ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום,לפני פחות מחודש רכשתי מחשב ואת המארז Antec 300. בכל פעם שאני יוצר מגע עם הפאנל הקדמי של המארז (לדוגמא שימוש בחריצי ה USB ) המארז מתחיל לזמזם. אם אני מפעיל טיפה לחץ על הרשת הקדמית הרעש מפסיק,וכאשר עוזב הרעש חוזר. רק מכה קלה יכולה להשקיט את המארז לכמה ימים. בהתחלה חשבתי שאולי הגורם לבעיה הם הכיסויים הצדדים של המארז,אך הם מוברגים היטב והרעש ללא כל ספק מגיע מהרשת הקדמית. אין מאווררים שמותקנים שם,רק למעלה ומאחורה של המארז. איזשהם רעיונות לפיתרון(חוץ מלהדביק נייר דבק שמשקיט את הרעש) ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=14651 הוא נחשב ספק טוב?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר. בכל מקרה זה צריך להיות מtms - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/13521 איך המארז הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בהמשך לפוסט שראיתי כאן על רכישה קבוצתית למארז שכניראה לא היה לה היענות החלטתי שהיגיע הזמן גם לשדרג את המארז ואני מתלבט בין שני המארזים coolerMaster Storm Troopr 1 2 המארז המפורסם והידוע coolerMaster HAF X אשמח להארות והערות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המפרט שלי (בצד) + GTX 660 Ti נוסף: ספק:Antec TruePower Trio 550W יש לו 18 אמפר על 3 מסילות של 12V ועוד 24A על 5 ו-3 System Type: 1 physical CPU Motherboard: Regular - Desktop CPU Socket: Socket LGA 1155 CPU: Intel Core i7-3770K 3500 MHz Ivy Bridge Overclocked: 3900 MHz, 1.25 V CPU Utilization (TDP): 90% TDP RAM: 4 Sticks DDR3 SDRAM Video Card 1: NVIDIA GeForce GT 660 Ti Video Card 2: NVIDIA GeForce GT 660 Ti Video Type: SLI ATTENTION: FOR PERSONAL, NON-COMMERCIAL USE ONLY IDE HDD 7200 rpm: 4 HDDs Flash SSD: 2 Drives DVD-RW/DVD+RW Drive: 1 Drive USB: 3 Devices Fans Regular: 5 Fans 120mm; Keyboard and mouse: Yes System Load: 90 % Min…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נשאלתי שאלה. מה המשמעות בפועל [!] של ספק כוח איכותי מאוד, מול ספק כוח בינוני. כן, ברור שספק כוח "מאעפן" (כמו שאומרים), מהווה סיכון למערכת כולה - יכול "לצלות" אותה, וסביר מאוד שימות בשלב צעיר יחסית. א-ב-ל, כאשר אנחנו מדברים על ספק כוח בדירוג 80PLUS למשל, או אפילו על דירוג BRONZE, לעומת ספק GOLD, איך האיכות הזאת באה לידי ביטוי? האם יש לה משמעות בפועל [מלבד ההשפעה הקלה על צריכת החשמל מהקיר]? האם יש לה השפעות על חיי החומרה [לוח האם, כרטיס המסך]? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, בחודש האחרון עם כניסת החורף לארצינו התחילה מכה של הפסקות חשמל קצרות וארוכות שגורמות למחשב שלי להיכבה ולהידלק בין רגע (אלה הנפילות מתח שיש) או פשוט להיכבה עד שהחשמל חוזר חצי שעה עד שעה אחת. בעבר נשרפו לי כתוצאה מזה בערך 2-3 מחשבים והבעיה עם זה שבד"כ לא רק הספק כוח הולך אלא שהוא לוקח איתו עוד כמה חלקים במחשב, בעבר טבענו את חברת החשמל על הנזקים וגם זכינו אבל ממש אין לנו כוח להתמודד עם זה שוב השנה. השאלה שלי היא, האם יש ספק כוח או כל חלק אחר שקשור למחשב, חיצוני או פנימי שאוגר חשמל ויכול להחזיק את המחשב גם אחרי נפילה לעוד כמה דקות\שעות זה כבר לא משנה כי מיד אחרי שזה קורה אני מחכה את המחשב ולא ימשיך לגלוש על חשבון הסוללה של אותו מכשיר. בנוסף, האם אתם מכירים מכשיר כז…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צריך מארז שיכיל בתוכו את הכרטיס בלי דאגות, שיהיה איכותי כלומר מארז לא ג'נרי של חברה לא מוכרת. במידה ואין כזה מארז אני מעדיף ל קנות את ה AURORA החדש ולקנות GTS במקום. מה אתם חושבים.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:43:18 אני מצטער שאני צריך להקפיץ. :-\העניין הזה ממש דחוף אני צריך את העזרה שלכם ואת התשובות היום. מצטער בשנית.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לינק http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4239 לא מצאתי ביקורות ברשת, השימושים למחשב משרדי+מולטימדיה בעתיד, הוא אמור להיות מארז סביר?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת חדשה לפי המפרט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר.אשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900GS (עוד לא סגור...) מארז: Antec Performance One P180 או Antec P182 או אחר ספק: איזשהוא 600W (?) דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5, בנוסף 3*250GB SATA בחיבור RAID5 ועוד אחד של 160GB SATA אני רוצה לבצע OC רציני למערכת כך שהשיקול הראשוני שלי בבחירת המארז הוא קירור והמישני הוא שקט. המארזים שניראים לי מתאימים למערכת שלי הם:Antec Performance One P180 או ה-Antec P182 1. האם ה- Antec P182 יאפשר לי קירור טוב של לוח האם (אחרי OC רציני) ושל הדיסקים? 2. האם ה- Antec P182 עדיין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ספק corsair, האם הוא שקט (יש לי טראומה מספק הנוחכי, רוצה ספק שקט במיוחד)? אני מתלבת בין VX 550W ו- HX520 , מה עדיף? או שכדאי ללכת על משהו אחר?(תקציב 500-600) תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמו שאמרתי חשוב מאוד שיהיה כבל 4PIN ATX ללוח אם ארוך בגלל שהספק ממוקם במארז למטה. PCI-E אחד יספיק. עדיף כמה שיותר A על מסילת 12V כי אני עלOC ומתכנן לשדרג ל- phneom X3 720 2.8 GHZ
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הי לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה? אם כן אפשר לקבל חוות דעת? (משהו יותר מפורט מ"אחלה מארז") אפשר אולי גם לקבל חוות דעת על הספק שלו ועל התעלת האוויר (עד כמה היא יעילה?) אני מתכון להכניס לשם 8800GT, E6750, שני הארד דיסקים, צורב DVD ופלופי אחד..... מה הטמפרטורות שצפויות להיות שם? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי ספק של THERMALTAKE - TOUGHTPOWER 600W המחשב חדש כולל הספק, אבל הספק מרעיש מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן הזמנתי היום מחשב, מעבד I3, לוח אם H55 ו- 2G זיכרון. כרגע בלי כרטיס מסך אבל בהמשך יתכן שאקנה 4650/70 או משהו דומה, המוכר ב- KSP המליץ לי על הספק הנ"ל ב- 330 ש"ח. מה דעתכם? לי נראה קצת יקר בשביל ספק, אבל הוא טען ש- SEASONIC 380 די גבולי עבור המפרט הנ"ל (אמרתי לו שבעתיד אולי אשדרג את הכרטיס מסך) אשמח לשמוע דודי
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה לאל פסק שיחזיק טוב את המפרט שלי בסגום של עד 400 ש"ח. בעיקרון מספיק לי רק למסך LCD 24 ולמחשב עצמו, אם יש אחד שגם יחזיק את המודם והראוטר אז מצויין... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי! יש לי בבית מחשב ישן, שהלך לו ספק הכוח, נתוני המחשב (ממה שאני זוכר, כי א"א להפעילו...): פנטיום 4, 2 ג'יגה הרץ, 768 MB RAM , אין כרטיס מסך יוצא דופן (inno3D MX(400) 64 MM AGP) מדובר על מחשב שני בבית, שאין לי ממש רצון להשקיע בו, האם ספק כוח גנרי יספיק לו לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הנה אתר מאוד שימושי שמצאתי -הוא מאפשר לחשב את צריכת החשמל של המחשב שלכם. http://www.thermaltake.outervision.com/Power
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב אתמול ואני משתגע מכמה דברים במארז צריך עזרה ב (עדיף למי שכבר קנה וראה במו עיניו) 1. מישהו יכול להסביר לי איך אני מרכיב את הקטע עם ההרדיסק הבולמי רעש האלה אני לא מצליח להכניס את כל הארבע רק 2 זה משגע אותי, התקפלה לי כבר הציפורן מזה 2. זה אני או שכל המאוררים בקושי מאוררים כאילו ממש חלשים אומנם נכון שקט מאוד , אבל זה בקושי מקרר? או שזה רק אני, וככה זה אמור להיות. 3. שאלה לאלה שיש להם זה לא יכול להשבר הפלסטיק שמחזיק את ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום.! אני הולך לקנות את המפרט הבא שבוע הבא: מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box כמות: 1 - מחיר: ₪311 לוח אם: MSI H61M-P20 HDMI VGA כמות: 1 - מחיר: ₪232 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪186 (או שאני אקח את הFSP 350W ב-136 שקל) זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 הסוגיה היחידה שאני לא סגור עליה היא סוגיית המארז: אני הולך לשים גג 200 שקל בנושא. המארזים שחשבתי עליהם: 1. ht…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מארז + ספק שיחזיקו את המפרט הבא Intel Core 2 Duo E4300 1.8Ghz Conroe OEM E4300T Abit IL9 Pro IL9P מאוורר אינטל מקורי Glaciatech תושבת 775 Corsair 1GB Value Select DDR2-533 C1G533 * 2 Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI או Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2 המארז והספק שכרגע לקחתי זה : Compucase HEC 6A19 Black 425 רציתי לדעת אם יספיק (: + המלצות
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם הקירור ACCELERO S1 בתוספת של שני מאווררי 120 מ"מ יכנס לSAGITTA?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הזמנתי CC 6a21 + HEC 300artf תסבירו לי על החיבורים של הספק למחשב (כוננים, לוח אם וכו'). יש את הכבל הגדול לMB, ועוד אחד מרובע לMB. יש עוד כמה כבלים של (אדום-שחור-שחור-צהוב) -יש להם שמות? איך מחברים ומה עושים עם המפצלים?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כליל את המחשב שלי (פרט ל DVD ולמארז הכל...) המארז דיי פשוט וכך גם המאוורר של המארז, המאוורר של המעבד הוא זה שהגיע עם ה i7 כי אני לא עושה OC ולא ממש צריך. העניין שהמחשה כן מרעיש. המאוורר הרציני ביותר בכל המחשב הזה הוא דווקא זה של הספק, החלטתי לקנות משהו שניראה לי קצת יותר רובסטי מהדרעק הרגיל. אז קניתי את זה:http://www.corsair.com/en/power-supply-units/cx-series-psu/cx500-80-plus-bronze-certified-power-supply.html כתוב שזה ממש שקט אבל אכשהו לא ממש ניראה לי שזה שקט.... עוד לא ניסיתי לעזור לרגע את אחד המאווררים ולראות מי זה באמת מרעיש, אבל ניראה לי מאוד שזה הספק. האם ככה זה או שכדאי להחליף ספק בטענה שהמאוורר לא תקין ? מישהו מכיר את הספק ויכול לאשר לי שהוא…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-