש מאוורר נוסף.ביציאה כלומר בחלק שנמצא בחלק האחורי של המארז.למה ה"חדש" יותר מגיע ללא המאוורר הזה? גם במחיר הוא יותר זול. ואני לא עושה פרסומות !!! הראשון בפנדה עולה 435 ו "II" בנועה עולה 550 ואני מדבר על אותם הספקים 500W סדרת M מודולרית עם מאוורר 12 II מגיעה רק עם אחד ואילו הראשונה מגיעה עם עוד 60 או 80. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by kokoki,

השבוע קניתי את ה- nzxt phantom 530 ושמתי לב שהפאנלים הצדדיים שלו לא נסגרים בצורה חזקה אלא רועדים קצת במקום (עדיין לא חיברתי את מערכת המחשב למארז כך שאני לא יודע אם הפאנלים ירעדו כשהמחשב מופעל), האם זו בעיה במוצר או שככה זה וזה לא ממש קריטי? אני אשמח לשמוע תשובה גם ממי שיש לו ניסיון במארז הזה, תודה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.