ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי אני עומד לקנות את המארז antec p193 v3 (כן, אני יודע שקצת יקר אבל הכי חשוב לי השקט) וקצת מפריע לי שאין לו usb3 מקדימה. http://store.antec.com/Product/enclosure-performance_one_series/p-193/0-761345-81902-2.aspx ראיתי באתר הבא: http://whirlpool.net.au/wiki/rmp_sg_whirlpoolpcs_usb3_cases שאפשר לעשות משחק כלשהו ולחבר את הפאנל הקדמי לusb3 מישהו יכול להסביר לי איך? לא הבנתי בדיוק מה זה pass thru ומה מחברים לפאנל הקדמי. לוח האם יהיה z77 עם usb3 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, ובעקרון חשבתי על ה-Antec VP-450 עד שחישבתי את ההספק הכולל של המחשב אחרי בתוספת שדרוגים מינוריים ותוספות קטנות וגיליתי שזה מתקרב יותר מדי לגבול של הספק. עכשיו אני מחפש ספק חדש, עדיף שיהיה יותר מ-500W, מחברה אמינה, ואם יש לינקים לבדיקות שנעשו על הספק אני אשמח מאוד אם תצרפו. המפרט שהספק יצטרך להפעיל הוא: מעבד: i3 2120 זכרון: Kingston 4GB דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM לוח אם: P8H61-M LE של ASUS כונן דיסקים: SONY X24 כרטיס מסך: SAPPHIRE 6770 1GB בעקרון רוב הסיכויים שיצורף אל המחשב עוד כרטיס PCI בעתיד הקרוב וגם מחוברים אליו 3 מכשירי USB שצורכים כוח מלוח האם. עדיפות לספקים מרשת אייבורי מטעמי נוחות, ובבקשה רק ספקים שמחירם נמוך מ-400 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום! רכשתי את המארז nzxt switch 810 שאגב זה מארז מדהים פשוט חשבו בו על הכל פצצה של מארז!! יש לי לשאלה לגבי מאווררים המארז מגיע עם 4 מאווררים יש לי אופציה להוסיף עוד שתיים בגג המארז עוד שתיים בתחתית המארז ועוד אחד בקדימה של המארז לפי מה שראיתי עד עכשיו ואני חושב יש עוד כמה מקומות חח יותר מידי. רציתי לשאול האם כדאי להוסיף עוד מאווררים ואם כן איפה? ואיפה אוכל להשיג את המאווררים כמו אלו שמגיעים אם המארז? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי ממש בזול) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח [table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4 (בלבד!) [/t] מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black [/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והמארז שאני רוצה לקנות הוא: Thermaltake Armor A60 black לפי מה שראיתי המארז מגיע עם שלושה מאווררים. מחיר המארז הוא בסביבות ה-400 שקלים. האם הוא שווה את המחיר? לא קראתי עליו ביקורות בעייתיות, האם הוא שקט? מבחינת פתרונות קירור הבנתי שהוא מעולה, אני שוקל להוסיף מאוורר צידי. אשמח לשמוע דעות / הצעות למארזים אחרים בתקציב דומה.. (mid tower)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות SLI עם 2 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4872 ויש לי כבר קנוי קירור של כולר מסטאר V8 וכתוב על גב אריזה צריכה 180 W לא כולל מעבד 100 W ו6 מאוררים של 15 W אני מודאג אם יספק ספק כוח מ800W של http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7073 לכן אני שואל יש צורך בספק חזק יותר או לוותר על SLI ?? או יספק או שצריך לקנות ספק יותר חזק עוד כסף אני רוצה כבר להרכיב ואני מודאג בקשר לכוח הנדרש אשמח לעזרה או מישהו שכבר הצליח לבנות משהו דומה אם ספק 800W תודה רבה למי שיתמוך
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , תראו את המארז הבא: http://www.tms.co.il/product/11233 איך הוא ? המארז נראה ממש מפחיד ואשמח מאוד לסרטון עליו :] תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר רוצה לשדרג מארז, אני פותח את הטופיק הזה בשבילו, התקציב הוא עד כ-600 ש"ח, ניתן לחרוג עד כ-100 ש"ח אם הכרחי. חשוב שהמארז יהיה שקט ומאוורר היטב (רמת שקט 8-9), לא יבוצע אוברקלוק במעבד אבל שקט מאוד חשוב לו, לפחות 3 מאווררים, קדמי, עליון ואחורי עם אופציה להוספה של 1 או 2 נוספים. חשוב מאוד, אופציה לסידור כבלים אופטימלי, הוא לא מעוניין שיראו שום כבלים חוץ ממה שהכרחי לחלוטין אז חשוב שהמארז ייתן את האופציה להעביר את הכבלים מכיוונים שונים ושישאר מרווח מאחור לסגור את המארז אם יהיו המון כבלים. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
antec p280 lancool pc-k9 לגבי ההתלבטות: יש לי 2 דברים שהם הכי חשובים במארז 1 - שיהיה שקט 2 - שיחסום אבק אני כמעט בטוח שהאנטק יותר שקט, אבל יש לי בעיה אחת איתו - האוורור שלו עם 3 מאווררים שפולטים אוויר החוצה, ואף מאוורר שמכניס, נוסיף לזה גם את הספק, ונקבל יניקת אבק מכל חור אפשרי שאין לו פילטר (כל הפאנל האחורי) -ואפילו אם נוסיף 2 מאווררים קדמיים, עדיין יש יותר שפולטים... אני יותר אהבתי את הפילטרים שלו במיוחד את זה של הספק, שנשלף ללא הפיכת המארז... גם הדלת המגנטית - כלומר לא צריך למשוך את הפאנל ולדפוק לו את הקליפסים שנהיים חלשים מפתיחה לפתיחה... פחות אהבתי - הכניסה של ה USB מקדימה ולא מלמעלה. מצד שני ללנקול יש מקדימה 2 מאווררים של 140 ואחד מאחורה שמוציא, כלומר אבק מחורים ל…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הפסקת חשמל המחשב פשוט לא עובד. מה שלא עשיתי הספק נותן מתח לשניה למחשב ולא מצליח להפעיל אותו. החלפתי ספק (משהו ממש מעפן שהיה לי בצד באיזור ה 200w סיני ופשוט המחשב עבד - כמובן אחרי ניתוק של כל דבר אפשרי...) לכן לדעתי זהו ספק. הספק הקודם שלי: Enermax 420W , model: EG425P-VE המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Quad 8400 2.6Ghz לוח אם: ג'יגהבייט מדגם: GA-EP35-DS3L זיכרונות: 4G DDR2 כ. מסך: ATI Readon HD 4650 HHDs: 1. WD 1TB Caviar Green 2. SUMSUNG 1TB 7200RPM , model: HD103SJ 3. WD 500GB Caviar , model : WD500AAKS 4. WD 160GB 7200RPM , model: HD161HJ לגבי מאוורירים, יש שניים: אחד 140 מ"מ, השני: 80 מ"מ (מתוכנן להכנס עוד אחד) הייתי מעוניין בספק עד 400-500 גג. עדיפות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שבערך יהיה: מעבד: INTEL 3550 לוח אם- GIGABYTE H77 כרטיס מסך- 7850 OC דיסק קשיח- 1TB זיכרון- 2X4GB יש לי התלבטות בין ANTEC BASIQ 550W לבין SEASONIC 530W S12II. (האנטק עולה כמאה ש"ח פחות, אבל אולי הסיסוניק איכותי יותר?) מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום חברים, בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ספק ישראלי עם ספק ATX מוזן מתח DC (בסטוק) להפעלה ברכב כבד. לא מעוניים לעלות ל 220V.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! התקנתי חומרה כלשהי במחשב וכדי לא לעבוד תחת מתח כביתי את מתג ההפעלה של הספק לעומת זאת לפני כן הוצאתי את כבל המתח של המחשב אבל הכבל עצמו היה בחשמל ברגע שהוצאתי אותו מהמחשב היו רעשים מוזרים ולאחר מכן הכנסתי אותו חזרה למחשב האם גרמתי נזק כלשהו? ???
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3371 איך הוא? מתאים לגיימינג? שקט? איף הסידור כבלים? יש למישהו הצעה יותר טובה? זה המעבד והלוח: I5 2310GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 וכרטיס מסך: hd 6850 או 6870 (עדיין לא קניתי ואני מתלבט)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הV9 של THERMALTAKE, עשיתי לו מוד אבל זה לא מספיק וצריך להתקדם. אני מחפש מארז עם מקסימום ביצועי קירור ובנוסף מקסימום ביצועי שקט במקביל, עד 650 שקל מי כל חנות. האפשרויות שכרגע עומדות על הפרק. 1- הCORSAIR 500R WHITE ב650 שקל בKSP. http://www.ksp.co.il/?uin=14373 כרגע דיי סגור עליו לפי מה שקראתי עליו. 2- הANTEC P280 ב450 שקל בKSP. http://www.ksp.co.il/?uin=14810 עם לא יצא, המארז הזה יהיה תחליף טוב. לא יודע מה לבחור, שניהם כל כך טוב אבל בסוף יקנה רק אחד, האם ההפרש של ה200 שקל שווה את זה ? עריכה: בנוסף אני חושב על ספק כוח חדש, עכשיו אני רוצה את הטוב ביותר לעתיד ואני לוקח את הספק הבא. http://www.amazon.com/Corsair-Professional-1200-Watt-Certified-High-Performance…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין הגרסאות של הספק הזה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי ספק חדש של ANTEC 450 הרצתי OCCT ואני רואה שה12V לא יציב כל כך.. האם זה סביר? או שהספק מזייף\פגום ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. עבור צורת mATX (אני מקווה שאני לא מתבלבל: אני מתכוון ללוח אם שהינו קטן יותר מה ATX, אבל עדיין מכיל שני PCI-E), איזה מארז מחשב (שהינו הקטן ביותר) מומלץ? כמובן, למחיר גם משמעות. אני מחפש משהו באמת פשוט, למחשב משרדי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, במפרט של מחשב שאני רוצה לקנות כתוב שהמארז הוא SOLID-220 (עם ספק כוח 500W) אני רוצה לדעת איך הוא ואם כדאי לשדרג אבל אני לא מוצאת מידע באינטרנט על הדגם הזה. איך הוא? תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ביומיים האחרונים המחשב שלי התחיל להסריח - ריח של שרוף. נכנסתי לביוס, בדקתי את הטמפרטורות - מעבד יציב על סביבות 45, צ'יפסט יציב על 35, ו-PWM - אני חושב שזה הספק - יציב על 55 :-\ התחלתי לרחרח. הריח בהחלט בא מהספק. המחשב עבד אחלה - אבל מהספק יצא ריח נוראי. לא יודע איך זה יושב ביחד, אבל עבד. לונג סטורי שורט - פירקתי את הספק החוצה ואני צריך חדש. הישן היה 530W של חברה בשם הייפר, אף פעם לא עשה בעיות. יש המלצות על ספק חדש? אני מחר אקפוץ לKSP פה בשכונה ואקנה. חשבתי לקחתי 530 של טרמלטייק או 620 של סיסוניק - שניהם במלאי. תודה על ההמלצות! מתן
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם תהליך מחזור האויר במארז הבא סביר ? (אנא גלגלו התמונות לכיוון ימין בכדי לראות את כל המערך) שימו לב מקדימה, אני הסרתי 3 פאנלים בכדי לגלות את המאורר, וכדי שיהיה לו אויר לשאוב. - למעלה אין לי מאורר, האם כדאי להוסיף? Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel ASUS GTX 680 DirectCU II - coolest and quietest 28nm card Corsair CMPSU-700GEU GS700 Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-