עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. פאנל הזכוכית נשבר ואני מחפש לקנות (ללא הצלחה) אחד חלופי. אני מעדיף שיהיה סגור ולא מזכוכית.

2. Started by stearo,

שלום יש לי ספק כוח טוב שלא הייתי רוצה להחליף, אבל אני צריך לקנות לוח אם/מעבד וכרטיס מסך חדשים. דבר יחיד שחסר בו זה חיבור 6 פינים לpci-e. אני מחפש משהו כמו http://www.directron.com/6pinpcie.html, אבל לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת כבל כזה. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו, או יודע עם ה ati 1950xtx כולל כבל כזה? תודה!

3. שלום, נכון לרגע זה, מהו הבאנדל ספק+מארז (או לא באנדל) הכי משתלם למחשב משרדי ללא כרטיס מסך חיצוני?

4. מחפשת מארז אמין, מאוורר היטב ושקט (רמה 8-9) עם פילטרים לאבק. מתלבטת בין: 1. SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W 2. Fractal Desing Define R3 עם ספק PSU 620W Active PFC 80+ Retail בנוסף, ראיתי של- TMS יש מארז חדש שעוצב במיוחד עבורם. איך הוא ביחס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. הייתי מעוניין לדעת איך המארז הזה, איך הספק שלו, והאם הוא משתלם או שיש אלטרנטיבות אחרות במחיר? האם הוא מאוורר היטב? חרישי? איזה פיצ'רים יש לו? כל מי שיודע משהו בנושא או/ו למי שיש ניסיון עם המארז מוזמן להגיב. http://www.skypc.co.il/pl_product~NSK4480~6~0.htm http://tms.co.il/product/5163 ובנוסף, איך המארז Antec SLK3800B-EC Black Super Mid במחיר של 445 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_2482&products_id=18680 והאם עדיף להוסיף 205 ש"ח כדי לקבל את אותו מארז עם הספק שמגיע איתו? Antec SLK3800B-EC Black Super Mid Tower 400W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_2482&products_id=15345 תודה, אופיר.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 1050 TI GTX לוח אם h170-d3hp 120GB SSD EVO 850 1TB HDD אני מחפש ספק כוח מודולרי ושקט עד כמה שניתן במחיר של עד 350 כזה שיהיה בלי Coil Whine. עד כמה אפשר לדעת מראש שאקבל אחד בלי זה? חשבתי על זה: https://ksp.co.il/?select=.140..547.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=34880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 450 הספק די ויותר למערכת כמו שלי, נכון? תודה

7. אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני חייב לדעת יתרונות וחסרונות של כול מארז לא משנה המחיר שלהם רק מקצועית.. אני מת ללכת על הטריניטי אבל מפחד שהוא יתחמם ויהיה רועש אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בדחיפות.. עוד דבר אני חייב לדעת אם אני אוכל להוסיף לשני המארזים מלבד הצא'קרה מסנני אבק בכול היציאות של המחשב ממש כמו בצ'אקרה.. זה יהווה משקל גדול להחלטתי.. המפרט שלי יהיה: מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם- Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support- GP31DS3L כרטיסי זיכרון 2 יח'- Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quie או משהוא יותר שקט עד 100 ¤. צריך תשובות דחופות.. תודה רבה.…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. על מה אתם ממליצים? מיועד למחשב נייד DELL אבל זה דיי אוניברסילי תודה

10. Started by Nathan_S,

יש לי לוח wATX בגובה 40 ס"מ. לא הצלחתי למצוא מארז בתצורה מתאימה במחיר של עד 500 ש"ח, וגם הייקרים צריכים לעבור מוד בשביל להכיל אותו. :s05: איזה מארז מספיק גדול, במחיר של 200-400 ש"ח, שניתן, בשינויים מעטים ככל האפשר בשלד שלו להכניס את הלוח? עלה לי גם רעיון להכניס את הספק ל-Cage שיוכננס לתוך ה- 5.25 bay האם ניתן לעשות זאת ? יש כאלה מוכנים בארץ ? איפה ניתן לעשות כאלה ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by Ashand,

PC-X2000F http://www.lian-li.com.tw/v2/en/product/product06.php?pr_index=524&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61&g=q

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  12. Started by CraZyStyLe,

אני מתלבט בין המארז Thermaltake M9D Black לבין CoolerMaster 590 מה לקחת ? מעבד : phenom 955 לוח אם :gigabyte ga-770 כרטיס מסך : 9800GT

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. שלום, אני בבדיקה אישית שלי אני צריך UPS עם 1000VA אינטראקטיב. קראתי כאן קצת בפורום, ובדקתי מסביב דרך ZAP. הבנתי שממליצים על ADVICE או APC שהם איכותיים במיוחד. אבל יקרים לי... ראיתי את החברות הנוספות: Eitan Engineering Ippon Gamatronic האם אחד מהם או יותר מספיק איכותיים ואמינים שאוכל לרכוש אותם בביטחה ? מה דעתכם בעניין מניסיון או ידע מה אתם ממליצים לי ? תגובות רבות בברכה יתקבלו :)

14. אני כבר די טוחן את עניין האל-פסק כאן בפורום וכל פעם עולות לי שאלות חדשות :-) אבל אני מנסה לעשות את הרכישה החכמה ביותר. יש לי היום אל-פסק של גמאטרוניק מסדרת Smart Comapct ואני מאוד מרוצה ממנו, רק שהוא כבר לא מספיק לי. ניסיתי למצוא את ה- i-Compact באתר של גמאטרוניק אך ללא הצלחה, אז אני אשמח אם מישהו כאן מכיר אותו ויכול לספק עליו חוות דעת, וגם האם בכלל כדאי לקנות אותו או שזה כבר דגם ישן שלא נתמך או שלא מוכר ע"י גמאטרוניק. תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. Started by carman6,

הציעו לי לקחת ספק כוח thernalteake 470w ב-350 ש"ח... המחשב הזה צריך לעלות משחקיםדי כבדים... המפרט הוא- e6420 asus c5b nvidia 8600gt אני צריך דעה על ספק כוח זה ואולי כמה הצעות לספקי כוח אחרים בתקציב דומה...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. fsp atx 300 pnr ezcool 450w למחשב בסיסי ביותר: מעבד אינטל 7400+ציפסט g31 כ. מסך מובנה,דיסק 1,צורב 1 ואולי אי אלו מאוררים עם תאורה למארז-לא משהוא חריג במיוחד תודה מראש ובוקר טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by The Punisher,

שלום לכולם, אחרי הרבה התלבטויות ועם עזרה מהחברה בפורום מפרטים בניתי מפרט שאני שמח עליו. אני עדיין קצת מתלבט אם לשדרג חלקים מסויימים אבל אני יכול להגיד שהוא די מוכן. להלן המפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AMIT1024,

יש לי ספק של ENERMAX 535W שאלתי היא כזאת: מעבד 6600 לוח P5B DELUXE זיכרונות CELLSHOCK 2GIGA הארד דיסקים 2X RAPTOR ועוד 1X 250GIGA SATA2 5 מאווררים 120 מ"מ ועוד משאבת מים כרטיס 6800U צורב DVD במידה ואני OC זה יספיק?....

19. ברצוני לדעת איך הספק הזה FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤188 יחסית ל HEC TRT 400 WATT שעולה חמישים שח יותר ואיך ה Thermaltake דגם W0165I הספק 400W

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by arkzai,

היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור לגמרי על המארז ההתלבטות בין 3 מארזים (או אם יש להם עצה אחרת באותו טווח מחירים עד 800 ): ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN BLACK / RED w/o PSU ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT COOLERMASTER CM 690 : RC-690 +ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU (אפשר גם 3) מה דעתכם?כרגיל עדיפות לקירירות ושקט(ביצועים) ולא עיצוב(עדיף פשוט בלי לדים או נצנצים למיניהם) תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. אני יודע שה-8800GTX דורש 450W true watts ואני מעוניין לקנות 8800GTS 640MB האם הספק TT 430W שלי יחזיק אותו?? זה דחוף כי אני הולך להוציא 2000 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by Iko89,

Antec Skeleton מה המחיר של המארז היפיפה הזה בחו"ל והאם אפשר להביאו לארץ ובכמה ? תודה!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by HingedEmu2,

הספק שלי נקנה לפני בערך שנתיים. לפני בערך שנה הוא התחיל לעשות רעש חזק מדי לטעמי. אתמול עשיתי צעד ופתחתי אותו, שימנתי את המאוורר וניקיתי עם אלכוהול 70%. הרעש ממשיך אין לי ממש רעיונות מה לעשות... הרעש נשמע כמו דפיקות קטנות של המאוורר על משהו אבל בדקתי והוא לא נוגע בכלום. עצות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dor444,

שלום, יש ברשותי מספר אל פסקים תעשייתים. אני צריך לדעת מה מחירם, אני מבין שיש חברות, דגמים וכו' וכו'. אני צריך לדעת איזה מידע צריך בדיוק בשביל לדעת כמה הם שווים ואיך אפשר לגלות את המידע הדרוש. כמובן אחרי שאני אברר את המידע אני אשמח אם תכוונו אותי לבחור מחיר שהולם את המוצר על מנת למכור אותם ביד2. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן ו גGELL GSKILL

• 1 תגובה
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.