ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
-
לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D שאלה: המארז בא עם חלון פרספקס וגם רשת MESH להחלפה, הבעלים הקודם הרכיב שני מאווררים על הMESH וכתוצאה מכך יש לי כמה חורים מגעילים שממש צורמים העין . יש למישהו מידע איך אפשר לטפל בבעיה או לחליפין, איך אפשר להשיג חלקי חילוף למארז? מי היבואן של GIGABYTE? תודה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מארז+ספק בתקציב של 800-1000 שקל סה"כ המפרט: AMD 5600 M2N-E G SKILL 2GB 8800GTS 640MB DELL 2007WFP אמרו לי שהאפולו מפלסטיק והוא נשבר מהר ולא טוב. איזה עוד מארזים יש בתקציב? מה עם הלקסה? פוסידון? תודה מראש והמשך יום נעים!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש למישהו כאן את המארז Enermax Chakra ECA5001 ? האם 8800GTX נכנס אליו והאם HD2900XT נכנס אליו ?? חוץ מזה האם מישהו שיש לו אותו יכול לתת עליו חוות דעת קצרה ?? תודה!!!!!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איך הספק שציינתי בכותרת? כדאי? קולרמסטר אני יודע שזאת חברה טובה.... יש משהו אחר שיותר כדאי במחיר הצפסיפי שלו? (250 ש"ח) אין אפשרות לחריגה פשוט זה לחבר....הלך לו הספק כוח הג'יפה שהוא קיבל מאייבורי (למות כמה ניסיתי לשכנע אותו לא לקנות משם--לפחות הספק לא לקח איתו כלום) נ.ב אם אפשר שהספק יהיה מIQPC...(אוליי גם K.S.P למרות שגם איתם יש לי ניסיון )
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, מתכונן לרכוש מחשב חדש ב3000 עדיין לא סגור על כל החומרה אבל השימוש במחשב יהיה ביתי . לא משתמש כבד. חשוב לי מארז איכותי עם ספק איכותי ושקט . לפי מה שקראתי האתר הנפלא הזה ה-COMPUCASE 6A19 מאוד מומלץ וגם זול. אשמח לקבל חוות דעת נוספת על מארז טוב יותר עם ספק מתאים. בחנות שאני שוקל עדיין האם לקנות בה יש ספקים של HEC ו-EZ COOL, מה עדיף? איזה דגם מומלץ? אשמח לקבל הצעה למארז נוסף ל-COMPUCASE +ספק ב-500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך הספק הזה? המליצו לי עליו למפרט הבא המפרט מתוכנן ל-OC למי שיודע מזה ולכן צריך ספק חזק, בנוסף לכך יש את הכרטיס מסך שדורש הרבה למישהו יש הצעה אולי אחרת שתעמוד בדרישות?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אנשים, בשעה טובה קניתי ליברטי, הכל טוב ויפה אבל רציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין כבלים נוספים לספק ?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה, אני די אובד עצות כאן! יש לי כרגע מארז נחמד מאד, ANTEC P180 הבעיה איתו שהוא קטן(Mid) ויש לי הרבה מאד דיסקים קשיחים ו 8800GTX וכבר אין מקום שם. לקצר את הסיפור, אני צריך לחבר עוד 4x500GB ואין מקום פיזי! אני גם משדרג לוח ומעבד אז נראה לי הזדמנות מעולה לשדרג מארז. אני צריך מארז רק שיתאים לדרישות פשוטות: 1. זמין בארץ - פרט די עיקרי. 2. FULL TOWER 3. מקום ל 12+ דיסקים 3.5". 4. ללא חלונות, ללא אורות, פשוט מארז נקי ויפה. עד שמצאתי מארז מעולה, LIAN-LI PC201B, נראה מדהים, באמת. גדול כולל הרבה מקומות ל דיסקים 3.5" בכמות יפה, הבעיה איתו שהוא לא זמין וע"פ פנדה משלוחים מ LIAN מגיעים פעמיים בשנה ואין תאריך למשלוח הקרוב. לצערי, אני מבין שלא יהיה לי מארז PC201B הפעם, אז אנ…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היום לפני כשעה התפוצץ הFSP שלי ללא כל התראה מוקדמת וללא כל סיבה =\ זה קרה כשהלכתי לשניה למטבח, כשחזרתי אחי הקטן אמר לי שכל המחשבים בבית נכבו, הגעתי לחדר שלי והיה ריח של שרוף ולא הבנתי מה קרה חשבתי שהמחשב נשרף. לקחתי את הספק הג'נרי הישן שלי, הוצאתי את הFSP וחיברתי במקומו. להפתעתי, המחשב החל לפעול כרגיל, חיברתי הכל והדלקתי. הסתכלתי על הספק (אשר נראה בסדר מבחוץ) וראיתי שבתוך הספק כל הקבלים מפוצצים והנגדים שרופים, עדיין הריח השרוף נשאר בחלל החדר. הסיוט שחששתי ממנו התממש, הסיוט שבגללו קניתי את הספק הזה במקום הספק הג'נרי שהיה לי קודם וזה בא באופן כל כך לא צפוי וברגע הממש לא מתאים. בכל מקרה, אממש את האחריות שלי, (הספק בן פחות מחודש!) נקווה לטוב. זה פשוט לא נשמע טוב שספק ג'נרי פע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אתחיל פרויקט מודינג חדש, בשביל זה אצטרך מארז איכותי שיענה על כל הדרישות הבאות: חובה: -שלא יעבור את ה800 שקל -דלת הצד של המארז ללא חלון -גודל המארז: Full tower -שיהיה של חברה איכותית -מארז העשוי מחומרים איכותיים - לפחות 2 מאוררים עדיפות: - מארז בעל פרונט כמה שיותר שטוח - מקום ל2 ספקי כח - בנוי לקירור מים WkNd נעים לכולם, Aviko
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם יש הבדל אם אני מחבר את הHD עם MOLEX או החיבור חשמל של הSATA? ובכלל היה חיבור חשמל לHD שעבד [הMOLEX] למה שינו אותו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המארז האם הוא שקט ולא חם מדי ?? אם אפשר חוות דעת עליו אני אשמח תודה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ודיי התרשמתי מהמארז הזה.... האם למישהו יש הסתייגות כלשהיא לגביו???
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 520 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 912 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1716 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 391 צורב DVD : LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤ 211 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 408 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 699 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm כולל OC למעבד (OC גבוה ל3.2 אולי 3.4 ואולי יותר גם), OC לזכרונות, ולכרטיס מסך. אם לא, איזה ספק כדאי לקחת מוכן לתת תקציב של עוד מאה שקל זה אומר 500 ש"ח. אם ה400 מספיק אני לא אגדיל…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מבקש שתי הצעות לספקים. ספק אחד שיוכל להריץ כרטיס מחשב עם מסך 8600GT - קראתי שכרטיס מסוג זה צורך ספק של מינימום 300וואט וכ 20אמפר במסילת 12וולט ספק נוסף שיוכל להריץ כרטיס מסך עם X1950XT PCI-E 256MB - חיפשתי ומצאתי שכרטיס זה אמור לצרוך ספק של 450וואט עם לפחות 30אמפר במסילת 12וולט. קודם כל אם מישהו יודע אחרת מנסיון אישי, ומריץ אחד משני הכרטיסים שרשמתי עם ספק חלש יותר אשמח לדעת... התקציב הוא 350שח לכל ספק. חיפשתי כמה אפשרויות ומצאתי שהחברות הזולות הן FSP ו HEC, אך מחיפוש מהיר לא מצאתי ספק חזק מספיק (450וואט עם 30אמפר) מחברות אילו. מצאתי אפשרות אחת מחברת ZUMAX (אני מדבר בשביל המחשב עם כרטיס ה X1950XT) - http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm. אמנם רק 400וואט,…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
טוב אנשים לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם הספק כח יחזיק תמפרט הזה, הספק כח בסוף עם המארז ביחד. AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX 619 ש"ח GIGABYTE GA-M55S-S3 לוח אם 453 ש"ח Western Digital WD2500AAKS 250GB 365 ש"ח G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 445 ש"ח SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E 1080 ש"ח מארז כולל ספק http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 HEC 6A19B 400W 412 ש"ח סה"כ 3374 נ.ב אני יודע שזה לא המארז הכי יפה פשוט אין כסף חח אבל כדי שאני אהיה רגוע הספק יחזיק תמחשב הזה תודה ואם יז לכם מארז יותר טוב באותו סכום או פחות ממולץ להביא לינק תודה רבה אנשים
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פרסמתי הודעה שאני רוצה לקנות את הP180 בגלל השקט שלו, אך היום ראיתי את המארז Mozart ונדלקתי עליו. דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו פה בכלל יש נסיון עם המארז הזה?? דבר שני רציתי לשאול האם המארז הזה יכול להחזיק מערכת עם כרטיס מסך HD2900XT בצורה שקטה יחסית? ואם לא ממש, אז מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מסוגל? חוץ מזה גם רציתי לשאול את הדעה שלכם בעניין.. מה אתם חושבים שכדאי לי יותר??
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כותרת http://skypc.co.il/pl_product~20198~24~0.htm# ב346ש"ח של חברת זלמן.. המפרט הוא כמו בצד רק עם 8800GTS 320MB של חברת LEADTEK אני מחליף כי בספק שאני כרגע עובד עליו אין לו חיבור PCIE.. שווה לי לקנות אותו? הוא יחזיק? אם לא תציעו לי על 350 שקל.. רק מסקאיPC
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המארז THERMALTAKE KANDALF ורציתי לדעת מה הפלוסים שלו, איך הוא במחינת קירור, והאם הGTX יכנס בו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז Antec SX-1040? אני צריך גם תמונות שלו בגודל נורמלי שאני יוכל לראות כי לא מצאתי. אני רוצה להביא אחד כזה ולעשות עליו תהליך מודינג Smiley אז מה דעתכם? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב (וקיבלתי אותו היום דרך אגב חח) עם המארז Nzxt Lexa. ופתאום עכשיו אני שם לב שיש Lexa Blackline. הוא יותר זול, ונראה קצת שונה. השאלה שלי היא האם יש הבדל ביניהם חוץ מהמאה והמחיר? תודה רבה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-