עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Proww,

אהלן. ברצוני לרכוש את המארז ThermalTake Element G מRSM, כאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1267 רציתי לדעת (אני לא מבין בתחום) מה הגודל של המארז? האם הוא גדול? בינוני? קטן? אני רוצה להכניס כרטיס מסך GTX470 שיהיה מקום והכל תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. הספק אמור להחזיק i5 2400 ו- HD6870 חשבתי על השילוב: Cooler Master 690 2 Basic + FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2900 הספק קצת OVERKILL בשביל מה שאני צריך להריץ עליו, אבל הוא בא בבאנדל יחד עם המארז וזה נותן יותר חופש לשינויים בעתיד. לא מצאתי ביקורת על הספק, אז אני לא יודע איך הוא מבחינת רעש, יש למישהו נסיון עם הספק הנ"ל? בנוסף אני יודע שה 690 2 Basic הוא יחסית מארז גדול, אז כדי להיות בטוח שאפשר להעביר את הכבלים מהספק ללוח אם ולשאר הרכיבים בצורה מסודרת מאחורה הם צריכים להיות מספיק ארוכים. אז אם יש למישהו נסיון כדי להעיד גם בנושא הזה אני אשמח. כמו כן אם יש איזה הצעה יותר טובה לשימוש בתקציב אני גם אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Tom22,

אהלן, אני צריך ספק כוח לCF של זוג כרטיסים שצורכים הרבה. ראיתי בNEWEGG ספקי כוח של 1000W שאפקטיבים ב85%, דבר שמאוד טוב במחירים זולים בצורה מפחידה. אני יודע שמNEWEGG אין אפשרות להזמין לישראל, אתם מכירים אתר שעושה משלוחים של ספקי כוח לישראל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AmL1,

שלום לכולם, יש לי את המארז LEXA של NZXT כבר משהו כמו 3 שנים. לפני איזה שנה הלוח הקדמי שמציג את הטמפ' הפסיק להציג אותן ומראה רק אור כחול מאוד חלש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם המארז הנ"ל גדול מספיק ללוח האם והכרטיס מסך? והאם הספק מספיק בשביל להחזיק את המערכת? לא יבוצע OC במערכת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪199 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪653 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪116 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by panda2004,

שלום, יש ברשותי ספק כוח EZcoool 450 w ATX - 450 JSP Socket 775 12CMF . כל הניסיונות שלי לברר איזה PS הלכו שולל... זה לא כתוב על הספק ולא מצאתי את זה לפי התיאור למעלה בחיפוש בגוגל. בשנתיים האחרונות היה לי ספק כוח מסוג PRPC 750 של אדוויס. הוא פעל היטב עד שבשבוע האחרון הוא נכבה תמידית אחרי 5 דקות (כנראה הלכה הסוללה). רציתי לקנות ספק חדש. התקשרתי לשירות של אדוויס והם אמרו לי שלספק כוח שלי צריך לפחות PRPC 1000 (שעולה 700 שקל ולא 350) כי הספק כוח שלי בעל PFC. שאלתי אותם איך יכול להיות שהיה לי באותו מחשב PRPC 750 והכל היה תקין, והם אמרו לי שזה עניין של מזל כי אולי הפסקות החשמל היו בגלי סינוס ספצפיים ושלא תמיד זה עובד (WTF? ). בקיצור - השאלות שלי הן: א' - האם EZcoool 450…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  7. אלה שלושת המארזים שהציעו לי לקראת מחשב חדש, המחשב יהיה בחדר השינה.. לכן אני מחפש מארז שקט.. תוכלו להמליץ מבין שלושתם? ואם יש הצעה נוספת אז אם אפשר בנפרד לבחירה משלושתם. התקציב הוא 500 ש"ח עם קצת חריגה. Lancool Midi Tower PC-K59B Black Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black - הבנתי שהעדיפות היא עם השלישי בגלל האלומיניום.. זה באמת כזה קריטי?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. היי בפורום מפרטים הציעו לי את המפרט הזה מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪453 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪275 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש כמות…

9. Started by benyben,

שלום. יש לי רק שני דרישות מהמארז: הכי קטן שאפשרי (אבל ממש קטן). עם זאת, הלוח אם שלי הוא ATX (לצערי (: שיהיה זול מתגורר בארה"ב אשמח להמלצה, תודה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by repero,

אהלן, אני צריך המלצה למארז טוב מבחינת קירור שיתאים לכרטיס 4870X2 (שהוא כרטיס ענק), התקציב הוא גמיש באיזור ה500 אפשר לחרוג. חשבתי על ה CM690 או ה HAF932, יש למישהו המלצות מניסיון אישי ? תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. יש לי מחשב ישן שאני עדיין משתמש בו [ בעיקר לסרטים ]. אבל המארז דפוק לגמריי. הוא פשוט מתפרק. לפי מה שהבנתי צריך לבחור כדי שיתאים ללוח אם שמתאים למאבד ולספק ואולי לעוד דברים שאני לא כל כך מבין בזה. אבל בגלל שהמחשב ישן חבל לי להשקיע הרבה כסף במארז. נגיד הלוח אמ שלי זה : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 430 מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ כמובן שעדיף מארז עם כמה שיותר קירור וכמה שיותר שקט אבל במחיר ממש סביר. תודה מראש

12. Started by nave,

שלום רב, לאור בעיה במחשב והכנסתו למעבדת מחשבים, הודיעו לי מהמעבדה, שהבעיה הינה בספק כוח. את המחשב קניתי לפני כשנתיים עם ספק כוח של CHIEFTEC מסוג A-135 650W ב SKYPC שלבינתיים פשטה את הרגל, אשמח לקבלת מידע האם מישהו יודע מיהו היבואן בארץ שלהם על מנת שאוכל לחסוך 400-500 ש"ח ולהחליפו במסגרת האחריות שהינה 3 שנים. תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by ghreg,

אני מחפש מארז אטום טוטאלית לאבק נראה לי זה יתאים אים מכירים אשמח להמלצות .......

14. שלום, קניתי לאחרונה דיסק קשיח רשתי ( Western Digital My Book live Ethernet 2000GB ) הכונן יהיה מחובר ישירות לראוטר ויהיה הלב של הגיבויים של כל המחשבים בבית ולכן אני רוצה להגן עליו כמה שיותר. במידה ויש הפסקת חשמל והדיסק קשיח נכבה בפתאומיות, זה גורם לו לנזק? במידה ולא אז אקנה רק מגן ברקים, במידה וכן אז כדאי להשקיע ב UPS ממש ממש בסיסי (כי הוא יחזיק רק אותו ואת המודם והרוטר) בנוסף למגן ברקים? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by Aviv Shemesh,

איך הספק הזה(GIGABYTE Superb 720W ) במחיר של 300 ש''ח למערכת הכוללת I5 -2500 ללא OC לוח: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך : sapphire 6950 2gb למטרות גיימינג .. מישהו עזרה בבקשה ..

16. Started by david2k,

כותרת^ אני כל פעם מחדש מסתבך לנקות תשני מאווררים הקדמיים ומרוב סיבוך מתייאש.. יש למישהו סרטון או דרך לנקות תמסנני אבק של המאווררים הקדמיים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by hai97,

צריך שיהיה עד כמה שאפשר שקט, קירור סביר ואם אפשר עיצוב מעניין זה בונוס אם יש בפחות אפילו יותר טוב המארז יכיל מעבד Q9300 וכרטיס 6870

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

19. Started by iakovl,

אתם מוזמנים לקרוא ביקורת שכתבתי באתר hometheater על מארז הNAS של חברת Chenbro, הES34169 http://goo.gl/gLM5Y

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז אני רוצה להרכיב את המערכת שלי לתוך המארז החדש. שמתי לב שיש 2 תושבות לברגים של לוח האם שכבר מוברגות למארז, והן שונות משאר התושבות שיש בשקית שמגיעה עם המארז. התושבות הקיימות גבוהות במ"מ מכל השאר. האם זה בכוונה? (לא נראה לי) הן מוברגות ממש חזק ורציתי לשאול אם כדאי להתאמץ ולהוציא אותן. הוספתי תמונה (בשביל מה יש עדשת מקרו אם לא בשביל זה...) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. המחשב שלי: Intel Core I5 2500 2x 4gb ddr3 Intel BLKDH67CL Cold Lake הספק שלי הוא: Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus אני רוצה להוסיף כרטיס מסך GTX 570 של אחד היצרנים השאלה היא האם אני אאלץ לקנות ספק כח חדש במחשבוני הספק יוצא שאני צריך 600W אבל אני מקווה שהם מגזימים תודה!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by White Eagle,

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש למחשב בשביל שאני יוכל לעשות SLI עם שני כרטיסי GTX570, על איזה ספק כוח אתם ממליצים במחיר של 650 ש"ח (אפשר לחרוג עד 700 ש"ח). זה המפרט שלי: Intel Core i7 2600K Intel DP67BA (אני מחליף אותו ל Gigabyte Z68X-UD4-B3) Gigabyte GTX570 דרך אגב, מה אתם חושבים על הספק Antec High Current Gamer 900W ועל הספק Seasonic SS-750AT 850W?

23. אני הולך לבנות שרת לבית ולאחר חפירות רבות ברשת החלטתי שאני הולך על המארז Lian Li PC-Q25, המארז לצערי לא נמצא בארץ, היבואן לא יביא רק אחד ולכן נשארתי עם האופציה היחידה של להזמין מחו"ל, אני יודע שהמשלוח של חבילה כזו תעלה לא מעט אבל אני נעול על המארז ככה שאני מחפש חנות טובה ואמינה ששולחת לארץ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by TopSound,

שלום לכולם, לפני כשנתיים לערך רכשתי מחשב חדש עם מארז Compucase 6T10. לאחרונה שמתי לב (יקיצה מאוחרת משו), שהמחשב שלי לא "עושה ביפ" כשהוא נדלק. יש לי לוח אם של Gigabyte GA-EG41MF-US2H, ולפי המדריך למשתמש שלו יש חיבור ל-Speaker על גבי לוח האם. פתחתי את המארז וראיתי ששום כלום לא מחובר לאותו חיבור על גבי לוח האם, ושכל הכבלים שיוצאים מהמארז מחוברים לנקודות אחרות בלוח האם (כמו שצריך) כפתור כיבוי והדלקה ושתי נורות חיווי. חיפשתי וחיפשתי ולא נראה בכלל שיש PC Speaker במארז(?!) מישהו נתקל? יודע? שמע? המארזים האלה באים בלי? איך אני אמור לאתר תקלה (טפו! טפו! טפו!) במידת הצורך בלי ה"ביפים"? תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. המעבד שיהיה הוא I5 2500K, וכ.מסך 570GTX. אני מתכנן לעשות OC למעבד. כרגע יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W, ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש, אולם אינני יודע אם הוא יחזיק את המפרט הזה. שאלה שניה, אני חושב ללכת על מארז FRACTAL DESIGN R3, שעולה 500 ש"ח. האם יש לכם המלצה על מארז שידוע כטוב יותר (שיהיה לו מראה טוב כמו ל R3, ושהוא נחשב איכותי יותר, או אולי באותה רמה) שעולה באותו מחיר כמוהו, או אולי זול יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים