ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום , הספק כוח במחשב שלי התקלקל והוא היה 300W אז רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך לקנות כאילו כמה וואט הוא צריך להיות ומאיזה חנות אני יכול לקנות בראשון לציון תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. אני מצרף תמונה של כבל USB, שחלקו העליון מחובר ליציאות ה USB העליונות של המארז. אך מצד זה גם יוצא מעין חיבור נוסף - שמאוד לא ברור לי מה תפקידו ולאן לחברו. מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המערכת שלי היא AMD ATHLON 64 X2 4000+ 8800GTS 512 MB SEAGATE 7200.11 MSI AMD 690G LG DVDRW X18 ברשותי כרגע ספק HEC 300W, ונאמר לי שהוא כנראה לא יחזיק המערכת הנ"ל. איזה ספק הכי זול יחזיק אותה כמו שצריך? תודה רכבה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך ספק למערכת חדשה, הבנתי בפורום של הneo he של אנטק הם אחלה אבל גם המחיר בהתאם מה לגבי הsmartpower שווים משהו ? יחזיקו קור 2 דאו e6400 ו8800GTS או שהם ימותו באמצע ? אני חושב על גרסת ה450W שלהם. בבקשה תנו ביקורת על הספק הזה ואל תמליצו על משהו יקר "רק" ב150-200 ש"ח ברור לי שהוא יתן תמורה להשקעה אבל אותי מעניין ספציפית הספק הזה ומה הוא שווה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הספק seasonic s12II 620W. חיבורים שקשורים למארז לא נגעתי, רק הוצאתי חיבורים שקשורים לספק הקודם ושמתי במקומם את את החיבורים של הספק החדש. משום מה זה לא רוצה להפעיל לי. התקנתי: *חיבור ה-24 פינים. *חיבור ה-4 פינים לכונן הקשיח ולכונן דיסקים. *חיבור ה-PCIE ועוד חיבורים חיברתי... אני לוחץ כפתור הפעלה וזה לא מפעיל את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בויטצר 3 ופולאאוט 4 יש לי ירידות FPS חזקות, לפעמים עד ל 8 FPS. ההגדרות כמעט מקסימליות (הרוב על ULTRA) בFHD. מניטור המעבד וכרטיסי המסך ב MSI AFTERBURNER הם לא מגיעים ל100% אף פעם. יתכן ומדובר בספק הכוח? המפרט שלי דורש 572 וואט לפי מחשבון שצורף בסטיקי. המפרט שלי מופיע במשתמש אבל ליתר בטחון אציין אותו פה: CROSSFIRE של שני R9 290. מעבד 8350 AMD אין קרור מים ספק כוח XFX 850 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר שנה שיש לי את המערכת הזאת והייתי רוצה לשנות את הקירור של המעבד ושל הכרטיס הגראפי [זה stock cooling] לזה: SCYTHE MUGEN II REVB כגוף קירור למעבד http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-rev-b.html ו Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870 כגוף קירור לכרטיס הגראפי [אני שוקל להזמין מחו"ל] http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 השאלה שלי היא : האם הספק כוח יחזיק את כל המערכת? [לאחר הוספת גופי הקירור]. תודה מראש לכולם :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום היה כל כך משעמם בבוקר, אז חשבתי אני ינקה את הספק כוח שלי, אז הפחתי את המחשב לצד כשהוא היה עוד עדיין דלוק ובלי כוונה שסמתי יד על הגריל של הספק. (ספק מותקן ברצפת המארז כי זה CM 690) הייתי מאוד מופתע כשהרגשתי שאוויר יוצא משם ו לא נכנס. כל החיים הייתי בטוח שמאוורר של ספק כוח אמור להכניס אוויר לתוך הספק ולא להיפך. אז מה אתם אומרים? חוץ מזה הספק היה חדש כשקניתי אותו ולא נירא לי שפתחו אותו כי מדבקת אזהרה בפני אובדן אחריות שדבוקה על ראש הבורג שלמה. אז מה אתם אומרים כדי להחליף כיוון של מאוורר או שזה בסדר? פשוט אם אני פותח את הברגים לא יהיה לי אחריות. ספק TX750 של CORSAIR
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כותרת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז שבכותרת וחסרים לי מכסה עבור סלוט 5.25" ומכסה עבור סלוט 3.5", האם למישהו יש את המכסים האלו והוא לא זקוק להם? או לחלופין, היכן ניתן להשיג כאלה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מארז P180 ספק ליברטי 400 ולוח אם 965DS של גיגהבייט. בנוסף קניתי כרטיס מסך BFG8800. מכיוון שבמארז P180 הספק מורכב למטה והחיבור חשמל של הלוח אם נמצא למעלה כבל החשב לא מגיע. האם יש כבל מאריך (זכר נקבה) לחיבור כזה?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא: לוח אם asus עם כרטיס מסך, קול ורשת מובנים. זכרון 1 גיגה מעבד amd 3800 x 2 דיסק קשיח 250 גיגה צורב dvd מארז compucase 6a19 וספק כח של hec 300w רציתי להוסיף למחשב כרטיס גרפי לא יקר (7300gt) אבל אני לא בטוח שספק הכח יחזיק מעמד מה דעתכם (על יכולת הספק לסחוב את המפרט...)
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
דודי קונה לעצמו מחשב מחו"ל עכשיו העניין הוא שאני המלצתי לו להביא hx520 or 620 ו p182 כי חשוב שקט והוא ישים עוד חומר אקוסטי לשמירה על שקט ו מאווררים איכותים(galtiahec or af) אבל האפשרות שהוא מציע זה p190 החדש אך אני לא יודע מה להגיד לו כי אני חושב שזה סתם בזבוז המחירים הם מסינגפור הוא התגורר שם כמה שנים מן העבודה בארץ ועכשיו חוזר ורוצה להביא מחשב המפרט המוערך של המחשב sli gtx dell 24wfp or apple 30 inch memory 4 giga 1066 dimanstor crosair mother board asus striker q6700x p182or 190 hx520 or hx 620 or the 2 power supply that come withe the p190 4 hd 500 giga ech \ בנוסף יכול ליהיות שהוא יביא קירור מים של דנגרדן או שיפטק אז צריך הכנה קטנה למים הוא לא רוצה לעשות מודי…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חדשים בקופסה, מעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הבא (תגידו לי אם חסר פירוט): gigabyte k8ns-ultra 939 amd 3000+ 939 1 Gb 400Hz Samasung 1 IDE HD 80Gb 1 SATA 160 Gb HD Seagate 1 Nec DVD-RW 1 CD 1 7600GT XFX AGP (התווסף לא מזמן) יש לי ספק של HEC 300W שקיבלתי עם המארז שלי - compucase 6019 אני חושב או משהו כזה. יש לי בזמן האחרון בעיות שהמחשב פשוט מתרסט עצמאית. בנוסף, אני קונה דיסק SATA נוסף. האם הבעיות של הריסוט נגרמות מהספק? אם לא אז האם הוא יספיק לי גם עבור הדיסק הנוסף? אם אני צריך ספק חדש, איזה יספיק לי? אני רוצה להוציא כמה שפחות - לא מתוכננים שדרוגים נוספים למחשב לזמן ארוך מאוד מלבד הוספת הדיסק. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שמטרתו היא בעיקר גיימינג, ונתקלתי בכמה קשיים - פתחתי את הדיון הזה בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501976.0 ובמחילה מכבוד כולם, אני מאמין שכאן תוכלו לעזור לי יותר בכל הנוגע למארזים מגניבים, אקזוטיים וקטנים לגיימינג. אז אחרי שקראתי עוד קצת באינטרנט, הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים של מארזים קטנים, חלקם לגיימינג וחלקם לאו. חלק נמוכים, חלק דקים, חלק קופסאות וחלק פרמידות. יש לכם המלצות וניסיון אישי עם חלק מהבחירות הנ"ל? איזה מגביל יותר מבחינת חומרה? איזה נראה קטן אבל בעצם ממש לא נוח? כפי שכתבתי, המטרה היא שאוכל לשנע את המחשב בין כמה מקומות באופן נוח ונגיד... שבועי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד: i5-2500K לוח אם: Asus P8Z68-V Pro זיכרונות:CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C8 דיסק קשיח: Samsung F3 1TB מארז: CoolerMaster 690 II Advanced ספק: ? לגבי המארז - מה אתם אומרים? בחירה טובה? ה-LanCool K62 הרבה יותר יקר וה-K60 לא שחור בפנים :\ (שווה להתפשר על הצבע הפנימי? המארז הרבה יותר איכותי?) באיזה מחיר אפשר להשיג היום את המארז? (690 II כמובן) התקציב למארז הוא עד 600 שקל לגבי הספק - חשבתי אולי על SeaSonic M12II-620 620W 80+ Bronze MODULER PSU (אגב הוא אמור להגיע עם 3 שנות אחריות או 5 שנות אחריות?) או שכדאי להשקיע בספק בדירוג GOLD? מתוכנן OC, אולי הוספת כרטיס מסך בעתיד (אני…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מארז ה-GRone החדש של IN WIN – בואו להכיר את הצד האומנותי של שוק מארזי ה-Full Tower לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsuin_win_grone_full_tower/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונה השבוע מעבד וכרטיס מסך והשאלה שלי היא עם הספק מספיק חזק דיסק קשיח: WDC WD3200KS ספק : gyro ps044 500w כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 7300 LE זיכרון : 1gb ddr2 (מתכנן ליקנות 2gb) לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 מסך:nu 19 כרטיס מסך 9600gt http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=CGNX-G962DDC שעולה: 670 שקל Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1476 שעולה: 615 שקל !
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך הספק כוח הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5622 הוא יחזיק 88GT בלי בעיות? וזה הדגם הראשון שיצא ב2004? או שזה החדש? כי כתוב BlueStorm II וזה שיצא ב2004 הוא BlueStorm לא? אני יודע שבאותו מחיר יש את ה SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 בFOXPC http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 אבל אני צריך ממרדנית.או מKSP היא חנות אמינה נכון?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של אנרמקס 400W אני מחפש חיבור לספק כדי שאוכל לחבר עוד מאווריים,HDD , כרטיסי מסך וכו'... איפה קונים חוטים כאלה? בנוסף אני מחפש UPS למערכת שלי (מצד ימין) - UPS איכותי שאמור להחזיק את המערכת ל2 דקות כדי לשמור מסמכים ולכבות בצורה בטוחה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, קניתי 9600GT חדש (של TWINTECH). התקנתי את הכרטיס והדרייברים. כל פעם כאשר המחשב עולה הכרטיס נותן אזהרה שאין לו מספיק כוח ומודיע שהוא עובד בקצב נמוך יותר. נראה לי שיש 2 אפשרויות: או שהספק שלי לא מספיק: ספק גנרי של 500w עם מסילות של 15A,16A ב +12V (ומעבד Q6600) או שחיברתי את המתח לא נכון-על הכרטיס יש חיבור מתח עבור 6 פינים, ויש מתאם שמתפצל ל-2 מחברים לבנים סטנדרטיים עם 4 פינים (אדום,שחור,צהוב). מהספק יוצאים 3 מחברים לבנים כאלה: אחד מחובר ל-DVD ולמאוורר של המארז ואת ה-2 האחרים חיברתי לכרטיס. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אז אני רוצה להרכיב את המערכת שלי לתוך המארז החדש. שמתי לב שיש 2 תושבות לברגים של לוח האם שכבר מוברגות למארז, והן שונות משאר התושבות שיש בשקית שמגיעה עם המארז. התושבות הקיימות גבוהות במ"מ מכל השאר. האם זה בכוונה? (לא נראה לי) הן מוברגות ממש חזק ורציתי לשאול אם כדאי להתאמץ ולהוציא אותן. הוספתי תמונה (בשביל מה יש עדשת מקרו אם לא בשביל זה...) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-