עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. במצב של גלישה ברשת או סתם עבודה על הword האם כרטיסי ה8800GTS צורכים יותר חשמל מכרטיסי ה8600GTS/GT? ואם כן אז למה? תודה...

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by al_n,

THERMALTAKE TR2 POWER 500W - W0093RI - ATX 12V 2.0 VERSION+PFC+SATA+24 PIN+PCI-E+ DUAL 12V RAILS ¤451 VS ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by RTTW,

יש לי בעיה בספק כוח TT 410WATT PURE POWER לפני חודש בערך הייתי די עצבני לקחתי את המארז שלפי והוא נפל בטעות... עכשיו הספק לא עובד אני מחבר אותו לחשמל הוא מייצר רעשים מוזרים שכאילו עולה לו המתח אבל המאורר לא מסתובב... ויש הרגשה שהוא תיכף התפוצץ לי. יש משהו שאפשר לעשות איתו?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום. בניתי מפרט בפורום מפרטי מחשב, עכשיו יש לי התלבטות בכל הנושא של מארז וספק. נתחיל במפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤266 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤139 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 סה…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by matthew,

אני משדרג את המחשב ואני דיי בטוח שאני חייב ספק כוח חדש. המערכת תהיה: מעבד: AMD Athlon II X4 640 Quad Core Processor AM3 3.0GHZ זיכרון: 4GB DDR2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 460 Fermi Cyclone OC 725MHZ 768MB GDDR5 וחוצמיזה הרגיל, כונן DVD אחד, הארד דיסק 500GB הספק הנוכחי הוא HEC 400W, זה יספיק? יהיה גבולי? אני יודע שהכרטיס מסך הזה יעמיס עליו יותר מה 7600GT הקודם. השאלה היא כמה אני צריך, 550 מספיק או שכדאי כבר ללכת על 650 בשביל לשריין לשדרוגים עתידיים? ואיזו חברה בתקציב של 400 גג...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כרגע יש לי HJA-291 משהו ג'נרי בטירוף עושה רעש.. אבל בכל זאת GTX 260 ושאר המערכת נכנסים אליו.. בכל מקרה אי אפשר כבר עם הרעש שלו, אני צריך מארז מאוד שקט מומלץ מ KSP עד 250 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי מחשב ישן שאני רוצה לשדרג אותו. את המארז אני משאיר הוא של THERMALTAKE HIGHEST XASER III V1000A עם 7 מאוורים. הספק הוא של חברת HEC דגם HEC-475VD-T משהו כמו 480W (כבר לא מוכרים את הדגם הזה היום נקנה לפני 4 שנים). אני מתכנן לעבור למפרט הבא: 1. לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 2. מעבד Intel Q6600 3. מאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378 4. כרטיס מסך HD2600XT 5. זיכרון CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL 6. 2 דיסקים של 80GB ו - 320GB 7. וכל שאר החומרה שנדרשת למחשב השאלה היא אם בשביל המפרט הזה אני צריך ספק כח חזק יותר או שהנוכחי מספיק לי? על הספק רשום שהוא תומך בפנטיום 4 שהיה נפוץ לפני 4 שנים. במידה וההמלצה היא להחליף מה אתם אומרים על הספקים החדשים של The…

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. הכרטיס מסך משולב ככה שצריך ספק כח מינימלי. הדרישה היחידה היא שצריך גם שני יציאות 4 פינים . תודה לכל מי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by NoamHa,

היי. צריך למחשב חדש מארז עד 450 ש"ח (לא כולל ספק כוח), אבל כולל מאווררים. עדיף כמה שיותר שקט, כמו עם מאווררים 12". לא חשוב לי מראה חיצוני רק שיהיה יעיל וטוב. אם אפשר, אבל לא חובה שגם יהיה קל. דרך אגב זה עבור מחשב חזק עם 2 כוננים קשיחים וצורב, כרטיס מסך בינוני, אבל אני לא הולך להתעסק ב OC וכאלה. אז אני מניח שצריך איוורור טוב אבל לא משהו חזק יותר מידי. תודה, להתראות.

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Chura,

שלום, סופות הלילה לקחו איתם את הספק שלי, Enermax 400w כשקניתי אותו אנרמקס היו שם דבר ברשת אני מחפש תחליף למערכת עם intel QX9650 לוח P5B 4 גיגה זכרון, 4 HDD וכ. מסך ATI 4850 או משהו איזה ספק אני צריך ? (עדיף 300 ש"ח בערך) חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר גם מודולרי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by matizami,

הספק במחשב הישן הלך (ואפילו לא אמר להתראות) ואני מחפש משהו חדש. הפסק הישן היה 600W. הקטע הוא שעכשיו המחשב נמצא אצל אמא והשימוש מסתכם באינטרנט ומיילים בלחץ ואני רוצה לדעת אם אפשר להסתפק בספק חלש יותר. המפרט שלי: Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L G SKILL 4GB ATI 6850

12. קניתי מחשב יחסית לא מזמן (4-5 חודשים) בדקתי הרבה לפני שקניתי אותו בכדי שיהיה שקט, אבל עדיין המחשב "נוהם" והרעש הזה יכול לשגע במיוחד אחרי משחק לוקח לו כמה שעות להרגע ולחזור למצב היותר שקט (גם יחסית רועש). המפרט: קירור מעבד מאוורר של זלמן פשוט GTX670 WINDFORCE ספק SeaSonic x650 שהוא לא מפעיל את המאוורר מתחת ל 20 אחוז מארז R4 המחשב עבר ניקוי יסודי כמה פעמים - לא ממש עזר הרעש לא מגיע מהדיסק קשיח או משהו כזה זה נשמע שמגיע מהמאווררים של המארז. חשבתי שהם אמורים להיות שקטים ??? לא יודע כבר מה לעשות :\

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Amit Bar,

הספק הנוכחי במחשב הישן הלך לעולמו... אם אני לא טועה CODEGEN 300W... יש המלצה לספק מסויים באותו כוח ומחיר פחות או יותר? חשוב שאני אצליח למצוא אותו באחת החנויות המוכרות... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by Respect,

היי אני רוצה לקנות מארז היום או מחר התקציב 800שקל אנירוצה מארז איכותי שמקרר טוב ובנוי טוב בלי ספק חשבתי יותר לכיוון של חברת זלמן אני אשמח להצעות אם אפש גם לינקים תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום, ואני רוצה לדעת מהו ספק כוח "ג'נרי", ואיך אני יכול לדעת זאת? 2. איזה יותר טוב: ANTEC ZALAMAN TT? תודה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום חברים, מבקש המלצה או כל רעיון אחר על מארז אטום ככל הניתן (עקב בעיות חלודה בבית וקירבה מוגזמת לים ) בכל 2-3 המחשבים שהיו עד כה נמצאה חלודה כמעט על כל רכיב אפשרי מה שגרם למחשב להחזיק 2-3 שנים לכל היותר. מבחינתי אוכל גם לוותר על על המאווררים שמכניסים אוויר על מנת שלא יכניסו איתם גם לחות ולהשאיר רק מאוורר יחיד למעבד מפאת חוסר ברירה. האם יש מארז עם הוכחות בקטגוריה? תודה למשתדלים. נ.ב אין מגבלות תקציב לעניין בהנחה שיש מארז כזה, סה"כ אמור להיות משהו ריאלי כמובן.

17. Started by ben389,

איפה אפשר לקנות את הספק הזה? http://www.nexustechnologyusa.com/c/ntusa/NX-9003_box_of_6.html?id=icWxvKAu הוא נראה לי קומבינצית שקט לא רעה. סוף סוף יהיה אפשר לישון עם המחשב דולק בינתיים מכל החיפושים שלי מצאתי רק חנות אחת שמוכרת אותו והיא לא שולחת לישראל. מישהו מכיר חנות ששולחת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לX1950XT אבל אני רוצה שבעתיד הוא עוד יחזיק לי יש מצב כזה?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by GooGle MooGel,

אל תיתיחסו למספר ההודעות.. יש לי משתמש ששכחתי לו את הסיסמא. אני מחליף מארז ולמארז שאני מחליף אליו יש מלפנים כפתור הדלקה וריסט מן הסתם.. ו2 USB ולמיקרופון ואוזניות. עכשיו אני יודע להרכיב את כל הרכיבים במארז ולחברם לספק. רק יש לי סיבוך בלחבר את הלפנים שכן. במארז הנוכחי מלפנים יש רק USB ראיתי איך זה מתחבר ללוח אם אבל אני לא יודע איך לחבר את האודיו.. זה באותו חיבור יהיה? תודה.

20. HEC 400W HEC-400TRT - 260 VS FSP Real 400W 60GN Noise Killer - 225

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ymac,

שלום קניתי היום ב-KSP ראשון לציון מארז אנטק וואן (Antec One) כאשר ניסיתי לפתוח את הדלת הימנית (שמאחורי לוח האם) היא פשוט לא נפתחה. הדלת השמאלית נפתחה במאמץ, אבל נפתחה. הימנית לא נפתחה בכלל. אחרי מאמצים רבים ביחד עם אבי הצלחנו לפתוח את הדלת ופניתי למלאכת ההרכבה. עכשיו שסגרתי את הדלת הימנית, היא נסגרה בקלות. והיא לא נפתחת. בכלל. אבל עכשיו יש חומרה בפנים, אז גם צריכים להיות יותר עדינים. KSP ככל הנראה יגידו שפתחתי את המוצר ופגמתי אותו, מיכוון שהדלת נפתחה פעם אחת ובניתי את המחשב כבר בפנים. פתחתי את המארז בחנות, אבל רק בחנתי אותו חיצונית, לא פתחתי אותו, וגם לו עשיתי כן, לא הייתי פותח את שתי הדלתות. מה עליי לעשות? איך להתנהל מול KSP?

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. מדובר על CM CENTURION 5 יש שם בורג שקשה להגיע אליו עם מברג רגיל. וצריך להוציא את כל הכוננים האופטיים בשביל להוציא הפאנל הקדמי?[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:54:58 up

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. שלום, בקרוב מחשב חדש,ורציתי לשאול איך המארזים הללו. גם מבחינת בניה (פלסטיק וכו) וגם על אוורור . ואם למישהו יש תמונות שלהם (לא כאלה שיש באינטרנט אלה כאלה שיש לכם בבית כי אני רוצה לראות אותו בנורמאל ולא בתמונה ערוכה 200000 פעם ) תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. בציוץ מפתיע, מודיעה יצרנית המארזים הייחודיים כי היא לא תקבל יותר הזמנות ואף תחדל מלפעול באופן מלא בקרוב לכתבה

25. צריך ספק כוח שיחזיק לי CF HD4870 Q9550 ועוד חלקים חזקים??? 700 ש"ח בערך...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.