ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כעיקרון אני רוצה מארז שיהיה אסתטי במראה - לא מפלצתי שיקרר כמו שצריך והדבר הכי חשוב - שקט המארז העתיק שיש לי כרגע הוא sunbeam transformer http://www.xoxide.com/sunbeam-transf...ase-black.html תקציב: 300-400 חנות: לא משנה העיקר שהיא אמינה חריגה מקסימלית: 100 שקל מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte GA-945GM כ. מסך: radeon x1600 מה עדיף מבחינת קירור midi או full ?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא ב-TMS, ויש לי 2 שאלות: (1) איזה אל-פסק מומלץ לקנות עבורו? מה השיקולים? (2) האם הספק במפרט יספיק לי גם אם ארצה לחבר עוד כמה כוננים קשיחים בעתיד? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1418 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Fractal Design Define R3 White כמות: 1 - מחיר: ₪482 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsun…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הספק enermax naxn 550w יחזיק את ה 7950 בלי להתאמץ? ENP550AWT והאם אפשר קצת פרטים על פנים הספק מאיפה הקבלים וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מחפש ספק טוב עד 600 שקל למפרט אני מתכוון להזמין מחר או יום שני תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, שקע עם זרם מעפן בדירה החדשה אליה עברתי גמר על הספק שלי. אני צריך משהו חדש שיתאים גם למארז הנוכחי שלי, וגם לעתידי, שככל הנראה ממשמש ובא. מפרט: לוח אם ABIT IP35 PRO מעבד Intel Q6600 כרטיס מסך GeForce GTX 460 לא זוכר/יודע איזה זכרון, DDR2, יש ארבעה סטיקים (2x2GB + 2x1GB) מתכנן לקנות מחשב mid-high range לגיימינג (לא מעורה בחומרה עדכנית, אבל מעדיף intel ו-nvidia). מודה מראש לכל הממליצים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Compucase 6A19 ללא ספק כח, שצריך להוסיף לו ספק איכותי, או, antec sonata 2 עם הספק האיכותי 450W? האם ההבדל ביניהם הוא רק שאלה של מחיר או יש דברים נוספים? ידוע לי שלשניהם יש מסילות גומי להפחתת רעשים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק כוח+מארז עד 520 ש"ח לשניהם דגש על השקט לספק כח כמובן עדיף 80+ברונז המפרט : מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11864 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 991770 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11902 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata http…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך מחשב זהיר במיוחד להתקין על שרת, עקב חוסר מקום בארון השרתים והשימוש הדל במחשב זה... רצוי מסך שאפשר להתקין אותו בתוך מארז מחשב (מסך בגודל 3 כוננים 5.25") דומה למסכים שמגיעים עם מארזי ה HTPC, האם מישהו נתקל במסך כזה ? תודה מראש ובכבוד רב, זיו טל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מארז 3D AURORA של gigabyteת הבעיה שהאור הכחול שהוא מפיץ מכל חור אולי יפה אבל הןא משגע את השותף שלי, האם יש דרך לכבות את האור? למה בכלל קיים האור הזה ואם אי אפשר לכבות אותו האם יש דרך (שלא כרוכה בלשים סדין על המחשב כל הלילה ולחמם אותו כמו טוסטר) להסתיר אותו? תודה syberpuppy
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב את המפרט הזה- E6300 P43 DS3L GTX260 CORE 192 כונן קשיח של 500GB 4G ראם איזה צורב רגיל~ אני זקוק לספק כח מתאים שיחזיק את המערכת הזאת + OC של המעבד ל-3.5GHZ. עדיף שיהיה מהחנויות IQPC / SKYPC. אם אפשר אני ממש ממש מעדיף שיהיה עד 400 שקל כי אני מוגבל בתקציב. אם אין ברירה אז כמובן תציעו משהו שעובר את התקציב הזה אבל בכל זאת. אני שואף לפחות מ-400. לבינתיים מצאתי את הספק הזה http://skypc.co.il/pl_product~EPS8500~24~0.htm האם הוא יחזיק את המערכת שלי?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז שיהיה שקט (המראה היצוני לא חשוב) - ויקרר נחמד. וספק שיהיה איכותי ולא ג'נרי בשביל שהמחשב לא "יקרוס" כל פעם... אז זה חלק מהחלקים של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64, 1800 MHz 3000 Socket939 זיכרון: PQI 512MB X2 (1 GIGA) DDR400 PC3200 כרטיס מסך: ATI Connect3D Radeon X1800 GTO- 256 MB קירור למעבד: ARCTIC-COOLING Freezer 64 Pro PWM מעדיף ספק 400W או 450W שיהיה איכותי ויחזיק את הכ.מסך ועוד משהו קטן - אני ממש רוצה שזה יהיה ביחד ספק ומארז במקום להרכיב תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם מחשב כשאינו פעיל צורך פחות חשמל? הרבה אנשים מעדיפים שלא לכבות את המחשב ע"מ לשמור עליו מנזקי הדלקה וכיבוי, האם מבחינה כלכלית יש הגיון להוציא כ"כ על חשמל בחודש? (400W לשעה זה לא מעט) הרי המחשב שלנו ממילא הולך ונעשה שווה פחות עם הזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם שקלתי לרכוש את ה ANTEC SONATA III אולם התברר לי שאין לו חיבור פיירוויר (אני מעדיף קדמי). לוח האם שלי הינו Asus P5QL-E ואני רוצה לנצל בו באופן מקסימלי את החיבורים הבאים הכלולים בו: 2 חיבורי IEEE1394- (י 1 במידבורד(פנימי) ו- 1 בפנל אחורי). חיבור אחד ESATA בפנל אחורי. כמו כן רשום 1 חיבור ESATA ב- pcle storage controller (לא ברור לי מה זה בדיוק). המארז שאני מחפש צריך להיות בקבוצת האיכות של האנטק סונטה 3 (שקט וקירור) ובקבוצת המחיר שלו (אם אין אז אוסיף עד כ- 100 - 150 ש"ח) הערות:1. מאחר ואיני מבין גדול רציתי לשאול האם חיבור ה- IEEE1394 במידבורד זה החיבור שהולך לפנל הקדמי במארז? 2. האם חיבור ה- esata ב- pcle storage controller ישמש אותי בפנל הקדמי או שזה בכלל לא קש…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שאולי חלק לא מכירים, מכיוון שלא הצלחתי למצוא את המארז הזה בארץ בשום חנות \ יבואן רשמי \ לא רשמי. אני מצרף לכם לינק לאתר של טרמלטק - http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001719 מדובר במארז פשוט מדהים לדעתי, רציתי מאוד לקנות mid-tower, אבל כשראיתי את זה החלטתי שאם אני מצליח להביא אותו, אני עובר ל- full-tower. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו בארץ...?? לא הצלחתי למצוא כלום !!! באתרים בחו"ל - EBAY, Amazon, NEWEGG ועוד כמה.... פשוט לא עושים משלוח לישראל. המארז עולה בערך 150-180$ האם מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניסיון עם קניית מארזים מחו"ל? מישהו מכיר אתר שמוכן לשלוח לישראל? אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור או לתרום מהידע שלו בנושא. יום טו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת: E6300 @ 2.2 2 HD כרטיס מסך 9800 1GB אשמח אם הספק יוכל להחזיק שידרוג עתידי של כרטיס/מעבד/לוח אם. כמו כן רצוי מהחנויות הבאות: TMS/פנדה/נעה מחשבים/KSP הספק הזה טוב למערכת/שדרוג קל עתידי? Antec TruePower Trio 430 430W Retail תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
החשמל אצלי בחדר לא 100% יציב. זאת אף פעם לא היתה בעיה גדולה עד שלפני שבוע נשרף לי הספק, והנה הלכו להם 200 ש"ח לזבל. אני מתכוון לקרוא לחשמלאי שיבדוק ביסודיות את החשמל אצלי אבל בלי שום קשר אני מעוניין לקנות מגן ברקים שיגן לי על כל המכשירים (מסך, מחשב, מגבר, טלויזיה, ממיר של יס). בשלב מאוחר יותר אולי גם אוסיף מייצב מתח אבל כרגע אני אסתפק במגן ברקים, השאלה שלי היא איזה דגם הוא הכי טוב? הנה כל הדגמים שראיתי בארץ (חוץ מאלה שאין להם השעיה וחוץ מ hyundai כי הם על הפנים ממה שקראתי), יהיה אחלה אם תוכלו לעזור לי לבחור: דגמים עם שקע אחד (מה שאומר שאני אוציא מהם מפצל): GPT: SC9 COOL, SC9 DISH, SC9, SC9 ELEC, TECH 230 SUPCO: TECH WAISBORD: TM3, ProTech Oz-On: CP1FTEC, CP1F TV דגמים ש…
-
- 19 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
evga 680i 8800gt 512 hd WD500G RAID X 4 CORSAIR 1G 800 X 2 Q6600 fan 120mm X 4 fan 80mm X 2 נומר ללא OC . ועם OC אבל אני רוצה להעלות טיפה מ2.4 למקסימום ~3.0 האם עדיין מספק? אני פשוט לא רוצה להשקיע מחירים גבוהים בספק כוח. אם לא מספיק מה ההמלצה, והתוספת מ400 שהEnermax Liberty 400Watts עולה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מחשב בעל מעבד i7 2600 וכן כרטיס מסך shappier 6950 2gb, גיגה8 זיכרון ושאלתי היא האם הספק FSP 800Watt FSP800-80GLN הוא ספק איכותי? והאם הוא יכול לתמוך בcf של הכרטיס הנ"ל, הסיבה שבחרתי בספק היא עקב המחיר ביחס להספק אודה לכך שתעירו את עיניי ואולי תציעו חלופות בטווח מחירים של עד 500 שח לספק [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב אבל אני לא יודע איזה מארז וספק לקחת. במחשב יהיה 8800GT ו-Q6600 ואני לא הולך לבצע OC. חשוב שהמארז יהיה שקט ובעל איוורור טוב. התקציב למארז ולספק ביחד הוא 1250 ש"ח. חשבתי על השילוב הזה: מארז ללא ספק GIGABYTE 3D AURORA ¤582 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤654 ¤1236 ביחד. השילוב הזה בסדר למה שאני צריך? לדעתכם כדאי ללכת על משהו אחר? אולי יש משהו יותר זול שיתאים לי? (אין לי בעיה להוציא 1250 ש"ח אם צריך אבל אני לא רוצה לבזבז כסף) תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם ספק ישן בעל חיבור 20 פינים יעבוד על לוח חדש בעל חיבור 24 פינים? הבנתי שה 4 פינים הנוספים הם עבור אקסטרה כוח לחיבור PCI-E לכרטיס מסך, המחשב מדובר ישתמש בכרטיס מובנה, האם יעבוד? האם מסוכן ליציבות המערכת? המחשב המדובר: Intel Pentium G3220 MSI H81M-E33
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי NZXT BlckLine ואני מעוניין להעביר את ההארד דיסק לכלוב של הכוננים או משו כזה(לא יודע איפה בידיוק אפשר לשים אותו)ולהוציא את הכלוב האם יש אפשרות לעשות את זה?ומישו יכול לפרט לי איך?כי ניסיתי להעביר תהארד דיסק לכלוב העליון....יש שם מקום לכוננים קטנים ושם זה לא נכנס ויש אפשרות לכוננים הרגילים(איפה שהDVD יושב) ושם זה גדול מידיי בקיצור...האם אפשר ואיך?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת כזו: מעבד i5 2400. סטיק זיכרון אחד של DDR3 4GB. לוח אם H67MH של ביוסטר. ספק 500W של HEC מלפני כ-4 שנים בערך. כ.מ. Radeon HD6870. לפני כמה ימים ראיתי שפלונטר מציעים כרטיסי מסך מוחזרים\משופצים במחיר מוזל, וחשבתי לקנות את הR9 290 (או ה-280X, אם מישהו חושב שהוא משתלם יותר), אך לא הייתי בטוח שהספק הנוכחי שלי יספיק. את המערכת הנוכחית הספק שלי מצליח להריץ ללא קושי שנגלה לעין לאורך כל התקופה בה השתמשתי במערכת הזו (ועל כל שדרוגיה), הבעיה התעוררה שבדקתי במחשבון צריכה וראיתי שאני נמצא על הגבול מבחינת צריכה (ואולי בכלל טעיתי, ומישהו יוכל לקבוע חד משמעית מהי הצריכה). בהתחשב בזה שהספק עבר כבר בערך 4 שנים, יתכן שהcapacitors איבדו מהנצילות שלהם, ולכן מה שנראה כעמידה על…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את הכבלים לספק שלי RM850x 2021, הם מסורבלים להרכבה בגלל הקבלים שנמצאים על הכבלים. האם זה יכול לפגוע בביצועים של הספק או בספק עצמו ועדיף להימנע מזה או שאין חשש? הכל כמובן בהנחה שאני מוצא כבלים שמתאימים לספק הספציפי הנ"ל. בנוסף, איפה אפשר למצוא כבלים שמתאימים לספק הנ"ל? לא משנה אם דרך חנות בארץ או דרך Aamzon וכדו' . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלת חיבורי חשמל למחשב HTPC. הבעיה האקוטית שיש לי במזנון הינה בעית עומק (עומק נטו 38 ס"מ). מצאתי מארזים בעומק 33 ו-35 ס"מ. הבעיה המסתמנת הינה כי שקע חיבור כבל החשמל למארז הינו בגודל 7 ס"מ. האם ניתן לחבר את כבל החשמל ישירות למחשב ולוותר על השקע והתקע? האם יש חיבור חשמל פנימי? האם יש תקע חשמל קטן יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-