עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ori24,

אני מתכון לקנות כרטיס מסך 9800GTX והציעו לי את הCM690 מניסיון עם מארז קודם שלהם(סדרת ה500) אם אני לא טועה,המארז הזה רק מושך אבק וליכלוך ומצריך ניקיון כמעט כל יום עקב הפילטר שלו מקדימה.הCM690 נראה לי בדיוק אותו דבר. אשמח אם תציעו לי מארז חלופי באותו גודל ובאותו מחיר פחות או יותר כמו הCM690 ושגם יהיה יפה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by JSK,

שלום אני עומד לרכוש מחשב עם הספק FSP 400THN. האם הוא יחזיק את המערכת הבאה? Intel Core 2 Duo Gigabyte GA-945P-S3 Twinmos 667Mhz 512MB X2 Connect3D Radeon X1900XT 256Mb WD 1600JS 160Gb S-ATA II האם יחזיק? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי חברה. אני קונה Q6600 ו 8800GTS חדשים ומקצה לספק בסביבות ה 400 שקל קצת יותר קצת פחות. במחירים הנ"ל יש למשל את ה Coolermaster Extreme Power 600W או למולו את הספקים של Enermax ליברטי 400W או את ה Noisetaker 420W מבין שלושת אלה לדוגמה שכרגע בינהם אני מתבלט בעיקר. מי יספק לי את התמורה הטובה ביותר. מבחינת עוצמה, רעש, ותועלת. תודה לכם. תאריך הקנייה קרב ובא.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by tmp2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתכוון ממש להשקיע. ואני ממש אוהב את הקטע של עיצוב המחשב. אני חולה על מארזים, אני צריך שתייעצו לי איזה מארז הכי שווה ז'א נראה טוב וגם מקרר מצויין. מחיר לא משנה לי. זה נורא חשוב לי אני אשמח אם תעזרו, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lior5725,

שלום אני מחפש ספק כח חזק שיחזיק טוב את המפרט הבא core i7 990x 6gb ddr3 2000mhz gtx 570 gigabyte udr3 160gb ssd 2tb westren digital 7200rpm מארז NZXT Phantom Black/White/Red אמרו לי שהסנסוניק הכי טובים אך כמה ולמה (אני רוצה מודולרי, עם אופציה ל-SLI) נראה לי עדיף אם משקיעים כבר.. אשמח לעצות גם בקשר למפרט המחשב האם כדאי משהו אחר במחיר טוב יותר או זהה תודה

6. Started by etelsh4,

יש לי את המארז הזה עכשיו אני לא מבין משהו ואני משתגע כבר! כשאני עושה למחשב ריסטרט מהכפתור של המארז הוא נכבה! ואז נדלק לבד אחרי כמה שניות בלי שאני יגע בו ואז כשהוא מגיע למסך השחור הוא שוב נכבה! לבד! ואז שוב נדלק אחרי כמה שניות לבד! ואחרי זה נגמר הסיפור, מה זה!?!?? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yaniv_appX,

קיבלתי את המחשב החדש ורק רציתי לעדכן לכל מי שתהה לעצמו ולא ידע או לא היה בטוח,הgtx 970 g1 של gigabyte נכנס למארז בכיף גם ללא הוצאת המגירות של הכוננים הקשיחים רק אם זה משנה למישהו בכל מקרה גם אחלה של מארז

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by blacks,

מה הספק האמין הכי זול שיתאים למערכת פשוטה עם E8400 וHD4770?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. האם יש הבדל בין גודל לוח האם לתאימות למארז בגודל אחר? תודה וערב טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eLeVaTor,

איזה מארז עדיף? מה שחשוב לי זה: 1) שקט שקט שקט שקט שקט! 2) קר קר קר קר קר קר! לשימוש במשחקים כבדים, וללא OC ! ועוד שאלה, ב-750, 800 שקל איזה מארז (שמגיע כבר עם ספק וכלול במחיר) הכי טוב אני יכול להשיג?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by menyd1,

יש לי ספק כח CROSS POWER 500W http://img258.imageshack.us/img258/3480/dsc00113mg1.jpg הינה תמונה של המדבקה על הספק מה רע בספק?איך יודעים שבזמן תקלה הוא לא יקח איתו עוד חלקים וישמור על המערכת?ושההספק שלו נקי ורצוף?ושהוא לא איכותי?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by saphisto,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי לדבר הבא מ 8800gts 326 ל sapphire 5770 מ 2 gb זיכרון ל 4 מוסיף כונן קשיח samsung f3 1tb קירור למעבד mugen 2 הספק שיש לי כרגע הוא ספק ג'נרי ezcool 450 רציתי לדעת, איזה ספק כוח מומלץ לי לקנות? אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד (אולי אפילו דיי רציני) תודה לעוזרים, אה ועוד משהו, יש לי מארז thermaltake armor התעניינתי לגבי ה antec 900 האם הוא מומלץ מהמארז שיש לי? אם לא איזה מארז כן מומלץ בסביבות המחיר של ה 900? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itelon,

Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך WinFast PX7600Gt TD256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)?? מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מתאים כן או לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shai82,

יש יותר שקטים ממנו בטווח המחירים הזה ? ומה ההבדל בין הLibery ל Noisetaker ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום לכולם, בפורום של המפרטים קיבלתי את המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 598 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ₪ 825 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ₪ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪ 670 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ₪ 1576 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 199 1 רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון למארז זול יותר שיתאים לצרכיי, חשוב מ…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by shahar0592,

אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא

17. Started by gameplan,

למחשב ולlcd שלי יש אפשרות להרכיב עליו מפצל או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. לא החלפתי את הספק, כיום המערכת היא E6600 NVIDIA 6600GT 2GB RAM 2 HD - 160+320 לוח אם ABIT AB9 PRO אני מעונין ב EVGA SUPERCLOCKED GT8800 היציאת חשמל שלו היא מאחורה... אני ממש לא מבין גדול בחומרה, ככה שאשמח לייעוץ בנושא.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by yaloner,

הי, אחרי כמעט 7 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי (PIII), מאחר והמצב הכספי בקאנטים זה הולך להיות הכי בהדרגה שאפשר. הרכיב הראשון הולך להיות ספק הכח שמתחיל לגמגם. השאלה היא האם יש סיבה להחליף גם את המארז הישן או שלא תהיה לי בעיה להשתמש באותו מארז בעתיד (למחשב שיהיה מבוסס על איזה athlon X2). כמובן שהמטרה היא לחסוך כסף ולא לקנות מארז אם לא צריך. איזה הבדלים יש במארזים מלפני 7 שנים למארזים של היום ? (חוץ מ-USB בחזית)

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. שלום חברה, אני רוצה לקנות מארז חדש ומתלבט איזו אחד לבחור: Antec P180: קישור למוצר באתר היצרן: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=09180 את האמת שלא קראתי הרבה על המארז הזה אבל הרבה ממליצים עליו בגלל השקט שלו... Antec Nine Hundred: קישור למוצר באתר היצרן: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08009 קראתי כמה ביקורות על המארז הזה וכולם סיכמו שזרימת האוויר בו טובה מאוד אבל כאשר המאוורירים עובדים במלוא הכוח המארז מרעיש יותר באופן מורגש. ויש לקחת בחשבון שמארז זה לא עשוי מאלומניום... Thermaltake Armor LCS: קישור למוצר באתר היצרן: http://thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp יקר מהשניים האחרים אבל מגיעה עימו מערכת קירור מים.…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  21. שלום! מחפש מארז שיתאים לכרטיס מסך GTX 260 של חברות NZXT ושל THERMALTAKE עד סכום של 370 ש"ח תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jetman,

מה שבכותרת ,עדיפות מ K S P, ושאני אומר לא יקר אני מתכוון לזה , עד 300 שקל גג נגיד ,אפשר גם ג'נרי עם הם שווים קניה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה כפי שציינתי בנושאי הקודם בפורום הזה הנני מבין כלל ונרשמתי כדי ללמוד ולצאת מהבועה ובאמת עם רצון להתחיל להבין מזה הקופסה הגדולה שנקראת מחשב,אז לעניין: ברצוני להבין מהו ספק כוח ובמה הוא תורם אני יודע שספק כוח מביא את כל החשמל למחשב כדי שהוא יפעל הוא צריך ספק כוח שיתן לו את העוצמה אבל מה קורה כאשר אני משפר את הספק כוח שלי ,איך אני יראה את זה בפעולה במשחב תיקיות יפתחו מהר יותר ? פעולות כמו סריקה של אנטי ויריוס יפעלו מהר יותר ? יש לזה גם השפעה על האיטרנט? אני רוצה לדעת את כל הדברים האלה בבקשה באמת להבין בצורה מפורטת במה הוא עוזר למה הוא תורם כי ברצוני לקנות ספק איכותי אבל אני רוצה להבין במה זה יתרום לי אם אני משחק בנוסף משחק מחשב warcraft frozen 3 מידי פעם באיטרנט יה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אשמח לקבל כמה הצעות שאוכל להגיע להחלטה תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  25. כותרת מפרט:q6600 p43 hd4850 2g תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.