ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
משום מה כשאני מנסה לשים את הfan controller של הטיוניק טאוור איפה שנימצאים כרטיסי ההרחבה כפתור הסיבוב מסרב להיכנס דרך הסלוט. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
ברצוני לדעת, איך מתאימים כרטיס מסך לספק כח. לדוגמא יש כרטיס מסך שכתוב עליו: Minimum 500W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 30A) השאלה שלי: איך מחשבים את הספק מסילת ה 12V, אם יש ספק כח שהנתונים שלו הם כך: האם זה מספיק? האם מחשבים את שני המסילות (12) ביחד? (22.0A + 22.0A = 44A ) ואז זה אומר שזה בהתאם לדרישות? או שמחשבים בנפרד ואז זה לא מספיק (22.0 A כשבדרישות דרוש 30A ) ואיפה נכנס פה ה W ? לדוגמא פה: מה אומר המספר ( 600Wׁ) שכתוב מתחת ה 12 V ? קראתי קצת בפורומים וראיתי שיש מושג שאומר שמחברים את שני המסילות ביחד? מה זה אומר? באמת משהו פיזי או שפשוט מחשבים ביחד? אם אפשר לפשט את העניין, השאלה היא שאלה כללית.. אני מקווה שלא ס…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב שהשקעתי בו הרבה, ובנוסף יושבת עליו כמות עצומה של חומר. לאחר שאיזה קצר קטן בבית לפני מס' ימים הפיל לי את מערכת ההפעלה וממש במזל הצלחתי להרים הכל חזרה, נפל לי האסימון והלחטתי לקנות UPS. התקציב שהקצבתי לעצמי בינתיים הוא כ-1000 שקל. לצערי בירור קטן מעלה שמערכות מסוג ONLINE שהבנתי שהכי מומלצות מתחילות ממחיר כפול מזה. בתקציב שלי נכנסות מערכות LINE-INTERACTIVE כמו למשל מספר דגמים של EITAN ENGINEERING או ADVICE שנמכרים אצל נועה. שאלתי היא, על מה הייתם ממליצים, ומה דעתכם על הדגם הבא: Line Interactive 1000VA של EITAN (פרטים: http://www.eitan-tut.co.il/content.php?actions=show&id=2238&b=1) בקשר למפרט, המפרט שלי במערכת HWZONE מעודכן, כאשר מן הסתם את המסך המ…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
משתמש ב CORSAIR H100I 970GTX לא מוצא...עזרתכם האדיבה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי ספק seasonic s12 התחיל להרעיש טיפה בזמן האחרון אשמח לדעת מה השיטה לנקות ספק כח ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המארז : Tagan EL Diablo עם שני מאווררים סטנדרטיים החומרה : מעבד E8400 + AC FREEZER 7 PRO Crossfire 4850 Thermaltake ToughPower 600W אמורים לשמוע אותו בכלל ? לוח Gigabyte EX38 DS4 הארד דיסק WD500GB אמורים לשמוע אותו ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? של 350W 400W או 450W? יש 450W ב-150 ש"ח EZCOOL אם אני לא תועה. עריכה: אם אני קונה 1800XT מתוכנן OC
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אני משתדרג בקרוב לI7 ורוצה לבנות לעצמי מפרט. האם הספק שלי:Corsair 450VX Power Supply יחזיק מערכת עם I7 2600K? אני לא מתכנן OC. כרטיס המסך ישאר בנתיים 8800GT, אבל ישודרג בעתיד. בנוסף, צריך עזרה בהתלבטות בין: lancool k60 CM 690 II advanced antec 300. כאשר אני רוצה שהמערכת תיהיה קלה לניקוי, שקטה ומרווחת מספיק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק שיש כרגע בא עם המארז (ג'נרי כנראה) של חברת Galaxy, דגם הספק הוא PP350AHD, מחשב די משרדי - בסיסי ביותר, 2 ג'יגה זיכרון, 320 ג'יגה הארדיסק מעבד פנטיום D, לוח נשרף אז אני מנסה להשיג חדש (הישן הוא Abit I-N73V). אני אשמח לקבל המלצה לספק הכי פשוט שיכול להיות במחיר הנמוך ביותר אבל שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הספק שבו השתמשתי עד שהתקלקל היה מתוצרת "טרמלטק" במעבדה המליצו לי על OCZ 600 כעל ספק שקט. לאכזבתי הוא עובד כמו טרקטור. ברצוני להחליפו בספק אחר- נא המלצתכם.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 512MB V-Data X2 DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA PCX - GeForce 7900GS (450/1320) 256MB DDR-III 256bit 20-Pipes Or Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail בגלל חוסר תקציב ( :'( ) חשבתי לקחת איזה Foxconn TLA-397 Black/Silver+ FSP 400W אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את המפרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Extreme Readon HD4870*2 זה המפרט בגדול... עדיין יכול להשתנות ושיהיה מקום נוח להכל יש הצעות? אשמח גם לקבל חוות דעת על ספק שיתאים לעבודה על הדרך שיעמוד ב-OC בינוני כרגע ללא תקציב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ! קניתי כאמור מחשב חדש ורציתי לדעת על הדברים הקטנים שלרוב (פעם הבאה אני מרכיב לעצמי פיזית) כאשר מרכיבים לך את המחשב לא מדברים איתך עליהם. למשל Front audio speakers jack, Front usb, Front Mic jack וכו'... איפה אני יכול למצוא את כל הרכיבים הנ"ל שיגיעו עם החיבור המתחבר ישירות ללוח אם ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. הזמנתי מחשב חדש מKSP ומחר יש לי זמן לשינויים אחרונים לפני הרכבה סופית.. לצערי הרשת לא מחזיקה ספקים של FSP או HEC וכו' אשר נותנות ספקים יחסית טובים במחירים סבירים.. המחשב לא מיועד לOC אלא להחזיק מחשב מבוסס E6300 ועוד רכיבים בסיסיים הכרחיים כמו H.D צורב וכו'.. אבל עדיין, אני מעדיף ספק אמין עם הגנות וכו' כדי למנוע אי נעימויות בעתיד.. הספק שבחרתי אם כן הוא: http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אני מכיר את החברה מתחום המארזים ואין לי מושג איך הוא כספק. האם יציב,אמין וכו'.. אשמח לשמוע חוות דעת.. (המחיר כאמור 260 ש"ח) תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בעיה קטנטונת אוקי קניתי את המחשב שלי לפני שבועיים +, עכשיו אני רוצה להתקין במכסה השמאלי של המחשב עוד מאוורר של 120 או 140 מ"מ אבל שמתי לב שאולי תיהיה בעיה של מקום, לקחתי מאוורר 80 מ"מ שהיה לי זרוק בחדר סתם ניסיתי לשים אותו וצדקתי MUGEN 2 מפריע למאוורר, העובי של המאוורר קצת יותר מידי עבה... בדקתי עם העובי של המאוורר 80 מ"מ מקרה מיוחד אבל כנראה שלא הוא באותו עובי כמו שאר המאווררים שיש לי במחשב : \. מה לעשות? עובי המאוור 25MM
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להפעיל ספק כח מבלי לחבר אותו ללוח אם? נתנו לי אחד כזה ואני מפחד לחבר אותו למחשב שלי. אני רוצה להפעיל אותו ולבדוק מתחים. כיצד ניתן להפעיל אותו ללא חיבור ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איזה מארז יותר טוב מבחינת איורור ושקט וגם בכללי tempest או lexa???? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קני לאחרונה מחשב עם הספק Thermaltake TR2 420w 12CM Fan 1) רציתי לדעת הייכן הספק הזה עומד מול ספקים חזקים יותר נגיד כמו הליברטי 500 2)והאם הוא יחזיק לי את המערכת בביצועים אופטימלים 3)רציתי לדעת מה המגבלות שלו בשדרוג\הוספת חלקים כמו הארד דיסקים כרטיסי מסך וכיוצא בזה
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תקשיבו יש את הספק הזה: http://skypc.co.il/product.asp?cat2c...RS-390-PMSR-A3 ולי יש כונן קשיח ישן ( ישן עם חיבור IDE) ורשום שם ב connectors שיש 2 חיבורי SATAX2 ואני לא יודע אם אפשרי לחבר את זה לכונן קשיח כמו שיש לי
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מארז יפה + שיהיו חיבורי יו אס בי מלמעלה. איזה עוד אפשריות יש בתחום המחיר הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתחיל להתעניין יותר ויותר בחומרה ושואל המון שאלות (חלק קצת מציקות ) בפורום, אני מאוד שמח שקהילה מוכנה לעזור ולהסביר גם אם אני שואל שאלות ממש בסיסיות ומטופשות אז באתר של KSP מצאתי 3 ספקים של 430W, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך שלי וזה דורש גם שדרוג ספק,ובגלל שאני תיכוניסט אני קצת קצר (או יותר נכון מאוד קצר) בכסף ואני צריך באמת לקנות בכמה שיותר זול. http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14650&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8602&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?se…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אלה המארזים: GIGABYTE 3D AURORA 570S Silver/Black CM 690 Thermaltake Armur Plus Antec 300 אני יודע שישנם הבדלים בין המחירים זה המפרט שלי, צריך שיהיה מספיק מקום ושיהיה מאוורר היטב מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Arctic Cooling 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 ספק כוח: Corsair VX Series 550W PSU זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 Dual Kit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black די דחוף אם אפשר תשובה מהירה והסבר קצר זה יהיה מעולה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ספק טוב ואיכותי למחשב חזק למשחקים שיענה על הדרישות מבחינת מחיר/ביצועים ושיתן את התמורה הכי טובה בביצועים ובאיכות ביחס לכסף התקציב שלי הוא 600-700 בנתיים חשבתי על Enermax PRO82+ 625W Retail מחיר: 645 ¤ ? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-