ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני חושב לקנות את הספק Corsair HX 620W, ומעניין אותי לדעת אם הוא יכול להחזיק בקלות, גם תחת עומס, כ"מ 8800 GTX בודד (לא sli), בכל אחת משתי המהדורות המומהרות, bfg oc2 ו-xfx xxx. קראתי השבוע איזו ביקורת על ה-bfg oc2 שנאמר בה שהטווח 500W-620W בספקים לא ממש מסוגל להתמודד עם הכ"מ הנ"ל. זה קצת הרתיע אותי. אבל הבנתי שהקורסייר HX נחשב יציב וחזק יותר מספקים אחרים בטווח הזה, אז אולי אפשר לסמוך עליו בלב שקט? הוא יחזיק את הכרטיס בעומס, וכשיש עוד רכיבים כבדים במערכת? וכנ"ל גם לגבי ה-xfx xxx.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה אמור לצאת באותה סביבת מחיר. מה משניהם עדיף אם המאפיינים הכי חשובים לטעמי הם (לפי סדר חשיבות): שקט קירור נוחות הרכבה יופי ה NEO HE 430 קצת יותר טוב, אבל הLIBERTY מספיק בשבילי ושניהם מודולריים. אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את המארזים הנ"ל (אני מודע שאין הרבה). אני אקבל גם הצעות אחרות לאותו טווח מחיר, למרות שאני חושב שלמארז+ספק במחיר הזה אין צירופים יותר טובים. תודה מראש. נ.ב. אם לא ברור מבחירת המארזים, אני מחפש מארז MIDI TOWER (לא גבוה מ45 ס"מ).
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקשרו אלי מהחנות אמרו לי אין את המארז במלאי ויקח הרבה זמן אבל אתה יכול להחליף או RAIDMAX Sagitta Black או NZXT TRINTY [מפנדה] הם במלאי והמחשב יגיע איתם תוך 2-3 ימים. בבקשה תעזרו לי לבחור עד 5 בצהריים. תודה
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה מארז עם המון מקום ,שלא יהיה מצב שהכל דחוס .ולא פחות חשוב שיהיה יפה תודה מראש על העזרה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלתי כאן כבר לפני כמה חודשים, והמליצו לי על cooler master 534 ועל antec super lanboy ועוד כמה מארזים. בהתחלה הזמנתי את ה 534 מ m&j מחשבים. לקח להם שבוע ומשהו להתקשר אלי, בבוקר שבו הם היו אמורים להביא את המארז, ולהודיע לי שאין להם את הדגם הזה והם לא יודעים מתי הוא יגיע. ביטלתי את ההזמנה. אחרי איזה חודש ניסיתי להזמין את ה lanboy מ Gibornet מחשבים. אחרי שבועיים התקשרתי לנסות לברר מה עם המארז. קודם כל - קשה מאוד להשיג אותם. המספר מגיע לאיזה מרכזיה, ואי אפשר להגיע לאיש מכירות. הם אמורים לחזור אליך. והם לא תמיד חוזרים. פעם אחת פיספסתי שיחה כי לא הייתי ליד המכשיר שלי, התקשרתי בחזרה דקה אחר כך, ושוב הגעתי למרכזיה - שירות מעצבן, בתור התחלה. נקודה שניה - ביום חמישי הצלחתי סוף …
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשרכשתי את המחשב, רציתי ספק כוח לא ג'נרי וקניתי אותו. הוא עלה לי 330 ש"ח. שמתי לב שבסקירה באתר הוא קיבל 2 כוכביות ולא התלהבו ממנו(כמובן שהתכוונו לספקים אחרים מאותה חברה ולא לספק הזה ספיציפי) מה חוות דעתכם על הספק? האם הוא שווה את הכסף. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין שתי הדגמים הבאים של הספקים הבאים עדיף לקחת מבחינת יעילות והפעלה יציבה של מערך SLI, ואיזה מהם הכי טוב? Thermaltake Toughpower 600W Vs. Zalman 600W -שניהם בעלי יעילות דומה האחד 85 % והשני 84% שהוא הזלמן. -לשניהם יש את אותה כמות כוח 600W , 48 A. -לאחד מאוורר 14 סנטימטר ולשני שהוא הזלמן 12 סנטימטר אבל לזלמן יש צינורות אשר מעבירים ביעילות את החום ומפזרים אותו. -שניהם תומכים ב-SLI וב-CROSSFIRE. -בשניהם הכבלים בעלי SLEEVE על מנת לצמצם את הפגיעה בזרימת אויר ולניהול נכון של הכבלים במארז. *לשניהם אין סוף סיקורים אבל משהו בסוף צריך לקבוע מבין השניים אתם לא חושבים ככה? *אז נתחיל ככה כל אחד מהספקים הוא מעולה אבל ה-Thermaltake יותר זול בכ-200 מה-ZALMAN שזה יתרון כמובן…
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי כרגע ספק ג'נרי (סאן-שיינן או משהו כזה חח) בקיצור המחשב שלי מרעיש מאוד (גם המארז ג'נרי) אז ניסיתי למצוא מה מקור הרעש: יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר אז כיביתי אותו והרעש עדיין היה חיביתי את המאוורר של המעבד והרעש עדיין היה ולספק שלי יש שני מאווררים של 8CM שכנראה הם מקור הרעש...זה רעש בלתי נסבל כמו של טרקטור אני שוקל לקנות ספק חדש, כמה שיותר זול וכמה שיותר שקט וחשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm המערכת שלי: Intel Pentium 4 2.66GHZ Northwood ASUS P4P800 Deluxe ASUS GeForce FX5200 Kingston (256x2) KVR400X64C3A Western Digital 80GB 800JB ד"א אני שולל את הלוח אם מכיוון שהקירור שלו הוא פסיבי וההארק דיסק עוד לא בדקתי אבל לא מאמין שזה הוא עושה את כ…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה ראיתי שצריך להדביק את שני השטיחים פנימית בכל צד אבל במארז שלי יש את הרשת, זה בכלל אפשרי או שווה לשים את זה ? או שזה רק על מארזים סגורים לגמריי המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 השטיח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=9831
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה, אני רוצה להלביש את זה על המארז שלי 3D ARURA אם זה אפשרי ולהוסיף 4 מאווררים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שאלתי פה לפני שבוע ניראה לי..(זה הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267415.0 ) הדבקתי את הקיט הנ"ל כמו בהוראות וכמו שהסביר לי האדם שעשה סקירה פה בסטיקי על מארזים שקטים..הדבדקתי למעלה למטה ובדלתות....ולא חסמתי את המאווררים וחתכתי את המקומות של המאווררים של המארז וגם השארתי את החירור האחורי במארז שתיהיה זרימת אוויר... לפני זה הטמפרטורה הייתה 45-46 במנוחה...עכשיו היא 62 במנוחה!!! העלה את הטמפרטורה בצורה מחרידה במיוחד.!! בקיצור גרוע ביותר ממליץ לא להישתמש בקיטים הללו כלל וכלל!! הוספתי עוד תמונה מרגע זה ממש.. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה באחד הפורמים מישהו כתב על המארז HUSH שאפשר להזמין אבל יקח חודש חודשיים עד שהוא יגיע לארץ. הזמנתי לפני שבוע וחצי מחשב מפנדה עם מארז אפולו ועד עכשיו המחשב לא מוכן. יש את המארז בארץ? [התקשרתי פעמיים ביום שני שעבר וביום רביעי ואמרו לי שזה צריך להגיע תוך כמה ימים] :-X מישהו כבר רכש אותו מאיזו חנות או משהו וקיבל אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערכתי חיפוש בפורום ובתוצאות שמצאתי נאמר שהספק ג'נרי ושזה סיכון לקחת אותו. אבל, ראיתי על הקופסה שלו שיש לו רכיבים של Topower שזה לא בדיוק שיא האיכות אבל מאוד יכול להיות שהרכיבים טובים יחסית לעלות שלהם. מישהו אולי יודע משהו על זה? הבעיה העיקרית היא שלחנות שממנה אני קונה אין הרבה אופציות אחרות, אז או שאני אקנה מחנות אחרת או שיתברר שהספק בסדר. מיועד ל8800GTS וE6320@OC, אני מודע לזה שהתקציב לספק לחוץ, אבל ראיתי אופציות די הגיוניות Topower 450P5 וEnermax Noisetaker 375Wאני חושב ובטח גם איזשהו FSP. טוב תודה על כל מידע מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אתחיל פרויקט מודינג חדש, בשביל זה אצטרך מארז איכותי שיענה על כל הדרישות הבאות: חובה: -שלא יעבור את ה800 שקל -דלת הצד של המארז ללא חלון -גודל המארז: Full tower -שיהיה של חברה איכותית -מארז העשוי מחומרים איכותיים - לפחות 2 מאוררים עדיפות: - מארז בעל פרונט כמה שיותר שטוח - מקום ל2 ספקי כח - בנוי לקירור מים WkNd נעים לכולם, Aviko
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז FULL TOWER תקציב:300-400 ש"ח חשבתי על COMPUCASE 6919 יופי לא חשוב. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לי היום כולי מאושר ל-skypc וקניתי את המארז שהמליצו פה עליו המון אנשים הגעתי הביתה ישבתי הרכבתי את כל החלקים, ולבסוף אחרי שהדלקתי אותו טיפה התבאסתי עדיין היה קצת רעש חזק ומעצבן שמתברר שהוא מהמאורר של המעבד זה המאורר הרגיל של אינטל.... בכל מקרה אני שמח שהחלפתי מארז הוא ממש נוח מבפנים הכל נשלף ויש רווח בין כל החלקים, קיצר מארז מעולה. אבל יש דבר אחד שממש מוזר לי הטמפ' עלתה קצת לעומת המארז הקודם,אני לא מבין איך זה הגיוני. http://img104.imageshack.us/img104/6633/12347593ba2.jpg http://img49.imageshack.us/img49/5784/40558368dh9.jpg
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי ביום רביעי את המחשב החדש שלי עם המארז apollo והיום התקשרו אליי באמצע העבודה ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן שחסר במלאי והתחילו לזיין בשכל אמרו לי לבחור מארז אחר מה אתם ממליצים? שיהיה מקורר כמו האפולו (הוא בא עם 2 מאווררים 120ממ והוספתי לו עוד 1 של 120) שיהיה עם חלון בצד של המארז שיהיה בו מקום ל8800GTS וכמובן שיהיה יפה (לדעתי) :] מחיר גג עד 700 שקל האפולו עולה 360 ומשהו אם אני לא טועה אבל התחלתי לצעוק עליהם טיפה שאין לי עוד כסף להוסיף למארז אז הם אמרו שהם יסתדרו
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
מספיק לי UPS שיכבה את המחשב, לא צריך משהו ליותר מכמה דקות יש לי מסך 22" ספק 350 או 400 (לא ג'נרי) הרדסקים, 7800GT וכל מניי דברים אני רוצה אחד שמכבה את המחשב דרך USB אין לי את ה 232
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי מארז מידי טאוור גנרי והכל בו דחוס וכתוצאה מכך הכל מתחמם ממש מהר. אפשר לקבל המלצה למארז שיהיה גדול ומאוורר טוב? תודה מראש ! אהה ובחנות מחשבים שליד הבית שלי ... המליצו לי לקנות COMPUCASE 6A19 או 6A21 זה מארז טוב או שכבר עבר זמנו ויש טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ספק מKSP, כי אני הולך לקנות שם כרטיס מסך חדש, והמליצו לי בפורום של התצוגה להחליף את הספק 400 ג'נרי שלי למשהו אחר... יש לKSP משהו טוב וזול להציע? תודה...!
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היום לפני כשעה התפוצץ הFSP שלי ללא כל התראה מוקדמת וללא כל סיבה =\ זה קרה כשהלכתי לשניה למטבח, כשחזרתי אחי הקטן אמר לי שכל המחשבים בבית נכבו, הגעתי לחדר שלי והיה ריח של שרוף ולא הבנתי מה קרה חשבתי שהמחשב נשרף. לקחתי את הספק הג'נרי הישן שלי, הוצאתי את הFSP וחיברתי במקומו. להפתעתי, המחשב החל לפעול כרגיל, חיברתי הכל והדלקתי. הסתכלתי על הספק (אשר נראה בסדר מבחוץ) וראיתי שבתוך הספק כל הקבלים מפוצצים והנגדים שרופים, עדיין הריח השרוף נשאר בחלל החדר. הסיוט שחששתי ממנו התממש, הסיוט שבגללו קניתי את הספק הזה במקום הספק הג'נרי שהיה לי קודם וזה בא באופן כל כך לא צפוי וברגע הממש לא מתאים. בכל מקרה, אממש את האחריות שלי, (הספק בן פחות מחודש!) נקווה לטוב. זה פשוט לא נשמע טוב שספק ג'נרי פע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במצב של גלישה ברשת או סתם עבודה על הword האם כרטיסי ה8800GTS צורכים יותר חשמל מכרטיסי ה8600GTS/GT? ואם כן אז למה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-