ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
חדשים בקופסה, מעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
רציתי לקבל ייעוץ לגבי ספק כח למחשב איזה כדאי ועל איזה חברות אפשר לסמוך.כמו כן אני מחפש משהו במחיר סביר יחסית למחשב שאני קונה ושיחזיק את המחשב טוב ושיהיה כמה שיותר שקט.צריך הצעות של דגמים טובים.כמו כן שיתמוך ב SLI לעתיד אם ארצה.לשיקולכם. המערכת: Q9300 4GB ddr2 800mhz 8800 gts 512 או 8800 GT (לא יודע עדיין מה יותר טוב מבינהם) תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב לקנות את המארז הנ"ל. לא מצאתי שום ביקורת ברשת. האם יש כאן מישהו שיכול לכתוב איזה סקירה על המארז? כמו כן, אם אפשר תמונות של פנים המארז זה יתקבל בברכה. תודה מראש לעונים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה יקרה אם אני יקנה מחשב עם קונרו כרטיס מסך מתוכנן לקנות כרטיס D3D10 חזק אבל מארז אני יקח מארז רגיל (לא אקנה שום מארז מיוחד) כאילו אני יקח את המארז שמביאים עם כל המחשבים למה זה יגרום..? האם אני יוכל להשאיר את המחשב פתוח שבוע שלם? או שהוא יתחמם כבר יותר מדי בגלל המארז..? והאם במארז כזה הרעש ממש יפריע..?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870 של PALIT. קניתי ספק של COLORMASTER 600W והוא ממש מרעישששש..איך אני בודק כמה DBA עכשיו הספק עושה?. למי שיש את הספק הזה(CM600W) שיגיב פה אם הוא מרעיש.. והשאלה גם האם CROSAIR 620W יותר שקט מ COLORMASTER 600W בהרבה??
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כפי שנכתב בכותרת אני צריך המלצה שהיא דיי דחופה למעשה למארז וספק (לא חייבים להיות ביחד) ואני חייב שהיא (ההמלצה) תהיה מהחנות KSP... ברצוני שהמארז יהיה יפה ושקט, בדגש על השקט, וכך גם הספק... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי ביקשו המלצה לאל-פסק לעמדה בודדת שכוללת לא יותר ממחשב אחד, עם ספק של 450W (ואני כנראה מגזים), וDell U2417H, שצורך במקסימום 68W (לפחות על פי המדריך). אני יודע שספקי Line Interactive הם בעצם סוג של "שקר", כיוון, ותקנו אותי אם אני טועה, על אף שהם ישאירו את המחשב דלוק בנפילות חשמל ובקפיצות מתח, המחשב עדיין יקבל את ה"מכה", לעומת ספקי On-Line, אבל כיוון שאין מקום לשכנוע, לצערי, והתקציב הוא מוגבל, האל-פסק המבוקש צריך להיות Line Interactive. מעבר לדרישה הזאת, אין עוד דרישות מיוחדות. כל מה שהוא צריך לעשות זה להשאיר את המחשב והמסך פועלים לעוד כמה דקות (10 והלאה לא יזיקו), על מנת שהם יוכלו לכבות אותם בצורה מסודרת. אשמח להמלצה על דגמים ספציפים (בעיקר כאלה עם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הבא (תגידו לי אם חסר פירוט): gigabyte k8ns-ultra 939 amd 3000+ 939 1 Gb 400Hz Samasung 1 IDE HD 80Gb 1 SATA 160 Gb HD Seagate 1 Nec DVD-RW 1 CD 1 7600GT XFX AGP (התווסף לא מזמן) יש לי ספק של HEC 300W שקיבלתי עם המארז שלי - compucase 6019 אני חושב או משהו כזה. יש לי בזמן האחרון בעיות שהמחשב פשוט מתרסט עצמאית. בנוסף, אני קונה דיסק SATA נוסף. האם הבעיות של הריסוט נגרמות מהספק? אם לא אז האם הוא יספיק לי גם עבור הדיסק הנוסף? אם אני צריך ספק חדש, איזה יספיק לי? אני רוצה להוציא כמה שפחות - לא מתוכננים שדרוגים נוספים למחשב לזמן ארוך מאוד מלבד הוספת הדיסק. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כרגע אני בכיוון שללכת או על ה SILVERSTONE ST85ZF ATX12V/ EPS12V 850W או על SILVERSTONE SST-ST75ZF ATX 12V 2.2 & EPS 12V 750W המטרה זה הכנה לR600 שיצא לא בא לי לקנות אח"כ ספק כוח חדש. אני לא יודע אם גם יהיה מערך כמו ה CF אז ה850W אמור להספיק. לגבי המארז אני דיי סגור שאני הולך על ה SILVERSTONE TJ07-S Silver 2.0mm aluminum body ATX Full Tower מה שהייתי רוצה לדעת הוא מה אתם חושבים? כדאי לי להחליף משהו? או שזה בסדר גמור.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט נמצא בדף הבא: מדובר על המפרט העליון.. http://www.geocities.com/exploits2003/computer.html השאלה האם הוא יספיק או האם באמת מומלץ להוסיף כסף ולקחת ליברטי יותר חזק..? התקציב שלי הוא 6000 ולכן רק אם זה באמת מומלץ אז אני יוסיף כסף.. תודה ויום נעים
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני קונה מחשב חדש וכמובן שבתוך כך כלול גם מארז. אני מעוניין לקנות מארז טוב שאפשר יהיה לעשות בו חלון בעתיד, אך עם זאת יהיה מספיק מאוורר בשביל המערכת שלי שכוללת בין היתר: מעבד-AMD ATHLONX4 כרטיס מסך-HD 5870
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לי תרגיל בלימודים שקשורה לחשמל אני לומד מחשבים אז ככה נתונים הרכבים הבאים שמהם עלינו להרכיב מחשב מעבד+מאוורר 65w כרטיסי זכרון 15w צורב 20w צג 50w לוח אם 30w מדפסת+סורק 45w מאוורר נוסף 6w 2 דיסקים קשיחים 12w כ"א דיסק חצוני 2w usb כרטיס מסך 125w עליכם להתאים ספק מתח למחשב זה לפי הדרישות הבאות *הספק אמור לעמוד בצריכה של לפחות 135% מהקיבולת המירבית (לטובת שידרוגים עתידיים) *תפוקת הספק תהיה כפולה של 50 (450W 400W 350W 300W ענו על שאלותת הבאות 1)מה הספק המשתלם ביותר לרכישה עבור המחשב הנ"ל? 2)האם יש צורך להחליף את הספק עקב הוספת כרטיס זיכרון נוסף{ זהה לקודם}? 3)האם יש צורך להחליף את הספק עקב הוספת כרטיס מסך נוסף(זהה לקודם)? במידה ועניתם כן בסעיפים ב או ג חשבו מה הספק הנדר…
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שאלה איך המארז הבא מבחינת איורור raidmax sagita ?? הוא מקרר את המחשב? מה גודל המאוררים שלו? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, הרכבתי לאחותי אתמול את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~6A19B~6~0.htm אבל גיליתי שאין בו רמקול.. הגיוני? עכשיו לא ישמעו צפצופים בעת תתקלה? יש לי רמקול ממארז אחר שאני יכול להרכיב.. מה המיקום המומלץ? אם כדאי בכלל להשים..
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ראיתי שיש על הלוח חיבור כמו ATX עם 4 פינים אבל עם 6 פינים? האם אני יצטרך ספק חדש?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
רצוי בלי חריגות 700 ש"ח פול טאואר [התרגלתי לגודל של הטרנספורמר] למפרט שבצד שקט יותר מהטרנספורמר מאוורר טוב רצוי גם יפה...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 התלבטות בין שניים:antec 900 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=6666 השני: HAF 932 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4198&CatCode=408 בשניהם רשום שיש 4 מאווררים אבל ראיתי מישהו פה בפורום אמר שיש לו את המארז HAF 932 עם שלושה מאווררים, אז כמה יש? צריך גם ספק כוח שיחזיק את המערכת הנ"ל לא משהו מטורף אבל שי…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שמטרתו היא בעיקר גיימינג, ונתקלתי בכמה קשיים - פתחתי את הדיון הזה בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501976.0 ובמחילה מכבוד כולם, אני מאמין שכאן תוכלו לעזור לי יותר בכל הנוגע למארזים מגניבים, אקזוטיים וקטנים לגיימינג. אז אחרי שקראתי עוד קצת באינטרנט, הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים של מארזים קטנים, חלקם לגיימינג וחלקם לאו. חלק נמוכים, חלק דקים, חלק קופסאות וחלק פרמידות. יש לכם המלצות וניסיון אישי עם חלק מהבחירות הנ"ל? איזה מגביל יותר מבחינת חומרה? איזה נראה קטן אבל בעצם ממש לא נוח? כפי שכתבתי, המטרה היא שאוכל לשנע את המחשב בין כמה מקומות באופן נוח ונגיד... שבועי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד: i5-2500K לוח אם: Asus P8Z68-V Pro זיכרונות:CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C8 דיסק קשיח: Samsung F3 1TB מארז: CoolerMaster 690 II Advanced ספק: ? לגבי המארז - מה אתם אומרים? בחירה טובה? ה-LanCool K62 הרבה יותר יקר וה-K60 לא שחור בפנים :\ (שווה להתפשר על הצבע הפנימי? המארז הרבה יותר איכותי?) באיזה מחיר אפשר להשיג היום את המארז? (690 II כמובן) התקציב למארז הוא עד 600 שקל לגבי הספק - חשבתי אולי על SeaSonic M12II-620 620W 80+ Bronze MODULER PSU (אגב הוא אמור להגיע עם 3 שנות אחריות או 5 שנות אחריות?) או שכדאי להשקיע בספק בדירוג GOLD? מתוכנן OC, אולי הוספת כרטיס מסך בעתיד (אני…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אין מחיר אני צריך משהו שיספיק למפרט שלי ומשהו איכותי אני צריך שתמליצו לי על חברה וכמה VA אני צריך? יש לי מסך LCD כמה זה אמור לעלות? ואיזה חברה מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
צריך ספק מתאים למפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR Asus BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Evga8600GT SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Swiftech Apex Ultra H20-220 With Apogee G Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR DVDRW PIONEER DVR-212DBK LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 Dominator Airflow Fan Arctic Cooling MX-2 המחשב מיועד ל-OC.
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ANTEC SONATA III 500W SONATA3 *או* NZXT Lexa BlackLine No PSU + Enermax Liberty 400W 30A @ 12V גם מבחינות איכות המארז(שקט וקירור) וגם מבחינת איכות הספק. ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... בכל מקרה אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באופן אינטנסיבי, הדבר הראשון שאני צריך זה מחשב, אותו אני אקנה טיפין טיפין בחלקים, הדבר הראשון שאני חושב עליו זה מארז וקירור, כיוון שיש לי טראומה מהתחממויות היתר של הכ"מ והמעבד הנוכחי, אני רוצה מארז מאוורר מאוד עם קירור נורמלי - שהמחשב יהיה קר בפנים! אבל לא רועש, אני ישן כשהמחשב פועל! עכשיו אני לא רוצה להשקיע איזה 500 שקל במארז, זה נשמע לי מוגזם מאוד... אני לא מכיר את השוק היום של החומרה ובניית מחשבים כבר, אני לא מעודכן, אבל אני מאמין ש…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאז שקניתי את ה4870x2 והורדתי את הכרטיס טלויזיה(pvr-150)סלוט אחד למטה בpci אז התצוגה מהכרטיס טלויזיה קופצת ונמרחת....נראה לי שזה בגלל שהמערכת לוקחת את כל הכח מהספק ולא נשאר לכרטיס טלויזיה....בחרתי לפתוח תנושא כאן כי אני חושב שהספק הוא הבעיה...אני צודק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-