ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי: core 2 duo e6400 2.13GHz GIGABYTE GA-965P-S3 KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 samsung 971p 19'' enermax liberty 400w אני מחפש אל פסק למערכת הזאת. איזה כדאי וכמה עולה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
עקב בעיות זמינות קשות של מארזי Antec, אני זקוק לאלטרנטיבה מוצלחת (מבחינת שקט + קירור). במארז הולך להיות HD 3870 ו- Q6600, שניהם ללא OC. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2900XT+Liberty 400W יש מצב שהמחשב שלי לא מחזיק את המערכת ??יש לציין שעד לפני חודש המחשב שלי החזיק 8800GTX על המערכת שלי יש בנוסף 2 HD Q6600+קירור בסטוק צורב ASUS לוח P35 של גיגהבייט המחשב שלי נכבה מנסה להדלק ושוב נכבה ורק שאני מנתק אותו מהשקע לאחר כדקה הוא חוזר ומצליח לעלות מה שמוזר לי שכל זה קורה דווקא כשהמחשב נמצא במנוחה מישהו ניתקל בתופעה כזאת ??? יש לציין שלפני 3 שבועות היה לי בעיה בספק וסידרו לי אותו מה זה יכול להיות?? אני מנסה להבין אם הבעיה עם הספק או שפשוט הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד עם הספק תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק Antec NeoPower 480 Watt ואני מרכיב מחשב חדש ולא יודע האם הוא יחזיק מערכת כזאת. המערכת היא : Core 2 Duo E6700 4Gb DDR2 800MHz לוח ASUS P5W DH Delux שני צורבי DVD כונן קשיח : WD Raptor 150GB 10000RPB וכרטיס מסך מתוכנן : XFX 8800GTX האם הספק יחזיק את הרכיבים האלה ? וכיצד אפשר לשער כמה מתח מערכת כזאת צורכת ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים, CM690 ו CM590. אני רוצה שהמארז יהיה מרווח, יאפשר סידור כבלים טוב, שתהיה בו זרימת אוויר טובה ושהוא יהיה כמה שיותר שקט.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מארז ANTEC NSK 3840 שמגיע עם ספק 380W. המפרט המקורי כלל core i5-750, 4GRAM, HD4670 (וכמובן גם הרד דיסק וצורב). לא מתוכן אוברקלוקינג. מסתבר שאזל המלאי של ה 4670 ונדרשתי לבחור כרטיס מסך חדש מהמלאי של החנות. חשבתי לשדרג ל 4830 רציתי לדעת אם הספק יחזיק מערכת כזו. (ע"פ דרישות היצרן צריך לפחות 450W). כמו כן אם יש למישהו דעה לגבי יכולת פיזור החום של המארז הקומפקטי, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רואה שבאופן קבוע אנשים שיש להם ספקים ג'נריים מקבלים המלצות להחליף אותם לספקים ממותגים מסויימים, וזאת עפ"י שהW שלהם מספיק. כלומר, מה זה משנה אם ספק הוא ג'נרי אם הוא מספק מספיק מתח? הלוח אם לא יודע שהחשמל מגיע מספק ללא שם, הוא לא יתסכל על החשמל יגיד איכס ויחכה שיגיע חשמל יותר טוב. אשמח לתשובה עניינית
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות את המערכת הבאה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Samsung 160GB SATA II HD160JJ כמות: 1 - מחיר: ¤263 כרטיס מסך: PowerColor Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤954 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 סה"כ: ¤2326 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/74hca2fs אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק, בתקציב של בין 350 ל - 450 שח. אני מעוניין לקנות אותם ב - TMS, מכיוון ששם אני קונה את המחשב, וגם אם יש הבדל של 50 שקל מחנות אחרת, זה לא שווה את הט…
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לכרטיס מסך 2900HD מעבד אינטל כפול 90NM
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז וספק בתקציב של עד 750 +- אמור להתאים למערכת של Q6660 ו 8880GT עם oc למעבד מתלבט בין ANTEC SONATA III 500W ל NZXT HUSH + SeaSonic S12 430W PSU שניהם ב750 בדיוק כמו כן ישנה אפשרות לבחירת מארז בנפרד וספק בנפרד החשיבות שלי זה קודם קירור טוב ואחר כך שקט יחסי תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת לעניין בחירת מארז בין שני המארזים האלו. שאלה מרכזית: האם האיכות של ה- Solo מול ה- Compucase (חומרים, אוורור, רמת הרעש) מצדיקה את מחירו הכפול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
ה- NAS שאני מתכנן לא יקח יותר מ- 250W בהנחות הכי גרועות שלי (קרוב לוודאי שאפילו ל- 200W הוא לא יגיע) ואני מחפש ספק שקט, זול ויעיל בשבילו. כבר הזמנתי את ה- SeaSonic 400W OEM (כנראה מעט פחות טוב מדגם ה- retail שלהם אבל רק 60% מהמחיר. יש לי אחד כזה במחשב ואני די מרוצה), אבל בדיוק קראתי כאן שבחנות בה הזמנתי טוענים שאין אותו ולא ידוע מתי יהיה. אז יש לכם תחליף להציע?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הSCYTHE INFINITY יכנס בANTEC SONATA 3?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שאלה שמסקרנת אותי...האם הספק הזה יחזיק מערך שכזה עם OC למעבד או שלא...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה ספק לקנות למערכת החדשה שלי (GIGABYTE DS3+E6600 + 88GTS 320MB): ה- TR2 Power W0090 470W Silent של TT או ה- TruePower Trio 430W Active PFC של ANTEC יש להוסיף שאני כן הולך לעשות OC למערכת, לא OC מפלצית אבל בכל זאת OC איזה עדיף? ועוד שאלה : איך הספק הToughPower W0103 600W של TT הוא שווה את הכסף? או שיש ספקים במחיר שלו שיותר טובים?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, במסגרת החיפושים שלי אחר מארז לסלון (HTPC) נתקלתי במארז הזה שנמכר בזול באייבורי - 380 ש"ח כולל ספק 400W: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=180 לא הצלחתי למצוא שום review עליו בשום מקום. מישהו שמע על המארז הזה? יש למישהו נסיון איתו? בגדול הצרכים שלי: מארז יפה \ שוכב \ שקט ושיכול להכיל לוח אם בגודל מלא (ATX).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שקט טוב ונוח חשבתי על הnzxt trinity אבל אני לא יודע אם שקט מישו יודע? עוד מארזים יתקבלו בברכה תודה.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב , שהנתון הכי חשוב בה הוא השקט אני עובד על המחשב בלילות וכל רעש אפילו הקטן ביותר לא בא בחשבון. זה הספק והמארז שנראים לי כבחירה הטובה ביותר: מארז ללא ספק Antec Solo ¤427 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SOLO ספק כח ZALMAN 500W ¤489 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ZM500HP סה"כ מחיר לכל המוצרים:916¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il האם יש מישהו שחושב שיש צרוף טוב יותר של ספק+מארז מבחינת שקט?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מעוןניין לרכוש מחשב לצרכי משחקים+אופיס+אינטרנט+מדיה+הורדות בקיצור כללי על איזה מארז + ספק אתם ממליצים חשוב שיהיה מארז שקט מאד. תודה על עזרתכם
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום למומחים אני הולך לבנות מערכת ארקייד ביתית וחשוב לי שכל האלמנטים יהיו מחוברים לספק מחשב בודד, כדי שאכול להוריד את המתח לכל המערכת בלחיצת כפתור. המחשב עצמו לא אמור לקחת הרבה מתח. מדובר בלוח אם Asus P4P800 עם מעבד וזכרון מהתקופה ההיא, HD אחד, כונן DVD אחד, עכבר וכרטיס Radeon 9550. העניין הוא שלעסק מתווספים: 1. טלוויזיה 25'' , 125W לפי התווית מאחורה שתחובר ליציאת המתח מהספק 2. בקר גויסטיקים וכפתורים I-PAC 4 שמתחבר ל-USB. לשם החישוב נניח שהוא צורך משהו שדומה למקלדת USB רגילה. הנה קישור: http://www.ultimarc.com/ipac1.html כל השאר אני מחבר ל-12V: 3. שתי תאורות פלורסנט נורות 8W כ"א 4. שלוש נורות LED לכפתורים. אין לי נתונים על צריכה מדויקת. מצ"ב לינק (ראו את כל ה-Ill…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מחשב ישן המשמש כ HTPC (האמת יותר נכון יהיה לומר שהוא עושה DL של סדרות וגם משמש לראותן...) בכל מקרה, זה מחשב P3-800 שנמצא במארז ישן... חשבתי לעשות שידרוג למארז, למשהו חדיש יותר שיאפשר קפיצת מדרגה לאחר שדרוג המחשב בעתיד, עברתי בפורום על מספר הודעות וממה שהבנתי בגדול ה ANTEC NSK2400 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92400 וה thermaltake (מוצרט אני חושב), נראים בסיידר, בגדול אני מתכנן להשקיע עד 600 ש"ח במארז, בטח גם יקחו לי על העבודה של העברת הרכיבים מהמחשב הישן, הלוח אם כרגע הוא לוח אם ישן שלא MATX מה שאומר ש ANTEC ייקר את הנושא (אם יש לכם מידע לגבי עלויות של MATX אשמח) זהו בגדול, המלצות יתקבלו בברכה ! תודה!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם בכך שקניתי ספק כוח שהוא לא 80PLUS זה היה טעות?זה כל כך חשוב חוץ מצריכת החשמל?האם הספק מספק 550 וואט גם שהוא לא 80PLUS? הספק הוא enermax naxn 550 תודה לעוזריםםם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשנה החולפת קניתי בנפרד שני ספקים מדגם FSP350-60GLN, ולצערי יש לי איתם בעיה. אחד מהם מצפצף בצליל דק ובלתי-פוסק כשהמחשב מכובה, והשני מצרצר כשהמחשב דלוק, כאשר עוצמת הצירצור משתנה לפי העומס החשמלי. בשני המקרים, הצליל נפלט מהשנאי המרכזי ולא מהמאוורר. האם יש כאן מישהו עם ספק מתוצרת FSP שנתקל בבעיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-