עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ori24,

אני מתכון לקנות כרטיס מסך 9800GTX והציעו לי את הCM690 מניסיון עם מארז קודם שלהם(סדרת ה500) אם אני לא טועה,המארז הזה רק מושך אבק וליכלוך ומצריך ניקיון כמעט כל יום עקב הפילטר שלו מקדימה.הCM690 נראה לי בדיוק אותו דבר. אשמח אם תציעו לי מארז חלופי באותו גודל ובאותו מחיר פחות או יותר כמו הCM690 ושגם יהיה יפה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אני צריך לקנות מארז למחשב. ישלי מחשב אחר עם מארז compucase 6a19. ואני מרוצה ממנו מאוד (עושה את העבודה בלי קשקושים ). האם יש היום מארז שמתחרה בו בטווח המחירים הזה?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  3. חשוב לי שיכנס כמה שפחות אבק פנימה ושיהיה שקט, וגם ספק שיחיזק את המערכת הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 האם הבחירה בסדר או שיש משהו יותר טוב שם בחנות ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Motix,

שלום לכולם. המארז שיש לי נפל והתפרק חלקית, חלק מהחיבורים שלו לא עובדים. מחפש מארז חדש עד 500 שח. דרישות: שקט. שתהיה דממה כמו שהמנהלת נכנסת לכיתה ;-] חיבורי usb ואוזניות קדמי שיתאים ליציאות של הלוח אם. שיראה נורמלי אבל לא כמו רובטריקים 5, אין לי בעיה עם הלדים, אבל, אתם יודעים, לא בהגזמה. שיהיה לו חיבור לשואב אבק חח (דגם טוב שלא מתמלא אבק) איך הדגם הזה? Antec p280. (חורג לי מהתקציב, באסה) http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14810&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שמתי לב שהוא מומלץ... שמתי תמונה של המפרט, נקנה לפני 3 שנים. אשמח אם תמליצו לי על שקיבל ביקורות טובות או משהו שהיה לכם ניסיון כלשהו איתו. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by digitalseeker,

היי... יש לי כרגע P280, הוספתי לו מקדימה 2 מאווררים 12 ס"מ Enermax UCTB12 יש לי קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 PRO הקירור שלי של הכרטיס מסך הוא Arctic Cooling Accelero Xtreme III וספק כח של THERMALTAKE 850W הוא רועש לי מדי ! יש איזה מארז שהוא חרישי ? אשמח להמלצה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מחפש המלצה למארז כולל ספק עד 250 שקל מסקאי מחשבים מערכת של AMD 5600 לא למשחקים לעבודה משרדית אפשרות עד 300 שקל

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. הייתי שמח אם היה מארז שקט , אפילו קטן !!! (לוח אם ABIT KN7 ) שהגישה לכוננים הקשיחים נוחה. מארז שיכול להכיל 3-6 כוננים קשיחים (על חשבון floppy ו cdrom בכיף.) האם יש חיה כזו ? כמובן שאם יש מארז בפחות , זה יותר טוב... יותר כסף לבזבז על דברים אחרים כגון עוד storage או קירור שקט יותר.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש את COOLER MASTER CM690 אבל אני מחפש מארז שקט אבל שיהיה קירור סביר... לכרטיס מסך שלי יש קירור פאסיבי (VAPOR X) ולמעבד כנראה יהיה קירור לא BOX יש את HUSH אבל שמעתי שהזרימת אוויר גרועה..

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב והייתי רוצה שהוא יהיה מורכב בתוך מארז מאוורר שמתאים לטמפרטורות הגבוהות שיש בקיץ הישראלי. כרגע אני רואה שממליצים בפורום על FRACTAL R3\R4 אבל לפי מה שקראתי אז האוורור שלו לא הכי טוב ובמאמץ טמפ' המערכת יכולה להגיע אפילו עד 60 מעלות. במחשב הנוכחי שלי יש את המארז COOLERMASTER 690 שאני די מרוצה ממנו והייתי שוקל לקנות את הגרסה החדשה שלו אך המארז עולה כמעט 600 שח. אני צריך שבמארז תהיה יציאה מקדימה של USB3, לגבי רמת השקט אז אפשר ברמת המארז הנוכחי שלי. המלצות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KaPuT,

אחרי שנמאס לי לראות את המארזים שלי מחלידים כל שנתיים הקורבן האחרון HAF X שהתחיל בפתאומיות להחליד אחרי שנתיים וחצי מחפש רק פול טאוור כרגע יש 3 כוננים קירור D14 וGTX 580 DCII של אסוס שגם די מפלצתי בגודל שלו, המארז שכרגע אני חושב עליו זה ה900D של קורסייר ברגע שיגיע לארץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום אני מעוניין בהמלצתכם למארז שיתאים לכרטיס המסך Sapphire HD 7950 Vapor-X, מבלי לוותר על יותר מדי כלובי כוננים רצוי שיהיו כ- 4 מקומות לכוננים קשיחים (ד"א גודל הכרטיס הוא 27.5 ס"מ). ותודה ל-YAIRZ על העזרה עד כה. האמת שקראתי יותר מדי סקירות ואני כבר לא יודע במה לבחור המפרט שלי הוא עבור גיימינג לכן רצוי שהמארז יהיה מאוורר להלן המפרט המבוקש כולל התלבטויות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה .

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by hai97,

צריך שיהיה עד כמה שאפשר שקט, קירור סביר ואם אפשר עיצוב מעניין זה בונוס אם יש בפחות אפילו יותר טוב המארז יכיל מעבד Q9300 וכרטיס 6870

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום. 1. אני מחפש מארז שיחליף את ה V9 שלי (שניזוק), התקציב עד 500 ש"ח. הוא אמור להכיל I7 920 + MUGEN2 + HD4870 + 3XHDD. חשבתי על ה CM 690 II PLUS. מה אתם אומרים? האם יהיה בסדר למערכת הזאת? (אני לא מחפש משהו שקט במיוחד אלא ברמה של ה V9). 2. הספק שלי הוא ENERMAX PRO82 525W, האם הוא יחזיק אם אני אוסיף לו עוד הארד-דיסק (סה"כ 4 הארד דיסקים ושאר החלקים שרשומים מעלה)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. Started by ori-silver,

הכי חשוב לי שהוא יהיה מקורר כמו שצריך (אלומיניום יותר מקורר נכון?) ,שיהיה שקט מאוד ושיכול להכיל כרטיס Gtx .

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by mordydd91,

אני מחפש מארז atx לפי סדר עדיפות: 1.מקום לרידאטור aio עליון מרווח של 55mm לפחות 2. פילטר סינון לכל המאוורים 3. מאווררים מקדימה מלעמלה וכמובם וכמובן מאחור 4.מאוורר מהצד 5. מארז שקט 6. מקום לכונן / שליטה מהמארז על מהירות המאווררים כל השאר כמו rgb/חלון, שרוול לספק, או כל דבר שמוסיף ליופי לא מעניין

16. Started by Damari,

אלו הדברים שהייתי רוצה שיהיו במארז: - איכות בנייה שתהייה סבירה + ולא איזה משהו מתפרק ורופף. - שלא יהיה בו שימוש של ברגים (screwless) - שיהיה מעוצב, ולא שגרתי (קצת לדים ואיזה חלון יפה אף פעם לא הזיקו) - שהספק יהיה ממוקם בתחתית המארז. יש משהו כזה שעולה לכם לראש? (לא חייב שיענה על כל הדרישות) האם התקציב מספיק כדי למצוא מארז שיענה על הדרישות האלה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, מחפש המלצה למארז לידידה שמאחסנת הרבה מידע אז היא רוצה מקום לכמה שיותר כונני 3.5 אינץ'. היא מחפשת מארז עם מינימום 4 מפרצים אבל עדין כמה שיותר (נגיד 6-8 או יותר אפילו עדיף) התקציב לא גבוה במיוחד (לא מוגדר אבל נגיד אידיאלית עד 250 ש"ח אבל אפשר יותר) כרגע היא חושבת לקנות מפלונטר אבל לא מחייב. יצא לי לחפש שם קצת ואני אמשיך לחפש עוד אבל אמרתי אם יש למישהו המלצות על מארזים שהוא מכיר. בתכלס מצאתי כמה מארזים עם החיפוש אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר מארזים שעונים על הדרישות שהם גם עם TEMPERED GLASS? כי רוב המארזים המודרנים באים בד"כ רק עם 2 מפרצי 3.5" ממה שראיתי תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gll,

כרגע יש לי coolermaster sniper כבר הרבה שנים ומחפש להתרענן, כבר שידרגתי לפני שנה ומשהו את החומרה אבל את המארז לא, מה שמפריע לי הכי הרבה זה הרעש היחסי שהמאווררים עושים, כל תקופה מסויימת נתקע איזה חוט או לא יודע מה במאורר ועושה רעש וגם בלי קשר לזה יש רעש... חשוב לי שיהיה שקט , מרווח וגדול, שיהיה מספיק מקום לשים איזה 5 הארדיסקים, שיהיה מקום לכרטיס מסך של גיימינג, שלא יהיה הגבלה של מקום היה לי פעם מארז של אנטק P180 הוא היה שקט מאוד אבל צפוף מאוד... המחשב פשוט נמצא בערך מטר וחצי מאיפה שאני ישן... תקציב: לא איכפת לי גם להשקיע 2K אם זה שווה את זה... תודה

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. ההרד ישמש למחשב ברשת שאשים בוא את כל ההרדיסיקים שלי ויעבוד כמעין שרת איחסון בתוך הרשת הביתית. לא מחפש משהו יפה אלא משהו פרקטי שיוכל לאחסן 5 הרדיסקים. התקציב 500 שקלים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by nikon,

שלום אני מקווה שאני משתמש בתיאור הנכון "HDD BAYS" ??? אני מחפש מארז שיש לו באופן מובנה מגירות נשלפות לכוננים הקשיחים כך שאני יוכל להחליף בין כונן לכונן בזמן שהמחשב עובד לדוגמה : Thermaltake Level 10 GT http://youtu.be/gB7IFmOnybk?t=1m59s אבל המארז הזה יקר מדי וגם אני לא צריך כל כך הרבה מגירות מחפש משהו באמצע תודה לכל מי שענה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום. אהי רוכש מערכת גיימינג הכוללת: מעבד: Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8 MB 3.4 Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 לוח אם:GA-B75-D3V Gigabyte כרטיס מסך: Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-2 ספק: Antec Neo-Eco 520W אני מחפש מארז שמצד אחד יתאים למערכת (יקרר אותה כמו שצריך ויפלוט את החום ) ומצד שני שיהיה שקט ואלגנטי (יחסית קטן ומעוצב) מכיוון שהולך לעמוד בחדר שיינה ככל הניראה. תקציב עד 350 ש"ח. אני מאוד אוהב את ANTEC (עיצוב ואיכות הבנייה) ולכן אשמח לקבל אותם כהצעה ראשונה. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

בלי ספק רצוי שיהיה יפה ושקט לא משנה חברה... תודה אפשרות שניה זה עד 600 שקל מארז+ספק. תודה

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by Delver,

רצוי שיהיה שקט עם מסננים לדחיית אבק וחשוב שהספק יהיה אמין, סה"כ עד 650 ש"ח. רצוי שהמארז יגיע מ- TMS, כמו כן רצוי לפחות 2 כניסות USB3 מקדימה. המפרט הצפוי (המחשב טרם נקנה): מעבד: Intel Core i7-4770K לוח אם:Intel Desktop Board DH87RL כונן Intel SSD 525 Series 240GB זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 כרטיס מסך: Geforce GTX 650 TI BOOST קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מקלדת פרו-גיימינג: Microsoft SideWinder X4 Keyboard כמות: 1 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכבר: FK Zowie Gear Gaming בפורום מפרטים נתנו לי מארז שלטעמי יקר מדיי, אשמח לקבל י…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש המלצה לשני מכשירי אל פסק (לא בהכרח זהים) עבור שני מחשבים. המפרטים של שני המחשבים: מחשב 1 מעבד E6600 לוח אם ABit AB9 2GB זכרון DDR2 כרטיס מסך Radeon x1900XT 512mb הארדיסק 250GB SATA ספק Enermax Liberty 400W צורב DVD וכונן DVD שלושה מאווררי 120 (אם זה משנה) מסך CRT 19 מחשב 2 מעבד amd X2 AM2 3600+ לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 nForce 430 עם כרטיס מסך מובנה GForce 6100 1GB זכרון DDR2 הארדיסק: שני כונני PATA 80GB ספק Hec 300W צורב DVD וכונן DVD בקר IDE PATA (כרטיס PCI) מאוורר 120 ומאוורר 80 מסך CRT 19 אף אחד מהם לא עבר OC (ולא יעבור). אני לא יודע מה טווח המחרים עבור מחשבים כאלה אז אין לי מחיר מוגדר. מחפש מכשירים אמינים וטובים. עריכה: …

• 7 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים