עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. לחברי הפורום שלום, אני מעוניין לרכוש אל-פסק שיחזיק מחשב + מסך במקרה של הפסקת חשמל, אבל לא יודע איזה גודל אל-פסק צריך לרכוש. עיקרי המפרט להלן- לוח אם- Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 מעבד- Intel Core i5-750 2.66 8M ספק כח- ENERMAX PRO 82+ 425W זכרון- 2 מודולים KINGSTON - 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח- WD1001FALS 1TB/7200/32MB SATA II כרטיס מסך- GAINWARD 9500GT 1GB PASSIVE מסך Dell 2209WA (גודל 22") תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  2. Started by saritm,

שלום, אני חדשה פה אז תסלחו לי אם זה לא הפורום המתאים. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמת לפני שבוע, פשוט לא נדלק. הטכנאי אמר שהלך הספק אבל אני לא רוצה לתקן אצלו. עכשיו ההתלבטות היא האם להחליף את הספק בספק פשוט וזול או פשוט לקנות מחשב חדש וחזק. המחשב לא עובד כל כך טוב - הוא די כבד ומתקשה כשהרבה חלונות פתוחים. לפני חצי שנה בערך החלפתי 2 מאווררים אחרי שהוא הגיע לטמפ' גבוהות ונכבה כל הזמן. השאלה היא אם באמת אחליף את הספק בספק זול ואפרמט את המחשב הוא יחזור לחיים ויתפקד נורמלי. אני לא רוצה להשקיע בו יותר מ-150 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. Started by yossiadir,

יש לי ספק ג'נריי של Sama 550w הוא יחזיק מערכת כזאת? kingstone 4gb ram ddr3 1333 mhz 5770 כרטיס מסך i5 750 יש אחריות על כל המערכת

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. משהו מוזל קורה למחשב שלי. כל חודש בערך קורה לי הארוע שמתואר בכותרת. המחשב נדלק בדיוק לחצי שניה (הנורה נדלקת ונכבית ישר), נכבה ואז לא נדלק יותר לכמה דקות (הנורה לא מגיבה בכלל). ואז אחרי כמה דקות הוא פשוט נדלק רגיל כאילו כלום לא קרה. למישהו יש מושג מה הכיוון? האם זה הספק? (HEC 400W) ניסיתי להחליף כבל חשמל, אך התופעה עדיין נמשכת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by CraZyStyLe,

אני מתלבט בין המארז Thermaltake M9D Black לבין CoolerMaster 590 מה לקחת ? מעבד : phenom 955 לוח אם :gigabyte ga-770 כרטיס מסך : 9800GT

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EagleXDR,

היי, החלפתי ספק בין טרמלטייק עם מאורר מרעיש לtagan שהיה במחשב הקודם, ועכשיו, פשוט מאוד, כל מה שמחובר למחשב בצורה כלשהי, מסך, חיבורי USB, אייפוד, כל דבר אפשרי, פשוט מחשמל אותי, ולא בעדינות. האם זה משהו שקשור להארקה? אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by kipi25,

שלום, איזה ספק עדיף מבחינת איכות, אמינות ושקט (מיועד למחשב משרדי): FSP 350W 60HCN RAIDMAX 400W הספק כאמור מיועד למפרט תקציבי (לשימושים משרדיים). כיוון שה- FSP לא במלאי כרגע הומלץ לי ע"י החנות לקחת את הריידמקס באותו המחיר. האם השדרוג שווה או שעדיף לחכות ל- FSP?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. יש לי ספק כוח JEWEL SPIRE ATX-550WTN-PFC הוא מחובר למערכת I7 920 לוח אם: P6T זיכרונות: OCZ&PATRIOT DDR3 1333 9GB דיסק קשיח: WD 1TB כרטיס מסך: ATI 5830 כשאני מחבר אותו למערכת הכפתורי LED של הלוח אם נדלקים אבל שאנילוחץ על כפתור ההדלקה כלום לא קורה (המחשב לא נידלק, המאוור בספ לא מגיב כלום) בדקתי עם ספק אחר פחות טוב המערכת נדלקת ומגיבה(EZCOOL 500W) ישרעיונות לפתרון מעבר לתיקון של הספק או החלפה שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by zeev1,

אמין ויציב ובטוח להשתמש בו במחשב ביתי . האם יש לו הגנות כרצוי.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. Started by Dvich,

שלום, כששידרגתי את המחשב (שמופיע במפרט) ידעתי שהספק כוח, שאותו לא שדרגתי, יהיה גבולי ושזה רק עניין של זמן עד שהוא יקרוס תחת עומס ההספק שמחשב דורש. היום הזה הגיע היום, המחשב לא עושה POST ולמעשה לא מציג שום דבר על המסך מכיוון ששני הלדים האמצעיים בגב של הכרטיס מסך (HD4870) דולקים ומורים על כך שהוא לא מקבל מספיק חשמל, מקריאה באינטרנט הבנתי שזו תקלה נפוצה ושהחלפת ספק פותרת אותה. לכן, זקוק להמלצכתם על ספק בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט שבצד, עדיף מ-RSM. חשבתי על הקורסייר VX550, מה דעתכם? תודה מראש. עריכה: אני רואה שהמפרט שבצד לא מעודכן, בכל אופן, הכל אותו דבר חוץ מ: Core i5 750 Scythe Reeven 120 Asus P7P55D-PRO 4X2GB DDR3 RAM

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by MOsheAInouz,

לאור האשכול הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460871.0 הגעתי אליכם להמלצה למארז שוכב טוב שלא כולל ספק כי אין לי צורך יש לי ספק של EZCOOL 550W שהוא שקט מאוד לדעתי ואינו מפריע לי- או שנראה לי ככה בכל מקרה אם אני צריך ספק אני אשמח בכל מקרה התקציב דל והבקשה גדולה מארז עם שלוש סלוטים לכונן קשיח.. הוא הרבה לי אחד שם עם ספק שיש בו רק שני מקומות לכוננים קשיחים לדבריו.. אני מחפש אחד עם שלוש בתקציב נמוך.. יש חיה כזאת? או שעדיף כבר לעבור למארז עומד, - יבאס אותי אבל לא כלכך בכל מקרה אני מעדיף בהרבה מארז שוכח תודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני מרכיב מחשב i7 930 עם כרטיס 5850. למחשב יהיו מחוברים בזמן נתון 2-3 HD. חשוב לי שהמארז יהיה שקט ומרווח. אני נוהג להחליף דיסקים קשיחים בתדירות גבוהה (להכניס ולהוציא למחשב) אז חשובה לי המוחות של זה. לא מתכנן קירור מים או CROSS FIRE. תקציב עד 1200 שקל למארז + ספק.

14. Started by rotem_shu,

המלצה לספק למערכת הנוכחית התקציב הוא 850 ש"ח הכי חשוב לי שיהיה שקט ויהיה יעיל למערך sli ויהיה ניתן להתשמש בוא גם בעתיד ולמערכות משודרגות יותר . מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 470 1280MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 קרור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by ashbit_q,

ספק כוח COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 מה אתם אומרים עליו? ראיתי שהוא נותן 320W השאלה אם הוא יציב.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by ngc224,

מה ההבדל בין סוגי המארזים האלה ? Tower, Midi Tower ו BTX ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Urnfs,

אני רוצה לקנות UPS חדש למחשב החדש, והנוכחי שלי, Advice PRPC650, שהשתמשתי בו עם המחשב הקודם, כבר ישן וגוסס, וגם לא נראה שהוא יחזיק מעמד עם ה PSU של המחשב החדש (650W). אז אני צריך המלצות על UPS שאפשר לקנות בארץ, שמתאים ל650W עם מסך 22" LCD תקציב? עד 1500 שח? אבל לא חייב להגיע לזה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. Started by ben672,

שבוע טוב! היתי מעונין לרכוש את הספק: OCZ OCZ500MXS קישור: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4597 רציתי לפני כן לדעת מה דעתכם על הספק הזה האם הוא ממולץ?ואיך הוא מבחינת הרעש? תודה רבה ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  20. קיבלתי מחשב ישן עם לוח אם שתומך בPCI-EX16 ובסוקט 478, המעבד בו קצת מעפן(סלרון 1.7GHZ) ואני רוצה להחליף אותו לPentium 530 3.0ghz ממחשב אחר שיש לי שכבר שווק חיים. המחשב (אחרי החלפת המעבד) יהיה עם מעבד Pentium 530 3.0 ghz וכרטיס מסך Geforce 8400gs. אני מחפש ספק כוח בכמה שיותר זול שיספיק בשביל המערכת הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. תסתכלו איזה מארז יפה הוא RC 100 או בשם אחר ELITE 100 , חיפשתי ברשת המארז הזה כנראה לא הגיע לארץ ולא יודע אם יגיע בכלל http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6623 תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bean,

שלום, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומתלבט לגבי הספק... אני רוצה משהו טוב שישמור לי על הרכיבים. אני לא יודע לחשב איזה הספק צריך, אבל אני ארשום את המפרט ומקווה שתוכלו אולי לעזור לי... Phenom II x6 1090T Giga' 890GPA UD3H AM3 וכרטיס מסך פשוט (יש לי Geforce 6600) התקציב לספק הוא 300-500+- אשמח אם תוכלו לעזור לי! :

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  23. Started by LalA09,

אהלן . שבת שלום . בקרוב מתכנן לקנות מחשב חדש . לכן , אני בהתלבטות איזה מארז לקנות . התקציב שלי למארז עומד על כ 300 ש"ח . אני אישית חשבתי על ה ANTEC 300 , שנראה יפה מאוד , ומקרר טוב מאוד . שקט גם חשוב , אבל קירור יותר . OC למערכת לא מתוכנן , וזו לא תיהיה מערכת בתקציב גבוהה במיוחד כמובן . עכשיו , השאלה שלי מה דעתכם עליו ? , והאם כדי לחכות קצת ? , ולקנות את המארזים החדשים מסדרת ה FD ( או משהו כזה ) כאשר יגיעו לארץ . הבנתי שזה תוך כמה חודשים ...

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. אני כבר די טוחן את עניין האל-פסק כאן בפורום וכל פעם עולות לי שאלות חדשות :-) אבל אני מנסה לעשות את הרכישה החכמה ביותר. יש לי היום אל-פסק של גמאטרוניק מסדרת Smart Comapct ואני מאוד מרוצה ממנו, רק שהוא כבר לא מספיק לי. ניסיתי למצוא את ה- i-Compact באתר של גמאטרוניק אך ללא הצלחה, אז אני אשמח אם מישהו כאן מכיר אותו ויכול לספק עליו חוות דעת, וגם האם בכלל כדאי לקנות אותו או שזה כבר דגם ישן שלא נתמך או שלא מוכר ע"י גמאטרוניק. תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  25. Started by אדי44,

שלום אני לפני החלפת המחשב הקיים במחשב חדש לגמרי.ועדיין בודק\מתלבט האם ללכת על מחשב מותג כגון: Dell , HP או ללכת על מחשב בהתאמה אישית.במידה ואלך על האפשרות השנייה , מבקש מכם המלצה למארז איכותי ושקט הכולל ספק כח במחיר של 400-500 ש"ח המארז יהיה מיועד כנראה ללוח אם ומעבד של אינטל מהדגמים הבאים : DH55HC\Core i3-530 על מה אתם ממליצים ? ובגדול,באיזה יצרני מארזים כדאי להתמקד.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים