ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
החנות שאסור לדבר עליה בפרש או רטואר והאחות שלה שרק יודעות לקחת כסף כמובן לא באות כאן בחשבון,כי הן יודעות רק לקחת את הכסף. iqpc קראתי עליהם דברים טובים,אבל הבעיה שלי היא האחיות בגלל המרחק וכיצד אני מקבל את המוצר הביתה.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב משחקים: I7-2600K OC 4.5 8 GB עם כרטיס 570GTX הספק שהיה ברשותי הוא ה ANTEC-HCG-620W הספק התקלקל וכיוון שליבואן אין את הדגם שהיה הוא מציע לי לבחור בין שתי חלופות: ANTEC EARTH WATS 650 או COUGAR 760W אשמח לשמוע דעתכם, וגם במה שונה ANTEC החדש מהישן במה הוא פחות\יותר טוב תודה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
זה לא קצת מוזר שבביקורות שלהם למארזים הם לא עושים מבחני רעש וטמפ' ובכל זאת מחליטים אם המארז טוב או לא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת UPS - אל פסק למחשב האישי שלי. הבנתי שיש UPS שמתחברים עם יציאת COM למחשב, מבדיקה שערכתי ראיתי שאין לי יציאת COM על הלוח. השאלה שלי היא כזאת - האם יש UPS שמתחברים עם יציאת USB ולא יציאת COM? הדרישה שלי היא פשוטה, אני מחפשת UPS עם גיבוי של עד 20 דק', שבסופן עושה כיבוי מסודר למחשב. הבנתי שבשביל כיבוי מסודר צריך להיות סנכרון עם המחשב עצמו (וזה מה שקורה ביציאת COM), האם גם עם יציאת USB זה קורה? והאם תוכלו להמליץ לי על UPS (למשל עד 500 שקל) שעומד בתנאים הללו? תודה רבה, אורנית.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שיש קשר בין הספק וחיבוריו לחיבורי SATA. אשמח להסבר על הקשר בין השניים. ומה לשים לב באותו הקשר כאשר בוחרים ספק?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה שאלות על המארז הבא: RAIDMAX SAGITA w/o PSU האם הוא רועש? ומה זה w/o PSU ומה הם מסמלים? בגלל שאני בא כל פעם עם שאלה אחרת על מארז אחר, אשמח לדעת מהיכן אתם יודעים את הפרטים על המארזים (אם הוא רועש, מרווח וכו'). תודה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום כולם רכשתי מחשב עם המארז הזה. הרעש הרגיל שלו שקט מספיק בשבילי (כשפתאום מבינים עד כמה הכוננים רועשים כשהם תוחנים ) אבל - וזה אבל די קטן - יש רעש תקתוק מיותר. פתחתח את המארז - ועצרתי את המאוורר הראשי מאחור. הרעש נפסק - אבל אז חזר בתור תוספת כוח למאורר - שהרביץ קפיצות קטנות למרות שעצרתי אותו. הרעש קיים גם אם המאוורר לא מצליח להסתובב. מי יודע מה זה ומה עושים נגד - או שזה המצב (שאינו נורא גם כך)?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
האים האל פסק הבא מתאים למפרט הבא: הקישור לאל פסק - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11477 המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - דיסק קשיח - Western Digital WD2500KS 250GB 16MB SATA2 זיכרון - 512x2 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כרטיס מסך - Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב LG GSA-H22 X18 - DVD מסך - LCD LG L952TQ 19'' 4MS DVI מארז מחשב - Gigabyte Aluminum 3D Aurora Silver עם 3 מאווררים. **ספק כוח - HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin מה אתם אומרים? -> לקנות? [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 20:11:07 מה אתם אומרים לקנות? !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המארז Antec overture II, שמגיע עם ספק Antec 450W. יש לי לוח אם Abit NF7 סוקט A. לוח אם יכנס למארז?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811153045 האם הוא יחזיק כרטיס מסך מהדור החדש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי בעקבות הסופות האחרונות אני שוקל לקנות AVR או UPS כדי להגן על המחשב שלי מפני כל הנזקים שיוכלים להיגרם מרשת החשמל. 1.מה אתם ממליצים עבור משתמש ביתי עם מחשב חדיש(ספק ג'נרי 500W) ומסך 17 LCD --- אל פסק או AVR ? 2. איזה ספק כדאי לקנות עבור המחשב בעלות של עד 400 שקל גג ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, ושמתי לב שגרסת הevolation טובה יותר מגירסת ה830 הרגילה. אבל בחנויות בארץ לפחות נראה כאילו הגירסא שקיימת היא רק הגירסא הרגילה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הגירסא הטובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ספק - ENERMAX NOISETAKER 370WATT ויש לי שאלה האם הוא יחזיק מעמד עם 8800GTS מעבד E6300 מואץ ..זהו פחות או יותר - אין כרטיסי PCI נוספים חוץ מלאן, גם אין שום דבר כבד על USB - מפעם לפעם מצלמה ונגן MP3
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי כאן המלצה למארז הזה, כעדיף על פני הסונטה 2, קראתי במקומות רבים ברשת על בעיות בספק הכח שלו neo he 430 במיוחד עם לוחות של ASUS. האם ידוע מה קורה היום? האם חוסר התאימות עדיין קיים? האם חוסר התאימות הוא גם עם ה-P5B deluxe? האם יש מארז אחר של ANTEC דומה למארז הזה, מבחינת שקט, מקום לציוד וסידור הכבלים, שספק הכח שלו לא סובל מבעיות התאימות האלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article717-page1.html
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רכיב שיגן על המחשב מפני נפילות חשמל, ברקים וכו'. אין צורך ביכולת לעבוד כאשר יש נפילת חשמל, אלא במניעת פגיעה במחשב כאשר החשמל נופל. מהו הפתרון המתאים? המחשב הוא CD2 e6300, כרטיס מסך 1900GT ספק 500 WAT. בעקרון התקציב הוא 400-500 ש"ח, אך עדיף בכמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
הספק מיועד למחשב משרדי נטו, כרגע סלרון 2.66 עם כרטיס מסך מובנה והארד דיסק יחיד, סידי וצורב. בהנחה ובעתיד המחשב ישודרג למשהות קצת יותר מתקדם אבל בעל מפרט דומה בעיקרון, האם יש צורך לעלות ליותר מ 300? אני מניח שההמלצות הן על FSP השאלה איזה דגם או אם יש מתחרים. תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
זה מעצבן אבל בבית שלי קורה לא מעט שיש נפילות מתח קצרות שקשה להבחין בהן אלה אם כן המחשב דולק בזמן הזה ואם הוא דולק בזמן הזה (מה שקורה הרבה) אז המחשב פשוט נכבה מעצמו (לא ריסט). אז השאלה שלי היא האם אפשר למנוע את הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי מדובר על שני מחשבי עריכה מקצועיים, באחד מהם היה צורך להחליף מארז ולהשתיק את רעש המאווררים, בשני, בעצם חוץ מהזיכרון והHD הכל נקנה למטרת שידרוג רצינית. אני אעבור על כל מערכת בנפרד (מלא תמונות ) המערכת הראשונה, החלפת מארז והשתקה. מפרט: לוח אם EATX של INTEL זוג XEON 2.8/533 2GB RAM DVDRW DVDROM SB Live! 5.1 Firewire PCI Geforce FX5700 DV-STORM - כרטיס עריכה מקצועי ספק 460W מהמארז הישן בקר SCSI HD SCSI 18GB 2xSATA HD 2xPATA HD סה"כ 700GB המארז שנבחר למשימה (אחרי ברור יעיל פה בפורום) Lian-Li G70. סקריה קצרה של המארז: יתרונות: ענק! תומך EATX. אפשרות לחיבור שני ספקי כוח יחדיו - יש מקומות יעודיים וכן מתאם מיוחד שמאפשר זאת. 3 מאווררים 120מ"מ שקטים וי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין בספק ZM460B-APS Zalman ובמארז הtriton למפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4G.Skill-2GBHK Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ZM460B-APS Zalman צורב H22N LG מה דעתכם של צימוד השניים-(בעתיד כנראה יתווסף כרטיס DX10) תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש ספק כח שיחזיק לי מערך SLI של כרטיס מסך nvidia 8800 gts שאר המפרט: e4300 oc up to 3.0ghz asus p5b deluxe 2gb ram ddr2
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי ספק של ENERMAX 535W שאלתי היא כזאת: מעבד 6600 לוח P5B DELUXE זיכרונות CELLSHOCK 2GIGA הארד דיסקים 2X RAPTOR ועוד 1X 250GIGA SATA2 5 מאווררים 120 מ"מ ועוד משאבת מים כרטיס 6800U צורב DVD במידה ואני OC זה יספיק?....
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אמנם היה לי ניסיון לא כל כך טוב עם compucase בעבר, אבל אחרי שאני רואה פה הרבה המלצות עליהם אני שוקל שוב. אשמח עם מישהו יבהיר לי מה ההבדל בין 6a19 לבין 6919 (מלבד הברור מאליו שזהו הגודל, ה6919 יותר גבוה)? וללא קשר לתקציב, האם הטירטון/פוסידון עדיפים על הcompucase? ואם כן, במה? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-