עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ndv,

הכי זול שמצאתי זה זה JSP-TECH מדגם T688 שעולה 145 ש"ח בKSP, יש משהו יותר זול? ראיתי באייבורי מחשב HTPC ם מארז שוכב ב1380 ש"ח: http://ivory.co.il/product.asp?productid=315&CatCode=142 המחירים באייבורי הם פחות או יותר אותו הדבר כמו בKSP אז הרכבתי את אותו מפרט ויצא לי 1390 בלי מארז אני אני מניח שמארז כזה יעלה בסביבות 100ש"ח, יש עוד מקומות שמוכרים אותו? אני מתכוון להכניס לוח אם MATX ו7300GS למארז הזה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. שלום לכולם אני קונה ממקום מסוים ולכן יש לי מגבלה של כמה דגמים. התקציב הוא 300-400 ש"ח והדגמים שאראה נכנסים בתקציב. אני מתלבט בין: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=166 enermax laguna thermaltake SD200 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001368&id=C_00001372&name=SD200&ovid= לגבי שני הדגמים האלו, הם מגיעים עם ספקים ג'נרים? מה הקטע של המחיר הזול עם ספק? ויש גם שני דגמים מעט יותר זולים שנחשבים ג'נרים אבל הם של חברות ג'נריות "מוכרות": Trendsonic http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3483 EZCOOLT-280D http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3389 אני ריאלי ויודע שבתקציב שלי המארז לא יהיה מעולה אב…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by kobi3211,

שלום רציתי לדעת איך אני בודק מה הוואט האמיתי REAL של הספק שיש לי איך אני יודע אם זה לא כמו החארטות האלה שאומרים לך 400W וזה בעצם 300W REAL ???

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by yanivz,

שלום לכולם אני צריך מארז שוכב המומלץ ביותר למחשב גיימינג אשמח להמלצה בעניין תודה מראש

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשים כרטיס מסך על מחשב די חלש עם ספק כוח של 300W. נכנסתי לתוכנה של חישוב הספק למחשב (eXtreme PSU calculator) וכתוב שההספק המינימלי הוא 284W והמומלץ הוא 330W. למחשב הזה יש ספק של 300W. מה יקרה אם הספק לא יספק את כל ההספק שהמחשב צריך? המחשב פשוט יכבה או שהחומרה תינזק? תודה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by Cheetah,

שלום, אני מתלבט בין 3 ספקי כח ~600W. המערכת שלי: ASUS P5Q Intel C2Q 9300 Corsair 4GB DDR2 1066MHz Seagate 500GB 7200rpm Gainward Nvidia GTX560 1GB GDDR5 WIN7 HOME 64Bit המערכת אולי תשודרג בעתיד למערך SLI עם עוד כרטיס GTX560 הספקים שבחרתי: Antec HCG-620 Corsair GS 600 או Corsair CX600 V2 (פשוט יותר) Seasonic S12II 620 Bronze או Seasonic SS-600ET (פשוט יותר) יש לציין שאלה שהדגשתי בבולד, באים עם מסילה אחת של 12V ועליהם זרם עד 48A. וסיסוניק היחיד עם אחריות 5 שנים. המחירים פחות או יותר דומים.. 435 ש"ח בממוצע. אני כבר ממש עם ה- יש בחירה מועדפת? תודה מראש לכל העוזרים..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BloodFist,

על מה אתם ממליצים? החנויות שאני יכול להגיע אליהן זה נועה ופנדה...

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום לכם אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה : במפרט הנל לקחתי את אנטק 4480B אבל הומלץ לי לקחת את המארז והספק שרשמתי בכותרת . המחשב לשימוש משרדי , תוכנות אופיס , איטנרנט וקצת צפיה בסרטים . שתי החלופות יעלו כ 450 שח . מה אתם ממליצים ? או שיש לכם חלופה אחרת ? מבקש גם את דעתם של מנהלי הפורום . מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 Gold ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש עם המארז הזה והוא מגיע עם 2 כפתורים שכל אחד שולט על מאוורר, ויש להם 3 אופציות חלש מכובה או חזק, מה מומלץ לעשות? 1)אין אפשרות לתת למחשב להחליט מתי להגביר או להחליש את עוצמת המאווררים? 2) זה בסדר להשאיר את זה תמיד על חלש(המחשב דולק 24\7)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בדיוק כשהחלטתי לדחות את ההחלטה לקנות מחשב חדש, המחשב הישן החליט שמספיק לו. ככל הנראה ספק הכוח (350 גנרי) סיים את חייו מוקדם מן הצפוי. אז אין ברירה אלא לקנות חדש. אז עכשיו אני בהתלבטות: * האם ספק גנרי זול, יכול להחזיק מערכת פשוטה של p4, geforce4 pci, כרטיס קול OB והרד דיסק IDE 180 * האם לקנות ספק גנרי זול, בעל תפוקה זהה או גבוהה יותר? * או שאולי עדיף לקנות ספק מותג, בעל תפוקה נמוכה או זהה? בגדול, לא תכננתי להוציא יותר מ-150 ש"ח על העניין, מה גם שבעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בקיצור, תנו לי הצעה לספק טוב, חזק ויציב, אבל כזה שלא יעשה חור בארנק. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, בימים הקרובים אני מתכונן לעבור למרכז תל-אביב; לאור מצוקת הדיור והמצב התקציבי, הדירה הולכת להיות איזה באוהאוס מימי מפא"י שלא הייתי סומך על תשתית החשמל שלו יותר מידי. עכשיו, אני מתכונן להעביר את המחשב + המסך הנוכחיים אל הדירה החדשה, והייתי רוצה לדעת איזה ציוד כדאי לי לקנות על-מנת להיות מוגן מכל מיני "נחשולי מתח", "מכות ברק", "קפיצות מתח" ושאר מושגים שלא ממש אומרים לי כלום, מלבד העובדה שהם יכולים לבצע טיגון עמוק של האלקטרוניקה ולדחות את המשחק ב- Crysis Warhead למועד בלתי-ידוע. כעקרון, מה שאני רוצה לקנות זו הגנה מתשתית החשמל הרעועה שיש בדירה הזו (נו... לפחות הדירה לא מפוצלת עם שקעים שהתקין הבן של הקבלן), בכל דרך בה אתם חושבים לנכון. המפרט הנוכחי (כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מארז שוכב קטן להצמדה מתחת לשולחן - החלק העליון של המארז יהיה צמוד לחלק התחתון של השולחן. לכן האוורור של המארז צריך להיות בצדדים ולא למעלה. לפני שנה שאלתי את אותה שאלה והומלץ לי על Antec NSK2480. הפעם אני מחפש משהו יותר קטן. מה המארז הכי קטן שיכול להתאים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by psybrain,

האם ה antec 280 זה המארז הכי טוב מבחינת השקט בקטגוריה של המארזים השקטים ומקרר הכי טוב ? אני מחפש מארז שקט ומקרר טוב למחשב שלי שמיועד להפקת מוזיקה שקניתי לפני שנה וחצי... מפרט i7 2600k ספק seasonic 850w כרטיס מסך hd 6970 לוח אם גיגאבייט p67-ud3-b3 דיסק קשיח 1tb 8gb זיכרון וקירור למעבד אני רוצה לקנות חדש אשמח להמלצה של קיור שקט ככל האפשר ושיקרר טוב מאוד תמעבד האם האנטיק 280 זה המארז האולטמטיבי ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by XpideR,

יש לי אפשרות להביא את הספק הזה במחיר של 300 שקל לפי הנתונים שלו הוא ספק בסדר גמור מה אתם אןמרים עליו הוא שווה תמחיר ? איך הוא ביחס לseasonic 520 ? הוא אמור להחזיק מפרט e7200 באוברקלוק לפחות ל4ghz כי עכשיו הספק מגביל אותי כרטיס מסך 4890 שיהיה באובר קלוק ושהספק יהיה מספיק טוב לשידרוגים עתידיים הספק שיש לי כרגע הוא liberty 400 שמחזיק יפה אבל מגביל מאוד באוברקלוק וכבר דיי ישן WIN+ 550W 24A 15A 28A 20A 0.3A 2.5A 550W אלו הנתונים של הספק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. NZXT חושפת את ה-Manta, מארז קטן מימדים שמתאים לסלון (או למי שמחפש לחסוך במקום) ויש בו מקום להכל בשבוע שעבר דיווחנו על המארז קטן המימדים החדש בתצורת Mini-ITX של חברת Fractal Design, ה-Nano S – מארז שיש בו הרבה מקום לכל מה שתצטרכו על אף גודלו הקטן יחסית. כעת ניכר שגם ל-NZXT יש פתרון מהסוג הזה. למעשה, הוא לחלוטין זהה. ה-NZXT Manta עשוי ברזל, בעל עיצוב לא צעקני מצד אחד אך מיוחד מצד שני בשל עיקול בקצוותיו, אשר אמור להקנות לו יתרון בסידור הכבלים על פי החברה. המארז, תומך תצורת ITX כאמור, מגיע במימדים של 24 ס"מ רוחב, גובה של 42 ס"מ ועומק של 45 ס"מ. במארז הקטן מקום להכל. אם תרצו להכניס קירור אוויר עד לגובה של 16 ס"מ תוכלו לעשות זאת בלי בעיה. למעשה תוכלו להכני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lharpaz,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, וכל נושא הספק קצת מטריד אותי... המחשב הוא: Intel i5 760, עם 4 ג'יגה זיכרון, כרגע שני דיסקים קשיחים, כרטיס מסך 9600GT עם OC. הדרישה מהספק היא שיהיה איכותי, שקט יחסית, ושיתמוך בשדרוג עתידי של הוספת זיכרון, הוספת דיסק קשיח או שניים, והחלפת כרטיס מסך (למשהו חזק יותר ממה שיש עכשיו, אבל לא משהו מפלצתי). בהתחלה כיוונו אותי אל SS-400ET, אבל כבר אין אותו בחנות בה אני הולך לרכוש (http://www.iqpc.co.il - אבקש התייחסות/המלצה למה שקיים אצלם). בתוספת מחיר קטנה יש את SEASONIC S12II 430W BRONZE או את SEASONIC 500W : SS-500ET. קיבלתי את הרושם שהסדרה S12II היא איכותית ושקטה יותר ולכן חשבתי ללכת עליה, אבל נאמר לי גם שכדאי SS-500ET כדי שיהיה ספק חזק יותר שיתמוך…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by roisg,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. לוח אם תומך בUSB3, והוצע לי המארז HEC 6c28. האם הוא תומך ביציאה הזו? הבנתי שמדובר ביציאה שונה מהUSB2. תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום לקראת שידרוג המחשב, מחפש להחליף את המארז הישן שלי מסוג Hec Compucase שמשרת אותי שנים רבות וכבר עשיתי עליו הרבה שידרוגי מחשב. הדרישות שלי מאוד בסיסיות: אין לי כלל כרטיס מסך, אין לי צורך בקירור מיוחד, אבל צריך מקום להרבה דיסקים קשיחים. יש לי לוח אם ATX מלא, עם 6 חיבורי SATA - אז נדרש מקום ל-6 כונני 3.5. אני מבקש מיבנה קלאסי ("מקרר") שחור, ללא חלון צד וללא לדים ושאר ניצנוצים. ללא ידיות, בליטות וכו'. חשוב לי מאוד הרכבה נוחה של כוננים קשיחים, ללא ברגים. בחיפושי ברשת הגעתי להתלבטות בין 2 המארזים הנ"ל. ה-ANTEC P9 ניתן להשיג סביב 300 ש"ח, ה-NZXT H230 סביב 400. ה-NZXT נראה יותר אלגנטי, אבל אני אצטרך להוסי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by deelad,

קניתי היום את הספק Enermax Infinity 720W וריציתי לשתף אתכם ;D

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by FooBar,

זה אמור לצאת באותה סביבת מחיר. מה משניהם עדיף אם המאפיינים הכי חשובים לטעמי הם (לפי סדר חשיבות): שקט קירור נוחות הרכבה יופי ה NEO HE 430 קצת יותר טוב, אבל הLIBERTY מספיק בשבילי ושניהם מודולריים. אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את המארזים הנ"ל (אני מודע שאין הרבה). אני אקבל גם הצעות אחרות לאותו טווח מחיר, למרות שאני חושב שלמארז+ספק במחיר הזה אין צירופים יותר טובים. תודה מראש. נ.ב. אם לא ברור מבחירת המארזים, אני מחפש מארז MIDI TOWER (לא גבוה מ45 ס"מ).

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by ag43,

בעקבות העיכובים בהגעתו של הNZXT HUSH והעובדה שנשבר לי מהמארז הג'נרי שלי החלטתי ללכת על מארז תקציבי. ראיתי הרבה המלצות על המארזים של HEC ורציתי לשאול מי הכי משתלם מהדגמים האלו. הדרישות הן איוורור ושקט (הכל יחסי...) לפי סדר זה. 6A19 Compucase 6A21 Compucase 6AR6 Compucase 6919 Compucase 6920 Compucase 6C60 Compucase או כל מארז אחר עד 300 ש"ח. אשמח ליתרונות וחסרונות. כ"כ הספק שלי הוא ENERMAX LIBERTY (הבנתי שיש בעיה להכניס אותו בחלק מהדגמים) ואני מעוניין שתהיה אפשרות להכניס לתוכו GF8800GTX

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, יש ברשותי מארז 3D aurora מבית Gigabyte ואני רוצה לחבר כרטיס PCI כלומר כרטיס הרחבה אני מבין שבמארז הזה על מנת ישנו איזשהוא טריק שצריך לפתוח ציר כזה ואז פשוט לשלוף את המתכת ולהכניס את הכרטיס ושוב לסגור הנה תמונה http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1728/ExpansionSlotLock.jpg השאלה בעצם איזה תנועה או כיצד ניתן לפתור את זה ניסיתי כמה מיני תנועות אבל אני לא רוצה להרוס את זה לכן העדפתי לשאול לפני כן אם למישהו יש מארז כזה או מארז אחר שמשתמש בטריק הזה או פשוט יודע יכול להסביר לי איזה תנועה בדיוק צריך לעשות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by n-o-a-m,

אני מחפשת מארז וספק עד 600 ש"ח (שניהם ביחד) זה המפרט של המחשב: 2X זכרון- Elixir 2GB DDR3 1333Mhz - 184 ש"ח - 368 ש"ח דיסק קשיח- Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - 190 ש"ח כרטיס מסך- TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e - 360 ש"ח Sapphire ATI Radeon 5670 512MB GDDR5 HDMI Hyper Memory - 472 ש"ח (כרטיס מסך עדיין לא סגר כנראה אחד משני אלו, אם זה יהיה אחר הוא לא יהיה הרבה יותר חזק אין לי תקציב ליותר) מעבד- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box - 389 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET - 340 ש"ח הכי חשוב שיקרר טוב (המחשב הקודם שלי נשרף...) ואם אפשר שלא יעשה המון רעש. הציעו לי את אלה אם זה עוזר: ThermalTake V3 Plus Blac…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by alons,

cooler master CENTURION 534 or CENTURION 532

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by מודרמן,

ספק טוב? לא טוב? (מלבד זה שהוא קורסאייר כמובן) למישהו יש ניסיון איתו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.