עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by subarel,

השאלה דיי בכותרת.. סתם לחישוב עלות של מחשב פועל לאורך כל החודש... בראל.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי ספקי כוח של מחשב, יש לי 2 ספקי כוח של 300w כל אחד ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותם ביחד כדי לקבל 600w אם כן אז איך עושים את זה? לחבר במקביל? בטורי? או בכלל שיטה אחרת? תודה

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש חוץ מיזה דעתכם על המארז: ASUS TA651 יש לי דילר שמוכר לי אותו אם ספק ב 47$ שווה? הבעיה היא שאין לי מושג איזה ספק יש שם חוץ מיז שהוא 300w

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by kaboonkal,

טוב אז נשרף לי הספק ואני צריך ספק חדש, התקציב הוא באיזור ה400-500. צריך להחזיק: Intel e6750 Intel dp35dp 3gb ram Wd 1tb 7200 Wd 500gb 7200 Hd6770 2 כוננים אופטיים מאוורר 120 מאוורר 140 לד לקחת בחשבון שזו מערכת שאני לאט לאט משדרג אז צריך שיהיה וואטים במחשבה על העתיד. אני בעקרון חשבתי על הcorsair cx600 או הcorsair tx650. עדיפות לksp ואייבורי כי אני בצבא ואלה החנויות היחידות שאני מספיק להגיע אליהן בימי שישי (קרובות מאוד לבית) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. טוב אז אני צריך מארז למחשב quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb צריך לציין עוד משהו? למארז יש תקציב של 600 שקל בערך וצריך להיות מקורר בצורה טובה בגלל שמעבדי quad מתחמים בהרבה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מארז חדש משום שאני סובל מבעיות אבק במארז שלי והוא גם קטן בנוסף ............ אני מתלבט בין מארזים משום שחבר שלי אומר לי שהכי טוב ומשתלם הוא ה-antec 300 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחשוב על עוד רעיונות................ כפי שכבר ציינתי המחיר שאני מוכן להשקיע עבור מארז הוא 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. רצוי כמובן בתקציב שפוי (עד 400-500). נתקלתי בכמה מארזים עם ספקי MINI ATX רגילים, אבל אני מעוניין לדחוף לתוכו מעבד רגיל (לא אטום) ועוד כרטיס מסך כמו הHD5570 אוGT240... ספק מיני ITX לא יסחוב, אבל אחד כזה אמור לעשות את העבודה. ראיתי שקיימים מארזי מיני שעובדים עם ספקים כאלו (בNEWEGG), אבל לא מצאתי כזה בחנויות בארץ. מישהו נתקל באחד או שניים?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. טוב אני מחפש מארז+ספק עד 500 שקל, אולם אפשרויות זולות יותר יבואו בברכה (יש ב300 שקל באנדלים שונים) המפרט מיועד בעיקר להורים, ולכן אני לא מחפש מארז מושקע במיוחד (סידור כבלים ושאר דברים), אולם שיהיה שדרוג מהסטים הג'נריים ב180 שקל. * חיבורי USB צריכים להיות באמצע או למעלה כי הוא ימוקם קרוב לקרקע * המחשב לא יהיה בחדר שינה ולכן לא צריך שקט מופתי (גם לא ציפיתי בתקציב), אבל רצוי שלא יהיה טרקטור * USB3 זאת תוספת נחמדה אך לא צריך לפסול כאלו בלי * עדיף מארזים קטנים פיזית, עדיין צורה "סטנדרטית" עם microatx. אבל גם לא חייב ככל הנראה הרכישה תתבצע בIQPC, עם אפשרות לKSP. המפרט יכלול I3 ללא כרטיס מסך חיצוני, ולכן גם 350W יעשה את העבודה. האופציה האוטומטית שראיתי היא הantec 3480+38…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  10. קיבלתי את המארז , לפי מה שנכתב עליו כל ארבעת המאווררים הם בעלי שלושה settings של מהירות. משום מה לא הצלחתי להבין איפה השליטה במהירות , האם דרך תוכנה? או האם צריך לחבר את האוורור למקור חשמל עם שליטה חיצונית? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by wintert,

שלום לכולם, אחי קנה לפני כמה ימים בחנות מחשבים כלשהי, מחשב עם לוח אם של ASUS P5G41C-M LX וספק כוח של Zumax 500W. כאשר המחשב עלה ראיתי הודעת שגיאה: Anti-surge says unstable power supply בדקתי ב-BIOS של המחשב וראיתי שיש אפשרות לבטל אופציה בשם Anti Power Surge. כאשר ביטלתי אותה, ההודעה לא הופיעה והתקנתי Windows והגדרתי מה שצריך והחזרתי את האופציה של ה-Anti Surge. זהו מחשב חדש שיצא מהקופסה, אז הלכנו לחנות שתבדוק את הבעיה. הטכנאי שבדק אמר: כן, הדיסק הקשיח לא היה מוגדר (שקר) אז הגדרתי ועכשיו זה תקין. מה שבפועל הוא עשה (אחרי שבדקתי בבית), הוא בעצם ביטל שוב את האופציה של ה-Anti Power Surge. האם מישהו מכיר את האופציה הנ"ל? האם ידוע למישהו בעיות כלשהם בביטול האופציה? (אני מאמין שהי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tkuiruz,

המפרט שלי: e6300 260GTX 2GB ga 965p s3 תקציב 425 יותר אין לי אפשר גם פחות חשבתי על ‏MODU82+ 425W

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. מעבד Q9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R 2X1G DDR3 OCZ WD 320X2 WD 500X2 gigabyte 9800gx2 THERMALTAKE TOUGHPOWER QFAN 650W W0163 חשוב שיהיה קירור מטורף כי הכרטיס מתחמם וחלון צד . המון תודות לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני אקנה את המחשב: מעבד INTEL Core 2 Duo E6600 דיסק קשיח Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 כרטיס מסך ATI (CONNECT3D) Radeon X1900 XT כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Music מסך LG L1780Q רמקולים (אני לא קונה אותם, יש לי אותם כבר...) 2 רמקולים וסאב -> חברת EACAN יהיה לי 2 מאווררים במארז ועוד מאוורר למעבד זיכרון, כונן דיסקטים, כונני דיסקים ולוח אם לא נראה לי חשובים בשביל החלטה לספק אז אני לא ארשום אותם... 1. הספק (Hiper 4M530 (530W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5608 יהיה הספק הכי טוב בשביל המערכת שלי בתקציב של עד 450שקל נכון? 2. תמליצו לי על אל פסק שיהיה טוב, איכותי, עמיד וכמה שיותר זול בשביל אל ספק שמכיל את הדרישות שביקשתי (אני לא מבין באל ספק ובמחירי…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. כל הסופ"ש החשמל היה לא יציב בצורה חריגה והחלטתי שזה מוגזם כבר. לכן אני הולך לקנות במוצ"ש אל פסק. כרגע היחיד שנראה באופק הוא Advice PRV900. הוא אמור להחזיק מחשב וטלויזיה 32" במינימום, כל דבר נוסף מבורך. בחישוב כאן (http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine) המחשב דורג בכ-200W. על הטלויזיה כתוב מאחורה 107W. הUPS מדורג ב480W ככה שאני לא רואה בעיה של עומס. מה אתם אומרים על הUPS הזה? איך החברה? איך הדגם? אם יש משהו אחר שממולץ אשמח לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

Topower 450P5 לE6300 + X19GT ללא OC בכלל בכלל יחזיק ללא קושי נכון? 20A לרייל 27A ביחד נכון

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by shy,

הציעו לי ספק מחברה שאני לא מכיר ezcool זה עומד מול CORSAIR 520W HX SERIES אז אם משהוא מכיר את החברה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני זקוק לאל-פסק איכותי עד 500 ש"ח, אני צריך שיחזיק את המערכת שלי (שנחשבת חזקה יחסית, עם מתח גבוה ממתח של מחשב ממוצע) כ-10 דקות, ושיבצע כיבוי אוטומטי במקרה שאני לא בבית. כבר היו לי איזה 6-7 הפסקות חשמל, וזה בלתי נסבל.. פעם אחת הייתי צריך להחליף כונן קשיח ופעם אחרת boot mgr נמחק לי.. אבל הכי גרוע? שלוש שעות של השקעה ב-prototype נעלמו כלא היו.. אשמח להמלצות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, והזמנתי ת'מארז TEMPEST ואני חייב לדעת אם יש לי מקום בשבילו מישהו יכול להגיד לי את המידות שלו לאורך? מצטער אם זה ספאם

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  20. אשמח לדעת לגבי מידת הרעש שלו בבקשה. כמו כן אם המאוורר שלו זה O/I או שיש מצבי ביניים ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. אם כן ,באיזה גודל?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by tigery,

תקציב באזור ה400 ככה. מערכת e6300 mb: asus p5n-e sli כרטיס 7900gs בעתיד ישודרג דיסק קשיח וצורב זה כל המערכת אה ושני ג'גה זכרון מה מומלץ לקחת שיחזיק תמערכת לתקופה אין שימשו במערך sli וככל הנראה גם לא יהיה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה להבין כיצד ניתן לקבוע האם ספק מסויים יכול לעמוד בעומס של מערכת מסויימת. כלומר, כל הקטע של המסילות, SLI וכו'... למשל, הלינק הבא http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-500TDT~24~0.htm שמוביל לספק זול שמספק 500W , המסילות שלו נראות טוב, ולכאורה נראה שהוא מסוגל להחזיק מערך SLI, מדוע ספק זה לא באמת יתאים למשימה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by deluxe,

מעוניין לקנות ANTEC 182 BLACK. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? האם הוא באמת שקט? מתאים לחדר שינה? שווה את המחיר הגבוה? והאם יש תקלות איתו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by Lidor1,

אוקיי, אז קודם כל אני יבהיר ככה שאני מחפש מארז ממש ממש טוב כדוגמת LIAN LI P80 (רק חבל שאין את זה במלאי ורק עוד חודש+ יהיה) אז ככה מעבד- Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme -1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 -1 מארז -?????????????? ספק כוח Corsair 650TX 52A @ 12V -1 זיכרון OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 -1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS -2 כרטיס מסך Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail -1 כונן אופטי- LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.