עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. עקב נפילות חשמל שמתרחשות אצלנו עיתים לבקרים ,ספק של טרלמטק שרוף,זכרונות שרופים ,הגיע הזמן ל UPS. אני מחפש UPS שיכול להחזיק מערכת ממוצעת +מסך 22-24 אינ'ץ. מכיר רק את ADVICE ,אבל לא יודע איזה דגם מומלץ. יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by פולי הקנטאור,

על פי המפרט הטכני שלו יש לו בצד שישה מאווררים (מקום לשישה של 140 או שמונה של 120) אך בתמונות אני רואה רק ארבעה (כנראה של 120). איפה המאווררים החסרים? אולי בצד השני (לא זה של החלון)? תודה מראש.

3. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDNews&op=Story&ndns_id=6300 ראיתם את זה? מסתבר שהבטחון של סיסוניק בסדרת PRIME החדשה גובר. זאת אחריות ארוכה משמעותית מ-lifetime (סוף חיי המוצר).

4. Started by Lirux,

אני מחפש לקנות מארז עד 200 ש"ח. האם קיים משהו יותר משתלם מזה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9709 תודה.

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by solron,

בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים. אני אחבר את המחשב למסך הטלוויזיה בסלון אבל (הנה החלק הבעייתי :s05:)כרגע אין לי איפה לשים מארז גדול (רגיל) יש לי מקום רק למארז htpc הבעיה היא שאני לא יודע אם יש מארז(htpc) שיוכל להכיל בתוכו מפרט שנועד למשחקים ואם הוא יוכל לשמור על קירור נורמלי (אני הולך להכניס אותו לתוך נישה מגבס אז אין לאוויר כל כך לאן לצאת :-\) מישו אמר לי שאני יכול לשים קירור מים אבל אני לא כל כך מבין בזה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. שלום רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לספק הבא Topower [zumax] 500W + Turbo Fan תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by David Ell,

שלום לכולם יש לי מארז כזה: http://www.chillblast.com/images/P/RAVEN-RV03-PC-Chassis.jpg כבר שלושה ימים בערך אני מנסה למצוא את הספק אבל לא מצאתי (לא פירקתי יותר מידי, רק פתחתי מהצדדים) ועכשיו ראיתי מאיפה הכבלים באים. מצד אחד שלהם הם נכנסים פנימה אז החלפתי לצד השני, וראיתי למטה שכתוב "סיסוניק 100-250VAC" רק באנגלית כמובן. אני יודע שסיסוניק זו חברה של ספקים, האם הספר שלי הוא 250 וואט? לא נשמע לי הגיוני בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mipmip,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=914 נראה פיצוץ. מחיר מתאים. איך הוא מבחינת קירור/שקט? נניח ביחס ל CM90 (הגרסא הראשונה).

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kamikazie,

**בשילוב עם CM690

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  12. אני רוצה לקנות אל פסק וממש אין לי מושג בזה, אפשר לקבל הסבר קצר או קישור למאמר (לא זה מYNET) שיסבר לי איך לבחור אל פסק שהכי יתאים לצרכים שלי? מה קריטי? מה פחות קריטי? כמה מומלץ להשקיע? ואיזה דגמים מומלצים? תודה.

13. Started by XCG120,

ברצוני לקנות בקר מאוררים ,השאלות שלי הם כאלו.. . כשאני מתקין את הבקר אני יכול לחבר אליו כול מאוורר ולשלוט עליו? מה אני צריך לבדוק ולשים לב כדי לבחור בקר טוב? לאיזה חברה יש בקרים טובים?,ואיזה מומלץ?. ממה שהבנתי יש בקרים שלא תומכים במאווררים עים וואט גבוהה ,מישהוא מוכן להסביר לי מה זה אומר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by sahargt,

אני קונה מחשב חדש אז אני מתלבט איזה מארז לקנות חשוב שהיה מאלומניום שהיה מארז גדול ש 8800GTX יכנס בו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2240&products_id=7084 אם אתם ממלצים על משהו אחר אפשר אם קישור תודה לעוזרים עריכה לא ראתי שיש תת פורום אז אם אפשר להעביר את זה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gal555,

אני רוצה לקנות אותו ממשהו ב350 ש"ח הוא ספק טוב? הוא יספיק לי למרובע ליבה+כרטיס GT300 או 5870?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by moshe20,

שלום יש לי מארז וספק מעפנים ויש לי מערכת יחסית חדשה : 1.אני רוצה שיהיה גדול וטוה ויפה מבחינה חיצונית 2.ספק טוב שיחזיק את המערכת 3.והייעוד שלי לעשות OC סבבה המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO בבקשה אני צריך שיהיה איכותי וחזק במיוחד הספק כדי שיתמוך במערכת תודה מראש אהה כן תקציב 450 שח אם יש משהו ממש טוב ומשתלם אפשר לחרוג קצת

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by shdor,

הספק שלי הקורסאייר 520 אני מעביר למחשב חדש שאני מקבל בקירוב.. ולמחשב שלי...(ראה מפרט מחשב) אני צריך ספק אחר....עד 500 מוכן לחרוג עד 600 אם תיהיה סיבה מיוחדת.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  18. מעוניין לחבר את המחשב הנייח + המסך. במחשב הנייח יש לי ספק כוח Corsair HX750i אם זה עוזר. אם צריך את המפרט תגידו לי. ומעוניין גם לחבר את הטלוויזיה (ואולי גם את המערכת סאונד שכוללת רסיבר וסאב שמחוברים לחשמל באופן עצמאי). האם אני חייב אל פסק? מחברים אליו הכל? האם צריך מגן ברקים ונחשולי מתח מחובר? למי מחברים מה? אשמח לעזרה 🙂

19. Started by Big_Guy7,

קניתי לפני כמה ימים ספק של FSP 60GLN 350W, והנה הבעיה: בספק יש יציאת 24 פינים ללוח אם. בלוח אם (Asus P4S800D) יש לי כניסה של 20 פינים. הזמנתי מנעה מחשבים ערכת מולקסים זוהרים בתאורת UV, שכוללת חיבור ללוח אם של 20+4 פינים. אם אני מחליף את המולקס שמחבר ללוח אם, ומשאיר 4 פינים חשופים, המחשב יעבוד?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Forest14,

לפני מספר ימים החליט המחשב שלי לכבות את עצמו למוות לאחר כ30 דקות של משחק כבד יחסית. לאחר מספר ימים, זה קרה לאחר כ5 דקות עבודה, ללא קשר לעומס. מאחר וחשבתי שזה קשור לכרטיס מסך, החלפתי לכרטיס ישן יחסית. זה לא שינה כלום. ניתוק מזרם החשמל איפשר הדלקה מחדש לאחר כ5 דקות. החלטתי שהבעיה מהספק. נכנסתי להגדרות של הספק (860i קורסאיר) ב CorsairLINK2, וסימנתי Enable OCP בכל האפשרויות (כולל של הכרטיס מסך). מאז לא נתקלתי עוד בתופעה (בינתיים). אני לא ממש מבין עד הסוף מה קרה כאן. יכול להיות שהיה עומס גדול מידי והבקר כיבה את המחשב? מה בעצם שיניתי?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by OmriTeram,

יש לי מעבד e5400 ולוח אם Asus P5KPL-CM ואני רוצה מאורר חדש למעבד כי המאוורר הזה אחד הרועשים ואני רוצה חדש שלא יעשה רעש בכלל

22. Started by simla101,

שלום לאחרונה התחילו לי רעשים משונים מהספק, הרעש הוא מעין זמזום חשמלי (לא חושב שאני אצליח להקליט כי זה יבלע ברעש המאווררים) אבל לא אחיד (כמו למשל של שנאי). המחשב מתפקד כרגיל ולא הייתי יודע על ה"בעיה" לולא הייתי מקרב את הראש מדי פעם למחשב. האם יש לי סיבה לדאגה? אם זה משנה הספק הוא OCZ modstream 450W בן משהו כמו 5.5-6

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. המחשב שלי סובל מאיטיות בלתי מוסברת , ובנוסף מקריסות פתאומית התקנתי CPUID כדי לנטר אם יש בעית טמפ או מתחים התוכנה מראה את הערכים הללו - האם מדובר במתח תקין או שהוא מחוץ לתחום המותר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Pandiani,

איך אני אמור לפתוח את המארז הזה? http://img139.imageshack.us/my.php?image=img2107yz1.jpg תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.