ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מארז מבית ליאן לי, לדעתי הוא נראה מצוין, אבל מה דעתכם, והאם הוא יציע קירור טוב ושקט? http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=147&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=63
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, איזה ספק אני צריך למערכת הבאה, בטווח מחירים של 500 ש"ח פלוס מינוס? מארז: Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 כ.מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCIE HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: צורב DVD LG מהירות X22 דגם GH22NP20 מסך: SAMSUNG 2243BW 22" WIDE DVI רמקולים: רמקולים Logitech® X-210 מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 תודה!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי כיום משתמש בVX550 למחשב בOC עם מעבד Q6600 אתמול קבלתי HD4870 שהחליף HD4850 מאז הספק העלה טורים ומרעיש יותר מתמיד, יש לי עוד ספק סביר מונח בצד, למישהו יש מושג איך אני מפעיל אותו בלי חיבור ללוח אם כדי שיספק את החשמל הנדרש רק לכרטיס המסך ? תודה עריכה: נפתר , לא משנה תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אפשר מדריך\וידאו לאיך לעשות חור למאוורר בגג המחשב.. ואיך אני אמור לחבר אותו.. בלי שייפול? תודה
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש, ורציתי לברר אם לדעתכם אוכל להמשיך ולנצל את הספק הנוכחי שלי Enermax NoiseTaker2 420W. המערכת המיועדת היא: Amd Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Gigabyte GA-770TA UD3 Nvidia GTX460 786mb 4GB Ram צורב LG GH24 SATA x 24 Black ועוד כ-3 כוננים קשיחים של 1TB של סמסונג F3. יש לציין כי הספק בן 4 שנים בערך, ואני לא יודע אם קיים בלאי לאחר שימוש של מספר שנים. האם לדעתכם אפשר להמשיך ולהשתמש בו? או שכדאי כבר לקנות ספק חדש ולא לקחת את הסיכון? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים פילטר מאולתר אישית על המאוורר בקידמת המארז, הבעיה שלי היא .. איך אני יכול לפרק את הפאנל הקדמי שלו על מנת להגיע ובעצם לעבוד עם המאוורר?? בנוסף מישהו יודע אם יש לו גם גריל? אם לא האם יהיה לי שם מקום להוסיף גריל ואיפה אפשר לקנות גריל של 230 מ"מ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חשבתי על H440 של NZXT http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=8C-H440011-WRM&cart=145847711120023457&lang=heb חשוב לי שיהיה שקט ברמה של 6-7 ושיהיה בו מספיק מקום לנוקטה D14 כמו כן מסתבר שבלוחות החדשים (Z170 HD3P) אין תמיכה בשליטה על מאוורים שלא דרך PWN (כלומר לא ניתן לשלוט על מהירות מאווררי הנוקטה) האם כדאי לי לקחת בקר מהירות חיצוני? האם יש לכם מארז ממולץ אחר?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאלה - איך מחברים את הפאנל הקדמי של מארז בו יש USB3 ללוח אם בו אין USB3? החיבור זהה? (הפאנל הקדמי יעבוד אך במהירות של USB2) או שיש צורך במתאם כלשהו? (כמו שמצויין שמקבלים עם המארז Antec One:י "USB 3.0 with included USB 2.0 adapter")
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המצלמה למארז שבו אוכל לשים שני כרטיסי מסך רציניים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים לצערי קניתי לפני כמה חודשים ספק של HEC 450 TD והוא רועש מאוד (יחסית). אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמאווררים שלו פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהמחשב שלי יושב בתוך מארז lanbox והוא חם בפנים. רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה לספק שיהיה שקט בתקציב של עד 350 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה שתיתנן לי נתונים על הספק לדוגמא כמה וואט הוא מספק עכשו ודברים כאלה אם בכלל קיימת תוכנה כזו ואם לא קיימת כזו תוכנה אשמח לקבל תוכנה שתיתן לי נתונים סטטים על הספק דגם מה ההספק המירבי וכו אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות NAS ביתי לגיבוי ואכסון, ורציתי שהוא יהיה קומפקטי. אז חיפשתי מארז NAS קטן, אלגנטי וקומפקטי ומצאתי את הפרטקל נוד ( ) 304, הבעיה היא שאני לא רואה איפה אפשר לקנות אותו. מישהו יודע אם אפשר להשיג, ואם לא, אז יש מארז (לא ליאן לי יקר) ITX שיכול לארח לפחות ארבעה דיסקים קשיחים? החומרה שכנראה תיכנס: asus P8H61-I Intel Pentiun 1155 מה שיהיה זול.. 2X2GB ראם כמה WD RED שטובים לNASים, לא בטוח כמה אבל נגיד ארבעה כרטיס RAID (ככל הנראה LSI) וספק בסיסי (לא גנרי) 450W
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, כבר לא מעט זמן אני סובל מכל מיני בעיות מוזרות עם המחשב בד"כ פשוט דורשות "ריסוט" של הבאיוס אבל עם מאפיינים מוזרים ולמרות שאני יודע שהלוח אם תקין. השבוע לאבא היקר שלי היה קצת כח וסבלנות לבודד את הבעיה והוא טוען שהספק הוא שגורם לזה. אני עובד עם ספק גנרי שמפיק 500W, הלקוחות שלו הם intel core 2 duo e7200 עם אוברקלוק מכובד geforce 9600gt 2 הארד - דיסקים של 200 ו 500 גיגה צורב ומשהו כמו 6 מאווררים בסך הכל חשוב לציין שבכל הפעמים שבדקתי את דיוק המתחים שהספק מוציא הם היו בגדר התקין השאלה שלי האם לדעתכם הספק דפוק או שאני פשוט צריך ספק יותר חזק? (בהנחה אגב שאני רוצה להוסיף עוד הארד - דיסק) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז ANTEC חמוד ונחמד, אני חושב שהדגם שלו זה SLK משהו (כן כן, דומה למרצדס אבל לא ) אבא שלי בטעות שבר את הקליפסים של הדלת ועכשיו המארז מרעיש (קודם הוא לא הרעיש ורק עכשיו ניקיתי אבק, עזר קצת אבל עדיין קודם לא הייתי שומע אותו) אז... אני צריך משהו חלופי, אל תתפרעו על תקציב, שיהיה גדול ומרווח, בוא נגיד התקציב בגג של הגג עומד על 700 (ספק יש לי! אני צריך שקט!) תודה :]
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש E6600 במארז compucase 6A21 כנראה עכשיו יש לי ספק בן חצי שנה בערך רציתי לשאול אם אפשר להשאיר אותו או לקנות חדש הדגם הוא PK400 של everpower עם מפסק ON/OFF הבנתי שהוא דיי ג'נרי השאלה אם זה קריטי תודה
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רכשתי OPTI TS1000B UPS רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו מי שמכיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2457 בגדול אני חשבתי שאפשר לחבר לאל פסק את המחשב,מערכת סטריאו , מסך , ראוטר. כשקיבלתי אותו , שמתי לב שאפשר לחבר רק מחשב ומסך, ללא ראוטר אפילו. השאלה שלי אם ישנו אל פסק באותו טווח מחירים של 500 ש"ח פחות או יותר שמספק גם חשמל לראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
התחדשתי במחשב חדש ואיבדתי את המפרט המדויק שלו, את שאר הרכיבים כבר גיליתי ונשאר לי רק המארז והספק כוח נראה לי שהם באו ביחד כי פתחתי את המחשב ועל הספק רשום CM650, בכל מקרה אם אפשר לזהות את הדגם המדויק אני אשמח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט גמור רק חסר ספק לקחתי את הספק Liberty ELT400AWT 400W שעולה ב-ksp 490 שקל וזה מיקר לי את המחשב שאני קונה תנו לי הצעה לספק במחיר 300-400 ש"ח (כמה שיותר זול יותר טוב) שיחזיק את המערכת שלי בקלות ולא יעשה בעיות המחשב: ksp מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1110 1 1110 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 590 1 590 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB VT 300 2 600 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 1 355 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase C…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג קופסא כזו פשוט אני רוצה לבנות מארז בטוח אחד כזה ,השאלה היא איפה אני יכול להשיג כופסא כזו (או דומה) במחיר שפויי . וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הציעו לי בינתיים ANTEC 900 שנראה מהמם מכל הבחינות, אבל יש כאלו שאמרו שלא בטוח בכלל שכרטיס באורך 10.7" יצליח להכנס שם עם DRIVE'S BAY ומאוורר אחורי. כנ"ל בנוגע ל-ARMOUR +MX של THERMALTECH. אין לי מושג אם אפשר לדחוף שם כרטיס גדול כזה. אם מישהו באמת יודע ו/או יש לו הצעה בטוחה ויותר טובה, אשמח. תודה. עריכה: מארז ללא ספק כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html ועל Hec Compucase 6C11 http://www.hecgroupusa.com/product/187 הספק צריך להחזיק מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך בסיסי (אם אפשרות לשדרוג בעתיד, שוב לכרטיס בסיסי - הכוונה לכרטיס כמו 8600gt מקסימום) ומקסימום שני הארד דיסקים. יש אפשרות לתוספת קטנה אם התקציב ממש לא מספיק... אשמח לקבל המלצה אחרת (שימו לב - מ-ksp).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רבותיי, יש לי מחשב: DFI DK-58 מאוורר מעבד V8 של COOLERMASTER (הענק הזה) כרטיס מסך 4870 של ATI (יוחלף בקרוב על ידי NVIDIA הכרטיסי מסך החדשים עם ליבה כפולה או שתי ליבות שכנראה יהיו מפלצתיים בגודלם) וספק כוח OCZ 850 ו4 הארדיסקים כרגע אני רוצה מארז ממש טוב שגם ימנע אבק אם אתם רואים לנכון שיש מארז שעולה יותר ממה שכתבתי אבל ממש ממש שווה את ההבדל הזה מבחינת הוצאה , אז אנא תעדכנו אותי, אם אפשר גם לינקים לתמונות שאראה את המארזים המדוברים , תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי Cooler master gladiator 600 הבעיה שלי איתו היא שכרטיס המסך לא יושב בו ממש טוב, אומנם אני עובד ככה כבר שנה בערך אבל זה ממש מרגיז אז אני מחפש מארז חדש לפי ביקורות ברשת וגבולות תקציב (עד 400 ש"ח בלי חריגה) נראה לי שאלך על Thermaltake Chaser A31 המפרט שלי: לוח אם: Asus crosshair formula IV מעבד: AMD Phenom x6 1090t כרטיס מסך: Ati Radeon HD 6950 לפי מה שראיתי המידות של כרטיס המסך הם 10.75 אינץ', שהם בערך 270 ס"מ לפי מה שרשום במפרט של המארז הוא מותאם לכרטיס מסך עד 290 שזה טוב לי, האם באמת ככה או שיש מה לדאוג? (כי זו הבעיה העיקרית שלי במארז כרגע, הכרטיס נכנס בכוח (בלשון המעטה) אשמח לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק ולפי ההמלצות הבנתי שסיסוניק 430 וואט יספיק לי. אני בכל זאת רוצה לקנות את ה500 וואט השאלה היא האם הוא יעשה יותר רעש? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-