ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני כבר חצי שנה עם המחשב שלי... (המפרט מצורף) ויש לי ספק של 400W של איזו חברה מעפנה ש-KSP דחפו לי... עד עכשיו ידעתי שהמחשב שלי איטי, אבל לא היו לי "קבלות" וקיבלתי את העניין שאולי המחשב לא מספיק חזק... עד שראיתי איך מחשב של חבר שלי שהוא בקושי חצי ממה שיש לי רץ... הרצתי בנצ'מארקים וכל התוכנות ואין משהו שהראה לי מה הבעיה... פירמטטי את המחשב 1000 פעם החלפתי מאה וינדווסים וזו לא בעיית תוכנה... אם אני רוצה להחליף ספק האםזה יעזור והאם האנרמקס 420 יספיק? תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים! אני יודע שפתחתי כבר ת'רד שעסק בנושא ספקים אבל הוא עסק בעוד הרבה נושאים אחרים ופה יש שאלות אחרות. הרבה יותר נוח לי לקנות מנחנות הזאת שמוכרת את הספקים האלה (שמתאימים לתקציב שלי) בגלל שאני קונה גם מארז ביחד ומשם אני יכול לאסוף ולחסוך את עלות המשלוח והגעתי למסקנה ששווה לי להוסיף שם עוד 20 שקל בשביל המארז ולחסוך משלוח בחנות אחרת: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7566 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7384 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7676 החנות האחרת מוכרת את הספק הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2965 השאלות שלי הן: 1. מבין אלו איזה עדיף? 2. האם שווה להוס…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה אחד שקט! מה שיש לי עכשיו יכול להעיר את המתים, כמובן שאני צריך גם אחד קריר כי המפרט שלי יוצר חום והרבה, קחו בבקשה גם בחשבון אפשרות לשדרוג עתידי של המחשב שלי אז צריך שהמארז יתאים תודה מראש אייל
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המארז (יוצר לפני 5 שנים) הינו Chieftec BLUE Dragon DA-01BLD פול טאואר אני חושב שזה זה- http://www.chieftec.com/products/dragon/da01_new.htm הלוח הוא GA-M55PLUS-S3D של חברת גיגבייט. http://silkwaystore.com/store//catalog/product_info.php?manufacturers_id=26&products_id=285&osCsid=eb67efa770b0a7b94d0d55d019eceab6 האם כדאי לי לקנות אותו,אם לא יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני לפני החלפת לוח-מעבד-זכרון, וכרגע יש לי את האנטק, ואני לא יודע אם הוא יחזיק אותם (לא מתוכנן OC). במחשב עצמו אין יותר מדי צרכנים. מה אתם אומרים? אגב, יש לי אפשרות להחליף ל Antec 430W (ממחשב אחר בבית). יועיל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מארז שישמש אותי למחשב שאני אשתמש בו בשנים הקרובות, המליצו לי על EZCOOL H550D MIDI TOWER ATX האם המארז הזה איכותי? שקט? האם גם הספק כוח שלו איכותי? הייתם ממליצים עליו או שיש חלופה שעשויה להיות יותר איכותית באותו סדר גודל של מחיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שקניתי ספק לא מתאים. לוח האם הוא P4i65G. ללוח אם חיבור אחד של 20 וחיבור אחד של ארבע. החיבורים רחוקים אחד מהשני. הספק הישן שהיה מחובר אליו היה כנראה גנרי (Sunshine 400W. הספק החדש שקניתי הוא ה FSP-350-GLN. החיבור הגדול הוא בעל 24 (חוץ מגיד אחד שחסר - כנראה זה בסדר לפי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.0 ) החיבור הקטן שונה, במקום ארבע יש לי שמונה. מה אתם אומרים, צריך להחליף ספק?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
הוא עלה לי 280. המאוורר שלו עושה לי רעש ככה שאני חייב להחליף אותו. למישהו יש עצה לדגם טוב במחיר הנ"ל? מה שכן אני חייב שבספק יהיה את הכבל חשמל המרובע שמשמאל למעבד ארוך מהרגיל בגלל מיקום הספק במארז.... תודה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך ל 8800 GTX יחד עם המארז ANTEC 900 השאלה אם הוא יצליח להחזיק אותו ולפעול כמו שצריך (כמובן עם OC למעבד)
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק שקט שיוכל להחזיק את המפרט הבא(אני יודע שזה מפרט חלש): מעבד: INTEL P-4 3.2GHz HT 1MB 800FSB לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000-G זיכרון : 2X256MB + 2X512MB ד.קשיח: MAXSTOR GB120 כ.מסך: ATI Radeon 9550 128MB DDR 400MHz + Tv Out + DVI כוננים: LG DVD-RW x16 GWA-4161B + ASUS DVD-ROM x16 E-616 + SONY FLOPPY 1.44Mb תודה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היופי והשקט שלהם ממש לא משנה לי בכל מקרה פתחתי מזמן פה אשכול וענו לי שה6a19 וליברטי 400 יספיקו אבל מאז המפרט השתנה הרבה בבקשה לא לחרוג הרבה כי ממילא אני חורג עם המחשב עוד פעם ממש לא חשוב לי: יופי שקט OC מתוכנן לסביבות ה3.5 GHZ כנראה שבעתיד אני יוסיף עוד דיסק של 80 GB אני יוסיף עוד מאוורר 120 במידה ויש רק אחד במארז שתציעו לי ואני יוסיף את הPVR150 המפרט: כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 לוחות אם 39200 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 250KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 640MB PCI-…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה על מארז ל-HTPC במידות מיוחדות. המידות הן: מקסימום 32 ס"מ לעומק, עד 23 ס"מ לגובה, עד חצי מטר לרוחב. המארז יאכסן לוח בגודל Matx , מעבד AMD X2 , לוח עם כ"מ מובנה, כרטיס טלוויזיה ושני כוננים. תודה רבה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, במחשב לי ספק HEB-300 שהגיע עם המארז Compucase הידוע (משהו עם 6 I... שכחתי את שמו) עד אתמול, היו לי HD הבאים במחשב: 20 ג'יגה + 20 ג'יגה + 13 ג'יגה + 80 ג'יגה + 160 ג'יגה עכשיו יש לי 160 ג'יגהה + 80 ג'יגה + 80 ג'יגה + 80 ג'יגה. בעבר המחשב לא היה כבר סתם... עכשיו קורה שהוא לעיתים כבה. האם זה קשור להחלפת ה HD? יתכן כי כעת נדרש מהספק יותר כח ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בדיוק מחשב חדש עם מארז Compucase 6A21. שמתי לב שיש לו בצד כזה שרוול יניקה או משהו דומה כזה. יש אפשרות להאריך את השרוול הזה כמעט עד למאוורר של המעבד. יש לי שאלה, האם לעשות זאת דבר ראשון? דבר שני, יש במארז הזה גם שני מאווררים 12CM אחד מאחורה ואחד מקדימה ליד ההארדיסק. הקטע שכשהשרוול נמצא אז הוא די חוסם את המאוורר האחורי. האם זה בסדר? או שזה נורא? איך אתם ממליצים לסדר את כל העסק? עוד דבר אחרון, אני לא בטוח שיש לי שתי יציאות חשמל בלוח אם לשני המאווררים אחורי וקדמי (שהם לא הכי סילנט ד"א), יש אפשרות מהספק ליציאה כלשהי? יש לי THERMALTAKE 420W W0062. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הספק: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 המפרט: לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3P REV3.3 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB כ.מסך: GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 הר דיסק: WD 250GB 16MB SATA2 7200
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, אני אמור לקחת את המחשב מחר מIQPC. היום דיברתי עם המוכר והוא המליץ לי להחליף את הapollo המתוכנן לposeidon בעיקר בטענה שהוא עשוי מאלומיניום ושלדעת מישהו שקנה אצלם הוא טוב יותר. בקיצור, אני מעוניין לדעת האם הוא צודק וכדאי להחליף את הapollo בposiedon. אגב, לאפולו אני מוסיף מאוורר 120mm נוסף, אם זה משנה משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את האופצייה בין שלושת הספקים הבאים במחירים הבאים : Enermax PSU 353W PFC Bulk $35 FSP300-60GRA Redundent Dual PSU $10 FSP350-50BR2 Redundent Dual PSU 2U HotSwap $10 מה לדעתכם עדיף !?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי את הספק הזה לפני כשנה מלוג'יק. בזמנו הספק עלה 277, אותו דבר. חוששני שעבדו עלי .. כיוון שקיבלתי את גרסאת ה SFMA שהיא ניראת לי המחולשת. כלומר היא באה עם 13A במסילה אחת ו14A במסילה שניה. ראיתי שה370 האחרות של אנרמאקס מביאות יותר A במסילות ה 12V. והם גם לא גרסאת ה SFMA v 1.3. רציתי לדעת אם אכן הספק הוא גרסא מוחלשת? וגם האם הספק יחזיק X1950XT/X? וכמה ביחד שני מסילות ה 12V מספקות..?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הי, החלפתי בורד במחשב לבורד ASUS M2A, לאחר החיבור המחשב לא עולה. נדלקת הנורה בבורד שמסמנת שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה. בדרישות של הבורד רשום שיש צורך בספק ATX 12V 2.0 compliant. המארז והספק שלי הם בני שנתיים וקצת ומסוג פשוט. האם יכול להיות שהסיבה שהמחשב לא עולה נעוצה בספק ? מה זה אומר ATX 12V 2.0 compliant ? תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://80plus.org/manu/psu/manu_psu.htm לדעתי כדאי להוסיף לסטיקי
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אחרי שבזמן האחרון בקרתי הרבה בפורום הזה, החלטתי להזמין מחשב עם ספק כח enermax LIBERTY 400W. המוכר בחנות הודיע לי שהספק הנ"ל חסר במלאי, והציע לי לקחת במקום ספק 400W של ThermalTake - עם הבטחה ואחריות שלו שלא יהיו בעיות וזה יחזיק את המערכת לא פחות יציבה מאשר הליברטי. לאחר שהסכמתי (אולי זו הייתה טעות, אבל זה לא הנקודה) קבלתי השבוע את המחשב ולהפתעתי אני מוצא בפנים ספק כח של Delta Electronics דגם GPS-400AB. לפי מה שהצלחתי למצוא כאן בפורום וברשת מדובר בספק ג'נרי לחלוטין, הרבה פחות טוב מהליברטי וכנראה שגם פחות טוב מה TT. מה ההמלצה שלכם? כדאי להשאר עם הספק הנ"ל או שזה רק עניין של זמן עד שהמחשב יתחיל לקרוס ולקרטע?? מפרט: AMD Sthlon X2 5000 BFG 8800GTS 320MB OC 2x1024 DDR2 667M…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיעה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-