עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לחברי הפורום. בזמן האחרון חפרתי לא מעט למנהלים ולשאר החברה בקשר לקנית המארז. (תודה לכם על הסבלנות) מחר ככל הנראה אני הולך לקנות אותו. העניין הוא שאני לא רוצה להשקיע סתם 400 ש"ח ו כי זה הרבה כסף בשבילי. אז השאלות הם כאלה כיום אני נמצא עם מארז ג'נרי אייבורי עם 2 מאווררים 80mm מקדימה ומאחורה. ואני מתכוון לקנות את ה NZXT APOLLO. ההבדל בקירור יהיה משמעותי? ששווה השקעה של 400 ש"ח? אני לא רוצה להשקיע סתם ואז להתבאס כי ירדו 3-4 מעלות. ( ) גוף קירור למעבד בתקציב של עד 200 ש"ח יתן ביצועים יותר טובים? תודה רבה חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי ספק כוח של ezcool 450 w ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך 9800gtx 512 מגה האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה אם ובמידה ולא אז אני ישדרג אותו ל-600 w אתם יכולים להמליץ לי ספק כוח 600w עם היציאות שאני צריך בשביל 9800 gtx 512 מגה תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. האם מתח לא יציב של ספק גורם למתח לא יציב של המעבד (לדוגמה), כלומר מייצבי המתח לא "מתמודדים" עם המתח הלא יציב ונותנים מתח לא יציב למעבד, או שמייצבי המתח מצליחים להתמודד עם המתח ולספק מתח יציב לרכיבים? והמתח הלא יציב פוגע במייצבים, נכון? (אם המתח עולה כמובן). שימו לב שאני מדבר על לוח עם מייצבי מתח איכותיים ביותר (Sabertooth Z77). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by natanbs,

מה אתם אומרים על הספק הזה הדגם Element PLUS 500W והוא PLUSE 80. HPT-EP500W האם הוא אמין? (נותנים עליו 3 שנות אחריות) האם הוא שקט? הוא אמור להספיק למפרט מחשב שאני מרכיב: לוח אם GA-H77-DS3H מעבד i5 3450 זכרון 4GB Hyper X KHX1600C9D3/4G דיסק ST1000DM003 ללא כרטיס מסך (לא כרגע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nriva,

טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1. ה-8800GTX נכנס בו? (בנושא בנעוץ הוא בכלל לא מופיע :) 2. איך המארז בכלליות?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. מבקש המלצה על מארז+ספק בתקציב של 800-1000 שקל סה"כ המפרט: AMD 5600 M2N-E G SKILL 2GB 8800GTS 640MB DELL 2007WFP אמרו לי שהאפולו מפלסטיק והוא נשבר מהר ולא טוב. איזה עוד מארזים יש בתקציב? מה עם הלקסה? פוסידון? תודה מראש והמשך יום נעים!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  7. אני מחפש מארז midtower ללא ספק שקט ויפה, ראיתי את הפוסידון והוא בהחלט יפה אבל אני לא יודע כמה הוא שקט... יש המלצות? תודה מראש ד"א התקציב הוא בסביבות ה500 550 ש"ח(אפשר לחרוג)

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות מארז עד 2500 ש"ח אני מתלבט בין כמה דגמים: מארז מחשב Antec P190 מארז מחשב Zalman Fatal1ty FC-ZE1 מארז מחשב Lian-Li PC-P80B מארז ללא ספק Lian-Li PC-X2000 Black המארז מיועד לגיימר כבד על מה אתם הכי ממליצים לי...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by amadey,

הי, אני מחפש מארז ITX כבר כמה זמן. מה שחשוב לי במארז הנבחר: - 0% פלסטיקה - מקום לרד` 280CE (בצד הקדמי\למטה) - מקום למשאבת DDC ומאגר 150\100ML - רצוי מבנה קוביה. יש לי ניסיון עם lian li v354 - מארז עם מיק ום ספק נוראי - אז לא בסגנון הזה. לחפש מארז ITX כזה בארץ אין טעם...אז העדיפות ל amazon con\de\fr\uk\es בינתיים רשמתי 2 דגמים: parvum S2.5 - mATX- -Caselabs Bullet BH2 mITX המלצות? Sent from my SM-N9005

• 33 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by snop,

שלום שאלתי היא כזו.. המארז הבא עשוי מאלומיניום ? כי פשוט אין לי מושג איך יודעים.. http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2280 אם זה אלומיניום - אז המארז הזה טוב מבחינת כל הדברים האלה של החום/קור ? ואם זה לא אלומיניום - המארז עצמו טוב ? כי בטווח מחירים הזה של עד 450 זה מה שמצאתי שהמליצו לי עליו. ואם יש לך עוד מארזים שאתם ממליצים בטווח של עד 450 אני אודה לכם על שיתוף הפעולה אז תודה על התשובות..

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת. אני אמור לקבל כרטיס מסך שדורש 2 חיבורים של 6 פינים. הבעיה היא שלספק זה ישנו רק כבל עם חיבור 1 של pci express 6 pin. שאלתי היא: האם קיים מתאם מסוים עם ראש של 6 פינים אשר יאפשר לי למלא את הפער , או שפשוט אני יאלץ לקנות ספק שיש לו את כל החיבורים הדרושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Chura,

שלום אני מחפש מארז למערכת של חברה שלי שתכלול : E6600 Asus P5B DLX G.skill 2 GB GA Maxtor 250GB MaxLine III Leadtek 7600GS חשבתי לקחת את הCoolermaster Centurion 532 אבל הבנתי שהוא לא יחזיק כל כך... אז איזה מארז+ספק יש לכם להמליץ ב550 ש"ח לא יותר ? חשוב האסטטיקה שלו,לכן קומפיוקייס המכוערים ממש לא באים בחשבון... חשבנו גם על ארטיק-קוליינג, עם הספקים של סי-סוניק, אבל הבנתי שהספקים האלו בלתי ניתנים להחלפה לספק בתצורה רגילה... תודה כולם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by levimadman,

מה דעתכם על המארז הזה? שווה את המחיר שלו בKSP? 730 שח..

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by ciauai,

מבקש ביקורת על המארז Armor של thermaltake אך הוא?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by shemiraz,

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=173&id=3738 ספק של חברת coolermaster האם הוא זבל או שווה משהו כי הוא יחסית זול לספקים מקבילים של חברות אחרות... 250 שקל

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by redti,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שרוחבו הוא 2 חריצים , כרטיס בודד שתופס חריץ אחד אבל רוחבו 2 אם יש לי לוח אם בעל חריץ PCI E אחד בלבד , ליתר דיוק P43 DS3L אני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס ? מדובר על GTX 275 איך החברה pny ד"א? ואם מישהו אולי יודע עד כמה הכרטיס הוא ארוך משמעותית מHD4850 אני חושש שאולי לא יכנס במארז.. ושאלה נוספת ואחרונה האם ספק חזק יותר הוא בהכרח גדול יותר כי אני רוצה להחליף את הספק הנוכחי של 430 WATT לאחד של 600 ואני חושש שזה גם יהיה בעיה מבחינה פיזית

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by crak100,

שלום רב קניתי מעבד ולוח אם של אינטל ואני רוצה לקנות ספק ומארז במחיר של כ 600 ש״ח ,שיתאימו לצמד כמו כן יתווסף כרטיס מסך חזק ולא מתוכנן אוברקלוק למערכת ... אשמח אם תעלו רעיונות התקציב קצת דל אז תנו רעיונות במחירים סבירים DP67BG i7 2600k

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aviran_n,

הומלץ לי כאן על FSP350-60THN, היום ראיתי שלספק יש PFC פאסיבי. קראתי בסטיקי כאן את ההסבר על PFC אך עדיין לא הבנתי מה זה אמור להגיד לי כשיש לספק שלי PFC פאסיבי ואיפה ובאיזה מצבים אני אמור לראות את ההבדל לעומת ספקים עם PFC אקטיבי. אשמח לקבל הסבר. תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. יש לי ספק 400trt hec ויש לו חיבור אחד גדול שחייב להיות מחובר למחשב כדי להפעיל אותו .בנוסף אליו יש עוד 2 חיבורים שצמודים לאותו חיבור בלוח האם .וגם לספק יש שני כבלים קטנים המאפשרים לחבר אותם לחיבורים של הלוח .על האחד כתוב p4 שאני לא יודע מה הפרוש שלו. בכל מקרה בן אם אני מחבר אותם ובן אם לא המחשב פועל כרגיל .השאלה מה הם מוסיפים? כדי שיהיה ברור למה אני מתכוון עליתי תמונה > >>>>> [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by milgy,

שלום, ברשותי מחשב AMD X6 כ.מסך GTX470 קירור למעבד MUGEN2 אני מחפש מארז שיוכל להכיל את הרכיבים האלו ללא בעיה, וכמו כן שיהיה נוח להרכבה, לניקוי ,מאוורר, שאינו קולט הרבה אבק ונראה סביר כמובן שגם שקט חשוב לי.... אבל על בטוח שאי אפשר לקבל הכל בחבילה אחת, הייתי שמח לקבל המלצות למארזים, התקציב 400 שח עם סטייה של 150. היום אני עם מארז טרנספורמר ישן וה MUGEN 2 מרוחק משהו כמו סנטימטר מדלת הצד, כ.המסך נכנס וממש צמוד לאזור ה דיסקים הקשיחים, כמו כן לנקות אותו זה ממש סיפור בגלל הצפיפות בפנים והוא צובר לי ים של אבק.. בקיצור חייב להחליף לא איכפת לי לקנות מארז ולהוסיף לו פילטרים לאבק אבל השאלה היא אם קיימים כאלו איפה משיגים וכמה הם עולים תודה מראש שי

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by MOFRA,

מבקש המלצה לספק עד 300 שקל(אפשר קצת חריגה אבל לא בהרבה) מינימום 400W

22. כל פעם יש כאן הפסקות חשמל והמחשב נכבה אני לא יודע מה לעשות הוא יכול לההרס (נשרף לי אחד לפני מספר ימים מברק =\) ואני לא יודע מה לעשות אני מאוד חושש אם למישהו יש פיתרון אני אשמחח

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. חוץ מעיצוב הפאנל הקדמי? האם הישן בגודל בערך של הטרנס'? יותר גדול? יותר קטן? האוורור שם אני יודע שיותר טוב בודאות האם שווה לי הישן ב-600?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20439&PHPSESSID=6a228fcc5a39d2a3bd71669e14386cba למפרט הבא: Core 2 Duo E8400 @3ghz GIGABYTE EP45-DS3 OCZ 4X1GB DDR2 800mhz cl4 nvidia edition Palit 8800GT Sonic G92 512MB DDR3 Seagate 1TB ומארז Acase Monolize עם 2 מאווררי 25 סנטימטר או שאולי עדיף את זה באותו המחיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=25335&PHPSESSID=6a228fcc5a39d2a3bd71669e14386cba רוצה להזמין עוד היום או מחר...צריך תשובה בבקשה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עזרה בבחירת ספק כוח 500W-535W, שקט מאוד גם בזמן עומס ומאוורר מאוד. התקציב הוא עד 500 ש"ח, אם ממש משתלם אז אפשר לחרוג.... חשוב שיהיה מחברה אמינה, איכותית ומוכרת.... עזרה גם בהתאמת ההספק: INTEL E8400, ATI Radeon HD4850 512MB, הארדיסק 500GB, זכרון 2X2GB DDR2... לא מתוכננים OC וCF לבקרוב.... אם אפשר להמליץ על כמה אופציות ולציין יתרונות מול חסרונות.... תודה רבה!

• 73 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.