ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום!!!.. הייתי רוצה המלצה על ספק טוב שכרגע יחובר עם כרטיס מסך 9600 על מערכת ישנה עד אשר תוחלף למחשב חדש בחודשים הקרובים.. לפניי זה יש לי כמה שאלות ... כאשר יש חיבור חשמל לכרטיס מסך 6P וליד זה כתוב PCI_E 1 וחיבור חשמל 6P+2P וליד זה כתוב PCI_E 2 כיצד אני אחבר את הכרטיס מסך בהנחה והוא 9600 והאם זה משנה באלה מן החיבורים אני משתמש רק ב- 6P או 6P+2P רק בלי ה2P ???. מדוע ישנה אחריות שונה בכמה מקומות עבור אותה ספק EMERMAX מהדגמים החדשים למשל???.... 5 שנים או 3 שנים ומי נותן את האחריות הרישמי בישראל עבורם??. מתלבט בעקרון בן המודלרי 425 לבין הפרו 525 כאשר מה עדיף יותר כוח וחיבורים או מודלריות האם זה כזה קריטי או שניתן להסתדר עם זה גם במארזים לא גדולים במיוחד???? אשמח לקבל תשובות …
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אהלן חברים חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי, אפשר הסבר מהו PSU? אני רוצה לקנות מארז בKSP וכתוב לי בסוגריים ליד שם הדגם כך: )no PSU) ומאידך אני גם מעוניין לרכוש ספק כח ששם רשום לי: 14cm fan PSU אני מעוניין להרכיב את שתיהם במחשב אחד השאלה אם זה לא יתאים. לכן אני מנסה להבין מה זה בכלל ה PSU הזה. תודה רבה חברים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המארז הזה, אמרתם לי שהוא מגיע עם שני מאווררים מאחורה ובדלת.. להפתעתי שביקשתי שיעבירו את המאוורר של הדלת לקדימה גיליתי שיש שם מאוורר, ויש גם למעלה מאוורר, ויש בדיוק מתחתיו פילטר.. אז יש לי 4 מאווררים ופילטר. :) ולשאלה.. אני בטוח שהלדים שלו יעלו לי על העצבים עוד מעט.. מה אפשר לעשות בקשר לזה? אפשר לכבות אותם? להוריד אותם? או שפשוט לקצר אותם :-\ למה יש את המפתח מאחורה? או נועל את החלון? את האחורה? אני לא רוצה לשחק עם דברים שאני לא יודע מה שימושם כדי לא לגרום נזק למארז.. איזה באסה שהכרטיס מסך כל כך יפה (88GTS) והחלון כל כך גדול אבל הכרטיס הפוך \: מה ההגיון בזה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם בסידור הכבלים במארז (FULL TOWER) ישנה איזושהי "בעיה" עם אורכי הכבלים בספקים הנ"ל (לפי מה שראיתי ב750 ו610 האורכים זהים והינם לא מודולרים) לעומת האנרמקס שהוא מודולרי אבל אורכי הכבלים שלו הם כ55 ס"מ במקסימום. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לוודא שאני עומד לחבר נכון את ספק הכח ללוח האם ולא לשרוף שום דבר בטעות לוח האם DH67CL של אינטל וכאן מפורט חיבורי הכח שלו http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006631.html ניתן לראות שיש לו כניסה של 2X2 ספק הכח הוא Antec VP600P ואלה החיבורים שלו http://www.antec.com/connectors.php?ProdID=11282 אני מניח שאני אמור להשתמש בATX 4+4 ולחבר אותו ל2X2 אבל באיזה צורה? האם לשים את הרביעייה הימנית, האמצעית או השמאלית? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד בפני קנייה של מחשב חדש, ואני מתלבט בין ה-Antec P182 http://tms.co.il/product/4787 או ה-Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product/3253 אני עומד להכניס במארז הזה כנראה CF של 4850, או CF של 4870 (ה-4870 אם לא עכשיו, אז בעתיד) חשוב לי השקט, אך גם שהמארז יהיה מקורר. וכמובן- העיצוב, אני לא מחפש מארז מצועצע מידי, ולשני המארזים האלה הגעתי אחרי שהסתכלתי על הרבה מארזים... אז תודה מראש לעוזרים בבחירה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגן ברקים מומלץ שכדאי לחבר אותו למפצל של 8 שמחובר אליו מפצל נוסף של 5? (מתוך ה13 שקעים 2 פנויים). בנוסף אין לי ממש מושג עד כמה זה יעיל אם אני יקנה 2 מגני ברקים(שניתן לחבר אותם למפצל) ואל המגן ברקים הראשון אני אחבר את המפצל של ה8 ואל המפצל של ה8 אני אחבר את המגן ברקים הנוסף ואליו את המפצל של ה5? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
זה שאלה ששאלתי מזמן והיה ספקות עכשיו כנראה העניינים יותא יתבהרו . הספק שלי 400w של hes שבא ביחד עם המארז 6a19 פרטים הכתובים על הספק ac input: > 100-120vac 47-63hz 10\5a dc output : > +3.3v \ +5v \ +12v1 \ +12v2 \ +12v \ +5vsb max.a: > 30a\28a\14a\15a\0.3a\2a +5v&+3.3v combined 145 total output 400w
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמה רועש זה יותר בין הגרסה עם החלון לבין האחת בלי? כי אני מעדיף שהמארז יהיה שקט אבל אם אפשר גם אז שיהיה חלון. אם יש עוד מארזים שקטים (אבל עם תמיכה בראדיאטורים ןI/O טוב (מיקרופון ואוזניות בנפרד 4 USB וכו) ומערכת קירור טובה) אשמח לקבל הצעות גם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בחנויות בקופסה לבנה מוצר שנראה לפי הקופסה כאילו מיועד למרכיבי OEM (לא קופסת RETAIL צבעונית ומצועצעת). המוצר עצמו נראה מלוטש יפה, כבל אספקת מתח ללוח עטוף בשרוול כמו שצריך, מאוורר 120 מלמטה, שוקל משמעותית יותר מכל גנרי שמוכר סטנדרטי. כתוב עליו 450 וואט. קונקטור אחד של חיבורים 4 פין לכרטיס מסך. על הספק היתה מדבקה HUNTKEY. במחיר שנתבקש היה כמעט 350 ש"ח. האתר המוזכר www.huntkey.com עובד כאילו כל הצרות של העולם יושבות עליו, אם כך יעבוד הספק אז זה מאד חשוד. מישהו מכיר את הדבר הזה? מישהו מכיר את החברה הזו? האם זה REBRANDING של מוצר מוכר אחר? משיהו יודע מי מיבא את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת מהי הדעה הרווחת לגבי מארז טלסטאר איקס.האם יש משהו מעבר ליופי הרב?התציב הוא 400 והטלסטאר פשוט יפהפה.האם הוא טוב בהתאם
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה ספק-כח עדיף, ולמה?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב שהמפרט שלו הוא כזה: מסך Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 ספק כוח Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX לוח אם Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 קירור למעבד Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT זיכרון Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 דיסק קשיח Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כרטיס מסך Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail שכנראה יפתח לHD6970 כונן אופטי SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black עד היום השתמשתי במחשב נייד כך שלא חששתי מהפסקות חשמל שכן הסוללה המשיכה להחזיק את המחשב ויכולתי לבצע כיבוי מסודר. עכשיו כ…
-
- 10 תגובות
- 12k צפיות
-
-
היי כנראה שלא יהיה מארז אפולו ב SKYPC ויש לי כמה אפשרויות. להחליף למארז כמו ה RAIDMAX SAGGITA,לבטל את ההזמנה בכלל ולנסות חנות אחרת או מוצא אחרון שלא נראה לי זה לרכוש את האפולו בנפרד ולהרכיב הכל לבד בבית. ה SAGGITA עולה כ 40 שקל פחות מהאפולו שזה לא הפרש די גדול אבל בטח יש הבדל באיכות. עכשיו אם מישהו יכול לתת לי את היתרונות והחסרונות של ה SAGGITA אודה לו מאוד וזה יכול לעזור לי בהחלטה הסופית. תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחר שה- CORSAIR TX SERIES 650W ניגמר המלאי של היבואן! המוכר הפנה אותי ל- SS S12 Energy plus 650W ואמר שהוא לא יורד מימנו. תנו לי חוות דעת מקצועית על ה- SS S12 Energy plus 650W כמה שיותר מהר כי מחר אני הולך להחליף את ה- HIPER S625W הקיים אצלי ל- SS S12 Energy plus 650W ואני לא מכיר אותו ביכלל. * אני קונה מ- SKY PC בראשון לציון. * הספק צריך להחזיק GTX 295 ו Q6600 ב OC של 3.4GHZ. תנו לי חוות דעת מקצועית, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.... הוא יספיק?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי את הספק הנ"ל אתמול והרכבתי אותו אתמול במחשב קיים. אני שומע רעש של מאורר פועל לסרוגין כל כמה דקות ומתגבר-די מציק אני מאוד חושד בספק. בדקתי את שאר המאוררים במארז ע"י ניתוקם הרעש לא בוקע מהם. ביטלתי את הsmartfan בביוס כדי שהמאורר של המעבד יסתובב במהירות קבועה. בכל זאת אני שומע שני מאוררים עובדים ואחד עובד ומפסיק לסרוגין. מישהו נתקל בבעיה הזאת בספק הנ"ל? זה נורמלי? האם הספק תקול? יש דרך לבטל את הרעש הזה? לפי הביקורות אני לא אמור לשמוע את הספק בכלל נ.ב חיזקתי את כל הברגים במארז ואני משוכנע שהבעיה לא הייתה קיימת לפני בספק הג'נרי הקודם. המארז ג'נרי גם כן אבל אני לא חושב שיש קשר כלל היות והרעש בוקע ממאורר הספק. לא בוצע OC או שינוי אחר מאז ההרכבה תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז coolermaster cm 690 III. אני מעדיפה אותו ולא שום אופציה אחרת למארז אחר. הבעיה שהוא כבר ישן ולא נמכר כמעט , ונמכר רק אצל מי שנשאר לו במלאי. בפלונטר ובסטרט פי סי , אין. בפלונטר היה עד לפני מספר שבועות ולצערי אין כבר. מצאתי כרגע רק ברשתות האלה http://www.coms.co.il/items/1402611-מארז-למחשב-CoolerMaster-CM-690-III-יבואן-רשמי#BigBuyNow https://www.yahavpc.co.il/product/721/מארז-חברת-cooler-master-דגם-cms-693-kkn1-cm-690-iii-צבע-שחור האם אתם מכירים אותם וממליצים מניסיון על אחד מהם ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת מנסיון אישי עם המארז הנ"ל..רמת השקט..קירור... בנוסף ארצה לדעת האם יש מתג לכיבוי הלדים במאווררים? באיזה צבעים הלדים המקוריים שמגעיעים עם המארז ? ומה ההבדל בין כל הגרסאות של האורורה שיש בTMS? האם יש הבדל ברעש אם אתם שמים רשת או חלון בצד? בתודה מראש ליאור ,
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק enermax 525W PRO82 העם הוא יספיק בישביל GTX570 ? מפרט מחשב: 2600k asus maximus 4 extreme 8gb g.skill 2133Mhz haf x noctua NH-D14 5770X2 crossfire WD 160G SG 250G
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מעבד Q6600 הסטפינג החדש. לוח GIGABYTE P35. 1950XTX ללא אוברקלוק. צורב,כונן קשיח,מקלדת עכבר. כל המחשב ללא אוברקלוק,לא מתוכנן גם אוברקלוק,יחזיק? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי אתמול הזמנה לחלקים שאני רוצה לקנות ושמתי לב שלספק כוח שלי אין חיבורים של 8 פינים ככה שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם יש לי רק של 4 ו 6 פינים למישהו יש פיתרון כלשהו ? הספק כוח שלי הוא: eg495p-ve-24p Enermax וואט 485 80% Efficiency ¤611 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤1,356 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤50 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤273 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤3,522 סה``כ: תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ככה המחשב שאני מביא זה לוח אם: EX58-UD3R מעבד : I7 920 כרטיס מסך: 5870 זכרונות:3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel שיקרר את הדברים אבל לא יהיה רועש מידיי וד"א אני חשבתי על הHAF932 או HAF922 שבאמת הייתי מעונין לדעת מה ההבדל בניהם ? :\ ראיתי תגובות טובות עליו כאן אצלנו בפורום. יש ברשותי SHRAK השאלה אם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה? ועוד שאלה קניתי עם זה ספק 600W של TT זה סבבה נכון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪457 מארז: Silverstone Redline 4 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪234 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת מערכת …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-