עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מותקן אצלי במחשב מעבד אינטל e8400 וכרטיס מסך nvidia 8800gt. אני ממש לא שלם עם הקניה של הספק כוח והמארז הללו. הספק כוח אמנם לא ג'נרי אבל אני לא בטוח אם הוא יחזיק לי מעבד וכרטיס מסך כל כך יקרים. בחנות אמרו לי שכן. האם זה נכון? לגבי המארז: הוא ג'נרי. האם רצוי להחליפו? הוצע לי מארז לא ג'נרי של ez cool. האם הוא מאיכות טובה? תודה מראש לכל העוזרים.

2. לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by radra,

שלום! אני סוחר דרך האינטרנט, במקרה של הפסקת חשמל אני עלול להפסיד כסף, האם יש אל פסק המאפשר שהאינטרנט יישאר מחובר בזמן הפסקת חשמל? אני יודע שיש אל פסק שמתחבר אליו גם הראוטר והמודם, השאלה מה עם הכבל אשר יוצא מהמודם ומתחבר לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים!

4. Started by arthurz,

שלום, קניתי היום מחשב בסקיי פיסי עם מארז nzxt zero 2 תכננתי לקנות את האנטק 200 אבל המוכר שיכנע אותי לקנות את הזירו2 כי "יש עליו הנחה והוא ממש טוב" מתוך נקודת הנחה שהעיצוב זה הדבר האחרון שמשנה לי ומה שחשוב לי זהה האיוורור והשקט (הכי חשוב זה שקט כי אני כמעט ולא מכבה את המחשב) האם עשיתי בחירה נכונה שהקשבתי לבחור בחנות או שלהתקשר ולשנות את דעתי הטווח שלי למארז הוא עד 250 ש"ח בלי ספק. וגם הזירו2 הוא פול טאוור שאין לי באמת צורך ב"כל" המקום שהוא מציע עכשיו כשאני חושב על זה, אולי שווה להוסיף 70 שקל ולקנות את הווישפרר של NZXT או את ה300 של אנטק? ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. יש לי מעבד AMD 720 כמו שרואים במפרט וכרטיס מסך 4870 ואני צריך ספק טוב ואמין שיסחוב גם לעתיד במקרה של שדרוג מעבד לI5 וכרטיס חזזק יותר אפשר כמה המלצות ממכם

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום בעוד מספר ימים אני קונה מחשב אני זקוק למארז איכותי שקט שיגיע גם עם ספק איכותי ושקט התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לשניהם, אין לי בעיה לרכוש כל אחד לחוד- רק שלא יהיה יותר מדיי (ניתן לחרוג ב-200 ש"ח מקסימום מהתקציב) יהיה נחמד עם המארז יהיה גם יפה המחשב הולך לשמש למשחקים אופיס עריכה גראפית וכל מה שאפשר בעצם אם זה חשוב זה המפרט שלי : 1 9779 ASUS P5B/WiFi-AP Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1285.00 ¤ 1 1285 ¤ 2 8887 Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Ultra Memory 1837.00 ¤ 1 1837 ¤ 3 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1240.00 ¤ 1 1240 ¤ 4 9469 LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ 1 190 ¤ 5 9696 Sapphire Radeon…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  7. הסתכלתי באתר של אדוויס http://www.advice.co.il/default.aspx יש דגם prp ודגם חדש דיגיטלי PRD חוץ מהצג הדיגיטלי יש הבדל בהגנה בעוצמת הג'אול 420 ברגיל לעומת 1100 בדיגטלי מה משמעות ההבדל ( אם אני מבין נכון הכונה להגנה מזרם גבוה שנכנס לדוגמא מברק שאם הזרם גבוה הווא יכול לעקוף את האל פסק ולפגוע במחשב) אם בעיקר מה שמעניין אותיזה ההגנה על המחשב ולא שמירת מידע לא עדיף לקנות רק AVR רק למטרת הגנה http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=247

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by oren12,

[כותרת] וגם עוד שאלה עדיף לקחת שהמארז והספק יהיו ביחד או כל אחד בנפרד? תודה לעונים אהה וקחו בחשבון שQ66 ו88GT נכנסים במארז.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. היי רציתי לשאול מה ההבדל בין האל פסק שנטען (יחסית גדולים) לאלה שמתחברים לשקע ונראים כמו שקע בעצמם ויחסית מאוד זולים וקטנים (30-50 שח בערך). אני מעוניין לאבזר את הבית לפני הקיץ. שנה שעברה היו כמה נפילות והיום הבית מאובזר במוצרים חשמליים חדשים (מחשב נייח, מזגן, תנור, טלויזיה, מחשבים ניידים) האם אחד קטן יספיק למחשב נייח שמחוברים אליו כמה מכשירים? לטלויזיית סאמסונג 65''?

10. Started by ilil,

שלום רב, אני מתלבט בקשר למערכת שתייצב החשמל המסופק למחשב (מפרט מודרני סטנדרטי). מעבר להשקעה לרכישת ספק כוח סביר, האם מומלץ UPS או AVR (מגן בפני קפיצות מתח ברשת החשמל)? השיקול העיקרי - הגנה על המחשב. (לא שמירה מסודרת של קבצים פתוחים טרם כיבוי) שיקול נוסף - עלות תחזוקה. תוכלו להמליץ איזו מערכת תתאים לצרכיי. האם UPS מגן בפני קפיצות המתח? מהי משמעות כספית לתחזוקת UPS סטנדרטי (החלפת מצבר)? מה הנזק שעשוי להיגרם למחשב במקרה של נפילת מתח בנוכחות AVR? (מעבר לפגיעה במספר סקטורים בדיסק הקשיח) בתודה, ilil

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בנוסף לכך גם איזה E6600 או Q6600 2 או 3 הרדיסקים 2 צורבים וכל השאר.. כמה שיותר ספקים בבקשה.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  12. המפרט המתוכנן הינו: E6600 g.skill 4gb (2*2) 320wdys evga 8800gtx evga 680i cm stacker 830 evo

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  13. שלום! יש לי ספק כוח שמשום מה לא מפעיל לי את המחשב. פתחתי אותו ובדקתי את הפיוז,הפיוז תקין. פעם מישהו אמר לי שאני יכול לבדוק את הספק בלבד ע"י גישור 2 חוטים בספק עצמו (היציאות שמתחברות ללוח אם). מישהו יודע איך עושים את זה בדיוק? תודה ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by amitrotem,

כל החנויות שמצאתי עד עכשיו יש להם רק בחיבור של הפלופי 3.5. יש לי מארז COOLER MASTER CM690 ואין לי את המתאם שמגיע עם המארז מ 5.25 ל 3.5 מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין (מבאס להשתחל מאחורי המארז בכל פעם שאני רוצה לחבר דיסק קשיח USB3) תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. ברשותי הספק HEC 400W. מגיעים איתו רק 2 חיבורים לכוננים קשיחים. מה יותר עדיף: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10714 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5812 האם זה שמפצל ל2 חיבורים בעצם מחלק את הכוח במקום לכונן אחד ל2 כוננים? ז''א פחות הספקת כוח לכל כונן ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  16. כמה שאני מנסה אני אף פעם לא מצליח לסדר את הכבלים שת הספק בצורה טובה. תמיד זה נגמר בבלאגן. למישהו יש איזה טיפים?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכם כשאני מקצר חות ירוק עם שחור ב20/24 פינים מספקת ,הכוונה ניתן להסתמך שהספק תקין ,או שלא ...

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  18. היי אנשים. בדיוק עכשיו, חשבתי על בעיה אפשרית במחשב החדש שלי. אני מתכנן לקנות את כרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series ולהשתמש בפאנל הקדמי בגודל של 5.25" בשביל למקם אותו בקדמת המארז. הבעיה היא כזו: מה אעשה, כשארצה לחבר רמקולים או אוזניות לכרטיס הקול ואאלץ להשאיר את דלת המארז פתוחה חלקית? זה לא עלול לפגוע בכניסת האוויר, מכיוון שהמאווררים לא מכוונים פנימה כמו שצריך? האם ההמלצה היא לוותר על פאנל ה-5.25" ובכל זאת לחבר את הכול בחיבורים הלא נוחים שמאחורי המארז? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכם! מבקש המלצה למארז בכותרת. כרגע המחשב שלי נמצא בתוך מארז מהסדרה HEC 6AXX אשר עבר השקטה, אבל ת'אמת נמאס לי קצת ממנו ובעיקר מהעיצוב שלו (הוא נראה מאד מצ'וקמק ליד K60 במחשב השני שעומד לידו) ומחוסר אפשרויות בסידור כבלים בתוך המארז. הייתי הולך מבלי לחשוב על עוד K60 אבל כרגע אין אותם במלאי ולא ידוע עם יחזרו אליו מתישהו. חשבתי אפילו ללכת על K56 אבל בעיקר חסר לי שם הפילטר מתחת לספק הכח. המארז הולך לעבור השקטה, כל הכונה היא לקבל כמות רעש מאווררים מינימלית, כי המחשב משמש לפעמים להקלטות קול. כמו כן, כפי שכתבתי בכותרת, חשוב לי שהמארז גם יהיה מאוורר טוב ( עבור מחשב ללא OC) וטמפרטורת החלקים תהיה נמוכה - המחשב עובד הרבה שעות ביום. מה הייתם מציעים בתקציב עד 500 ש"ח, בעדיפות…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  20. שלום ! זה המפרט שהרכבתי הוא מיועד בעיקר לעבודה על פוטושופ - Photoshop אני הולך לעבוד עם שני מסכים במקביל Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2 WD Raptor 36.7GB 3.5 10000Rpm 16Mb Buffer SATA II WD360ADFD WD 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS] כבר קיים אצלי במחשב הנוכחי ויישב בתוך המארז של המחשב החדש WD 120GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA I כבר קיים אצלי במחשב הנוכחי יוכנס להארד-דיסק חיצוני שיחובר למחשב החדש WD 120GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA I כבר קיים אצלי במחשב הנוכחי EIZO LCD 19 Flexscan S1910 EIZO LCD 19 Flexscan S1931H HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 Cooli…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Nir666,

שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. ניראה כמו פיתרון מאוד זול למי שרוצה להכניס כרטיס מסך ענק למארז (כמו 8800GTX ו R600) http://www.aerocool.us/p-case/masstige/masstige.htm יתרונות: כל החלק הקידמי ריק מה שמגדיל את המארז בהרבה הוא ברובו ללא ברגים 2 מאווררים של 120MMועוד 3 של 80MM החלק הקידמי הוא MESH (מוסיף לאיוורור). תומך ב ATX ו M ATX. אפשר להוסיף תמיכה ל BTX ,MicroBTX ,Pico BTX (אפשרות נחמדה מאוד). חסרונות: מגיע רק עם אחד ממאוררי ה 120MM. ספק תחתון. הרבה אבק. בניגוד לרוב המארזים שלהם אין אפשרות לשלוט על המאווררים (צריך לקנות פאנל).

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by Baz34,

יש לי מפרט בבניה מתוכו כבר נקנה הכרטיס מסך והספק: 1. מעבד E6600 2. זיכרון 2G 667 CL5 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W בעבר עבור מפרט זהה למעט כ"מ (בעבר היה XFX8800GTS 320 XXX) קיבלתי המלצה חמה כאן שה-LIBERTY 400W יחזיק בשקט את המערכת האם נכון הדבר גם לאחר החלפת הכרטיס מסך ל-EVGA. במידה ויש בעיה אני עוד יכול להחליף את הספק הוא עדין לא נפתח מהאריזה. אני מקווה מאוד שהוא מספיק כי אני גם מוגבל בתקציב

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by ROSH1,

הפרמטר העיקרי מבחינתי הוא רעש הספק - מינימלי ביותר עד כדי אי הבחנה. חלקים במארז: מעבד-INTEL P4 2.6 GHZ לוח- MSI 845 כרטיס מסך- NVIDIA gforce 6200 128b זיכרון- 2X-256M 400MHZ DDR 2x דיסקים קשיחים - WD SATA 500GB' WD SATA 80G צורב- DVD כרטיס טלויזיה PVR מארז HTPC ATX בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by r1sk,

ככתוב בכותרת, ברשותי כרטיס המסך Sapphire HD4870 1GB Toxic שהוא די מאסיבי מבחינת גודל פיזי, שכן הוא בעל קירור ייעודי מיוחד לו. בנוסף לכרטיס המסך, ברשותי גם המארז Antec Nine Hundred. השאלה שלי פשוטה למדי - כאשר אבחר לקנות כ.מסך נוסף כמו הנ"ל ולהציב אותם יחד במערך Crossfire, האם יהיה עליי לשדרג את המארז לדגם Full Tower ? אחרי הכל המארז הנ"ל הינו Mid Tower. אם כן - איזו מארז ממולץ עליי לקנות? להלן הקריטריונים המועדפים עליי: -סירקולציית אוויר יעילה ככל שניתן. -אפשרות לניהול כבלים בסיסי. -לא יותר מדי מצועצע (לא חובה). לגבי מחיר - תתפרעו, נושא הכסף זניח. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.