עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום ושבת שלום.! אני הולך לקנות את המפרט הבא שבוע הבא: מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box כמות: 1 - מחיר: ₪311 לוח אם: MSI H61M-P20 HDMI VGA כמות: 1 - מחיר: ₪232 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪186 (או שאני אקח את הFSP 350W ב-136 שקל) זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 הסוגיה היחידה שאני לא סגור עליה היא סוגיית המארז: אני הולך לשים גג 200 שקל בנושא. המארזים שחשבתי עליהם: 1. ht…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי את הספ' הנ"ל שנקנה בסוף 2007 ועובד ללא לאות עד היום ומחזיק חומרה מאותה התקופה (לוח אם עם צ'יפסט P35 מעבד Q6600, כרטיס מסך HD6780, כ-7 דיסקים קשיחים ובערך 7 מאווררים). אני מעוניין לרכוש חומרה חדשה בקרוב ורציתי לדעת אם הספק הזה יוכל "להחזיק" אותה או שכדאי לקנות ספק חדש ובעל הספק גבוה יותר? אני כנראה אקנה מעבד 3570K ולוח אם עם צ'יפסט Z77 ו-8GB זיכרון 1600MHZ. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. אני מחפש לעצמי מארז שקט ובגלל שאני קצת OCD יצרתי טבלת השוואה (בקובץ המצורף) בין המארזים הבאים: Antec P280 Fractal Design R3 NZXT H2 Corsair Osbidian 550D - שאמנם אין בארץ אבל הוא הסגנון שאהבתי אז אני משווה מולו. המחירים רלוונטיים ל-25.5 (המחיר הזול בזאפ) אם ציינתי טמפרטורות אז הן מתייחסות לאותו מבחן השוואה (רק כרפרנס, זה כמובן תלוי מפרט) הנתונים שריכזתי רלוונטיים יותר למה שאני מחפש וכמובן ההתייחסות לחסרונות/יתרונות היא אישית אבל אני מקווה שזה יועיל למישהו שמחפש היום משהו דומה. (יש תמונות כלולות!) ייתכן שאוסיף עוד מתמודדים לטבלה בהמשך אם יהיו כאלה שיסתמנו כראויים. מקווה שתמצאו את ההשוואה שימושית.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לשים כרטיס מסך על מחשב די חלש עם ספק כוח של 300W. נכנסתי לתוכנה של חישוב הספק למחשב (eXtreme PSU calculator) וכתוב שההספק המינימלי הוא 284W והמומלץ הוא 330W. למחשב הזה יש ספק של 300W. מה יקרה אם הספק לא יספק את כל ההספק שהמחשב צריך? המחשב פשוט יכבה או שהחומרה תינזק? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by avivboker,

שלום לכולם חברים בבקשה אל תענו "תחפש בפורום" או דברים כאלה כי חרשתי את כל הפורום ולא מצאתי תשובה אני מחפש מארז 1) שלא יעלה על גובה 45 ס"מ 2) שיכיל המון מקום למאווררים 120 או 140 ס"מ 3) שיכיל יציאות USB 3.0 קדמיות תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by Kak,

בכמה וואט צריך להיות גדול ההספק שספק הכוח שלי מייצר מהצריכה של כלל הרכיבים במחשב?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by ivry,

שלום לאחר דיונים ולבטים (כולל שאלה בפורום מפרטים )החלטתי ללכת על 3770K Z77 (או אסוס או גיגה בייט UD5 לא סגור ) 570 (גיגה בייט) מה שחסר לי זה להיות סגור על ספק בין 500 ל620 וואט ממה שראיתי ההמלצה החמה היא על סיסוניק 620 אבל בKSP משום מה לא מחזיקים אותו שאלתי הסופית היא מה בא בתור אחריו באיזור 450 שח הכי חשוב לי זה אמינות תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by matan13,

עד כמה שעות יכול להחזיק UPS ? אני מדבר על UPSים גדולים בארגונים וחברות.

9. שלום. אני מנסה לבנות מחשב, קטן כמה שאפשר. לוח האם יהיה Mini-ITX. הבעיה - ספקי הכוח שאני מכיר הינם גדולים. האם ישנם ספקים (באיכות סבירה) בגדלים קטנים יותר מאלה המוכרים? תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  10. מחפש משהו כמה שיותר שקט ופונקציונלי שישרוד ויחזיק לאורך הרבה שנים. זה הספק שלי: S12II-Bronze-520W בעיקרון ראיתי את הדגם הזה: Antec P193 V3 אהבתי את הדגם הזה אך אני לא חושב שהוא שקט בכלל: Thermaltake Armor Revo White יש גם את זה: CoolerMaster CM Storm Trooper מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  11. הדחיפות זה בגלל שיש לי מחשב שרת שמכיל 4 ארדיסקים ב RAID 0 וכולם מתואמים למקסימום מהירות כולל כל הגדרות ה Cache ואני לא רוצה שיהיה הפסקת חשמל שיכול להרוס לי משהו. מי שמבין באל פסק מבקש עזרה דחוף, ה Advice שיש לי SL1500 עשה לי בעיות ממש בהתחלה אחרי כמה חודשים, לקחתי אותו אליהם אחרי התעקשויות שיתקנו במקום או שיביאו לי מכשיר חלופי כי רק רכשתי אותו מהם ישירות מהחברה שגם עלה לי יותר אם הייתי קונה מחנות מחשבים, וגם מקבל טכנאי שלהם עד הבית במשך שנה ואחריות 3 שנים או שנתיים, בקיצור בלאגן. אז תיקנו לי אותו לקחתי ואחרי 3-4 שנים עשה בעיות שבקושי החזיק דקה ונכבה, ועכשיו לא נדלק בכלל. אני מחפש אל פסק מהחברות שהם לא Advice כי נשבר לי מהאל פסק שלהם שהם קקי אחד גדול. Eitan Engineering JP1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, האם לדוגמא יש לי ספק כוח של 1000W , וכל רכיבי המחשב צורכים 500W , מה צריכת החשמל בפועל של כל המחשב - 500W או של כל הספק? כנ"ל לגבי אל פסק שההספק שלו גבוה מהספק כוח של המחשב - מה קובע את צריכת החשמל ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Charles78,

Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a power unit My system is: Nvidia gts 250 Athlon x2 4800 Mobo - m4n78-pro i will get a new HDD so don't know HDD yet I don't know much about PSUs. I want it to be very stable, and that when i buy a new computer in a couple of years, i won't have to buy a new sapak, if that is possible I looked in KSP :http://ksp.co.il/?select=.1108..140..01 Can someone explain what's the difference between all the different 500-550 W supplies in 300-400 shekels range? How to choose between them? on what should i look? Thank you!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by חבקוק,

שלום, מבקש המלצתכם למארז זול וטוב (200 - 240 שח) למערכת הכוללת הנ"ל (ישמש גם לגיימינג): Intel i3-2120- Tray Gigabyte GA-H61M-D2-B3 Seagate 500GB SATA3 AMD (ATI) Radeon HD6850 1GB DDR5 יעזור מאוד אם תוכלו לתת בתשובה 3 אופציות שונות. תודה, אדיר

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by EgoManiac,

שלום. ברצוני לקבל דעה נוספת מאחר ואני לא סגור על עצמי ב100%. חבר רוצה לקנות מחשב יד שניה עם המפרט הבא: AMD PHENOM II X4 965 4GB DDR2 2X2 GIGABYTE 790X UD4P 500GB SATA2 7200RPM CORSAIR VX450W ואת כרטיס המסך הוא קונה ממני שזה GTX 570. אבל פה אני חושב וגם אמרתי לו שכנראה שהספק לא יחזיק. אני הצעתי לו שיקח את הCX500W או איזה SS 520W שלדעי אמורים להספיק. האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Gritzman,

חשוב שיהיה לו פילטר בכניסת אוויר ושהחיבורי USB הקדמיים יהיו בחלק העליון.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

שלום חברים. אני מחפש להחליף את המארז העתיק שלי למשהו חדש יפה שקט מרווח ונח, שמתי עין על ה Corsair CC650DW Obsidian Mid-Tower עולה כ 950 ש"ח ממה שראיתי השאלה היא רגע לפני האם יש משהו בסגנון שמצדיק יותר את הכסף. נורא אהבתי את העיצוב של האלומיניום מקדימה המארז כנראה צריך להיות שחור לבן פשוט לא יהיה פרקטי הוא יאבד אצלי צבע מהר ... מעדיף בלי דלת אבל יכול להסתדר עם אם יש משהו שממש מצדיק ובלי אורות מיותרים זה בחדר ליד המיטה .... רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by soundf,

אני צריך המלצה למארז וספק (ואפילו קירור למעבד ) מאוד מאוד שקטים דברים חשובים לי לפי הסדר: 1.שקט! המחשב יהיה בחדר אצלי דלוק כל הזמן במרחק של 2 מטר ממני 2.קטן מארזים קטנים כדוגמת htpc- יש לי נישה בשידה בעובי של 15 סמ לHtpc אם נכנס יופי אם לא אז נניח מעל. 3.וכמובן שיהיה יפה ומבית טוב

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by SUPER300,

אם אני מחבר ספק אחד לכל המחשב, אבל את חיבורי הPCIE אני מחבר מספק אחר, זה בסדר? זה לא יגרום שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by ipad,

מתלבט בין; CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W Thermaltake Light Power 500W חייב על הספק מחברים 4 Pin Peripheral x בין 250-300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by issac,

ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי מחשב חדש ואיתו ספק כח מדגם SeaSonic 660 Watt 80 Plus Gold כבר מהחודש הראשון הוא החל להשמיע רעשים, רק שבהתחלה לא ממש הבחנתי שהרעשים הם ממנו, לאחר ימים ספורים הרעשים פסקו. היום הרעשים חזרו והם פשוט בלתי נסבלים (יש רעשים של ציקוצוקים, כל חצי דקה בערך) את המחשב רכשתי מRSM. בבדיקה באתר שלהם יש אחריות של 5 שנים. השאלות שלי הן ככה: 1. אילו דברים אני יכול לעשות על מנת שהרעשים יפסקו לפני שאני פונה לאחריות. 2. במידה ואני רצה לממש את האחריות, למי עליי לפנות? ואילו מסמכים אני צריך להציג. ג. עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by psybrain,

האם ה antec 280 זה המארז הכי טוב מבחינת השקט בקטגוריה של המארזים השקטים ומקרר הכי טוב ? אני מחפש מארז שקט ומקרר טוב למחשב שלי שמיועד להפקת מוזיקה שקניתי לפני שנה וחצי... מפרט i7 2600k ספק seasonic 850w כרטיס מסך hd 6970 לוח אם גיגאבייט p67-ud3-b3 דיסק קשיח 1tb 8gb זיכרון וקירור למעבד אני רוצה לקנות חדש אשמח להמלצה של קיור שקט ככל האפשר ושיקרר טוב מאוד תמעבד האם האנטיק 280 זה המארז האולטמטיבי ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by psybrain,

איזה מאוורר אני צריך להוסיף לקדימה ? שיהיה אותו דבר בדיוק כמו שיש במארז בגודל 12 ס״מ ? שלא יעשה רעש... אם אני שם 2 מקדימה האם זה יגביר את רעש המארז ? או שזה לא מורגש ? ועוד שאלה יש מאחורה שליטה במהירות המאווררים מה צריך להיות ? או שעדיף לשים אותם בביוס על אוטו ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. שלום לכולם - מצ"ב תיאור המערכת שלי הנוכחית: מעבד: i5 2500 OC4.6Ghz קירור: nuctua NH-CP12 SE14 זכרון: GSKILL 8G כרטיס מסך: sapphire HD6950 2GB ספק: 620W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך נוסף זהה לקיים בחיבור SLI לאיזה ספק נדרש לעבור מבחינת הספק. אשמח לקבל המלצה לספק טוב תקציב: עד 700 שח

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by GodLike1001,

הספק הקודם שלי כנראה מת ואני מחפש אחד חדש... QuadCore Intel Core i5-2300 Buffalo heat pipe cpu cooler Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM אם צריך עוד מידע תגידו, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים