עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by wth,

כבר זמן מה שאני מהרהר האם כדאי לי לקנות את המארז הזה.. הלוח אם שלי לקראת המחשב החדש יהיה ATX . הבנתי שהמארז גדול ולא תהיה בעייה עם כל אלו ומפה מגיע שאלה אחרת שבאמת מטרידה אותי.. עד כמה המארז חנוק? חשוב לי מאוד שיהיה קריר כי אני מתכנן OC לכרטיס מסך ולמעבד...האם תוספת של עוד מאוורר תשפר משהו? או שכדאי בכלל לחשוב על מארז אחר.. למי שיש את המארז ויכול לעזור אז בכלל טוב. כל תגובה תעזור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by hedva,

המאוורר של הספק גוסס... בקרוב יבוא מחשב חדש והמחשב ישמש רק למעט אינטרנט מחפש משהו שיהיה יחסית שקט (לא חייב להיות אילם לחלוטין) ושלא יתקלקל בעוד שנתיים. אפשר בתקציב יותר נמוך?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מפסק שנימצא בדלת הפתיחה של המארז שלי.. הוא היה ככה לא חיברתי אותי לכלום... הוא נותן משהו בכלל? כתוב על הקונקטור שלו "INT SW" משהו כזה.. צריך אותו? מה הוא נותן לי? או שאפשר לפרק אותו? (אני רוצה לשנות שם משהו במאווררים והוא קצת בולט לי ויתכן שהוא יפריע לי במודינג

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KoM,

מחשב I5 750 ללא OC, כרטיס 5850, שלושה הארדיסקים וספק 625W מודו של אנרמקס, האם UPS 750 420W יספיק ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Or ei,

המערכת תהיה: q6600 OC GG ep35c ds3r g.skill 4G 4CL 88GTS 512 G92 twintech 4HD (2ide 2sata) 6 80 fans 4 120 fans 1 DVD rehubus x-fi sound card לפי איזה מחשבון שראיתי ברשת המערכת הזאת על 100 אחוז ניצול(מצב במשחקים) תיקח משהו כמו 550W +- ... חשבתי לקחת את הTT toghtpower 600W יש למישהו המלצה לאיזה ספק אחר או שזה יתאים ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by elad the master,

CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3200 (Box) Socket 939 Mainboard AMD 939 Albatron KM51PV VideoCard PCI-e nVIDIA Albatron PCX7600GS 256 MB דיסק קשיח 80 גיגה SATA2. צורב דיוידי. 1 גיגה זיכרון ב2 סטיקים. איזה ספק הכי מומלץ במינימום מחיר? (יש אפשרות לקנות בסקיי פיסי,נועה וגולד טופ. ורק ספק עם מאוורר 12 ס"מ.)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שמעו אני מתכנן בקרוב 4870CF ( מעבר למסך 26") ואני זקוק לספק וכרטיס נוסף , אני מבקש ממכם המלצה לספק עד 500 עם חריגה לא גדולה בבקשה והסבר מה ההבדל בין שני הספקים הנ"ל ( והאם הם יחזיקו CF) מפרט בצד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אם יש משהו שאני ממש (אבל ממש) לא מבין בו כלום זה נושא הספקים והמארזים, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני צריך מארז וספק עבור כרטיס מסך Geforce GTX 470 (לא צריך SLI), מעבד Intel Core i7-930, שני הארדיסקים במהירות 7200, ושני סטיקים של זיכרון DDR3 במהירות 1,600. אני לא מתכנן להתעסק עם OC או מודינג... איזה מארז יכול להתאים לי? איזה ספק כוח אני צריך? האם בוחרים מארז לפי לוח האם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by magnom,

אני רוצה לרכוש את המארז הזה מה דעתכם עליו? האים יש מארזים יותר זולים בעלי התכונות האילה כמו של המארז הזה? Silverstone KUBLAI SST-KL03S SILVER No PSU קישור לאתר היצרן למי שלא מכיר את המארז http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=kl03&area=usa התקציב שלי עומד על 600 ש"ח לא יכול יותר מעוניין בעיקר במארז אלומיניום אני מעדיף גם יכולת של הסתרת החוטים במערז לא סובל בלאגן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TaZeR,

עכשיו גלשתי באתר של אנטק, וגיליתי שה p190 יצא... הוא יצא מזמן?! קישור: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81900#

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Liran_a,

המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte P35-DS3L RAM DDR-2 SDRAM 4GB SAPPHIRE HD 7770 Ghz Edition 1GB GDDR5 128Bit Antec VP450 450Wat מסך Mag 22' בתכנון לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך. (רכשתי גם קירור ]ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket יש בעיה כלשהי בבית שאנחנו כרגע לא מצליחים לפתור. הפקק הראשי קופץ. לא ברורה הסיבה - אולי עומס (בגלל המזגנים והתנורים) או אולי משהו מקצר. בנתיים, אני רוצה לרכוש אל פסק אשר יתמוך במחשב לכמה דקות, כדי שאני יוכל לסגור אותו בצורה מסודרת. אני מחפש משהו זול, שיחזיק מס' דקות, ושיוכל לתמוך במחשב המצויין למעלה. [יש משהו כזה ב 300-400 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by omrit,

היי, מישהו יודע האם big typhoon נכנס ל antec 300? האם הוא מפריע לסירקוליה במארז? והאם אפשר להכניס אותו יחד עם מאוורר על הדלת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. [move]Your Recommended Minimum Power Supply [/move] לא ראיתי את המחשבון הזה בסטיקים לכן אני מוסיפה קישורית אליו. לא יודעת עד כמה הוא מדוייק (מקווה מאוד שמגזים, אחרת אני בול על הואט) בכל מקרה, בשבילכם http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ליילה/ בוקר טוב אנשים. אני בונה HTPC מבוסס לוח ATX ומחפשת מארז איכותי ושקט מתאים. הצעתם לי בעבר בפורום את הדואט (אם כי הבנתי שהיו שטענו שהוא לא מספיק איכותי ושקט) אולם לדאבוני כרגע הוא חסר אצל היבואן וצפוי להיות עוד כ- חודש לפחות . בעקבות זאת פתחתי בחיפוש אחר מארז חלופי. הדרישות כאמור הן : - תואם ATX - מקום לצורב. רצוי גם מקום נוסף אליו אוכל להוסיף במהשך כונן Blu-Ray או HD-DVD. - מקום ללפחות שני קשיחים, עדיף יותר כדי שאוכל להוסיף היה וארצה - מינימום 2 USB 2.0 קדמיים (עדיף יותר) - כמובן שיציאת אוזניות ומייק. פייר-ווייר יתקבל בברכה - קורא כרטיסים אופטיים יכול להיות נחמד. לא חובה.. חייב - להיות איכותי מאוורר טוב ושקט. אם יגיע עם ספק איכותי שמסוגל להחזיק מחשב חז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התקציב הוא עד 300 שקל. במערכת יש מעבד athlon 2400 וכרטיס gf4 4400 ועוד כמה דברים שאני לא זוכר תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by moshel7,

האים ספק כח זה יכול להחזיק כרטיס מסך מידגם: INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E או INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E זה נורא חשוב לי אני ליפני קניית כרטיס מסך וכל זאת במיסגרת תקציב דל מאוד חחחחחח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by most,

שלום, אני מתכוון להשתמש בספק מחשב לצורך בניית מגבר סטראו דיגיטלי. אני צריך את חיבורי ה 12V שיכולים להעביר את הזרם הגבוה ביותר הבנתי שיש כמה ריילים שמכילים 12V וכן חיבור ATX שגם הוא מכיל 12V איך אדע איזה רייל הכי חזק? אני צריך רייל שיוכל להעביר כ 10A קבוע (כעקרון כל הזמן מסביב לשעון) הבנתי שמיתוג הספק יעשה ע"י חיבור/ניתוק החוט הירוק עם אחד השחורים היכן אוכל למצוא סכימה חשמלית של ספק שמסבירה את הכל??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by חגי7,

יש לי אל פסק Eitan Engineering 800VA שהמצבר שלו כבר לא מחזיק (עברו כולה שנתיים, אבל זה בדיוק אחרי תום האחריות אז זה מסתדר יופי). החלפת מצבר בחנות ממנה קניתי - אמרו לי משהו בסדר גודל של 250-300 שקל. מוגזם. אני יכול להחליף את המצבר בעצמי? איזה מצבר מתאים למכשיר הזה? יש מדריך להחלפת מצברים? איפה נפטרים מהבטריה? (במדריך למשתמש כתוב לא לזרוק לפח רגיל מפאת זיהום הסביבה) תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by efee123,

יש לאחותי מחשב כמה שנים טובות והוא נותן לי כל הזמן מסכים כחולים. לאחר בדיקה כנראה שמדובר בהתחממות יתר של המחשב. המארז עצמו מאוד ישן(מי שמכיר השחורים של אייבורי), 2 מאווררים שעושים יותר רעש מרוח ולספק נשבר פרופלו אחד (איכשהו) והמאוורר פועל לסירוגין. כל מה שציינתי בפניכם גורם למחשב להגיע ל50 מעלות ללא שימוש כלל בחדר ממוזג. אי-לכך ובהתאם לזאת אני זקוק לעצה: 1. האם להחליף מאווררים וספק ולקוות שהבעיה כמעט תסתדר? 2. או שמא אקנה מארז חדש של C.M בכ-200-300 שקל שיגיע עם מאוורר בודד או שניים(לא 8'' כמו שבידיו יש אלא 12) וספק בכל מקרה צריך לפי דעתי. ועכשיו לשאלת השאלות, כמה התקציב? בגדול.. אין משהו מוגדר אני מאמין שבסביבות 500 מקסימום ותרמו בחשבון שמדובר במחשב ישן שלא משמש ליותר מיד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי התלבטויות והתייעצויות קניתי מחשב! הייתי סגור בהתחלה על כרטיס מסך hd 6870 אבל אני מתחיל לחשוב על כרטיס חדש יותר וחזק יותר כמו הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 הבעיה שלי היא שלקחתי ספק שאני לא יודע אם יעמוד בזה למרות שהשתמשתי במחשבון חישוב הספק של THERMALTAKE והגעתי ל470W . הספק שלי הוא CEASONIC 520W MODULAR BRONZ. מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair XMS3 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by RDS,

טוב תראו... אני רוצה לשדרג את המערכת... אבל הדבר הראשון זה להחליף ספק (כרגע יש לי ג'נרי). המערכת כרגע: AMD 3800X2 twinmose 1G 667 1950PRO Gigabyte s3 m55s (נדמה לי ככה קוראים לו) זהו בגדול.... אני מתכוון להוסיף 1G זיכרון, וכנראה להחליף כרטיס מסך למשהו סביב ה- 8800GT ומטה... ותכנון כנראה לOC קטן למעבד... אז אם אפשר הצעה לספק כח שיחזיק את המערכת כמו שצריך... תקציב- משהו בין 200-350, כמובן כמה שפחות עדיף... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני קניתי ספק של ZUMAX בעל הספק של 400W למחשב מידה סנטר המחשב מכיל מעבד 2180 לוח עם של אסרטק אשר מכיל כרטיס מסך של אינטל 2GB זיכרון HD ישן 30GB בתיכנון להשתמש ב DOK רגיל מריץ UBUNTU וזהו האם יש כאן ביזבוז הספק ? ומה אפשר לעשות בנדון ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כרגע יש לי את הV9 של THERMALTAKE, עשיתי לו מוד אבל זה לא מספיק וצריך להתקדם. אני מחפש מארז עם מקסימום ביצועי קירור ובנוסף מקסימום ביצועי שקט במקביל, עד 650 שקל מי כל חנות. האפשרויות שכרגע עומדות על הפרק. 1- הCORSAIR 500R WHITE ב650 שקל בKSP. http://www.ksp.co.il/?uin=14373 כרגע דיי סגור עליו לפי מה שקראתי עליו. 2- הANTEC P280 ב450 שקל בKSP. http://www.ksp.co.il/?uin=14810 עם לא יצא, המארז הזה יהיה תחליף טוב. לא יודע מה לבחור, שניהם כל כך טוב אבל בסוף יקנה רק אחד, האם ההפרש של ה200 שקל שווה את זה ? עריכה: בנוסף אני חושב על ספק כוח חדש, עכשיו אני רוצה את הטוב ביותר לעתיד ואני לוקח את הספק הבא. http://www.amazon.com/Corsair-Professional-1200-Watt-Certified-High-Performance…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by crak100,

שלום רב קניתי מעבד ולוח אם של אינטל ואני רוצה לקנות ספק ומארז במחיר של כ 600 ש״ח ,שיתאימו לצמד כמו כן יתווסף כרטיס מסך חזק ולא מתוכנן אוברקלוק למערכת ... אשמח אם תעלו רעיונות התקציב קצת דל אז תנו רעיונות במחירים סבירים DP67BG i7 2600k

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by online,

שלום, האם מישהו ניסה, בפועל, להתקין מאוורר 120mm קדמי במארז זה? איזה סוג של מוד זה דרש? אידיאלית, הייתי רוצה להכניס את המאוורר בשלמותו ולחזקו לשבכה ע"י אזיקונים, האם זה אפשרי? להלן תמונות של קדמת ה-Solo מתוך אתר Bjorn3D: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=937&pageID=2397 נ.ב. את השאלה שאלתי גם בפורום אחר ואמרו לי שצריך לשבור / לסלק את פילטר האבק, ולא כל כך הבנתי למה כי הפילטר חיצוני לכלוב המאווררים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.