ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/reviews/anubis טוב, הרגע קראתי את כולה, וזה די דומה ל ZALMAN GT-1000 שיש לי. רק שכרגיל, דבר ראשון אתם שוכחים לציין מאיפה קניתם את זה בארץ . . .
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אז ככה לאחרונה אני "זומם" להחליף את המערכת הנוכחית, המבוססת על i7 950 הקשיש, במערכת חדשה שתהיה מבוססת על ryzen r7 (ככל הנראה 1700X) ואני תוהה מה יכול למנוע ממני להשתמש במארז שלי, שמשרת אותי כבר עם שתי מערכות, מדובר בfull tower מדגם gigabyte 3d aurora משנת 2006 או 2005, בגדול מדובר במארז גדול ומרווח מאלומיניום, בעל מאוורר 120 מקדימה ושניים כאלה מאחורה, שניתן אפילו להסיר ולהתקין במקומם רדיאטור. אני לא כ"כ בעניין חלונות זכוכית, לדים וכו'... בנוסף, האם זה יהיה רעיון טוב להישאר עם הספק, 630W מודולרי של saphire, בן כ6? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
האם ה Corsair 450VX יספיק לכרטיס הזה? ואם לא האם יש ספק במחיר הזה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש במחשב שלי כרגע ספק כול 250 W במידה ואני מחליף תספק לספק רציני יותר 450 W באיזה 300 שקל על אותה מערכת מחשב בדיוק! האם המחשב שלי יצרוך יותר חשמל?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש בעיה מיוחדת בלפתוח את ספק הכוח (HEC 300 בן איזה 7 שנים) בשביל לנקות את האבק מהחלקים הפנימיים שלו (או לפחות המאורר) ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לספק ומארז ל מחשב חדש מפרט E5200/E2200 לוח אם לא סגור עדיין 2 גיגה ראם HDD 320 כרטיס מסך 9400GT אני מאוד אשמח להמלצה מKSP תודה ושבת שלום חן
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1.איך אני יכול לדעת איזה הספק יש לספק הכח שנמצא אצלי במארז? 2.האם ספק צורך תמיד את המקסימום? כלומר האם למשל ספק של 500W צורך כל הזמן 500W בלי קשר למה שהמחשב עושה או שהוא מקטין/מגדיל את צריכת החשמל בהתאם ליישומים השונים? 3.-בהמשך לשאלה 2 ,במידה וספקים משנים את צריכת החשמל לפי פעולות המחשב,האם קיימת תוכנה שמראה מהי הצריכה בכל רגע נתון? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו מכיר? (של cooler master) המארז הזה טוב? יותר או פחות טוב מה CM690 ? מבחינת קירור / שקט / נכנסים בו כרטיסי GTX ? הנה קיצור דרך לאתר היצרן http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=6564
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מצאתי ספק מאד נחמד במחיר טוב ביותר, שלפי מה שראיתי קיבל ביקורות מאד טובות ברשת, שמו הוא: SilverPower SP-400P1B 400W, והוא נמכר בFoxPc במחיר של 234 ש"ח. יש לו 3 שנות אחריות, 2 מאווררים, חיבור Pci-Exprees 4PIN ועוד חיבור Pci-Express 6PIN, 400W הספק, ונראה לי נחמד, ויוריד לי את העלויות של המחשב (שממילא חורגים בכמה מאות שקלים) הנה ביקורת שמצאתי עליו (מתוך עוד ביקורות): http://www.trustedreviews.com/peripherals/review/2005/10/13/Power-Supply-Group-Test-2005/p8 ומכאן ניתן לרכוש אותו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=851 כתבו שזו ההוכחה שכן ניתן לרכוש ספק איכותי במחיר זול רציתי לשאול אותכם עד כמה הספק הזה באמת טוב, האם הוא יוכל להחזיק מערכ…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני קונה השבוע את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ רק שהכרטיס מסך יהיה 4830HD במקום ה-9600GT. הדבר היחידי שמפריע לי במפרט הזה, הוא המחיר של ספק הכוח+המארז שמסתכם בכמעט 500 שקלים! פעם אחרונה שקניתי מחשב הוצאתי סכון די נמוך, בסביבות ה-300 שקלים. אז יש מארז וספק כוח איכותי מספיק במחיר זול יותר? (לא משנה לי יד שנייה, אם במדור "יד שנייה" באתר יש מוצר טוב) עריכה: שכחתי לציין שאני מודע לאפרות של מארז ומספק כוח Foxconn, שאפשרי לקנות ב-240 שקלים. אבל אני לא בטוח עד כמה טוב יוכל הספק כוח לסחוב את המערכת הזאת....
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לבדוק בעזרתה מאמץ של הספק עם כרטיס מסך מסויים כי יש לי כרטיס חדש ואני נתקל כל הזמן בתקיעות של המחשב שמאטות אותו למצב 0 וכל זה רק עם הכרטיס החדש.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המארז החדש שלי לאחר עיכוב בגיבור מחשבים שהחליפו לי את המארז כי של טרמלטק נגמר במלאי קיבלתי את המארז של ריידמאקס שגיתה או באנגלית Raidmax Sagitta אז הנה התמונות: מה דעתכם? לכל השואלים למה לא הרכבתי עוד זה פשוט מאוד, אין לי כח אני גמור מעייפות בגלל העבודה שאני עובד בה, המארז ישלח עם המחשב שלי למקום שקניתי מהם את המחשב עם אחי הגדול שהם ירכיבו לי את הכל ככה אני גם לא יתעסק עם ההרכבה וגם אח"כ לא יטענו שבגללי אחד החלקים נהרס, בכל מקרה המארז ישלח עוד השבוע שהוא יהיה מורכב אני יראה תמונות.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ידוע אולי אם יהייה למרובעי ליבה הבדל משמעותי בצריכת החשמל בהשוואה ל - C2D ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
באיזור שאני עובד יש מתח בעייתי מאוד, נפילות חשמל רבות ומדי פעם עליות מתח. בתחילת השבוע היתה עליית מתח כזו שצלתה לי את המדפסת ושיגעה לי את המחשב הנייד. למזלי שניהם באחריות כך שהם יוחלפו. אני מחפש אל פסק שימנע את עליות המתח ויגן לי על המכשירים וגם יוכל לספק כמה דקות עבודה בעת הפסקות החשמל. היות שמדובר על מחשב נייד ומדפסת אני צריך אל פסק עם יציאה של שקעים ולא של כבל מתח למחשב. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח לפי המפרט הבא, שמיועד בעיקר להרצת משחקים, תוכנות גראפיות קלות ושימושי אינטרנט ומולטימדיה רגילים. אני צריך המלצה למארז שיהיה קריר, מאוורר, שקט ועמיד וספק כח טוב, שיחזיקו היטב את המחשב. התקציב לכל פריט - בסביבות 400 ש"ח (אפשר לחרוג קצת למעלה או למטה). באחת החנויות המליצו לי על ספק כח SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC – RETAIL אז...על איזה מארז ועל איזה ספק אתם ממליצים, ולמה? המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG DP55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס מסך:Sapphire HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI-RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD50…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז קטן שלא תופס מקום וספק אמין למחשב בסיסי שאני מזמין , מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=16105#complist צריך שהמחיר ישאר על 1500 ש"ח תודה לעוזרים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3220 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב אז ברצוני לדעת מה דעתכם על המארז gigabyte 3d mars בתודה מראש , ניר.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לבחור.. עשיתי רשימה של המלצות שהביאו לי ואני ממש לא יודע כבר מה לבחור: 1. Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver 3052BS .2 NZXT Lexa Aluminum No PSU .3 NZXT Lexa BlackLine No PSU .4 NZXT Apollo No PSU .5 (מה שהכי חשוב לי במארזים זה השקט.. אני חייב שיהיה שקט לא אכפת לי מכוער/יפה אני רוצה שקט ובלי בעיות) כל פעם ממליצים לי על משהו אחר.. כבר הלכתי לאיבוד... אני עוד חושב לעשות הגרלה.. לרשום תשמות שלהם להפוך את הדפים ולהרים אחד וזהו.. אין לא מושג כבר מה לעשות אתם היחידים שתוכלו לעזור לי כרגע אם יש מארז אחר שאתם רוצים להמליץ אז שלא יעלה על ה800 ש''ח כולל מאווררים אם צריך להוסיף וזה המפרט של המחשב שלי...…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי הספק הנ"ל חדש בקופסא שרכשתי מזמן לשדרוג המחשב, אבל, מה לשות, לא יצא, והוא נשאר בקופסה. בימים האלה אני מרכיב מחשב חדש מבוסס i5, לוח H97 של ג'יגהבייט, 2x8 זיכרון, וכנראה ישודך להם איזה כרטיס מסך חביב. אז, האם הספק הנ"ל מתאים למערכת עכשוית כפי שהצגתי? יש לו את כל החיבורים המתאימים? משהו בתאימויות השתנה בשנים האחרונות? בזמנו הוא נחשב ספק טוב ואיכותי. אני מעוניין לבנות מערכת טובה, איכותי ושקטה, עם תאימות מקסימלית. אין לי בעייה לקנות ספק חדש ואיכותי אם צריך, אבל אם לא, אז חבל לא? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס מסך על מחשב די חלש עם ספק כוח של 300W. נכנסתי לתוכנה של חישוב הספק למחשב (eXtreme PSU calculator) וכתוב שההספק המינימלי הוא 284W והמומלץ הוא 330W. למחשב הזה יש ספק של 300W. מה יקרה אם הספק לא יספק את כל ההספק שהמחשב צריך? המחשב פשוט יכבה או שהחומרה תינזק? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם ה antec 280 זה המארז הכי טוב מבחינת השקט בקטגוריה של המארזים השקטים ומקרר הכי טוב ? אני מחפש מארז שקט ומקרר טוב למחשב שלי שמיועד להפקת מוזיקה שקניתי לפני שנה וחצי... מפרט i7 2600k ספק seasonic 850w כרטיס מסך hd 6970 לוח אם גיגאבייט p67-ud3-b3 דיסק קשיח 1tb 8gb זיכרון וקירור למעבד אני רוצה לקנות חדש אשמח להמלצה של קיור שקט ככל האפשר ושיקרר טוב מאוד תמעבד האם האנטיק 280 זה המארז האולטמטיבי ?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecanuck-reviews/1920-gigabyte-odin-gt-550w-power-supply-review.html#post14405 תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תראו, כרגע יש לי ספק ג'נרי, והוא עושה לי בעיות אז אני רוצה להחליף אותו... התקציב המקסימלי שלי הוא 250 שח. המפרט כרגע הוא: AMD 3800X2 1G 667 1950 PRO אני מעוניין בכרטיס שיוכל גם לעמוד בכרטיס כמו 4850, אם ארצה להחליף... שמתי עין על HEC TRT 400W... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-