ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שאלתי פה לפני שבוע ניראה לי..(זה הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267415.0 ) הדבקתי את הקיט הנ"ל כמו בהוראות וכמו שהסביר לי האדם שעשה סקירה פה בסטיקי על מארזים שקטים..הדבדקתי למעלה למטה ובדלתות....ולא חסמתי את המאווררים וחתכתי את המקומות של המאווררים של המארז וגם השארתי את החירור האחורי במארז שתיהיה זרימת אוויר... לפני זה הטמפרטורה הייתה 45-46 במנוחה...עכשיו היא 62 במנוחה!!! העלה את הטמפרטורה בצורה מחרידה במיוחד.!! בקיצור גרוע ביותר ממליץ לא להישתמש בקיטים הללו כלל וכלל!! הוספתי עוד תמונה מרגע זה ממש.. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב עם i7 6700k מתוכנן oc עד בערך 4.7ghz וגם שני כרטיסי gtx 1070 (gigabyte g1) בנוסף שני SSD ושני HDD האם ספק כח איכותי של 700w יספיק לי? יש טעם בלהשקיע יותר? Fsp/evga 700w יעלו בערך 350-400 וספק 750w יעלה עוד כ200₪ וזה הרבה חשוב לי לציין שכרגע מתוכנן רק כ.מסך אחד והשני בעתיד בעוד כשנה אולי תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ספק שיחזיק את המפרט הבא במעט OC: C2D E6320 Gigabyte 965P-S3 1GB 667 * 2 HD2900XT 320GB צורב DVD ושני מאוררי 120מ"מ חשבתי על הליברטי 400, האם הוא יספיק? תודה.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אחלה מבצע לדעתי, שימו לב שזה תקף עד ה-12.11 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=376609089088579&set=a.114102578672566.21412.113921012024056&type=1&theater
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בעל ספק 950W ומסך "24 LED השאלה שלי היא איזו מערכת אל פסק אמורה להחזיק אותו למשך 25- 30 דק' הפעלה ועל מה אתם ממליצים תודה .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך החדש שלי מגיע עם חיבור 8 פינים אבל הספק שלי - מלפני כ-4 שנים - מגיע עם חיבור 6 פינים (חובר בעבר לכרטיס מדור ישן יותר) חיפשתי באינטרנט מפצלים ומחברים של מולקס מ6 ל-8 פינים אבל לא מצאתי האם עליי להחליף את כל הספק ? אשמח לתגובותיכם..
-
איזה מהספקים יותר טוב? אמין? איכותי? תודה לכולם, פיטר.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני צריך מארז וספק לOC עד 500.. חשוב שיהיה לא ג'נרי עדיף מאייבורי או KSP או TMS המפרט בצד, מדובר במחשב הראשון
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי קיבלתי ספק חדש אחרי שהראשון נשרף קיבלתי ezcool 500W ורשום שיש בו לד אבל כיצד אני מדליק את הלד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ראיתי את Antec TruePower Quattro 850W ב KSP במחיר של 1100 (ה TT TP 850W עולה שם 1050). חיפשתי עליו ביקורות ומצאתי את זאתי ב JG. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=120&page_num=1 לפי הביקורת הוא טוב מאוד (הם היו צריכים לרשום שיש לו מאוורר 80MM כחיסרון).
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארג גיימינג כמה שיותר קטן ושקט ולא יקר (עד 400) שיתאים לחלקים הבאים: לוח אם ATX 270x-gamging7 כרטיס מסך asus gtx 1070 ספק EVGA SuperNOVA 650 אני חושב לקנות את Corsair SPEC-01 http://ksp.co.il/?uin=24783 אבל אני לא סגור לגבי גודל הכרטיס אם יתאים למארז הנ"ל. המידות שאני מחפש בערך עומק של עד 45-46 ס"מ . רוחב עד 25 , גובה עד 50 סמ תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי אל פסק Advice PRPC750 שנרכש במרץ 2008 במחיר של 450 ש"ח ברשת אייבורי. לאחרונה הוא התחיל לזייף (בזמן הפסקת חשמל מחזיק פחות מ- 10 שניות ומפיל את כל המערכת). האמת שאני די מעמיס עליו, חיברתי אליו את המחשב שלי, את המודם אינטרנט של הוט (מסוג טריון), את המודם טלפון של הוט (מסוג טריון, אף הוט), את השנאי של מצלמת הרשת שלי שמקבלת חשמל דרך השנאי ולא דרך יציאת ה- USB כמו שאר המצלמות, את המגבר תשתית של הוט (שנאי שמחובר לכבל RF ומגביר את העוצמה ב- 10db) ואת המסך שלי מסוג ASUS VW222U שאין לי מושג למה המחיר שלו קפץ כך (קניתי אותו ביוני 2008 במחיר של 1,275 ש"ח). מצ"ב תמונה של התוכנה של האל-פסק, כפי שניתן לראות הוא 23% עמוס. אני יודע שכאשר המסך כבוי הוא 10% עמוס. בכל אופן, מ…
-
- 49 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
הספק הישן החליט שתם זמנו בעולם... אין לי תקציב בשמיים בכלל (חייל...), אז אני מחפש ספק מינימלי למפרט שלי שרשום בצד. לא מעניין אותי שקט או כל דבר אחר. אם זה אפשרי שהספק יהיה בחנות ksp, אני גר באיזור חדרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hi, I am planning to upgrade my case (Antec 300) to a better midi tower/full tower case, up to 300$. I want it to be cool, and quiet, since I'm gonna do some OC'ing (CPU to 3.6GHz). Consider that I will be using the Thermalright True Black 120 CPU cooler, so please insure that it won't block the airflow inside the case. I am seriously considering the lancool (lian li's gaming devision) PC-K62 case. It's a SUPERB case, and absolutely PHENOMENAL. Here's the link: www.lancoolpc.com/flashpage/k62. More suggestions would help ;D
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש דבר שלא ברור לי, מעבר למיקום שני המאווררים שמוציאים אויר החוצה ( העליון והאחורי ) ראיתי בתמונות שונות שהמאוורר השלישי יושב בחלק התחתון, בתיבה שבה נמצא הספק,בנוסף ראיתי שבגריל הקדמי ישנם 2 פתחי איוורור אבל אף מאוורר לו יושב שם,בנוסף אני מודע לכך שאפשר להוסיף 2 מאווררים פוטנציאלים ( קדמי וצדדי ),ראשית אני רוצה להבין מה תפקידו של המאוורר הסטנדרטי שיושב בתיבה של הספק,האם הוא חייב להיות שם ? או האם אפשר להעבירו לגריל הקדמי שישב איפה שהמגירה התחתונה של הדיסקים,שנית,אם אני מוסיף מאוורר קדמי של 120 האם יהיה אפשר ששני קדמיים ישבו יחדיו ( אני יודע שהמגירה האמצעית לא תהיה שמישה ) זאת אומרת אחד במיקום של המגירה האמצעית והשני מתחתיו לפני ( בין הגריל למגירה ) המגירה התחתונה איפה שה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכל חברי הפורום הנכבדים....איזה חנוני זה נשמע חחחח אז ככה רציתי להמחיש לכם את המארז שלי בתמונות בעיקר, וגם בסירטון וידאו. דבר ראשון שמו של המארז הוא, למי שרוצה לדעת: AEROCOOL EXTREMENGINE 3T וניתן להשיג אותו בנועה מחשבים בעלות של 400 ש"ח + משלוח עד הבית כולל ביטוח ב- 450 ש"ח. אז בואו נגיע לקטע העסיסי התמונות: דרך אגב מי שרוצה גם את הסרטון שיוריד בנפרד בלינק שאני יוסיף בקרוב מאוד (הסרטון בהעלאה) אז ככה תורידו את התמונות במהירות מהלינק הבא: (5.5 מגה בייט). http://www.sendspace.com/file/ov2vqq ולמי שמעדיף את הסרטון כדי להמחיש לו את כמות הרעש אז שיחכה קצת כי הסרטון בהעלאה ואני יוסיף אותו כאן שיסיים לעלות: סרטון: ____________ מקווה שתהנו. לשאלות ותגובו…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה דעתך על הספק הזה: antec trio truepower 650w.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מעבד q6700 box לוח אם gigabyte ga ep43 ds3l זיכרון 2gb ספק כח הכי פשוט ושיתאים ומארז גם פשוט דיסק קשיח wd 320GB sata 2 אם מישו יכול לעזור לי רק להשלים את הספק כח המתאים והמארז... לא משנה המחיר...את ההכי פשוטים אבל בכל זאת תענו לי וגם אם מישו חושב שזה מפרט מבוזבז ולא טוב.... תודה רבה רבה רבה לכל העונים... דרך אגב הכרטיס מסך הוא GIGABYTE 9400GT 512MB DDR2 - GV-N94T-512H - RETAIL [br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 14:28:04 יש פה מישו שיודע ויכול לעזור לי???
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז אני יכול לקנות הכי טוב ל650 שקל?? חשוב לי שיהיה קר מאוד ולא כמו הפשוטים שיש 100 מעלות בפנים הכי חשוב קור לא חשוב היופי רק שיהיה קר גם בקיץ... תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מערכת SANDY BRIDGE עם GTX 570. אני מתכוון לבצע OVERCLOCK למערכת. כרגע יש לי סונטה שהוא מארז נהדר אבל צפוף ולא מאוד מאוורר. אני מחפש מארז שיהיה מרווח, לא גדול מדי, עם קירור טוב ושקט. התקציב למארז הוא בסביבות 500 ש"ח. (לא כולל ספק כמובן). אני פתוח לרעיונות. מאוד חשוב לי שיהיה שקט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מתפקד כבר יותר מ3 שנים, לאחרונה החלפתי כרטיס מסך והחלטתי שזה הזמן גם להחליף את הספק כוח הג'נרי שיש לי. המפרט: מעבד Intel P4 2.4GHz+מאוורר מקורי לוח אם MSI 645E Combo (MS-6737E) זיכרון 768MB DDR 333MHz CL2.5 (512+256( דיסק קשיח WD 120GB 8MB 7200RPM EIDE צורב DVD כרטיס מסך Leadtek A6600TD AGP מאוורר למארז Arctic Fan 3 TC הגג שאני יכול לתת זה 300 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי אני ממש לחוץ על כל שקל (סטודנט...) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא השוואות טובות ברשת עליהם ואני מעוניין לדעת אם הבנייה שלהם טובה ואיך אמצעי האיוורור שמגיעים איתם ואם צריך יותר איוורור. Cooler Master Centurion 590 Black זה הראשון מגיע עם 2 מאווררים 120 ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led זה השני עזרה? אני נואש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שאל אותי לא מזמן בחור שהלך לו הספק, אם ספק של Sweex נחשב ג'נרי או לא (הספק של 300W, עולה בין 170 ל 200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-