ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם אפשר לרכוש את המארז הזה בארץ? https://www.amazon.com/Silverstone-Micro-ATX-Mini-DTX-Mini-ITX-Computer/dp/B005DDCDH2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך המארז הזה מארז כולל ספק HEC 6A21 White 300W האם הוא בסדר ומספיק(עלותו 320 ש"ח וזה במסגרת המחיר שהקצבתי לעצמי)? הוא צורף ל: E7200 מעבד 2G זכרון כרטיס GFOURCE 9400 HD צורב ולוח G31
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ראיתי שיש מעט מאוד אזכורים בפורום על החברה. חיפשתי ברחבי הרשת ביקורות ומצאתי ביקורות די טובות על המארזים אבל לא הצלחתי למצוא כל כך ביקורות על הספקים שלהם. אני שואל מפני שה-APEVIA X-QPACK2 יכול להתאים לחבר שלי למפרט שלו אבל אין לי מושג מה טיב הספק שמגיע איתו (ה-500W). אני יודע שהאתר כתב ביקורות על הספקים של החברה לפני כשנתיים בשמה הקודם Aspire אבל הרבה דברים יכולים להשתנות בשנתיים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הספק במחשב שלי מת.. הספק שאני מחליף כרגע של 300W ולא צריך יותר מזה. אבל אני חושב לקנות מחשב חדש בהמשך ורוצה שהספק החדש יתאים גם לו. הכיוון למפרט שכנראה אני אקנה בהמשך הוא: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Gigabyte GA-H81M-HD3 Fractal Design Core 1100 Hynix 8GB DDR3 1600 Crucial MX100 256GB SSD Seagate ST2000DM001 2TB HDD Seagate ST3000DM001 3TB HDD LG GH24NS70 DVD SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX (זה כרטיס המסך שיש לי כרגע במחשב אחר, בלי קשר ישיר לנושא- זה יהיה עדיין רלוונטי להכניס אותו למחשב או שהכרטיס המובנה כיום במעבד כבר באותה עוצמה?) לשמור רווח להוספת עוד איזה כונן/כרטיס האם ספק 350W כמו SeaSonic 350W Active PFC 80+…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז נשרף לי הספק ואני צריך ספק חדש, התקציב הוא באיזור ה400-500. צריך להחזיק: Intel e6750 Intel dp35dp 3gb ram Wd 1tb 7200 Wd 500gb 7200 Hd6770 2 כוננים אופטיים מאוורר 120 מאוורר 140 לד לקחת בחשבון שזו מערכת שאני לאט לאט משדרג אז צריך שיהיה וואטים במחשבה על העתיד. אני בעקרון חשבתי על הcorsair cx600 או הcorsair tx650. עדיפות לksp ואייבורי כי אני בצבא ואלה החנויות היחידות שאני מספיק להגיע אליהן בימי שישי (קרובות מאוד לבית) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי קנה לפני כמה ימים בחנות מחשבים כלשהי, מחשב עם לוח אם של ASUS P5G41C-M LX וספק כוח של Zumax 500W. כאשר המחשב עלה ראיתי הודעת שגיאה: Anti-surge says unstable power supply בדקתי ב-BIOS של המחשב וראיתי שיש אפשרות לבטל אופציה בשם Anti Power Surge. כאשר ביטלתי אותה, ההודעה לא הופיעה והתקנתי Windows והגדרתי מה שצריך והחזרתי את האופציה של ה-Anti Surge. זהו מחשב חדש שיצא מהקופסה, אז הלכנו לחנות שתבדוק את הבעיה. הטכנאי שבדק אמר: כן, הדיסק הקשיח לא היה מוגדר (שקר) אז הגדרתי ועכשיו זה תקין. מה שבפועל הוא עשה (אחרי שבדקתי בבית), הוא בעצם ביטל שוב את האופציה של ה-Anti Power Surge. האם מישהו מכיר את האופציה הנ"ל? האם ידוע למישהו בעיות כלשהם בביטול האופציה? (אני מאמין שהי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: e6300 260GTX 2GB ga 965p s3 תקציב 425 יותר אין לי אפשר גם פחות חשבתי על MODU82+ 425W
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאל-פסק איכותי עד 500 ש"ח, אני צריך שיחזיק את המערכת שלי (שנחשבת חזקה יחסית, עם מתח גבוה ממתח של מחשב ממוצע) כ-10 דקות, ושיבצע כיבוי אוטומטי במקרה שאני לא בבית. כבר היו לי איזה 6-7 הפסקות חשמל, וזה בלתי נסבל.. פעם אחת הייתי צריך להחליף כונן קשיח ופעם אחרת boot mgr נמחק לי.. אבל הכי גרוע? שלוש שעות של השקעה ב-prototype נעלמו כלא היו.. אשמח להמלצות, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אשמח לדעת לגבי מידת הרעש שלו בבקשה. כמו כן אם המאוורר שלו זה O/I או שיש מצבי ביניים ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב P4 3G prescot לוח 865pe כרטיס מסך fx5200 לא משו מיוחד.. צריך ספק טוב יציב, ומאוורר טוב שלא ישרף לי אחרי שנה..
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ANTEC 1200 ANTEC 902 CM HAF 932 איזה מארז הכי טוב? איזה מארז הכי איכותי? איזה מארז הכי מומלץ? איזה מארז הכי שקט? לאיזה מארז יש סירקולציה הכי טובה? איזה מארז עשוי מחומרים הכי טובים ואיכותיים? האם הפילטרים של ANTEC 1200 מורידים את זרימת האוויר? בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? איזה מארז הכי מתאים לתקציב של 6600 שקל על מחשב? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כרטיס מסך של RADEON HD 3850, בתמימותי חשבתי שאוכל פשוט לחבר אותו למערכת ולהתחיל לשקוע בעולם של משחקים חדשים. כשניסיתי לחבר, הבנתי ש: 1. חסר לי כבל מתח של 6 פינים לחיבור לכרטיס מסוג PCI Express 2. ספק הכוח שלי, המקורי שהגיע עם המחשב, הוא 300 וואט ואני צריך אחד של 450. השאלה היא מה בכלל לחפש בספק? מה הסדרי גודל עבור ספק אמין בעל הספק של 450 watt וחיבור של 6 פין לכרטיסי PCI express? אני ממש לא מבין בתחום הזה, אז כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי נמצא אצלי בסביבות השנתיים כאשר שני מאווררים מאוד מאוד רועשים שהמחשב פועל, מאז קניית המחשב זה היה ככה אז אני מאמין שזה בעקבות הסלד הגבוהה שלהם, בגלל שחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט החלטתי שאני אחליף את שניהם בשניי מאווררים חדשים יותר ושקטים יותר, לכן אני צריך את עזרתכם איזה מאווררים לרכוש שהדבר החשוב ביותר זה שיהיו כמה שיותר שקטים. אחד המאווררים הוא בחלק הקדמי של המחשב למטה והמאוור השני הוא על החלק של המחשב שנשלף החוצה(צירפתי שתי תמונות). אשמח אם ההמלצות יהיו לחלקים שחנות אייבורי מספקת תודה ושבת שלום (:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם הספק FMA EG565P-VE 535W יחזיק את המערכת הבאה: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB TwinMOS X2 Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB SATA II 7200RPM 16MB LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) עכשיו אני יודע שהמארז בא בלי מאווררים, איזה מאווררים לקחת, וזה רק מ-KSP.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה חשוב? שיהיה שקט (לא קריטי רמת השקט, בשביל זה יש SLEEP) ושהמאווררים יהיו אמינים (שיעבדו לאורך זמן). שיהיה נוח לפתוח את החלון שלו ולשחק עם הכבלים בפנים. פחות חשוב איך הוא נראה, יותר חשוב מה שהגדרתי. ANTEC ONE ANTEC 300 SHARKOON T5 או אם למישו יש הצעות טובות יותר...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב amd 64 3000 (s-939) ובשביל מסך crt 17' samsung 793df כהגנה מברקים והפסקות חשמל / קפיצות מתח פתאומיות. המחשב מכיל: GIGABYTE 6600GT HEC Compucase CI-6A21 400W אני רוצה ups שידע לכבות את המערכת אם אני לא נמצא מול המחשב, וכן שיהיה שקט. האם בד"כ מחברים רמקולים ל ups, או שאפשר לוותר עליהם כי יש להם שנאי? בתודה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני כ-5 שנים רכשתי מחשב עם הספק כוח הנ"ל (http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Tt_Butterfly_480w/index.html) עד היום הוא משרת אותי בצורה טובה בלי שום בעיות (טפו טפו טפו ;D) אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, מחשב מבוסס i5, זה בערך יהיה המפרט, רק עם כרטיס מסך מבוסס GT3XX של NVIDIA שאמור לצאת בקרוב: core i5 750 2.66ghz לוח-אם סביר בסביבות ה800 שקל 4 \ 6 \ 8 ג'יגה זכרון DDR3 DUAL CHANNEL 3 דיסקים קשיחים SATA כרטיס מסך MID-HIGH END (כנראה מהסדרה החדשה GT300 או ATI 5850) ע"פ חישוב שביצעתי באתר eXtreme Power Supply Calculator Lite v2.5 אצטרך ספק של 400-410W. האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת כזאת? אפשרי להשתמש בו בכלל מבחינת חיבורים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם הספק הנ"ל (הגרסא העומדת בסטנדרט הגולד, המודולארי) יוכל להחזיק מחשב עם הרכיבים הבאים: כרטיס מסך GTX780 (גרסת OC\Windforce של ג'יגהבייט) מעבד 4570 3-4 מאווררים כונן קשיח אחד כונן דיסקים יחיד בתודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מארז ללא ספק בין 200-300 ש"ח, חייב להיות "תומך שדרוגים פנימיים" בין אם זה 8800GTS או כרטיסים גדולים וכו'.. מBROWSE קצר שעשיתי באחת מהחנוניות, COMPUCASE 6920 נראה הכי איכותי למחיר שלו... יש גם עוד משהו שנקרא RAIDMAX. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
חשוב לי שהספק יהיה אמין, ועדיף מאוד שקט. לגבי המארז, אני מעדיף שיהיה בצבע שחור, לא מצועצע מדי, וממש לא חובה חלון צדדי, למרות שזה יפה P: המפרט של המחשב (שיהיה) כנראה יהיה E6420, לוח אם.. הסטנדרטי של ג'יגהבייט, כרטיס מסך 7600GT, וזיכרונות 2GB 667Mhz. אה ו2 הארדיסקים של 250GB. חשבתי על הraidmax scorpio, הוא יפה לדעתי... עם ספק 400W... עוד הצעות?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחו"ל, אני בונה מערכת מכל מיני מקומות אבל קצת מרתיע אותי עלות המשלוח של המארז, אני לא בטוח שזה יוצא משתלם (לעומת רכיבים אחרים). ושאלה... האם מארז MATX כזה צריך ספק כוח יעודי לגודל המארז הזה או שספק כוח רגיל מתאים פה ? תודה, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן...... איך אני יודע איזה ספק מתאים לי, מבחינת ביצועים למחיר, כי קראתי את הסטיקי פה אך לא כ"כ הבנתי...., אני לא מבין כ"כ בחשמל לכן ההסברים קצת לא מובנים לי..... מה שאני מנסה לומר הוא, כשאני מסתכל על מפרט טכני של ספק שמופיע על האריזה שלו, מה אני צריך לדעת מבחינה מספרית, מה אומרים לי +3.3V +5V וכן הלאה, כי הסתכלתי על ספק של thermaltake 470W אבל ברצוני לדעת יותר מסתם "לבחון" את האריזה...... אודה לכם\לכן אם תסבירו לי אוריה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מתנצל על הטון ה"נובי" של השאלה - פשוט, עד היום לא השתמשתי בכלל באל פסק. אני מתכוון לקנות את אחד הדגמים של "אדוויס" מסדרת Small Business (למשל SMB550) או Parner Digital (למשל PRD650). הדגמים האלה מתחברים למחשב בחיבור USB. הפונקציה היחידה החשובה לי היא שהמחשב יכבה את עצמו באופן אוטומטי כאשר אין איש בסביבה. אין צורך בכל הפיצ'רים שמסביב כמו בקרת סוללה ומתחים. אני מנסה להבין האם מערכת ההפעלה יודעת לתת את התמיכה הזאת בעצמה, או שחייבים להתקין תוכנת צד-שלישי כמו UPSMON. אידיאלית, הייתי מעדיף להמנע מהתקנת תוכנה מסוג זה. אם יש תמיכה מצד מערכת ההפעלה, היא אמורה להופיע בסימניה "אל פסק" (UPS) של פאנל "אפשרויות צריכת חשמל" (Power Options). האם מישהו קנה לאחרונה אל פסק של אדוויס עם …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-