ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש להחליף את הספק הרועש שלי וחשבתי על Seasonic S12II-430 430W. אבל לספק אוורור מלמעלה (או למטה) ובמארז שלי פתח לאוורור מאחור. האם אפשר להתקין כזה ספק במארז שלי או האם מומלץ ספק אחר למשל איך http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8928 Seasonic SS-350SFE 350W תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ רשמים Antec LanBoy Air - למישהו יש נסיון? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המפרט שלי שמופיע פה בצד? הגיע הזמן לשידרוג. התשתית כבר מוכנה (רכישות בקרוב) ונותר להתאים לה ספק. מה אתם מציעים עבור: I5-3550 8GB RAM 1600MHZ GTX 660 TI OC HDD 2/SSD 1 זה העיקר. חשבתי על הספק הזה. יחזיק את המערכת? (לא מתוכנן OC)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אחר מארז בעל מאורר 25 ס"מ ומאוררי 12 ס"מ בקדימה ובאחורה של המארז. מצאתי רק אחד בארץ שנמצא באתר "מחיר חדש" אבל אין אותו במלאי http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אנא עיזרו לי למצוא מארז שכזה חשוב שיהיה עם סירקולציה טובה כמו שציינתי, וללא ספק ! לא חייב את הדגם הספציפי הזה אבל גם לא דגמים שיעלו על מחיר ה500 ש"ח. המון תודה לעוזרים, ירון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי ספק של FSP מדגם ATX-450PNR. כלומר, 450W מסדרת PNR. כידוע לחלקכם, המוצר המדובר אינו נמצא באתר היצרן(דבר שנשאר עדיין בגדר תעלומה מבחינתי), ורבים טענו שהוא זהה לסדרת הPN פרט למחבר Sata נוסף. היות ומדובר בגרסת OEM, קשה לעמוד על כל ההבדלים שכן המידע הוא מועט. מה שבטוח, גרסת ה-PN(לפי אתר היצרן) כוללת שתי מסילות 12v שכל אחת מהן מניבה 18A, אך על הסה"כ לא לעבור את ה360W. בגרסת הPNR לעומת זאת מסילה 1 מניבה 16A והשנייה 14A. ההגבלה הכוללת(שהיא מה שבאמת מעניין) זהה - 360W שהם אכן 30A בסה"כ. ההבדל הזה מראה כמעט בוודאות שלא מדובר במוצרים זהים(PN ו-PNR), אך עדיין מדובר במוצר שמספק את הסחורה באותה מידה, לפחות על הנייר. מבחינת מראה - המראה זהה(לפחות לפי התמונות והחוברת באתר FSP), כלו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגיד אני מעוניין לקנות ספק כוח למעכת הבאה: q9450 ga-ex38-ds4 cf 4850 Enermax Chakra איזה ספק עדיף למערכת הזאת 1.http://tms.co.il/product/4639 2.http://tms.co.il/product/5419 מה עדיף יותר למערכת הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור האשכול הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460871.0 הגעתי אליכם להמלצה למארז שוכב טוב שלא כולל ספק כי אין לי צורך יש לי ספק של EZCOOL 550W שהוא שקט מאוד לדעתי ואינו מפריע לי- או שנראה לי ככה בכל מקרה אם אני צריך ספק אני אשמח בכל מקרה התקציב דל והבקשה גדולה מארז עם שלוש סלוטים לכונן קשיח.. הוא הרבה לי אחד שם עם ספק שיש בו רק שני מקומות לכוננים קשיחים לדבריו.. אני מחפש אחד עם שלוש בתקציב נמוך.. יש חיה כזאת? או שעדיף כבר לעבור למארז עומד, - יבאס אותי אבל לא כלכך בכל מקרה אני מעדיף בהרבה מארז שוכח תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למסירה מארז JSP תקין ושלם באזור פ"ת ללא תמורה פרטים בהודעה פרטית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולמכור או לתרום לי מסילות שהוא לא צריך שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחיפה ומחפש ספק עד 200 שקל. מעדיף לא להזמין אינטרנט אלה ללכת לחנות ולקנות. האם הספק של JSP (שיש בחנות של KSP) שווה ? או שזה כמו ג'נרי בעצם... ? ואם לא יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את ה7600GT ל7900GS במחיר אפסי והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהספק שלי לא יחזיק.. לפי מה שבדקתי באינטרנט ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין הכרטיסים הוא קטן ביותר עד לא קיים(ראיתי על 7900GT לעומת 7600GT ועוד לקחו ל7900GS 4 צינורות ככה שזה מוריד את הצריכה בדיי הרבה) המחשב שלי כולל : Venice 3500@2750mhz 1.55V dfi infinity nf4 standard @ 306HTT 2x samsung uccc 512mb @ 460mhz 2.5-3-3-5 40GB+60GB(2 hdd's) כמה מאוררים קטודה צורב דיוידי ו7600GT באוברקלוק ל610/1630 ביום יום כל זה עובד על 400W ג'נרי שמחזיק את זה יפה מאוד - המחשב יציב מאוד. האם ה7900GS שהולך להיכנס כאן יהווה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. קודם כל אני רוצה לומר HWZONE תרם לי המון לידע האישי ולהעשרה הכללית בנושא חומרה. ישר כח והמון תודה לכל המקצוענים באתר (פשוט הרגשה נפלאה לקרוא השאלות ובמיוחד את התשובות). אז קודם כל תודה רבה! :K למדתי כאן שמאחר וספק ג'נרי הוא לא אידיאלי, ובגלל שהוא לא נותן חשמל בצורה מבוקרת וקבועה יכולים להגרם כל מיני בעיות ותופעות לוואי. לפני כ 5 שנים קניתי DUALCORE E6300 + GEFORCE 7300GT לאחר שנתיים קניתי כרטיס אחר ואת ה 7300GT העברתי למחשב של אימי שיה משהו כמו E2500 . הכרטיס עבד אצלה כ חצי שנה (בס"הכ 2.5שנים), ויום אחד לאחר שהוצאתי אותו בכדי לנקותו הוא התחיל לשדר תמונה שהצבע שלה היה כחול. היה ניתן לעבוד עליו אבל כל הצבעים היו גוונים של כחול. הוצאתי אותו ושמתי אותו בצד. את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבלים כאלה : יש לו כבלים כאלה לספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5241
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי החומרה הבאה : 1. מעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.לוח אם - ASROCK H67M-GE 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 3.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL 4.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER 5.הארד דיסק - SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ברצוני להכניסם למארז HTPC עם המגבלות הבאות: 1. גובה עד 13.5 ס"מ. 2. עומק עד 35 ס"מ. כנראה שהקירור לא יתאים בגלל מגבלת הגובה. אודה לכם על המלצה למארז + LOW PROFILE קירור שאוכל לשהתמש גם כן .. תודה רבה לעוזרים, TOM
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הזה? מקרר ? לא מרעיש ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תאורה למארז שלי (כמובן עם חלון פתוח, שתאיר את כל המארז מבפנים בצורה טובה. על איזה סוג תאורה אתם ממליצים? לד? נאון? אשמח גם אם תפנו אותי לחנות שמוכרת תאורה כזאת או למוכר מומלץ בeBay. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב עם i7 6700k מתוכנן oc עד בערך 4.7ghz וגם שני כרטיסי gtx 1070 (gigabyte g1) בנוסף שני SSD ושני HDD האם ספק כח איכותי של 700w יספיק לי? יש טעם בלהשקיע יותר? Fsp/evga 700w יעלו בערך 350-400 וספק 750w יעלה עוד כ200₪ וזה הרבה חשוב לי לציין שכרגע מתוכנן רק כ.מסך אחד והשני בעתיד בעוד כשנה אולי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחפש 4 כאלה עבור המארז העירום שלי (: מתגורר בארה"ב וכמו תמיד, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפסק שנימצא בדלת הפתיחה של המארז שלי.. הוא היה ככה לא חיברתי אותי לכלום... הוא נותן משהו בכלל? כתוב על הקונקטור שלו "INT SW" משהו כזה.. צריך אותו? מה הוא נותן לי? או שאפשר לפרק אותו? (אני רוצה לשנות שם משהו במאווררים והוא קצת בולט לי ויתכן שהוא יפריע לי במודינג
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כל המארזים של FOXCONN באים עם ספקים של FSP (שלפי מה שהבנתי זאת חברה מעולה לספקים) ? כי פה באתר , במפרטים מומלצים, ממליצים על המארז "Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty" ואני לא מוצא את הדגם הזה בחנויות בארץ משום מה... אז רציתי לדעת אם גם שאר המארזים מסידרת TLA של החברה באים עם FSP. שאלה אחרת היא, איזה ספק עדיף, HEC 400ART או FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA או שיש משהו אחר יותר טוב בתקציב של 250 פלוס מינוס תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ניסה, בפועל, להתקין מאוורר 120mm קדמי במארז זה? איזה סוג של מוד זה דרש? אידיאלית, הייתי רוצה להכניס את המאוורר בשלמותו ולחזקו לשבכה ע"י אזיקונים, האם זה אפשרי? להלן תמונות של קדמת ה-Solo מתוך אתר Bjorn3D: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=937&pageID=2397 נ.ב. את השאלה שאלתי גם בפורום אחר ואמרו לי שצריך לשבור / לסלק את פילטר האבק, ולא כל כך הבנתי למה כי הפילטר חיצוני לכלוב המאווררים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במפרט מיום הרכישה כתוב לי רק: מארז לפנטיום 4 USB ידית כסוף. הסיבה שאני שואל היא שאני צריך לקנות מאוורר חדש למארז ואני רוצה לדעת איזה סוגים/גדלים של מאוורריים אני יכול לקנות. אני רק יודע שהמארז תומך בשני גדלים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v. אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני? אתם ממליצים ללכת על זה? אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד. *מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-