עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הציעו לי מארז של ASUS ושל GIGABYTE עכשיו אני מחפש מ-2 החברות האלה מארז שקט עד 300 שקל {דווקא מאלו}

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. היי מצוף קישור לספק -http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=409 האם זה ספק טוב ואמין עבור הכרטיס מסך HD4850OC? רוני

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by YOAV28,

שלום יש לי מארז THERMATAKE VA8000BWS ARMOR ורציתי לדעת אם יש טעם לאטום את המארז פרט למקומות שיש מאוררים על מנת שהסרקולציה תהיה יותר אפקטיבית אם כן אך אתם מציעים לי לעשות זואת תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by toska,

היי,אני מחפש ספק כוח חדש אמין וטוב, עם אחריות ליותר משנה(לא חייב אבל) 400 וואט+ תודה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אני עומד לקנות מחשב עם מארז של Cooler Master, Cooler Master Centurion 5 460watt, מארז כולל ספק. רציתי לדעת האם הספק והמארז, בעיקר הספק, איכותיים והאם הספק אינו ג'נרי או אינו טוב במיוחד שכן אני לוקח את ה-4850, ואני לא ממש רוצה שהמחשב יתקע לי באמצע משחקים כמו הספק הג'נרי שיש לי במחשב הקודם. קישור: http://skypc.co.il/pl_product~CAC-T05-460~6~0.htm ואם המארז והספק אינם טובים במיוחד מישהו יכול לתת לי קישור או הצעה למארז וספק כוח יותר טובים באותו מחיר בערך, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  6. האם לפי הספק או לפי שאר רכיבי המחשב.... במילים אחרות מה שאני שואל--במידה ואני יכול להסתפק בספק כח 450W ויש לי את האפשרות הכלכלית להשקיע עוד מאה שקלים ולקחת ספק של 550W (השקעה ארוכת טווח במידה וארצה לשדרג כרטיס מסך) מאותו יצרן ומאותה סדרה בדיוק, האם צריכת החשמל תעלה??? או, כיוון שמדובר באותו המחשב, אצרוך בדיוק את אותה צריכה...?? #סתם לידע כללי ההתלבטות שלי היא בG Series של seasonic תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by T4n1n,

המפרט: Athlon כפול ליבה 4 ג'יגה זכרון DDR2 כרטיס מסך מובנה על הלוח אני יודע שלא נכון להציג ככה מפרט, אבל אין לי איך להוציא את המפרט המלא. המחשב מושבת בגלל הספק. הספק שמת: hec-400tr-tf (אולי זה יעזור) בסה"כ אני מחפש ספק סביר+ שיעשה את זה העבודה, ולא ספקים ב-500 שקל שמתאימים למחשבים חזקים ולי כנראה אין צורך בזה. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אצרף תמונה של המפרט שלי + תמונה מאוורסט של המתחים + תמונה מhwmonitor האם הספק נחשב טוב ותקין? הסוג של הספק הוא seasonic s12 620w תודה, אהד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by TinMan,

פירסמתי בטעות בפורום ציוד הקפי. זה שייך לפה. אפשר לקבל תשובות? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209052.new#new

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום, מפרט המחשב שלי הוא זה כרגע (זהי הצעה שקיבלתי מסקיי): Intel Core i5-2500K Box מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 קרור למעבד Gigabyte GA-P67A-UD3 לוח אם G.Skill DDR3 4096MB (2048x2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws זיכרון Samsung SpinPoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB כונן קשיח Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 כרטיס גרפי LG GSA-GH24N X24 SATA DVD צורב Cooler Master 690 Black מארז ללא ספק CoolerMaster Low Noise Fan 120mm מאורר למארז X2 CoolerMaster GX 550W ספק כח Samsung 23" 2333T 8ms LCD מסך מחשב הרכבת מערכת מחשב + בדיקה השאלה המאוד חשובה שלי, איך הספק הנ"ל למערכת הנ"ל?? תודה..

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by -Maoz-,

אני מחפש מארז למחשב החדש,אני רוצה שהוא יהיה FullTower שיהיה נוח מבפנים לא חייב שיהיה ספק כוח. שמעתי שלGigabyte יש מארזים נחמדים...אבל אני רוצה לראות על מה אתם ממליצים... התקציב הוא 800 שקל.

• 53 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום רב, אני מעוניין להחליף ספק כוח. המפרט הנוכחי שלי מצויין בפרופיל. הספק יצטרך גם לשרת מפרטים עתידיים אליהם אשדרג. אין לי שום תכנון לקנות חומרת high-end. הספק יצטרך לשרת מפרטי ביניים סבירים - עם נטיה לגיימינג כמובן (כרטיס מסך mid-end, שני כוננים אופטיים, יתכנו שני כוננים קשיחים, כרטיס קול, כרטיס טלווזיה, מעבד ביניים וכו). ההתלבטות היא בין: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ל 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail)‎ אני מעריך שספק בהספק של 430W יספיק למטרה זו. עם זאת, הספק בעל ההספק של 500W עולה ממש מעט יותר - ותמיד טוב שיש יתירות. מהו החסרון של ספק OEM לעומת RETIAL, אם בכלל? (לא איכפת לי מכל מני חוברות ושטויות למיניהן, כמובן)…

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by a-gold,

שלום לכולם,הרכבתי לי מחשב חדש. מעבד: אינטל 6320E לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XT כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 512MB הארדיסק: Westren Digital WD1600AAJS 160GB ואני מבתלבט בין שני הספקים האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8395 350 ש"ח זה המקסימום שאני יכול להוציא על ספק,אז תעזרו לי בבקשה. מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  14. אני מחר כניראה אלך לרכוש את הספק שבמחיר ממש טוב, בתיקווה שיש אותו במלאי בכלל לאור ההתנפלות עליו.. אבל רציתי להיות בטוח שהוא יחזיק לצורך העיניין, מערך SLI ומרובע ליבות חדש בעתיד וישאר עוד מרווח רב לOC או לחומרה חזקה יותר בעתיד.. או שזה יהיה גבולי ועדיף ללכת על משהו חזק יותר, בשביל לא להיות צריך לשדרג שוב ספק בעוד שנה שנתיים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. איך זה נקרא? לא מצאתי אצלי בדברים של הלוח אם , ועם הכרטיס מסך החדש גם לא הגיע איתו מעביר מ-4 ל-6.. אני חיפשתי בזאפ גם כלום, התקשרתי ל-10 חנויות בת"א - כלום.. זה היה ברור שמשהו יעכב את העניינים הצילו... עריכה: אני מתכוון לשקע כוח הלבן השטוח בעל 4 פינים שיוצא מהספק, יש לו ממיר כזה לשקע אחר 6 פינים, שחור כזה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם. עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי מידע בנושא. מישהו פה יודע או יכול להפנות אותי להסבר לגבי הגרסאות של הספקים? ATX 12V ver.2.2 ATX 12V ver.2.01 ATX 12V ver.1.3 תודה

17. המפרט שאני שם (חלק כבר בפנים עם ג'נרי שבקושי זז ): מעבד: AMD 3800X2 64BIT לוח אם: ASROCK DUAL SATA דיסק קשיח:WESTEREN DIGITAL 40GB WESTERN DIGITAL 80GB כונני דיסקים:DVD READER X16 DVD BURNER PHILIPS 1661 כרטיסי קול:WAVE TERMINAL 192L( כרטיס קול סמי מקצועי, לוקח די הרבה חשמל אבל) SB LIVE! כרטיס טלוויזיה של PINNACLE והכי חשוב: CONNECT 3D X1900XT 256MB יעבוד על זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-400W&affiliate=zap ?? עריכה: זה של שרת בכלל לא?... מה עם זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EG365AX-VE&cart=1162892941393997〈=heb ??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yair Alon,

מחפש לרכוש מחשב נייד חצי מוקשח עם מערכת הפעלה windows xp בשלב ראשון דרושים לי 3-5 יחידות

19. Started by gogoman,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7300gt agp 8x יש לי ספק כוח של 350W המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד : intel 2.66Ghz לוח אם : intel desktop board d845gebv2/d845pesv עם חיבור agp 1X,2X,4X (1.5 v only( זכרון 1: 256MB ddr266 זכרון 2 : 256MB ddr333 ספק כוח : 350W כרטיס מסך : inno3D geforce 4 mx 440 128MB האם צריך לחבר את הכרטיס מסך לחיבור כלשהו של חשמל במחשב חוץ מבלוח אם לחיבור של הכרטיס מסך ואם כן אז הספק כוח שלי יחזיק את כל המערכת?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by bronco,

האם יש חישוב או דרך לדעת איזה גודל ספק צריך המחשב

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. על איזה הייתם הולכים ולמה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by haimamazavs,

שלום, בגדול אני די נעול על Corsair air 540. אבל אם יש הצעות מעניינות יותר או זולות יותר אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה שקט יחסית, שחור ומאוורר בגלל זה ה540 קורץ לי. כרגע יש לי Corsair obsidian 550d.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KoM,

הלך\נגמר לי האל פסק הנוכחי שלי (לכל הרוחות הם "נגמרים" מהר). מדובר במחשב עם ספק 625W ומסך 24", לדעתי אבל בעבודת וינדוס רגילה הוא לא לוקח יותר מ-200W. התלבטות בין אדוויס 850VA הפשוט לבין אדוויס 650VA מדגם מתקדם יותר (זה עם הצד הקידמי).

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. מעבד Q9550 לוח P45 8GB זיכרון 1066 כרטיס מסך ATI FireGL V3600 צורב DVD וכונן קשיח איזה 3 מאווררי 120 ועוד 140 מ"מ. יתכן אוברקלוק לבאס 470 בעתיד. הספק PPCS500 יחזיק בכיף גם במקרה כזה נכון? אין ממש סיבה להשקיע יותר ב-Corsair או Enermax

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  25. אני יודע רק על הסדרות Corsair HX ו-Enermax Liberty... האם יש עוד?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.