ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש מארז ל-- GEFORCE 88OOGTS 640 תקציב 500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בחנות מחשבים נאמר לי שלמערכת בסיסית כזאת: לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g מספיק מארז עם מאורר 80 בלבד בגלל המעבד מסוג core2due שחסכוני בצריכת אנרגיה האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
האם המארז הבא XClio - Coolbox Advanced ATX Mid Tower Black (No PSU) יספק אותי מבחינת שקט וקירור? האם הוא מתאים מבחינת הגודל לכרטיס HD5770 ולקרור מעבד freezer pro rev.2 של arctic cooling? האם בכלל יש צורך בקירור במארז זה (האם הקירור הבסיסי שלו טוב)?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק הנוכחי היה 450W ג'נרי, ולאחר זמן רב שלא כיבו את המחשב, הוא חזר יותר לחיים. החלפתי את הספק בFSP-300W. הלדים בלוח-אם דלקו הפעם וגם המחשב (לא חיברתי מסך). הבעיה היא שה-FSP מגיע עם חיבור ללוח-אם של 20 פינים (P4) לעומת 24 או משהו כזה, שנחוץ היום. האם יש דרך לעקוף את זה עם איזה מתאם? במידה ויש האם 300W יספיקו למפרט המחשב עם OC בקירור סטוק? לוח-אם: Abit AB9 Pro - P965 Express כ. מסך: 7300GT זיכרונות: G. Skill PC2-6400 (DDR2-800) 5-5-5-15 Dual Channel 2x512MB מעבד: כנראה E6400 אני מניח שהתשובה לשאלה לעיל היא לא, אם כך, איזה הספק מינימלי נחוץ פה? חשוב גם שהספק לא יהיה רועש, ולצערי מאייבורי, KSP או חנות אחרת בי-ם. תודה, ריפר.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ולרוע מזלי שכחו לשים לי בקופסא את הכבל מתח למארז. השאלה היא האים אני יכול להשתמש בכבל של המחשב הישן שלי שהספק שלו 400W. על מה צריך להסתכל בכניסת מתח של הספק ?(כתובים מס' דברים ומספרים). תודה על התשובה המהירה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש הכולל - 1. מעבד 6600 2. לוח אם ASUS P5K-E 3. זכרונות 4GB 4. כרטיס מסך 8800 GT 5. ספק כח אנרמקס ליברטי 500W עכשיו ישנם בעיות של חוסר יציבות , לפעמים המחשב לא מדליק את המסך ( כל החיבורים של הספק לכרטיס מסך וכו' מחוברים..) נכנסתי לבדוק לפי המפרט שלי באתר של ASUS את הצריכה של המחשב והספק כח המומלץ לדעתם וזה מה שקיבלתי - לא מצליח להבין איך הוא הגיע לצריכה של 650W , הספק שלי רק 500W. לדעתכם זו הסיבה לבעיות ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרגע HAF932 שהוא מערבל אבק והייתי מעוניין להחליף אותו במשהו שקט יותר עם מסנני אבק מובנים שעושה את העבודה. יש משהו מומלץ? מוכן להשקיע אלפיה פלוס מינוס.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איפה אני משיג קצף בידוד ששומר על השקט במארז - יש לי מארז פשוט אבל FULL ATX ואני מעוניין להשתיק אותו עד כמה שניתן כי מרוב שהוא גדול ישנה תהודה בתוכו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ספק (ג'נרי יש לומר)שמראה כבר סימני עייפות וברצוני להחליפו. חשבתי על הCORSAIR 450HX (יש לי במחשב השני 450VX ואני ממש מרוצה ממנו(במיוחד מהשקט שלו)), השאלה שלי היא האם הוא יספיק למערכת שלי (ראו מפרט)? תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
עמדתי לרכוש את ה-PC-K62 המהולל של LANCOOL עד שנזכרתי במקרה באותו המארז ש"ראיתי מזמן ונורא אהבתי", מדובר בTHERMALTAKE ELEMENT S. המארז פשוט עונה באופן מוחלט לטעמי במראה שלו, ומחירו (500ש"ח) זהה לזה של PC-K62. האם מישהו התנסה עם המארז המרהיב הזה? שכן נראה שהוא בנוי בצורה נורא איכותית... האם סביר להניח שאאבד ביצועי קרור עם המארז הזה מול הPC-K62? האם הדלת הקדמית שלו משפיעה על התועלת של המאוורר הקדמי? בסה"כ ברגע שייאמר לי שהמארז הזה לא נופל באופן מורגש בביצועי קרור/שקט מהPC-K62 אני לוקח אותו, מקווה שיש פה אנשים שהתנסו עם המארז ולא מתבססים על מה שאפשר לקרוא באינטרנט בלבד (כי גם אני יכול) ;D
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
קראתי פידבקים טובים כאן על האל פסק שלהם בינתים חשבתי על 650 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=ADVICE+750 או 750.המפרט שלי צנוע (P4 אם כרטיס מסך חלש שלא צורך הרבה 9200 או משהו כזה.המסך CRT 17.עד היום היה לי 650 שמת לפני חודש אך יש לציין שמעולם לא החזיק כמו שצריך כלומר המחשב איתחל כל פעם בהפסקת חשמל או קפיצת מתך ואז עבד ללא בעיה מהמצבר!
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רציתי לעדכן לגבי המחשב שקניתי לאשתי, המפרט הורכב פה בפורום ועובד נהדר, הייתה לי בעיה קטנה כאשר התקנתי את הספק בתוך המארז... ספק כח: Seasonic S12G-450 מארז: fractal design define r4 משום מה היו שם שתי ניטים אשר לא נתנו לספק לשבת על תושבות הגומי המיועדות לספיגת וויברציות ורעשים, נאלצתי לחתוך אותם כדי שהספק יכנס למקומו במארז כראוי, די מוזר שף אחד לא דיבר על זה בביקורות, וקראתי לא מעט. ערכתי סרטון שמתאר את הבעיה:
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רניתי UPS 500W ללא חיבור למחשב. הUPS המחזיק לי כ -30 דקות את המחשב והמסך.. איך ניתן לעשות (בהגדרות ה WIN) שבכל פעם שהUPS יתחיל לעבוד, המחשב יכבה את עצמו באופן מסודר? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אל פסק של חברת gamatronic מדגם smartcompact 650 קניתי לו מצבר חדש אחרי שהישן לא מחזיק מספיק זמן במקרה של הפסקת חשמל (המצבר הקיים הוא המקורי והוא עובד כבר 4 שנים עם לא מעט עבודה) בכל אופן, רציתי לדעת אם יש דרך לשרשר את המצברים בצורה כלשהי כך ששניהם יתנו לי זמן עבודה ארוך יותר ? כמובן בצורה כזאת שלא תסכן לי את האל-פסק עצמו או את המערכת כולה... גוסטב
-
- 18 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם חבר שלי . הוא אומר לי שכדאי לקנות מארז וספק של חברה לא מוכרת עם אותו וואט בפחות כסף . למשל עדיף ספק של Golden tiger 550w ולא Enermax 550w כי הגולדן טייגר זול בהרבה . הוא אומר שמארז זה מארז זה כולה קופסא וספק זה ספק לא שווה להשקיע על שמות של חברות כי זה הכל חרטא אחת גדולה . כולם אותו דבר מבחינת הביצועים והאיכות . רציני לברר איתכם את זה כי אני לא חושב ככה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם ספק הבא: DELL Model : NPS-200PB-73M REV: 00 INPUT 100 - 120 V OUTPUT max 200W +5V --- / 22.0A +12V ---/6.0A +5VSB---1.2A -5V--- / 0.5A -12V---/ 0.8A +3.3V---/18A יכול להפעיל ולהחזיק K7sem. הנה קישור ללוח אם(כולל מעבד)http://www.ecsusa.com/products/k7sem_v3.html
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המלצותיכם על מארז זול של עד 200 ש"ח. העיצוב לא משחק תפקיד. חשוב זרימת אוויר טובה ושקט. אם ישנם מאווררים מה טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מה ללכת? Hec Win+ Power 700W או SeaSonic M12II-620 שניהם אותו מחיר ומה היתרונות של כול אחד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיושב בתוך מארז z3 mid atx zalman: i5-4440 עם מאורר freezer 13 של arctic cooling , לוח אם micro atx ספק כוח 400w של antec כרטיס מסך geforce 750ti דיסק קשיח 7200rpm דיסק ssd רגיל פרט לזה אין כוננים או כרטיסים נוספים. המחשב נמצא בסלון, והוא די מכער אותו. הוא נמצא בצמוד לשידת טלויזיה עם הרבה מקום פנוי (אבל לא מספיק כדי לדחוף את המארז הגדול פנימה 9. אני מתלבט בין האופציה הפשוטה של לקנות מארז htpc, לבין לחבר את החלקים ישירות לחלק פנוי בשידת הטלויזיה ואז להסתיר את הכל מקדימה עם איזו רשת שתראה דקורטיבית אבל תעביר אוויר. אפשר לעשות משהו כזה? אני מוטרד מ: 1. קירור אפקטיבי. 2. רעש מוגבר כי הרכיבים לא בתוך מארז. 3. פגיעות יותר גדולה של הרכיבים (לדוגמה הדיסק הקשיח). תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי ספק כזה, ראיתי שיש לו יציאת 6 פינים + עו 2 כבלים שחורים של 2 פינים (כבל שחור) בס"כ זה נותן לי 8 פינים שצריך לכרטיס, האם זה יעיל יותר מחיבור של מתאם שהיתי מחבר בעבר עם חיבור למולקס ?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא: המחשב אינו מיועד למשחקים, מצד שני הוא יפעל רוב שעות היום והלילה. אני מעוניין כנראה מחר לקנות את המחשב ב-KSP. על איזה ספק אתם ממליצים מהמבחר שם עבור המפרט הזה? ורצוי שיהיה יחסית זול. האם ה-JSPTECH הזה שבמפרט בסדר? מה בדבר ה-Golden Tiger? אשמח לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. כעקרון יש לי עכשיו ENERMAX 525 מודו והוא הצליח להחזיק את המערכת הבאה Q6600 בלי OC ASUS P5ND GTX 570 עם אובר קלוק קל מהחברה SEAGATE BARCUDA 750 7200 RPM 16 MB כונן SSD של OCZ 128 GB 4 סטיקים של זכרון 2MB סה"כ 8MB קירור למעבד של OCZ ועוד מערך של 3 מאווררים שבאים עם מארז של סילברסטון (בינוניים כאלה) אחרי איזה חודש שהמערכת הזאת עבדה מצויין, הכונן פלאש החדש התחיל לעשות בעיות. OCZ טענו שהוא קיבל מתחים משתנים ובגלל זה נדפק אך למרות זאת קיבלתי מהם אחד חדש לגמרי באחריות. אני מפחד עכשיו להדליק את המחשב, כי יש הגיון במה שהטכנאי שלהם אמר לי ויתכן שאם אני אתקין שוב ווינדוס על הכונן פלאש ויתחיל עבודה עם המחשב, זה יקרה שוב והפעם לחלקים אחרים במחשב. הספק שיש לי…
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-