עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zam,

היי. קניתי אתמול את ה- Antec Snata Elite אבל אני מרגיש שאני עדיין מתלבט וחושב ש- Antec One ישרת אותי יותר טוב. הזמנתי באינטרנט ואני אמור לקחת אותו שבוע הבא מהחנות ולכן יכול להתחרט. התקציב שלי הוא 280 ש"ח. אני מחפש מארז שקט ופרקטי עם מחיר נוח, ומאחר ואשים אותו בסלון (לתקופה הקרובה - שנתיים בערך) אני רוצה שיראה סביר פלוס עד טוב. האם עשיתי קנייה טובה או להחליף ל Antec One. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה להרכיב מחשב למטרות עבודה (שרת למע' חקלאית) שליבת המחשב זה מעבד i7 2600. עדיין אין לי את שאר חלקי המחשב (לא עונים לי בפורום פרטי מחשב ??? ) . השאלה שלי היא מהו המארז, הקירור וספק המתאימים לסביבת עבודה כזו? תקציב לכל המחשב זה בסביבות 3000 - 5000 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. יש לי מחשב קולנוע ביתי, אני מעוניין לשדרג אותו בימים הקרובים, החוליה החלשה בשדרוג המיוחל זה הספק החשמלי שברשותי. המידות של הספק הן MATX שאמורות להתאים למארז GMC דגם AVC-M1 הספק הספק הנוכחי הוא 300W קישור: http://www.highpowersupply.com/sfx300w.html המחשב העתידי יהיה בערך (תלוי בעזרת חברי הפורום) יכול להיות I3 או I5, כרטיס מסך עדכני אבל בסיסי ביותר השימוש העיקרי יהיה אינטרנט בנוסף המחשב יריץ סרטים בתלת מימד ומשחקים על הגדרות ממוצעות ומטה. 1) האם כדאי לקחת את הסיכון וליישם את המפרט החדש על הספק הנוכחי בתקווה שיחזיק את המחשב, או שיכול להיגרם נזק בלתי הפיך 2) איזה ספק חשמלי כדאי לי לרכוש ? * Ebay זה המקום היחיד שניתן למצוא מגוון ספקים תואמים אשמח לעזרה והכוונה תו…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. הבנתי שלדגם הזה יש מצב שאחד המאווררים לא יעבוד עד להגעת הספק לטמפ' מסויימת. האם זה בשני המאווררים או שהמאוורר שבולט כלפי חוץ חייב תמיד לעבוד?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by SiberiaWolf,

שלום רב, אני דיי חדש פה. אני בונה מחשב חדש ואני סגור על ספק Be Quiet הגרמני. לפי הביקורות הוא באיכות ממש טוב. אני לא מוצא חנויות בארץ שמוכרות את הספקים האלה. האם יש בארץ יבוא של החברה הזאת? ואם לא... אז האם אני יכול ליבוא באופן אישי ספק? האפ זה יעבור מכס ללא בעיות? (היו לי בעיות עם משרד תקשרות כאשר הבאתי הזמנתי ראוטר מארצות הברית) תודה.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by SPONER,

אז עד לא מזמן המחשב היה נדלק בצורה של גנרטור, ואז דקה 2 אחרי שעלה הווינדוס זה הפסיק. עד לפני כמה ימים אולי שבוע וקצת, המחשב השתנה וההדלקה היא שקטה . אבל הבעיה ששומעים את המאוורר פועל ללא רישרושים או חריקות , אבל זה חופר. נקתי את הססספק והאמוורר שלו רק מבחוץ ,לא נגעתי בציר המאוורר. מה ניתן לעשות כדי שיהיה שקט? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AndreyH,

שלום, בקרוב אקנה מחשב חדש. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk השאלה היא אם הספק SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk יתאים למפרט? או שצריך לקחת ספק חזק יותר, ואם כן איזה ספק? לא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by nigger84,

כרטיס מסך GeForce 8800 GT. שני HD. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום, יצא לי בעבר להרכיב ולהתקין חלקים חדשים על המחשב שלי אבל מעולם לא הרכבתי אחד מאפס. חשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה אז המחשב הבא כנראה יגיע בחתיכות... רציתי לשאול עד כמה משמעותי עניין סידור הכבלים - במחשבים הקודמים שלי הכבלים היו די מבולגנים ולא נתקלתי בבעיות התחממות משמעותיות, אבל ראיתי שהרבה אנשים מתעסקים בזה. כמובן שספק עם כבלים נשלפים הוא נכס למי שרוצה לסדר את הכבלים בצורה יעילה, בעיקר כשיש ספיירים. אשמח לשמוע מהמומחים כאן כמה זה משמעותי (אם בכלל) למחשב גיימינג ממוצע שבו אין הרי רכיבים מחממים אלא בגדול כונן קשיח או שניים, CD, ספק כוח וכרטיס מסך. תודה ויום טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. מוצרים כנ"ל המבטיחים השהייה לכמה דקות: http://www.lev-hamisrad.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1208 יתאים גם למחשב (לתפקוד כאל פסק אמנם לזמן מאוד קצר)? ואם כן, מה עדיף לבחור- דגם תואם מקרר או מכונת כביסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asaff74,

חברים יש לי התלבטות בין שלוש ספקים מה יותר טוב? יותר עמיד? [h=1]SeaSonic 620W M12II-620 Retail או Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC או SeaSonic 650W SS-650HT OEM תודה לעוזרים[/h]

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by utz,

היום קניתי רכיבי מחשב לבן הקן שלי (בין היתר מארז Z9 של זלמן) וכמובן שהייתי צריך לרכוש גם ספק כח .. אבל כשהגעתי הביתה הרכבתי את כל החלקים, שפצרתי כבלים, סגרתי הכל ו....המחשב לא נדלק החלפתי לספק הישן שלי והכל עובד, כלומר הזלמן החדש והיקר (כ-450 שח) לא תקין והוא היה סגור בקופסא חדש דנדש. חוסר מזל או שכדאי להחליף למשהו אחר? בעסה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by phantomII,

אני כרגע לפני קניית מחשב חדש המפרט כנראה יכלול את הרכיבים הבאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪983 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪453 סה"כ: ₪3469 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש מארז מרווח עם זרימת אויר טובה, היום יש לי את המארז של קורסאייר אובסידיאן 800D אבל הוא שוקל בערך טונה וחצי ואני צריך מלגזה בערך כדי להזיז אותו ממקום למקום, אני מחפש מארז TOOLESS ללא כל השטיקים כמו חלונות ונורות לד וממטרות וודקה, מישהו מכיר מארז טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ברשותי מארז ישן עם כניסות USB2 כרגע אני מעוניין לשדרג לוח אם מעבד זיכרון האם הלוח החדש יקבע את היציאות או שחייב לשדרג מארז USB3 שתומך ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, בימים אלו אני בונה מחשב חדש כאשר אני מנסה לחסוך כל שקל יש לי ספק מהמחשב הישן שע"פ בירורים שלי הוא עדיין טוב ואפשר להשתמש בו עם הכרטיסים החדשים של היום אשמח לדעה שלכם בנושא [h=1]Thermaltake TR2 RX W0136RU 500W ATX12V Ver2.2 Modular Passive PFC PFC Power Supply[/h]תודה רבה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by IceScream,

הי, קניתי עכשיו מחשב חדש ומכיוון שיש לי גם עוד מחשב ניסינו לעשות כל מיני התאמות... בכל אופן בשורה התחתונה אני מנסה עכשיו לשים את המארז החדש בתוך החריר של השולחן שמיועד אליו אבל הוא כמעט נכנס, כלומר שמתי לב שאני צריך להוריד את הבליטות למטה ואז הוא כן יכנס. השאלה היא האם אני יכול להוריד את הבליטות למטה או שיש שם אוורור כלשהו? והאם זה מתפרק בקלות? המארז שקניתי הוא silverStone Redline Black USB 3.0 תמונה: http://static.scan.co.uk/images/products/1831745-a.jpg כמו שניתן לראות הבליטות למטה מגביהות אותו בכמה סנטימטרים. תודה לכל מי שיכול לעזור!! וגם למי שלא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by amirn,

מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי היום הרבה נפילות מתח קצרות (כשנייה) שהפילו לי כבר פעמיים מחשב שלא מחובר ל UPS (מחשב שכן מחובר ל UPS המשיך לעבוד) מדובר בבנין יחסית חדש עם רשת חשמל תת קרקעית. *** האם אני יכול לדעת האם הקפיצות הן באשמת חברת חשמל או באשמת ציוד פרטי שלי (או של הבניין)? *** האם יש משהו לעשות חוץ מאשר לקנות UPS לכל מכשיר? הקפיצות הללו קרו גם בעבר אבל היום היו כבר 5 בשעתיים האחרונות,,, לא זכור לי משהו דומה הקפיצות הללו בד"כ לא משפיעות על מכשירים כמו שעון או ממיר תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ag43,

ברשותי אלפסק מדגם ADVICE PRV650. שימושו הוא להחזיק מחשב נייד מחוסר סוללה וראוטר בחיים בזמן הפסקות חשמל קצרות. בזמן האחרון האל פסק קורס מיד בניתוק החשמל. פתחתי אותו וגיליתי שהסוללה "נזלה". האם החלפת הסוללה תחזיר אותו לחיים או שצריך לבדוק עוד דברים? ומאיפה ניתן לקנות סוללה מתאימה בארץ בזול? מדובר על סוללת 12V 7 אמפר. דגם DJW12-7.0. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. התקציב הוא עד בסביבות 500 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by חצרוני,

שלום רב, ראשית אציין שהמארז חייב להיות שקט ביותר ! נתוני עזר: 1. ללא כרטיס מסך (שימוש במובנה). 2. ללא כרטיס קול (חיצוני). ובכן, אבקש את עזרתכם במה לבחור מבין המארזים הבאים: 1. Fractal Design Define R4 http://www.tms.co.il/product/11707 2. Nanoxia DS2 - Deep Silence 2 http://www.tms.co.il/product/12204 תודה חצרוני

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cOiNfLiPeR,

אני מחפש מארז בטווח מחירים של הכותרת. חשוב לי שיהיה אפשרות לסידור כבלים לסירקולציה נוחה ושמירת טמפרטורה מינימלית עד כמה שאפשר. מפרט המחשב: ספק: Seasonic 620W active PFC לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Quad Core i5 2320 קירור מעבד: Zalman 7000V AI SI edition fan control זיכרון (2 יחידות): Crucial 4GB DDR3 - 1333 כ.מסך (2 יחידות): Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP כמו שרשמתי למעלה, חשוב לי מאוד שמירה על טפר' נמוכה וסידור כבלים. חשבתי על המארז Gigabyte luxo x10: Gigabyte LUXO X10 Black Aluminium+Metal ,Tool-free, no PSU, 3X 120mm, USB3.0, Audio & speaker | GIGABYTE | מארזים למישהו יש ניסיון עם המארז הזה? אשמח לתגובות וחוות דעת על המארז שציינת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arielf19,

שלום, איך הספקים של חברת COUGAR ? יצא למישהו לעבוד איתם או שמע אלייהם אני מתכוון לרכוש מחשב והוצא לי לרכוש אותם אשמח לקבל תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על המארז , מה אתם אומרים כדי לי מבין שני אלו? (או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?) NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE או Raidmax Raptor+ FSP Raider 650W לאיזה מבין שניהם יש זרימת אוויר יותר טובה? קירור יותר טוב? מה כדי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.