עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Gil28,

אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eranir,

הייתי כבר סגור שבמחשב החדש הבא עלי לטובה אני אזמין את ה-P182/183, אבל לאחרונה ראיתי שכמה חנויות מציעות את ה-Lian Li בארץ, ושקלתי לבדוק את החלופה. למישהו יצא להכיר את הדגמים Lian Li PC-71A/V2110/V1110? הם מעט יותר יקרים מה-P182, אבל הם באים עם יותר מאווררים מהאריזה, כך שיכול להיות שהסכומים משתווים. אשמח לקבל חוות דעת בנושא. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה אתמול הייתי אצל חבר שלי בחנות ויש שם ספק שלהם של החנות שמבין ממש טוב במחשבים הוא אמר לי שאם יש לי חיבור של 2 4 פין לספפק ומחובר ספק של 20 פין אז הלוח לא מקבל את צריכת החשמל טוב והוא מתחמם ובאמת נגעתי בלוח אם והוא היה רותח

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  4. הוא מיועד לפרויקט חיצוני לא קשור למחשבים, וגם אין לי חשיבות לרעש אות או הגנות. בדקתי עם ספק ג'נרי בזרם יחסית נמוך כ5A לכן עכשיו אני רוצה להתקדם לספק יותר אמין. אני צריך ספק שיוכל להחזיק (כשעה) בסביבות 12A במסילת 12V, ובהפעלה שיתמודד עם "ספייק" של כ230% מהזרם הקבוע כ-10 שניות. הסתכלתי לכיוון: HEC 300VN 300W ספק כוח מחיר בחנות: 122.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1063 או RaidMax By Delta 400W מחיר בחנות: 145.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1619 הHEC אני יודע נותן מקסימום 21A על12V. מה בקשר לRAIDMAX? יש למשהו נתונים? עם זרם של 12A לדעתי הHEC יתמודד בצורה טובה, השאלה מה בנוגע לספייק כי הוא יכול להיות בסביבות 30A ולרדת ל12A תוך כ10 שניות. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש 2 ספקים במחיר הכי נמוך שאפשר (אבל עדיין לא להתפשר עד כדי כך, שיהיו איכותיים), למערכות הבאות: 1. E6550 + GTS 320MB 2. Q6600 + GTS 320MB שיחזיקו אותם כמו שצריך. ה- 400TRT של HEC יוכל להחזיק? אולי WIN או ACE של HEC? בכל מקרה, תנו את הדעות שלכם בכללי. תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by cxxc,

שלום בניתי מחשב ואני לא יודע מה להתאים לחלקים שבחרתי תוכלו להגיד לי איזה ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב בניתי אותו מאתר www.skypc.co.il תודה לכם. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by phantomII,

יש לי כרגע מארז של TT SOPRANO ודי נמאס לי ממנו הוא ממש צפוף לי על איזה מארז הייתם ממליצים לי ללא קשר לתקציב שיהיה יותר גדול אני יודע שהחומרה שלי לא משהו אבל מארז זה דבר שילך גם למחשב הבא

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת האם הספק ‏Corsair‎ - ‏VX 450W Active PFC 12cm Fan‎ יספיק לכרטיס hd4850 1g תודה מראש

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by smit,

חג שמח לכולם קניתי היום ספק http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=42&no=150 עכשיו הכבל 12V שלו בא בעצם משני חיבורים של 4+4 (כלומר זה 8 פינים שניתן להפריד ל 2 רבעיות) בהוראות כתוב לחבר את הכבל שרשום עליו 12V, הקטע הוא שלא רשום על אף אחד מהם.. האם זה משנה איזה מהם אני אחבר? צרפתי תמונה של איך זה נראה.. תודה לכולם..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by maXopka,

מחפש כבל מעביר ממולקס לסאטא X10 לערימת דיסקים בטור. עד עכשיו מצאתי רק ל4 סאטות המיוצרים בייצור המוני. קיים משהו שירווה את הצמאון שלי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ha,

קיבלתי אתמול, סוף סוף, את ה Antec P180 ואני מתחיל להשתגע מההרכבה. איך מרכיבים את הכוננים האופטיים? הרכבתי את המסילות אבל כנראה שאני עושה משהו לא נכון כי הכונן בולט קצת החוצה ואינו ננעל היטב במקום. בבקשה בבקשה אל תגידו לי כי צריך לדחוף את הכונן לתושבת מתוך הקופסה! גוף קירור 120 tuniq tower יושב מולם ואין מצב שאני מפרק את את כל הלוח אם כדי להרכיב כונן! איך מרכיבים את הדיסקים במגרה האמצעית??? התחלתי להשתגע מהמגרה האמצעית המוזרה הזו ואני לא מצליח להסתדר איתה. איך מרכיבים את המאוורר התחתון? (הצמוד לדלת, מול המאוורר שמול הספק) אני לא מצליח להכניס אותו ואין שם חורים לברגים, האם עדיף להרכיב דווקא שם או במגרה האמצעית?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. רציתי לשאול איך המארז והספק הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1075 המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Toxic Edition ThermalTake Soprano RS 200 + FSP 500Watt 60APN צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by BarakCoder,

1.שלום,אני צריך המלצה למארז גיימינג (שאפשר להכניס לתוכו GTX760 2GB) שיהיה שקט(רמה 7 מתוך 10) ואמין מאוד. אשמח להמלצות? ( טווח מחיר למארז עצמו זה מ450 עד 550.כמובן שאם אפשר זול יותר,זה יותר טוב.) 2.ועוד שאלה האם הכרטיס GTX760 2GB יכנס למארז define mini?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by skullfacer,

יש לי ספק 620 עכשיו אני מתכנן לקנות hd4870X2 והוא צריך חיבור של 8 פינים עכשיו יש לי לוח של DFI-LanParty Ut-x48-t2r והוא צורך גם חיבור של 8 פינים איך אני יוכל לחבר תכרטיס?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by amit14,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מארז חדש.. תקציב של עד 400 שח מקסימום. ללא rgb ועדיפות לבלי חלון(העיצוב ממש לא משנה לי). חשוב לי שיהיה בו מקום לכרטיסי מסך ארוכים. שני מקומות לhdd ולפחות שניים לssd. זרימת אוויר טובה. לאחר צמצומים הגעתי לשני אלו: http://www.rsm.co.il/product/מארז-ללא-ספק-חברת-antec-דגם-p110-silent-2x-usb-30-hdmi-for-vr-device-audio-inout אבל ראיתי באחת הביקורות שלו שבמקרים מסויימים אחד מהמקבעים של הhdd עשוי להפריע לחיבורי הלוח אם.. אז זה משאיר אותנו עם אחד בלבד.. למישהו יש ניסיון איתו? והשני: http://www.rsm.co.il/product/מארז-חברת-corsair-דגם-carbide-275q-mid-tower-quiet-case-צבע-שחור …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by udibarzi,

אהלן, אני די חדש בעסק הזה ומתחיל ללמוד את הדברים ממש בימים האחרונים, קראתי די הרבה ת'רדים בפורום הזה ויש לי כמה שאלות: יש העדפה שהמארז יהיה פתוח\אטום? ראיתי שיש הרבה המלצות לP180 והוא נראה כמו כספת אטומה, מצד שני כותבים כאן על זה שעדיף שהמארז יהיה פתוח ומאוורר כדי שיהיה פיזור חום (כמובן עם רשת שלא ייכנס אבק), מצד שלישי - ה P180 עשוי ממתכת שזה לפי הביקורת מאפשר פיזור חום טוב יותר. נראה לי מבחינה הגיונית שככל שהמארז "פתוח" יותר הוא מרעיש יותר כי יש יותר פתחים מהם הרעש יכול לצאת. ממה שראיתי ה"מתחרה" של ה P180 הוא ה וEureka (VC8000SWA)וThermaltake שנראה יותר פתוח- הוא באמת יותר מרעיש? ראיתי שטחנו את הפורום כבר עם ה P180 ובכל זאת- חוץ מזה - אני מבין שה P180 מגיע עם ספק כח משלו…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by binyaminir,

עריכת הנהלה: יש לך את מדור טריידזון. הפורום אינו פלטפורמת פרסום/מכירה. ננעל.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם? חברה אני ממש צריך את עזרתכם, יש לי מארז וספק מאפנים במיוחד, הם עושים רעש של מטוסי סילון( אפילו יותר), לכן אני רוצה להחליף אותם אבל למרות החשיבות הגדולה לשקט חשוב לי גם הטמפ' יש לי מחשב עם: AMD 3000 ATLON 64bit לוח אם MSI K8-NE0 (ללא מאוררים, החלפתי אותם לקרור פסיבי של ZALMAN) כרטיס מסך 6600GF של MSI הטמפ שלי היום הן: 35C - 42C למעבד 31C - 42C ללוח אם 30C - 42C לכרטיס מסך חברה אני אשמח לרעיונות, אני גר באזור חיפה, כך שחינות כמו KSP, נועה מחשבים, IVORY נמצאות קרוב אשמח אם הקניה תהיה מהן (עדיף IVORY)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eliil1,

יש את NZXT ZERO ויש את THERMALTAKE ARMOR PLUS MX השאלה שלי , אבל מי שבאמת מבין ויודע, או למי שיש את אחד מהמארזים הנ"ל , היא איך הם מבחינת : שקט, קירור, איכות בנייה,גודל....? מה עדיף מבין שניהם? ומה החסרונות והיתרונות של כל אחד. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by eviatal,

1) האם ספק הכח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק את המערכת הבאה: Q6600,8800GT,כרטיס טלוויזה, fire wire וכרטיס רשת? 2) האם הוא יותר טוב מ-librity 400W? 3) לפי מה שהבנתי הספק הזה לא מודולרי, מכיוון שאני לא הולך לנתק שום כבל מהספק (או להרכיב את המחשב) האם התכונה הזאת תהיה חשובה לי? חוץ מכבלים נתיקים מודולריות עוזרת בעוד דברים (כמו צריכת חשמל)? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. כרגע אני עם AC690 שאמור להיות שקט ומאוד משתלם ביחס למחירו. 4 כוננים קשיחים בפניםעושים שדה תעופה. איזה מארז נחשב להכי שקט שיכול להכיל מאוורריםן שקטים והרבה כוננים קשיחים ויהיה מאוד שקט ללילות שאני אשן - שהוא פועל. ואני מאוד רגיש לרעש.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום לכולם ! אני מחפש מארז וספק וחשוב לי שהם יהיו שקטים והבנתי שהמארז הזה של אנטק הוא השקט ביותר . אני בונה מפרט עם E6400 , לוח אם 965 , 2 ג'יגה זיכרון , כרטיס מסך X1950PRO , דיסק קשיח 320 ג'יגה , ומסך LCD שיהיה של SONY או דל . רציתי לדעת האם הספק הנ"ל יחזיק את המפרט הזה כי די חשוב לי שהמארז והספק יהיו שקטים מאוד . תודה לכולם ! ליאור .

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by Alex662,

היי, אני קונה מחר את המפרט הבא שבנה לי עידן מהפורום: 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 439 ₪ - * מבצע * - CoolerMaster K280 + FSP Raider 550W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO דיברתי עם המוכר והוא אמר שיש אפשרות לעשות באנדל של ANTEC THREE HUNDRED TWO עם הFSP. במקור עידן בנה לי את המפרט עם ה302 אבל שינה בגלל שלא היה להם במבחר באנדל. אני חושב שה302 עדיף על הK280 אבל רציתי לשמוע את דעת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roker,

בקשה לחוות דעת על ספקים, כי אני רוצה לקנות את אחד מהם: [h=1]ספק כח מודולארי Seasonic 650W Bronze Series M12II-650 Retail[/h]לבין [h=1]ספק כח Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan[/h]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הרכבתי אותו במחשב כבר בהתחלה היה ריח ועבר כמעט יום שלם ועדיין יש ריח נחזור לישן ? עריכה: חזרתי לישן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.