עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. טוב אז לפני שנתיים וחצי קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהמוכר בivory הרכיב לי , לאורך כל הזמן הזה הייתי סובל מרעשים, החלפתי לא מעט מאווררים וגם כונן קשיח פעם אחת, הצלחתי קצתי להוריד את עוצמת הרעש אבל כל נושא הרעש זה משהו שמאוד מאוד חשוב לי ולכן אם כן יש אפשרות לשפר אז הייתי כן רוצה לעשות את השינוי, לכן עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את המארז, לפי מה שראיתי המארז Fractal Design Define R5 מאוד מאוד מומלץ, מה אתם אומרים? הוא באמת נחשב מארז שקט? וגם בגלל שאני מחליף רק את המארז אני צריך גם שתגידו לי אם זה מתאים למפרט שקיים לי תודה רבה

2. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי המפרט הבא (מפרט ב-TMS): מעבד: AMD RYZEN 7 1700X AM4 BOX. קירור למעבד: Noctua NH-D15SE-AM4 CPU Cooler לוח אם: Asus PRIME B350-PLUS (עדיין לא 100% סגור על לוח אם, לא יודע אם שווה לשקיע בחלק הזה או לא) מארז: Fractal Design Define R5 Black Window קירור למארז: Noctua NF-A14IPPC-2000 IP67 140MM Industrial Fan 2000 RPM PWM זיכרון: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 2400 CL16 Vengeance LPX CMK32GX4M2Z2400C16. יש סיכוי שאני אקח 64GB במקום 32ץ נראה איך המחיר. קשיח: Samsung SSD 500G 960 EVO nvme M.2 קשיח שני: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda. הספק כוח שהציעו לי בכמה מקומות הוא ספק: Corsair RM…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by VoliSuS,

היי אני מתכוון לקנות את ה-EZCOOL 500W... הוא יחזיק לי את הכרטיס? ASUS 9800GT 512MB ראיתי באתר שלהם שזה שהמינימום שצריך זה 400W אבל הבנתי ש-EZCOOL הם דיי גרועים וזה.. לא רוצה לקחת סיכונים.. הוא יחזיק נראה לכם?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני קונה משחב השבוע או שבוע הבא.. E6300 ו7600GS אני מתכנן לעשות OC למעבד ל333MHZ וגם לכרטיס מסך לעשות לו OC.. עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מארז ברמה נמוכה עם מאוורר 120 מקדימה ו80 מאחורה שעולה 200.. משהו פחות טוב מהקומפיקייס או לקנות מארז אורורה חדש שעולה שם רק 700 שקל.. בעצם הבעיה שבעתיד אני קונה כרטיס DX10 שפולט הרבה חום וגם לו אני יעשה OC (רגיל לא משהו קיצוני) ובעצם אני מפחד שהוא ישרף לי במארז ההוא אחרי כמה זמן.. ביחד עם כל הOC כי יהיה ממש חם.. יש לציין שהמחשב הולך להיות פתוח שבוע שלם בלי לכבות.. מה אתם אומרים אז לקנות? לגבי ספק היה שם רק THERMALTAKE 470W איך הספק הזה..?המוכר אמר שהספק הזה מחזיק לו בבית בSLI שתי גיפורס 7900GT ואיך החברה..? בעיקרון הוא אמור להחזיק…

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Men7a,

שלום , אני כרגע משדרג את המחשב שלי [כרטיס מסך חדש , מעבד ,זכרונות , לוח אם] רציתי לדעת איך המארז הזה? כרגע יש לי את המארז Raidmax Sirius ואני לא ממש מרוצה ממנו , הוא צפוף ולא איכותי בכלל... אני מעוניין לקנות את הNZXT Tempest "AirFlow King" ורציתי לדעת אם כדאי לקנות או לא מה שאני מחפש במארז החדש שלי הוא ככה[מסודר לפי עדיפות]: -שיהיה מרווח וקר ושיהיה מתאים לסידור כבלים בצורה הטובה ביותר -חלון בצד[יש לי הרבה קטודות וכל מיני שטויות שאני רוצה לשים] -שיהיה איכותי -עד 500 שקל תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by GuyG,

אני חשבתי על המארז הזה מה אתם אומרים SST-PS01B חשוב לי מאוד שלא יצא אור מהמארז שיפריע לי בלילה ^^.. שלא יתחמם ושיהיה שקט .. ב SST-PS01B אין חלון או משהו שיגרום ללד הכחול נכון? ספק כוח אני לא יודע איזה אני צריך.. הנה המפרט: (כמה וואט אני צריך? ושל איזה חברה כדאי?) אם יש לכם מארז מומלץ אחר תפרטו.. וספק כוח.. תודה

7. אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by No-One,

שלום לכולם, יש בעיות קצרים\מתח\עומס או איזה מושג חשמלי אחר שגורם לקפיצת החשמל אצלי מידי פעם צריך המלצה ל אל-פסק. לא מבין יותר מדי בפרמטרים השונים בזה, לא צריך שהמחשב יעבוד איזה שהוא זמן אחרי הנפילה, אלא רק כדי שלא יהרס שזה קורה. ושיהיה אפשר לחבר לו לפחות מארז+מסך. אם זה משנה אז הספק כח הוא 600W או 750W(שני מחשבים שלא עובדים במקביל, ונמצאים על אותו שולחן) תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by DarkLloth,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ECA5001-BS&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מס שאלות : 1. האם זהו מארז טוב לתקציב שלו (יתווסף מאוורר מאחורה) ? 2. האם יכנס בפנים GTX + Big Typhoon ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כי ממה שאני מבין יש לו 20 פינים.. לאסרוק

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by 00Amir,

איך אני יכול לארגן 12V 160W ? ע"פ חישוב אני צריך שנאי שיוציא 12V 14A נכון? איפה אני מוצא דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מתלבט בין שאני המארזים האלה NZXT Phantom 410 NZXT Phantom 530 חשוב לי הקירור וגם השקט של המארז ושבעתיד תהיה אפשרות לשים 2 כרטיסי מסך שיעבדו בSLI, כרגע יהיה רק כרטיס אחד זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design 140MM[/TD] [/TR] [TR] …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by esaly,

אני פשוט שוקל לעבור לליברטי 400... תודה...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by lioryb,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, המפרט עוד נסגר, אבל לא יהיה בו OC או משהו מיוחד. מה שכן, המחשב ישב בחדר שינה, ולכן חשוב לי שיהיה שקט. כמו כן, לא צריך חלון צד וכל מיני תאורות מיותרות (זה בכל זאת יהיה בחדר שינה ) ראיתי פה המלצות לNZXT HUSH ול-ANTEC SONATA, כשסונטה כבר מגיע עם ספק, אבל הוא חורג מהתקציב שלי. מישהו יכול להמליץ על ספק שילך עם NZXT HUSH ויכנס בתקציב? ואולי בכל זאת עדיף לי לחרוג ולקחת את הסונטה? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by THE_LORD,

שלום לכולם. כיום יש לי מארז קטן יחסית שדי צפוף לו, יש לי כרטיס מסך ענקי GTX460 וברצוני לעשות איתו SLI (חיבור של עוד כרטיס מסך) אבל אין לי מספיק מקום. ובנוסף בעתיד ארצה להוסיף מערכת קירור במים. אשמח לקבל רעיונות תקציב 600 שח

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by yortem,

קניתי מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.tms.co.il/product/12156 עם כל הכבוד לעיצוב היפה, כשאני הולך לישון אני מרגיש שאני ישן עם איירון מן בחדר עם כל האורות הכחולים האלה. יש דרך פשוטה ומכובדת לכבות את האורות במארז? (עדיף מבלי לפתוח את המארז)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המחשב מבוסס מעבד Q6600 לוח אם GA P43 כרטיס מסך HD4850 זכרונות G SKIL 800 4GB אולי בעתיד אובקלוק קטן לא רוצה למתוח את המעבד עד הסוף

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by davidreznic,

שלום. רציתי לקבל חוות דעת על המארז הנ"ל. קראתי ביקורות באנגלית והם היו ממש טובות. וגם אני ממש אוהב אותו. אבל רציתי לדעת אולי יש דברים מעצבנים שבביקורות לא הראו...בקיצור חוות דעת ממישהו עם ניסיון תודה... נ.ב. איך הספק של? עמיד?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by c0d3r,

מחפש ספק כוח עד 400-450 ש"ח גג למערכת הבאה: מעבד: AMD Athlon 64 (1800 MHz) 3000+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 זיכרון: Kingmax 1024 כ.מסך: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 128mb ה.ד: WD 200gb הספק שלי כרגע הוא ספק שהגיע עם המארז ולכן גם עושה בעיות

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. שלום לכולם! 1. רציתי לדעת האם במארז של GIGABYTE דגם TRITON 180 + PSU 420W יהיה מספיק מקום לכרטיס 9800GT 2. דבר נוסף האם הספק שמגיע איתו יחזיק את הכרטיס +המפרט הזה במצב מעולה? למפרט: לוח אם: GA-EP41-UD3L כרטיס מסך: GIGABYTE 9800OC GT 512M מעבד: Intel® Core™2 Duo E-7500 2.93ghz זיכרון: TRANSCEND 1GB ddr 2 800MHZ*4 דיסק קשיח: WD 320GB מארז: TRITON 180 + PSU 420W עריכה: למה אף אחד לא עונה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zeev1,

מה ההבדל בין הספקים ספק כח FSP 400W ATX400-PNR ספק כח FSP 400 60HCN לא הצלחתי גם למצוא את הקטלוג שלהם באתר FSP .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Saito,

אני מעוניין לקנות את המפרט שלהלן, ורציתי לדעת האם אני יכול לשמור את הספק כוח הישן שלי Corsair 550W במקום לבזבז כסף על ספק חדש. יש לציין שהספק בן 3 שנים אך לא היו לי בעיות איתו עד כה. מעבד Intel Core-i5 2500 3.3Ghz גרסת Tray גוף קירור למעבד Scythe KATANA 3 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) זכרונות 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ כרטיס מסך AMD-ATI Radeon HD6850 1GB מארז Antec 300 * זה מפרט שמופיע בקטגוריית המומלצים באתר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. היי מדובר על שני מחשבי עריכה מקצועיים, באחד מהם היה צורך להחליף מארז ולהשתיק את רעש המאווררים, בשני, בעצם חוץ מהזיכרון והHD הכל נקנה למטרת שידרוג רצינית. אני אעבור על כל מערכת בנפרד (מלא תמונות ) המערכת הראשונה, החלפת מארז והשתקה. מפרט: לוח אם EATX של INTEL זוג XEON 2.8/533 2GB RAM DVDRW DVDROM SB Live! 5.1 Firewire PCI Geforce FX5700 DV-STORM - כרטיס עריכה מקצועי ספק 460W מהמארז הישן בקר SCSI HD SCSI 18GB 2xSATA HD 2xPATA HD סה"כ 700GB המארז שנבחר למשימה (אחרי ברור יעיל פה בפורום) Lian-Li G70. סקריה קצרה של המארז: יתרונות: ענק! תומך EATX. אפשרות לחיבור שני ספקי כוח יחדיו - יש מקומות יעודיים וכן מתאם מיוחד שמאפשר זאת. 3 מאווררים 120מ"מ שקטים וי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.