עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Atexlor,

היי חברים יש לי מארז עם 2 מאוררים מקדימה אחד מאחורה שבאו עם המארז הם פועלים והכל. יש לי עוד 2 מקומות למעלה של 120mm ועוד אחד למטה של 140mm. השאלה שלי זה האם כדאי להוסיף מאוררים? יש לי חדר חם לא מקורר. כמובן שיש אוורור לכרטיס מסך ומעבד. וגם כן אני מרגיש חום יוצא מהמארז. האם כדאי להוסיף או שזה לא הכרחי? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by READONR9,

למה אנשים מתלבטים בין ספקים? מה שחשוב זה כמה W. מודלורי או לא. וכמה אחריות יש להם ומה מידת הניצול (יש כאלא הבדלים בין ANTEC SEASONIC וכו?) אפשר הסבר?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by GTX,

שלום, יש לי את המארז Antec GX500 Window. בתמונה פה רואים שיש לדים כחולים במאווררים. איך מפעילים אותם? לא הבנתי אם הם באים עם המארז או שצריך לקנות אותם בנפרד? התמונה לקוחה מכאן: http://store.antec.com/gx-series/gx500-window.html בנוסף, שמתי לב שהמאווררים לא עובדים.זה תקין? הם צריכים לעבוד רק כשחם מאוד או משהו כזה? האם אני צריך לשנות משהו בבקרים? על איזה מצב כדאי שהבקרים יהיו (LOW STOP HIGH)? ועל איזה מאווררים שולט כל בקר? תודה

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  4. קניתי ב1-4 ספק 1375W של thermaltake מגולדטופ לא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות אז הלכתי לחנות לממש את האחריות(רשום במפורש בקבלה 5 שנות אחריות במעבדות החברה) כשהלכתי לחנות בפעם הראשונה שלחו אותי ישירות לספק שלהם או מי שזה לא יהיה כדי שאני יביא לו את הספק לתיקון הגעתי אליו הוא התחיל להגיד שבגלל שאין SN על הספק הוא לא יכול לטפל בזה הסברתי לו לי SN לזה ושלא היה גם על הקופסא הוא אמר שהוא יקח בכול מקרה וינסה לבדוק אם זה באמת שלהם אז הם יתקנו ואם לא אז אני יחזור לקחת מהם אחרי שבוע הם מתקשרים שזה לא מהם ושאני יקח מהם. לקחתי מהם וחזרתי לחנות ואמרתי להם מה שאמרו לי שם והם אמרו שהם יבדקו את זה ושזה בטוח ממנו והוא מתבלל או משהו כזה... אחרי יומיים בערך הוא מתקשר אליי ומאשים אותי בנוכלות ב…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ob9,

שלום ! יש לי Antec 900 מפורק לגמרי וגם מתחיל להיות נורא צפוף .... מחפש מארז עד 500 ש"ח שיתאים ל Corsair H110 ו- Crossfire בעתיד . רועש\שקט לא קריטי .... תודה !

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by limer,

מבקש המלצה לספק מודולארי בלבד עד 400 ש"ח המחשב הוא : מארז :thermaltake dh202 cpu : i5 4590 זיכרון : 8G 1066 ssd: evo 840 120G הארד דיסק : wd 1T ספק : thermaltake tr2 550w {נמצא ברשותי כבר קרוב ל - 8 שנים} כרטיס מסך נוכחי : gtx 750 הספק החדש צריך להפעיל כרטיס מסך חדש {960 gtx או 280X }הגודל של הכרטיס פיזי לא רלוונטי כי הכלוב של הHDD פורק

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by snoamsai,

מארזי מחשב - מארז עם ספק Six-Hundred-A550 - Antec - Six Hundred v2 gaming case - With Antec VP-550P 550W Bottom-mounted power supply - Hot swap 3.5 inch SATA hard drive dock - Cable management compartment - Front-loaded HDD cage for up to 6 hard disk d... שנה אחריות למארז ושלוש לספק כמות: - 1 - 389/381 ₪

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by iSolt,

Cm storm scout 2 white אני מעוניין לצבוע את כל הגריל הקדמי משחור לצבע טיטניום/לבן אפור/כסוף. איך מפרקים אותו בלי לגרום לנזק ואיזה צבע מומלץ (ספריי?) מדבר על הגריל הזה

9. Started by eyazlaz,

היי, יש לי לוח אם E-ATX בעל המידות: 30.5cm x 26.4cm. איזה מארז אתם ממליצים לקחת? חשוב לי שהמארז יהיה עמיד (אם ארצה לקחת אותו לפעמים ממקום למקום), שלא ישקול איזה 17 קילו, שיהיה מאוורר, כמו כן, יש עדיפות די גדולה למארז עם חלון\סוג של ידית. 2 מארזים שראיתי בינתיים הם: Fractal Design Core 3500 הגרסה עם החלון Corsair Carbide 400R תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mj23,

היי יש לי מעבד I7 875K OC 4.0 ספק HX 850W CRO אני יודע שהספק מעולה אחד הטובים אבל השאלה שלי האםפ זה יחזיק זוג של 290X TRIX ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. האם antec neo eco 620w יספיק לכרטיס מסך gigabyte 390x? ניר.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לדעת האם dual molex to 6 pin for radeon 390x בטוח? היו ויש לי כבר יציאה של 6+2 הוא דורש כמובן עוד יציאת 6 פינים הבעיה היא שהכבל שמתחבר לספק (antec cable 8 pin to 6 pin) אבד ולא מוכרים כזה כבל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cypherlz,

אני קונה מחשב בשבוע הבא באילת וברשותי המארז CM STORM SCOUT 2 עם המפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer i30 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA II…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by dbx22,

אני שוקל את הבאנדל הבא http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CCM-38ABX-U01 סיגמטק alfar עם ספק 600 וואט של החברה. מישהו שמע על החברה הזאת? איך הספקים שלהם?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, קניתי השבוע מחשב יד 2 עם מארז וחומרה איכותיים. הבעיה היא רק באיוורור אשמח לפתרונות לא יקרים ושקטים הבאים: 1) מאוורר (או שניים) להרכבה על צלעות גוף הקירור של MUGEN3 (המאוור המקורי לא עובד). כולל איפה לקנות את מתקן הקפיצי שמחזיק את המאוורר על הצלעות (אצלי הוא לא נמצא). 2) זוג מאווררי 120 מ"מ למארז. מעבד i7 3770k מארז Fractal design define R3 תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by nirro01,

זה המחשב בינתיים. הספק כוח מספיק טוב או שצריך משהו אחר? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: car…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by haim855,

מיפרט i5 4590 לוח אם msi z87 gd65 gaming כרטיס מסך הנל gtx 560 ti ספק 500w אינמקס ליברטי התחדשתי ב r9 290 מחפש עבורו ספק מתאים למיפרט שלי בכמה שפחות כסף!!! הציעו לי ספק זה ב300 חדש בקרטון!! העם שווה ? או זה ב330 http://ksp.co.il/?uin=26422 נ.ב ספק של 550 הבנתי מספיק!! המידע שקבלתי

18. Started by asafnn,

הי כולם, אני צריך להחליף את המארז שלי, מה-P180 האימתני למשהו קטן יותר. האתגר הוא גוף הקירור של המעבד - Thermalright Ultra 120 (בן כ-6 שנים אבל עושה את העבודה), שבגובה של 16 ס"מ מעל לוח האם. השאלה היא האם מארז סטנדרטי יוכל להכיל אותו - ניסיתי משהו אלמוני שהיה לי בסביבה והוא היה גבוה מדי. האם מיד-טוור סטנדרטי כמו ה-Antec ASK-4000 יספיק? הרוחב שלו הוא 185 מ"מ לעומת ה-205 מ"מ של ה-P180, אבל גם אם זה גבוה במילימטר זה לא יתאים... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by mc_elad,

באתרים מסויימים (למשל כמו wisebuy) מציינים נתון שאני לא כלכך מבין איך להתייחס אליו זמן גיבוי מקסימלי:45\15\20 וכו דקות אם זה מקסימלי אז זה גם יכול להיות 0 דקות של זמן גיבוי אני לא מבין מה זה אומר ... אגב צריכה גם להיות תלות בצריכה של המחשב לא?...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. למעשה אני רוצה להחליף את המאוורר הקידמי. אין לי גישה לברגים ללא פירוק כיסוי הפלסטיק השחור, ולא רוצה לשבור כלום בדרך. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nikola7,

המחשב שאני עומד לקנות השבוע הוא זה: I7 4790 Gigabyte H97M HD3 Hynix 16 Gb (2*8) 1600 Crucial 250 Gb Seagate 1 T gtx 950 אני מתלבט בין שני באנדלים במחיר דומה: NZXT H230 Glossy White + FSP 650W NZXT Source 340 Glossy Black + FSP 550W Raider השיקול הוא כמובן הצריכה שאולי אין לי צורך בספק הגבוה יותר, וגם ביופי המארז (השחור נראה לי יפה יותר). אשמח לעזרה האם הספק הנמוך יעשה את העבודה למפרט הנ"ל, והאם המארז השחור ייתן לי את אותה תמורה שהמארז הלבן נותן. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by White Fang,

איזה ספק עדיף למערכת, עד סביבות 250 ש"ח לספק. I5 SKYLAKE עם אופציה לכרטיס מסך מקצועי או רגיל עד 1000 ש"ח בהתאם לצורך .ללא OC מתוכנן זיכרון 8GB, דיסק SSD אחד ודיסק קשיח רגיל אחד. ANTEC VP-500PC ANTEC HCG-520M FSP RAIDER 450W SEASONIC ECO 500W אני קונה מפולנטר כנראה. לגבי מארז אני רוצה מארז עם מספיק מקום שיהיה נוח ושיהיה שקט ולא יקר בסביבות 200 +-. חשבתי על ANTEC VSP5000. או SILVERSTONE REDLINE04 . איך הם ומה עדיף מהם? יש משהו עדיף בתקציב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by White Fang,

איזה ספק עדיף Antec HCG-520W או SeaSonic eco 500w מה עדיף משניהם? הזמנתי מחשב עם הANTEC בינתיים שבא ביחד עם מארז תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי, מהי הדרך הכי טובה לבדיקת מאמץ לספק הכוח (מניח שתוכנתית, כי אין לי את המכשירים אשר מבקרי הספקים משתמשים בהם לבדיקות כאלו)? יש לי את הספק FSP Everest 700W, כבר כ- 4 שנים. בזמן האחרון אני חווה קריסות תכופות של משחקים, בעיקר כשהמאמץ על שני הכרטיסים שלי ועל המעבד גדול. במשחק עם כרטיס יחיד (ניסיתי את שניהם לחוד) זה לא קורה, לכן החשד שלי הוא שהקבלים בספק התיישנו והוא כבר לא מצליח להחזיק את המערכת שלי. שאר המערכת: AMD 955 @4GHZ SLI GTX 560 Gigabyte 990XA-UD3 8GB RAM בשני סטיקים שני HDD רגילים, SSD אחד, ומערכת קירור מים סגורה TT Water 2.0 Pro. תודה.

דיונים חדשים בפורומים