עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dani9998,

היי, שווה לקנות את המארז הזה? יש לי מחשב דיי חדש עם מארז ממש ממש ישן של THERMALTAKE והחלטתי לשדרג אותו כי בישן נדפקו המאווררים. תקציב עד בערך 500 שקל, אפשר לחרוג עד 100שקל~ מפרט אם צריך: core i3 540 HD6850 Seasonic 650W GIGABYTE GA-H57M-USB3 וקירור דיי שבור של artic cooling אם אני לא טועה(המלצות לקירור חדש יכולות להתקבל גם ,בתקציב של 150שקל בערך) אז בנתיים ראיתי את המארז הזה, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעריכת וידאו. אני רוצה שיהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא עד כדי כך קריטי כלומר הוא יכול לעשות רעש בתנאי שזה ברמה סבילה עריכה: שכחתי לציין שאני צריך את זה מKSP

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. Started by Andreyy,

המליצו לי חזק על המארז הזה. שאלה ראשונה : זה משנה אם יש חלון במארז או לא? דבר שני המארז עולה 400 שקל והוא נראה פשוט כמו קופסא שחורה לא יפה לעומת זאת ראיתי מארזים ב 250-300 שקל שיש להם עיצוב יפה. זה סתם מציק לי או שמלראה באמת יש השפעה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. איך הספק כוח?: Nitro 750W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10508 הוא טוב? והוא יתאים לכרטיס מסך HD6950? שווה לקנות אותו ב 450 שקל?

4. Started by shoam,

אני צריך חוות דעת על שני המארזים כמו: 1. איך הם באבק ? 2. מה הרמת השקט שלהם ? 3. מי יותר שווה ? 4. יתרונות ? 5. חסרונות ? 6. ומי עדיף יותר ? ועם יש מארזים יותר טוב ומשתלמים בסוכמים האלה.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. Started by rank,

לאיזה oc אני יכול להגיע עם הספק הזה והמעבד ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx570 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  7. Started by יק,

תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. אני צריך ספק כוח שיתאים למערכת הבאה: AMD ATHLON X2 6000+ כ.מסך GEFORCE 8600GTS 256MB רצוי מחנות WWW.KSP.CO.IL או WWW.PANDAS.CO.IL תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. Started by R0112,

1) האם הספק הזה איכותי וטוב? 2) האם הספק הזה יתאים למערכת: מעבד: E6300 לוח אם: abit IB9 965 כרטיס מסך: geforce 7600 GS שני כוננים קשיחים, 2 מאווררים במארז +1 על כרטיס המסך, 1 על המעבד (accelero L2 Pro ו Freezer 7 Pro). 3) עד כמה הספק הזה יהיה אקטואלי גם לשדרוג של המעבד וכרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. בעקבות מספר בעיות חומרה שהופיעו ב- NAS בן השנתיים ומשהו שלי וכשהמקום הפנוי שבו הולך ומצטמצם, התחלתי לחשוב על הדור הבא, שיהיה better, stronger, faster. Gentlemen, we can rebuild him! We have the technology. 8) והפעם אני הולך ללמוד מהניסיון ולא לחזור על הטעויות שעשיתי בפעם הקודמת. הפעם יהיו טעויות חדשות! כבר יש לי רעיונות בנוגע למערכת ההפעלה, למעבד, ללוח האם, לדיסקים, אבל כל זה יבוא אח"כ. השלב הראשום הוא לבחור מארז וספק. המארז אמור להיות קטן ככל האפשר ועדיין להחזיק שישה דיסקים (לא צריך לשמור מקום להתקני 5.25" או לפלופי - לא יהיו כאלו) עם איוורור לכלוב הכוננים ועם פילטרי אבק לכל כפתח כניסת אוויר רציני, שקט ככל האפשר וכמובן זול. הספק לא צריך להיות חזק - גם בהערכות הכי מופ…

11. אלפסק של אדווייס נניח דגם 750 שעולה בערך 450 שח...שאמור להגן מפני קפיצות מתח על מחשב נייד בלי סוללה... הבנתי שחייבים לחבר את האלפסק כל הזמן לחשמל כדי לשמור על הסוללה גיבוי שלו מרגע הקניה, העניין שאני מנתק את המחשב נייד (נייד ללא סוללה או עם סוללה , אם זה משנה משהו) מהאלפסק בלילה. א. כמה חשמל האלפסק צורך כשאין לו צרכן מחובר אליו ? ( המגבלה של האלפסק הזה היא 500 וואט אם איני טועה) האם הוא צורך כל הזמן 500 וואט או בהתאם לצרכן שמחובר אליו ? ומה קורה כשאין צרכן מחובר אליו ? ב. מה יקרה אם אנתק לגמרי את האלפסק לשבוע או יותר מהחשמל , האם הסוללת גיבוי תגמר ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות את המארז: antec nsk2480 ורציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו את : Scythe Yasya האם הקירור הנ"ל יכול להכנס לתוך המארז?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by lip,

שלום, הזמנתי מחשב עם הספק הבא: b]ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332 אך הוא לא זמין ולא יהיה זמין בתקופה הקרובה. במקומו מציעים לי אחד משלושת הספקים הבאים: ספק כוח: [..] ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי ₪292 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 500 - RETAIL - זמין במלאי ₪280 ספק כוח: [..] HEC COUGAR 550W RS - RETAIL ₪323 אשמח להמלצה על איזה מהם ללכת, הפרמטרים החשובים לי הם אמינות ושקט. כמו-כן האם הם משתווים ברמתם לספק המקורי? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by Dudass,

שלום, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב, החלטתי ללכת על משהו טוב ומהר מאוד הגעתי למפרט די יקר, הפריט האחרון והבעייתי ביותר מבחינתי הינו ספק הכח, ניסיתי ללמוד את הנושא ונתקלתי בים של מידע האם יש למישהו הצעה לספק אמין?? בתקציב של עד 400 ש"ח?? דרך אגב המחשב יכלול מעבד של אינטל I7 2600k, וכרטיס מסך חזק, המחשבונים העריכו כ 400W. תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by lempsar,

בשבוע הקרוב אני מתכנן קניית מחשב, i5 2400 quad core Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 אין כרטיס מסך נוסף (אשתמש בזה שעל המעבד), אין משחקים, אין אובר-קלוק. לכן אין דרישה להספק גבוה אך אני מעוניין בספק איכותי ושקט. המחשב נשאר דלוק כל היום ולכן הייתי אני מעוניין בספק "יעיל" - אחד שיצרוך כמה שפחות חשמל בזמן מנוחה. תקציב - עד 500 ש"ח. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  16. שלום אני בתהליך של הרכבת מפרט. מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, בגבולות תקציב הגיוניים. המפרט: מעבד: interl core i3-2100 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro rev.2 לוח אם: intel cold lake dh67cl הארד-דיסק: wd 500GB green אין כרטיס מסך יעודי, אבל כן יחובר כרטיס קול (פנימי) . האם מארז compucase 6t + ספק 400W יהיו מספיק שקטים? תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. Started by SliDeRShai,

היי, הייתי שמח לקבל חוות דעת על המאז Lancool Midi Tower PC-K60B Black. חשוב לי מאוד שיהיה שקט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. שלום אני שוב צריך עזרה בבחירת הספק המערכת כוללת Intel Sandy Bridge Core I5 2500, Socket 1155, 6MB, 95W, 3.3GHz, Box Asus P8H67 B3, H67 Chipset, Socket 1155 Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 KVR1333D3N9/4G Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata 2, F3 HD103SJ Antec P183 GigaByte Radeon 6950 2GB DDR5, Retail Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black קודם כל, כמה Watt אני צריך בשביל המערכת? (לא מתוכנן OC, המחשב לשימוש כללי וישאר פועל גם בשעות הלילה) חשוב לי גם כי הספק היה שקט. התקציב שלי הוא עד 450 (גמיש, אבל עדיף לחסוך) כמובן שאני צריך את עזרתכם, המלצתכם על ספק מתאים מ IQPC שם אני בונה לעצמי את המפרט. באתחלה בחרתי ב Antec 620W - HCG 620 אבל הוא יהיה במלאי רק ב סוף החודש,…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. AMD Athlon II X4 640 Corsair CX430 Sapphire HD5770 Kingston 2x2GB DDR2 800MHz Value Gigabyte MA74GM-S2 לא מתוכנן OC. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי מחשב מלפני כ-4 שנים. בגדול, אין לי בעיה כלשהי עם המחשב מבחינת חומרה (הוא מריץ כל מה שאני זקוק לו כרגע וללא בעיות מיוחדות, כך שאני לא מתכנן כרגע לשדרגו), מלבד בעיה אחת: רעש, המון רעש! המארז מעולם לא הצטיין בקירור אופטימלי ושמר על טמפרטורות יחסית גבוהות, וגם היה מעט רועש. הבעיה היא שבזמן האחרון הוא החל להרעיש באופן יוצא דופן, ככל הנראה בעקבות מחלה כלשהי של ה-Zalman 8700, ולכן אני נדרש לעשות מעשה. במידה ולמישהו יצא להתנסות עם המארז הזה (Mozart VC4001SNS), האם אפשר לטפל בנושא הקירור/רעש ע"י פתרון קירור כלשהו (Scythe Ninja 3, למשל) או שכבר כדאי להחליף למארז חדש (היום אני כבר לא זקוק ל-HTPC, כך שזה כנראה יהיה משהו בכיוון של CoolerMaster 690 II או Lancool K62B…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  21. מפרט טכנאי מעבד AMD X4 965 כרטיס מסך hd 5850 1g asus לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE זכרונות 2X Kingston ספק נוכחי Antec 350W אני כמעט בטוח שהוא נישרף ... אני צריך המלצה לספק טוב שיחזיק תמערכת כמו שצריך תקציב 300ש'ח- חריגה 50 ש'ח (-:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by mwalker03,

לאחר שהתייאשתי מלחפש בארץ את ה CM 690 II Advanced - עם החלון צד (משום מה יש אותו רק בגרסה בלי החלון) ראיתי מארז טוב מבית טוב של LIAN LI http://techwiki.hardwarecanucks.com/product/0NzEyNTkxNDk2MDI1/Lian-Li-PC-7FNW/#fetr מישהו מכיר אותו ויודע איך הוא ? לא עולה הרבה - 660 שקל, איך הוא מבחינת מקום וריווח ? והאם הוא יתאים למערכת קירור מים ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. Started by Vissor,

שלום למבינים. מבקש המלצה למארז וספק שקטים במיוחד,המחשב הולך לעמוד בסטודיו להקלטת סאונד. כל שאר החלקים נבחרו כבר. רמת הדציבלים הכי חשובה,הספק אמור להיות לפחות 500W REAL. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913.html עוד לא יצא לי לקרוא את זה, אבל נשמע מעניין.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. Started by sabosal,

בעקרון המערכת לא תהיה מאוד תובענית. מעבד 2500k, כרטיס מסך כרגע 9800gt. אולי אשפר, אבל לא יהיה מערך כרטיסים בשום שלב. מתוכנן O.C סולידי. בכל מקרה, מה שיותר חשוב בכל הסיפור הזה הוא השקט. הספק הנוכחי מוציא אותי מדעתי. חשבתי על סביבות 350, אבל זה גמיש. ראיתי הרבה המלצות על Seasonic http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1439 אך איני יודע איך הוא בנושא הרעש. האם יש ספק יותר שקט ממנו? תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים