עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by qqaaz,

מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB gigabyte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 512MB TwinMOS ddr2 667 x2 evga 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8

2. Started by yogev_23,

סתם בא לי להמליץ: קניתי כזה (450w) למחשב לא לגיימינג, לקחתי בחשבון שהמפרט צורך לכל היותר 200w. מה אני אגיד.. בשקט כזה עוד לא נתקלתי. החוטים (מודולרים) גמישים\דקים ומצופים פלסטיק שחור (בחיים לא נתקלתי בחוטים מודולרים כ"כ קומפקטים!), זה אפשר cable management מאוד נקי. חסרון יחיד, שאני ממליץ מתפלא עליו מצד חברה וותיקה כמו seasonic, הוא שהחיבורים המודולרים ממוקמים בחלק התחתון של הספק. זה מונע מבעלי מארז mid-tower טיפוסי לשים מאוורר 120mm תחתון. קצת באסה אבל חוץ מזה מרוצה עד הגג, שקט מופתי.. ותקן gold מה רע.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. שלום חברים ספק כוח עבור i5 4670K, פלוס 4 דיסקים קשיחים ו SSD. ללא כרטיס מסך נפרד. מתוכנן OC בינוני בהמשך. 3 שאלות: 1. האם יש צורך בספק חזק יותר מ 300-350W למטרה זו ? 2. האם ישנם יתרונות אחרים לספקים חזקים ויקרים יותר אפילו אם ספק 300-350W מספיק ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? 3. מבין הזולים, אני מבין ש SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET הוא המומלץ ? ואיך FSP / HEC הזולים ביחס אליו ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חברה יצא לי לאחרונה לראות את סדרת המארזים החדשים של DELL לסדרת ה-XPS ואני רוצה כזה !!! והייתי מוכן לשלם גם 2000 בשביל מארז כזה. יש בהם מערכת תעלות אויר, הם שקטים מאוד ונראים מדהים !!! אבל.... אי אפשר להשיג אותם..... וחבל. תיהנו... [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by meirdor,

עם ספק 400 W של HEC איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות למחשב ???חלק מחברות נותנות לכרטיס 9800 GT דרישות מינימום של 400W כמו SPARKLE ,TEINTECH וEVGA וחלק 450 W כמו palit , xfx ועוד....כמה באמת אני צריך.....אני לא רוצה להחליף ספק ובטח שלא רוצה לקנות את ה 9800 GT ולגלות שאני צריך ספק יותר חזק....מישהו שמבין??

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אני מתכוון לשים ב antec 900 עוד שני מאוורריי תרי קול אחד בצד על הרשת ואחד בפנים באמצע בסוף הכלוב האמצעי....האם זה שילוב טוב ויתן לי משו או שיכול להיגרם ההפך?תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by טל טויוטה,

בשבוע הבא אני נוסע לאילת וחשבתי להתחדש במארז חדש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני הרכישה. נכנסתי קצת לאתרים של KSP ואייבורי כי הם היחידים באילת שגם יש להם רשת ואחריות ארצית וגם אם אין בסניף מקסימום אפשר לקחת מסניף אחר במרכז. אשמח להמלצה למארז עד 400 ₪. חשוב שיהיו חיבורי USB3,יש לי שתי צורב די וי די,שתי הרד דיסקים רגילים ואחד SSD. ספק של זלמן 500 וואט, כרטיס מסך GT220 2GB שגם בקרוב ישתדרג(במידה ושלי ימכר), חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ולא ירעיש. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yuri Malamud,

שלום לכולם יש לי התייעצות בנוגע לקניית UPS לחברה שאני עובד בה, אז ככה: להלן מאפייני הUPS שאני צריך: 1. מחיר עד 1200 שקל 2. יכולת לקבל פקודות לינוקס 3. תמיכה בפרוטוקולי NAT , SNMP 4.במקרה של הפסקת חשמל יכולת תמיכה של 20 דקות אשמח אם מישהו יכול לסייע במידע אשמח מאוד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shaq2,

אם למישהו יש ניסיון עם המארז אשמח לשמוע: 1. איך המארז הנ"ל מבחינת אוורור, רעש, איכות בנייה? (למערכת שתעבור OC מתון יחסית) 2. האם הוא נוח להרכבת רכיבים ו"התעסקות" בתוכו? 3. האם יש יש צורך במאוורר נוסף? (על פי הhttp://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=583 לא מסופק מאוורר קדמי)

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  10. היי יש לי מארז RAIDMAX SAGGITA ודיסק קשיח WD3200AAKS. הבעיה היא שבמיקום הנוכחי של הדיסק החלון של המארז לוחץ על הכבל SATA ובכך נגרם רעש מהדיסק כשהוא קורא או כותב נתונים. מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו במארזים קודמים שהיו לי בגלל מיקום הדיסק. השאלה שלי היא אם ישנה אפשרות למקם את הדיסק במקום אחר במארז שהכבל יהיה בכיוון פנים המארז ולא בכיוון החלון. אני יודע שאפשר לקנות מגירה מיוחדת לדיסק וזה יכול לפתור את הבעיה אבל האם יש פתרון אחר במארז? כרגע הוצאתי את החלון והדיסק שקט. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MightYaad,

שלום, אני רוצה לבנות שרת מבוסס על רכיבים של מחשב PC רגיל. על המחשב הזה אני רוצה להתקין הרבה כוננים קשיחים לטובת אחסון. ברור לי שהמחשב שאבנה יהיה יותר חלש משרת ייעודי. השאלה אם יש בכלל ארון שמתאים למשימה? לאכלס הרבה כוננים ומחשב או שניים? תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  12. החלטתי ללכת בסופו של דבר על המארז סגיטה ודיי נדלקתי עליו מאז (http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_100&products_id=2854) אז להלן המפרט הדיי סופי שלי: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1011 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 569 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 239 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 378 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 287 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1501 1 הרכבת מערכ…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה התשדרגתי קצת, וחשבתי לשדרג את המארז. אחרי קצת קריאות ובדיקות, ראיתי את ה450D של Corsair ונדלקתי. העיצוב(לא החלון), היעילות בקירור, המקום, הפיצ'רים הקטנים כמו מגירות SSD נפרדות, ניהול כבילה מוצלח והמון ביקורות משבחות גרמו לי לרצות אותו. א מה מה. לא ניתן למצוא אותו בשום חנות שאני מכיר בארץ. עשיתי טלפונים ליבואן, לחנויות, אפילו שאלתי אם אפשר לעשות הזמנה ונעניתי בשלילה. שאלתי - האם מישהו יודע מה טווח הזמן שלוקח למארז חדש (ולא נדיר יש לציין, מיד-טאואר של חברה שכבר יש בארץ) להגיע למלאי? ואם למישהו יש המלצה על מארז בעל תכונות דומות ותג מחיר דומה (בחול ה450 עולה כ130 דולר) שיכול לספק אותי?

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by zam,

האם יש בעיה מיוחדת עם חיבור שני ספקים במארז אחד.

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  15. מה המצב? אני מחפש מארז שיהיה שקט ושיקרר את המחשב טוב, כל הקטע החיצוני ממש לא חשוב העיקר שיהיה עם מאווררים... אז הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כח: SOWER SUPPLY 500W עוד דבר חשוב מאוד, אני רוצה להוסיף למחשב את הקירור הזה, אז חשוב לי שהמארז יהיה גדול מספיק בשבילו... הקירור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=3879 תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by LENOVO,

אני מחפש מאוורר למחשב אבל אני צריך מאוורר שלא עושה בכלל אני צריך שני מאווררים עד 100 ש"ח. ושלא יהיה אם אורות. יש דגם מסויים של מאוורר שמומלץ? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  17. Started by adir12,

רציתי לברר אם הספק שנמצא ברשותי, Corsair Vx450 יחזיק את הכרטיס 4870 1GB של Club3d שאר המפרט הוא: Q6600 @ 3.0ghz , 3x HD וממ, Gigabyte P35 DS3L לפי הביקורת באתר המערכת שהם השתמשו בה צורכת 293W, כך שהדבר לא יהווה בעיה, אך אני רוצה להיות בטוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Doron404,

אני צריך מארז במחיר סביר, למחשב שאני מרכיב, ומתלבט בין 2 אלו: (עם דגש על שקט וזרימת אוויר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6770 או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5935 מה אתם אומרים? (רצוי משהו מKSP או אייבורי)

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Dvich,

שלום, כששידרגתי את המחשב (שמופיע במפרט) ידעתי שהספק כוח, שאותו לא שדרגתי, יהיה גבולי ושזה רק עניין של זמן עד שהוא יקרוס תחת עומס ההספק שמחשב דורש. היום הזה הגיע היום, המחשב לא עושה POST ולמעשה לא מציג שום דבר על המסך מכיוון ששני הלדים האמצעיים בגב של הכרטיס מסך (HD4870) דולקים ומורים על כך שהוא לא מקבל מספיק חשמל, מקריאה באינטרנט הבנתי שזו תקלה נפוצה ושהחלפת ספק פותרת אותה. לכן, זקוק להמלצכתם על ספק בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט שבצד, עדיף מ-RSM. חשבתי על הקורסייר VX550, מה דעתכם? תודה מראש. עריכה: אני רואה שהמפרט שבצד לא מעודכן, בכל אופן, הכל אותו דבר חוץ מ: Core i5 750 Scythe Reeven 120 Asus P7P55D-PRO 4X2GB DDR3 RAM

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by none77,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. בסה"כ רואים שמדובר בספק עם ביצועים טובים מאוד, בלי יותר מדי בעיות התחממות (אומנם בארץ חם אך במארזים הקרירים שנמכרים פה כמו לחמניות קלות - לא היתי אומר שזו בעייה. בנוסף כמובן שהוא שקט מאוד, מודלרי ואפילו נראה טוב. מחירו בארץ לפי מה שראיתי הוא כ-600 ש"ח (לגרסא הלא מודלרית, וכ-750 לגרסא המודלרית) שזה לא מעט, אבל לפי מה שנראה בסקירה הביצועים בהתאם. בסקירה מציינת ש-HX620 חזק ממנו בכ-120W במסילת ה-12V ובחו"ל לפחות עולה עוד 15$. בארץ ההבדלים בין HX620 לבין הגרסא המודלרית של הנ"ל מסתכמים בכ-100 ש"ח לפי מה שראיתי, והאמת? היתי הולך על ה-HX620. אשמח לשמוע את דעותייכם בנושא ולפתח דיון אם יהיו משתתפים המעונינים בכך.אני מזהיר מפני ספאם - מלאי האזהרות חודש. דיון פורה. לינק לביקורת

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by psp3,

איזה ספק עדיף? COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR ¤262 HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤244 HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤215 אני צריך ספק מIQPC בכמה שיותר זול ושיסחוב את 8600GTS.

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by tal daniel,

קניתי מחשב וזה המארז: http://www.tzag-elita.co.il/product.php?pid=35 איך הוא? תתיחסו לאם הוא מרעיש אם הוא טוב בכללי. תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. שלום! רציתי לברר מה ההבדל בין הדגמים של ספקי HEC ראיתי שמוכרים דגמים של TD-TF וגם דגמים של TR-TF מה ההבדל? וגם רשום עליהם שיש שני סלילים של מתח/זרם vc1 vc2 כל אחד מוציא את הזרם שלו או שהן משותפים ופועלים ביחד? תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.