עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by jomash,

יש לי מחשב קצת ישן ( בן 4 שנים +) עם ספק כוח HEC 300 AR TF הספק הפסיק לעבוד. עכשיו האם צריך להחליף אותו באותו ספק ? כלומר מאותו הדגם והחברה ? או שיש תחליף אחר שאפשר להשים במקומו? כלומר של חברה אחרת או דגם אחר ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. Started by sufgi123,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=902 חוות דעת יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. אני עומד לקנות את המארז LanCool PC-K60 והמארז בא בשתי גרסאות, אחת עם חלון והשנייה בלי חלון. מלבד המראה יש עוד הבדלים בין שתי המארזים? תודה לעוזרים. עומר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה הספק שיש לי כעת, כבר החלפתי לו מאוורר אחרי שהמקורי נשחק והתחיל להרעיש מאוד (אחרי 10 שנים...) אני מתכנן להשתמש בו במערכת חדשה, השאלה מה ההספק האפקטיבי שאפשר להעמיס עליו לטווח ארוך בהתחשב בגילו המופלג? אני יודע שיש דגרדציה של הקבלים ושאר רכיבים עם הזמן וכבר עבר די הרבה זמן... עד היום הוא לא עבד בעומסים, אני מעריך שבמקסימום על 50% ניצול (סביב 250W עם כ. מסך GTX970 ומעבד I5-2400 ללא OC)

5. E4300 2GB G.skill 8800GTS 160GB sata2 w.d gigabyte ...לוח אם. מה אתם אומרים? זה מפרט שהציעו לי רק הוסיפו ספק.. וזה מוריד לי תתקציב משמעותית. אם זה יכול להספיק, קחו בחשבון שאני יעשה אוברקלוק ל2.4 לפחות! עם קירור טוב.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by Turbine,

שלום לכולם, קיבלתי אותו נראה מרשים... אני בודק מתחים ב EVEREST ומשום מה ה+12V לא יציב הוא זז בין 11.90 ל 11.97 קבוע... גם המתח של המעבד לא יציב אני לא מומחה גדול... מה זה אומר ?? תקין? לא תקין ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Domovoi,

מדובר בספק כוח s12g 550w של סייסוניק.תודה מראש המפרט הוא: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... כמות: - 1 - 1449/1420 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - Intel Gigabit... כמות: - 1 - 563/552 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... כמות:…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Tomshay,

אני קונה ממקום שאין הרבה מבחר אבל הם יחסית זולים אז זה משתלם. אני צריך מהמארז שיראה סביר בלבד לא צריך שום דבר מפוצץ ושלא יהיה ממש רועש זהו. יהיה במארז 2500k וכרטיס מסך 570gtx ויהיה OC בינוני אז צריך שיקרר טוב. אז אלה הדגמים שיש: Zalman z9 black2x120 fan Zalman z9 plus black 2x120 fan +window Thermaltake: Soprano rs 101 + window XASER VI-mx black&red A60 triple fan

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ערב טוב לפני כחודש החלפתי ספק ל- enermax liberty 400 w מארז יש לי 3 מאווררים (לא כולל כרטיס מסך ומעבד) 3 המאווררים מחוברים לספק האם הספק מפעיל אותם בצורה חכמה (רק כאשר צריך) או הם אמורים לעבוד כל הזמן? תודה רבה וסליחה על הבורות ליאור

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. טוב אז יש לי את המחשב הזה כבר כמה שנים, לפני בערך 3-4 חודשים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ8600 ל8800GT, ואת המעבד שלי מ2160 ל6550. בנוסף לזה התקנתי על המעבד קירור של סייקט שבא עם מאוורר(זניח, אני יודע אבל לכל מקרה). מאותה נקודה המחשב שלי הגיע למצב שהוא בקושי רץ. יש לי ספק גנרי (זוטאק 500W). בגדול היו בעיות בתפקוד של המחשב כבר כמה זמן, אבל הן היו זניחות יחסית. אבל מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש הוא בקושי רץ. המעבד שאמור לרוץ על 2.33GHZ רץ לי על 1.4, וברגע שאני מתחיל לנצל את הכרטיס מסך בצורה רצינית הוא עושה ריסטים ו\או מציג ארטיפקטים. הטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך שניהן בהחלט בטווח ההגיוני (מעבד על 35-40 בקושי, וכרטיס מסך בסביבות ה55). בנוסף להכל גם הראם לא ממש מתפקד. ממה שר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Eyal-Style,

הספק הנוכחי שלי הוא SS M12 2 500W 80PLUS BRONZE 24A על מסילת 5V 24V על מסילת 3.3V המלצות ?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אז קצת רקע. המארז CoolerMaster Cosmos II הוא ספינת הדגל בקטגוריה של המארזים של החברה, ואחד מהמארזים היוקרתיים ביותר שקיימים וזו בהשוואה לכל התותחים בחוץ. עבור מי שלא מכיר, אני ממליץ לגגל את שמו. או יותר טוב- להלן ביקורת מקיפה מאוד שנערכה עליו כאן באתר לפני שנתיים על ידי: http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-%D7%94-coolermaster-cosmos-ii-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%AA-%D7%90%D7%A6%D7%9C%D7%A0%D7%95/ יש רק קאץ' אחד במרצדס הזה של המארזים (מלבד המחיר) - הוא כבר לא מיובא ארצה. מדובר במארז גדול מימדים (הוא מוגן היטב, לכן הקופסא היא בערך +40% מהגודל שלו מה שמביא את הגודל הכללי למימדים מפלצתיים, והופך אותו ללא משתלם בעליל לייבוא אישי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by esJ,

שלום, יש לי UPS מדגם ADVICE PRPC650 , עם תוכנת UPSMON V2.743, ברצוני לדעת אם זה אפשרי בתוכנה שכאשר תהיה נפילת מתח והמחשב יכבה, אפשרות להגדיר הדלקה חוזרת של המחשב כאשר החשמל יחזור. אשמח להסבר, שבת שלום, אביתר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DrStyle,

אני קונה Q9550 ASUS P5Q (P45) 4GB RAM 640GB WD 260GTX 216C CM690 יחזיק טוב נכון ? עם אופציה לOC בעתיד

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by guuner,

יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל איך אני יודע אם יש לו חיבור של 6PIN נגיד? זה בא עם הכרטיס מסך הדבר הזה לחיבור או שזה מובנה כבר בספק?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by mokisho,

אני מתקשה למצוא את המתאם 8 פין לספק יש לי ספק אנמקס ליברטי 500 \ וכרטיס מסך 3870X2 לספק הנ"ל יש 2 יציאות 6 פין ולעומת זאת לכרטיס מסך יש כניסה אחת 6 פין ואחת 8 פין אז אני מחפש את המתאם מ 6 פין ל 8 פין למישהוא יש מושג מאיפה אפשר לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. אני יודע שזה טיפה לחוץ.. המארז השקט ביותר עד סביבות מחיר של 450 שח (בהנחה שאני קונה את הקורסאייר VX450 או ה-SS12-2-430) או המארז השקט ביותר עם ספק מובנה עד 800 שח (כמו האנטק סונטה) חשוב שיהיה כמה שיותר שקט!! עדיפות שנייה לאוורור טוב והרכבה ללא ברגים (טולס) זה קצת דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  18. שלום, החלטתי להרכיב מחשב בעצמי (קניה של כל החלקים בחנויות שונות והרכבה עצמאית). מחר אני קונה את המארז - בחרתי ב-Enermax Chakra 3052 - קראתי עליו ביקורות טובות והוא גם זול יחסית (450 ש"ח). מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי סיבה לא לקנות אותו (במילים אחרות - איזה חסרונות יש לו) ? אני לא מבקש המלצות למארזים אחרים - אני יודע שיש המון מארזים שכביכול יותר טובים ממנו, אבל לפי הבדיקות שלי זה אמור להיות אחלה מארז והעיצוב שלו מתאים לי בול. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. מעבד e4300 או אולי e4400, יש סיכוי קטן שאני יילך על amd 4200/4600. לוח שיתאים (לוח לא משפיע על צריכת חשמל, נכון?) זיכרון 2GB כרטיס מסך 8800gts 320mb הארד דיסק 250gb (בעתיד אולי יתווסף עוד אחד) שמעתי המלצות חמות על liberty 400w ו-next apollo אבל הם גם לא נכנסים בתקציב שלי וגם אני קונה את המחשב ב-k.s.p ואין להם אותם... חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ועל זה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3300 HEC Compucase CI-6A21 ששניהם ביחד יצאו 480. הם אמורים להיות חלופה טובה ל-COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שאין ב-ksp? או שזה סתם יותר יקר והספק פחות טוב? ומה עם זה? http://ksp.co.il/hmain.ph…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4. לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. פעם אחת, לפני שבוע, הוא החליט שהוא לא עולה. המאווררים הסתובבו אבל המסך היה שחור, לא היו שום צפצופים ואפילו לא היה פוסט. ניתקתי הכל, הוצאתי זיכרון והחזרתי אחד אחד למחשב. לא יודע מה היה אבל זה עזר. היום הוא פתאום החליט להיתקע במצב של POST ואחר כך מסך שחור עם סמן מהבהב באילו הוא מחפש את הכונן הנכון לBOOT. ניתקתי כל הדיסקים הקשיחים וחיברתי בחזרה וזה עזר. אז החלטתי אולי כדאי להחליף לי ספק כוח. תקעו לי באייבורי EZCOOL 500W וזה גם ככה טוב שהוא עובד 4 שנים וכבר שנתיים מחזיק את HD 4870. המחשב ישן, לכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בו. יש לי E8400 בלי OC בנוסף HD 4870 ו 3 דיסקים קשוחים. חשבתי על ANTEC VP 450. לפ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב מינימלי ביותר. יש לי כרגע מחשב ישן לא תקין שמותקן בו לוח אם פנטיום 4 (GA-8ST800). האם (בסבירות גבוהה) המארז יתאים גם לללוחות אם חדשים יותר (ליבה כפולה), ספקים לא ג'נריים וכרטיס מסך רציני? תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מארז למחשב , חשוב שיקרר טוב כמובן אני מעדיף לקנות מKSP אבל אשמח לחנויות מאזור המרכז... תודה!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by asilbob,

קודם כול אני מחליף מארז מי הסיבה שהמארז שיש לי עכשיו הוא ממש מכוער ... ויש הרבה רעש של המאוורים שבגלל זה אני לחוץ להחליף תמארז... ואני חייב לכבות תמחשב בשביל לשנות כי יש רעש של מטוס ועד דבר שלא פחות חשוב שאני רוצה מארז יפה עם נוחות !!! כי אצלי כול דבר שאני קונה חייב שיהיה יפה לא חייב שיהיה מדהיםםם אבל יפה כזה חמוד *קיצר בכללי שיהיה מארז כזה מארז שקט ביותר , יפה כמה שאפשר שיהיה משהו יפה ולא מכוער כזה.. שיהיה שקט שיהיה נוח ,ושיהיה קל לנקוי לא סופג הרבה אבק... ואז מבין המארזים האלו יש להם ספק עם יש ..? המארזים שראיתי עד עכשיו בעין שניראים לי הכי מומלצים אני רוצה לקנות מארז בסכום של 400-800 שקל אלו כול המארזים Gigabyte Aurora 570S Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Bod…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by shlomiu,

איזה ספק מומלץ בתקציב של 300-400 ש"ח מ-KSP או חנות טובה באיזור השרון? מה רע במארז THERMALTAKE סופרנו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by izhark,

שלום, אני מחפש מארז לHTPC פשוט. הדרישות , לפי סדר עדיפויות: אוורור טוב (הוא יהיה במקום די חם, אולי אפילו בתוך ארון חצי סגור) קטן , הגובה חשוב יותר מהרוחב והאורך (אפשר מארז שיהיה טוב רק למיקרו ATX) איכותי (חברה מוקרת, שיחזיק לאורך זמן) זול יחסית (אם אפשר פחות מ450 שח כולל ספק, או 300 בלי ספק) שקט - לא קריטי (ביחס לHTPC) כמובן לא טרקטור, אבל לא צריך את הכי שקט שיש אפשר עם או בלי ספק, אבל בכל מקרה לא צריך ספק חזק - אפילו 300W יספיק. המחשב יהיה די מינימאלי אולי אפילו עם כרטיס מובנה גם לא צריך יותר מידי מקום להרחבות (4 דיסקים ו2 אופטים זה המקסימום שצריך אפשר אפילו פחות) ראיתח המלצות על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1061 אבל זה נראה לי יותר ממה שאני צריך בנוסף…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.