עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. כמו בכותרת. נושאים של מדולריות במארז מרווח עם סידור נכון של כבלים ו-SILVER/GOLD עם יתרון ביעילות של 2% נראים לי פחות חשובים. האם ל-X850 יש יתרון באיכות ובוואטים שהוא מסוגל לספק?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by bogdant,

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1060[/td][td]1[/td][td]1060[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E[/td][td]655[/td][td]1[/td][td]655[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]1x4GB Patriot Signature[/td][td]230[/td][td]1[/td][td]230[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by Klod,

שלום! רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לקחת לכ.מסך GV-N570OC-13l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#ov Minimum 600W or greater system power supply with one 6-pin and one 8-pin external power connector באתר רשום שחייב לקחת מינימום 600W , המערכת מורכבת i5 2500 + 1hdd+ 2memory. האם הספק Seasonic M12II-620 מספיק בוודאות ? או שכדאי לקחת ספק יותר חזק CORSAIR 750W CMPSU-750TXEU ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני מרכיב מחשב ב RSM, המחשב הוא מחשב משולב למשחקים ולעבודה ומבוסס על i5 2500k ו p8h67 של Asus אני אקנה גם קירור למעבד (משהו בסיסי למדי, בטח בגודל סטנדרטי) בנוסף היה לי גם כרטיס מסך בינוני (עדיין לא בחרתי, אבל כנירא גם משהו בגודלל סטנדרטי, אני לא גימר רציני) אני צריך מארז בגודל המתאים, מעדיף מארז שקט, אחד עם פילטר אבק שניתן להוציא בקלות ע"ם לנקות אותו (יש המון אבק בבית לצערי) התקציב למארז הוא עד 1000 ש"ח (מעדיף עד 800) לא כולל ספק השקט כן חשוב, אבל כמו שרשמתי, המערכת לא מיועדת ל OC ולא רצינית יותר מידי ולכן כנירא לא תרעיש יותר על המידע בנוסף אני צריך גם ספק מתאים על הדרך (לא יודע אם זה מאוד משנה, אבל כבלי החשמל בבית ישנים וכנרא שהמתח לא הכי יציב בהם) תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by ranran,

היי חברים, אני בונה מפרט ללוח אם mini-itx, יחד עם מארז שמגיע עם 300W. הספק לפי הנתונים אמור להיות מאוד גבולי על המערכת שאני בונה, אפשר לקרוא את השרשור המלא ולהכנס יותר לפרטים כאן) ואאני מעדיף להשיג ספק חזק יותר. המגבלה היא שהוא צריך להיות SFX. הכי חזק שמצאתי בארץ הוא 350W SFX של 3RSYSTEM והוא גם אמור להיות יחסית גבולי. האם ניתן להשיג 400W+? ד"א אם תוכלו להסתכל על המערכת הסופית שבניתי בשרשור, וכמה הספק היא תצטרך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, בהתחלה חיברתי את המחשב לאל פסק, שכנראה בגלל שהוא היה 600W הוא קיצר את הספק אחרי חודש. מאז אני לא מחבר אותו. החליפו לי ספק חדש, אחרי קצת זמן שמתי לב שיש ממנו מעיין רעש של זרם חשמלי, זמזומים, שהוא עושה את זה רק כאשר הווינדוס עולה ועובד ולא לפני. הלכתי לחנות והחליפו לי שוב לספק חדש מהאריזה, והוא עושה את אותו צליל מהרגע הראשון. כשהספק היה מחובר לאל פסק לא היה את הרעש הזה, לפחות ככה נדמה לי כי הצליל הזה מחרפן אותי. thermaltake toughpower xt tpx-775m בחנות נאמר לי שכנראה זה הסוג של הספק. מה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. שלום. מארז הוא Corsair 800D וספק הכוח הוא Corsair AX858850. האם מערך זה דורש כבל מאריך עבור הכבל ה 8 פינים ללוח האם? המארז הזה גדול וארוך ואני רוצה להכין עצמימראש במקום שאתקע ואאלץ להמתין למשלוח של כבל זה. תודה!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by mos86,

שלום, אני מעוניין לקנות את הספק הזול ביותר שאפשר, אין לי בעיה להיכנס למעט סיכון למערכת כי היא ישנה. האם הספק הזה יספיק? FSP FSP300-60HCN OEM המפרט שלי: (במחשבון הכח של אנרמקס המפרט דורש 231W) Intel Quad Q6600 GO 2.4Ghz 2GB 800Mhz DDR2 RAM Intel DG31PR Motherboard דיסק קשיח סאטא2 רגיל GT220 תודה!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. ^ רשמים Antec LanBoy Air - למישהו יש נסיון? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sabosal,

לפי ההיגיון שלי, ככל שהספק יותר חזק, הוא פחות מתחמם (לאותה רמת הספק), ולכן המאוורר צריך לעבוד פחות חזק, וזה הופך אותו לשקט יותר. האם יש אמת בהיגיון הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. משהו שאפשר להשיג ב-KSP. עדכון למה שאני מחפש בהודעה מס' 3. אני שונא לראות אבק בתוך המארז שלי ולכן אני חייב פילטרים (גם יש לי הרגשה שזה מקצר את אורך החיים של הרכיבים). האם יש אפשרות לשים פילטרים לבד שיהיו מוצלחים כמו הפילטרים במארזים טובים (משהו לא מסובך. אני לא הטיפוס של Modding). מיועד ללוח אם - Gigabyte GA-880GM-D2H ללא כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by hta,

מחפש ספק טוב עד 400 ש"ח. מפרט - מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN זיכרון : 2 GB כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5(מתכנן לקנות)

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Сorsair TX650W V2 (CMPSU-650TXV2EU) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/psu/c80086/page=2;producer=corsair%2Cseasonic;sort=cheap/ Seasonic M12II-620 (SS-620GM) Сorsair TX850W V2 (CMPSU-850TXV2EU) Corsair CMPSU-620HX 620W ככל הנראה SLI CF לא יהיה המערכת תהיה כזאת I5 2500K MSI P67G45 GTX 560TI 900 GHZ כונן קשיח ודיוידי 1 המעבד יעבוד בOC של 4.5 בערך מה הספק הטוב ביותר למערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by koren271,

תיאור המוצר: מארז CoolerMaster HAF 922 מפרט טכני מתומצת: מצב המוצר: חדש / מצויין / טוב / סביר / גרוע / מחודש. מחיר: 380 ( מוכן להיות גמיש לגבי רציניים ) תמונות: http://desmond.yfrog.com/Himg508/scaled.php?tn=0&server=508&filename=dsc02562g.jpg&xsize=640&ysize=640 איזור מכירה: חיפה והקריות . יצירת קשר: הודעה פרטית (מומלץ) ובמייל : korensalmany@gmail.com הערות נוספות בנוגע למוצר: את המוצר קיבלתי מספונסר אישי , ולא נעשה בו שום שימוש , המוצר חדש באריזה עם הקלקרים ולא שומש פעם אחת כמו חדש . אני מוכר אותו במחיר די מצחיק בגלל שאני חייב את הכסף במהירות , מחיר רגיל בחנות Ivory עומד על כ 470 ש"ח . מוכן להיות גמיש צרו איתי קשר רציניים בלבד .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איך המארז והספק האלה? האם יש בסכום הזה משהו טוב יותר? המחשב יהיה עם i5 ו5850 הכרטיס, הספק יחזיק את המחשב? עדיף משהו חזק יותר? Antec Sonata III + Seasonic S12-II 430Watt שילוב של ספק ומארז שקטים, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2093

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by 00Amir,

איך אני יכול לארגן 12V 160W ? ע"פ חישוב אני צריך שנאי שיוציא 12V 14A נכון? איפה אני מוצא דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benyben,

שלום. אני אישית לא מכיר את החברה [וזאת לא חוכמה - אני ממש הדיוט בתחום], אבל אשמח לדעת מה דעתכם. תודה מדובר ספציפית על ספק הכוח COUGAR CMX 700 תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by XCG120,

מישהוא יודע ,מבין או מנסיון אישי או אחר על כך שהספק הזה מרעיש?או שהמאוורר שלו לא תקין?,ממה שהבנתי מפורומים ברשת זה שהספק הזה מרעיש בעומסים גדולים או בכלל למישהוא יש מושג? ובנוסף ממה שהבנתי הספק הזה לא מיוצר ע"י corsair ושהוא מיוצר ע"י חברה גנרית מה שיצר מצב שהחלקים בספק זה לא ממש איכותיים ,למישהוא יש מושג לגבי הדבר הזה? בתודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zoharbe,

אוקיי. אז מה שאני מעוניין בו הוא מארז למחשב. הכי פשוט שיש. ללא מאווררים.ללא ספק. אבל עם חלון צד.(רצוי גם נפתח) תקציב : 100-200 שקל. חנויות: KSP או IVORY. מפרט המחשב הקיים: ספק 450W סטנדרטי,אני לא בטוח בחברה. לוח אם : msi g41m4-f מעבד : intel dualcore 2.6Ghz כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8400GTS 512MB מאווררים שיש לי במלאי: 2X40 MM 2X80 MM 2X120 MM מה אני מחפש במארז: מארז נוח,שיהיה אפשר לעשות מודינג,פשוט כמה שניתן. ללא לדים! רק לכפתור אם כבר.בצבע כחול עדיף.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. מה דעתכם על- Huntkey Hespers H403 יחד עם ספק 400w ? [295 שח"] לא שמעתי על החברה הזאת huntkey [למרות שבחנות אמרו שזה טוב.. לכו תסמכו עליהם] חשוב שיהיה מארז איכותי ושקט עם סינון אבק וכמובן הספק אין לזלזל בו אם זה לא מספיק טוב אז מה יהיה טוב במקום? [בסביבות אותו מחיר 300 פלוס מינוס] תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by spitzi,

היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום. יש לי שני ספקים ואני מתלבט איזה מהם לשים במחשב שלי 1) Thermaltake TR2 420WATT Enermax Liberty ELT400AWT (2 הנה המפרט שלי: AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz GA-MA780G-UD3H Kingston HyperX 2x2GB 1066Mhz PC2-8500 8800GT

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by AmitDanan,

היה לי בעיה בספק הוא פשוט לא העביר מתח במתג של ההדלקה, הבאתי את הספק ל KSP לאחר כיום היתקשרו אלי לקחת אותו, הם אמרו שהכל טוב אין שום בעיה ייתכן והבעיה בלוח, שלא ניראה לי כל כך קשור. לקחתי את הספק הביתה ניסיתי שוב עדיין אין שום מתח מחוסר אי בררה ובלי מחשב החלטתי לקחת את כל המחשב לבדיקה, לאחר כיום אמרו לי לבוא לקחת את המחשב שהכל טוב בקשתי לבדוק שהמחשב אכן עולה, לתדהמתי המחשב אכן עלה לאחר שפתחתי את המארז בבית ראיתי שהחליפו אחד מהכניסות באחרת הספק הוא מודולרי. כנראה שכניסה אחת בספק היתקלקלה האים מגיע לי אחריות מלאה שהוא עובד פשוט להשאיר אותו כמו שהוא? מאחר ואמרו לי שלא היה שום בעיה האים יש תוכנה שאפשר להיסתמך עליה שאכן הספק הוא תקין? כלומר שהוא לא חלש וזה עניין של זמן עד שהוא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by Ev,

במידה וכן, האם אני אצליח לדחוס לשם גם ספק סטנדרטי (FSP 500W)? במידה ולא, מה המחשב הכי קטן שלתוכו HD4830 וספק הנ"ל יכנסו?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.