עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה דעתכם על המארז הנ"ל? למישהו יצא להתעסק איתו קצת? קישור: http://www.silverstonetek.com/products-lc16m.htm יש רק בעייה מרכזית אחת שנראת לעין. אין מקום להכניס כרטיסים מסוג: GeForce 6800/7800 series and ATI X1800/X1900 series הצעות אחרות יתקבלו בברכה. (גם מארז אחר וגם הצעה לכרטיסי מסך טובים שנכנסים למארז). המחשב יחובר ל- LCD 37" של TOSHIBA בתקווה לשחק גם קצת משחקים בסלון ;D חשוב לציין שאיכות המארז צריכה להיות מעולה. (זה יושב בסלון) תודה! ושבת שלום

2. עם הCM690 מקבלים מאורר בדלת השמאלית שלו. המאוורר הזה עושה רעש מעצבן מאוד, יש איזו שהיא דרך לפתור את זה ?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by mz155,

הsagitta יכול להכיל את ה8800ultra? של לידטק אם זה משנה תודה רבה mz155

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לביקורת את אחד המארזים המבוקשים בשוק, ה-H440 של NZXT. בואו לראות כיצד נראה השילוב שבין אסטטיקה ויכולות קירור לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsunzxt_h440_mid_tower/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי חברים! אני בבעיה - כבר הרכבתי מפרט אבל מסתבר שהמארז שאני מחפש (ANTEC P150 / Designer 500) לא נמצא אצל היבואן, ואני חייב את המחשב דחוף השבוע! אני מחפש מארז אמין, חייב להיות סופר שקט! ולא מהודר מדי. ה-P150 התאים לי מצוין התקציב כולל ספק - עד 900, מקסימום 1000 ש"ח. רצוי אחריות מעבר לשנה כי אני מתכנן OC קל בעתיד. בבקשה בבקשה, אני מתכוון לקנות כבר מחר מחרתיים! הנה המפרט (בלי המארז): קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 657 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 250 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 Dual…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bitoNNz,

ראיתי פה ספקים נורא זולים שמציעים במפרטים ובכללי ובדרך כלל כשמשהו יותר מדי זול זה נראה לי חשוד [כמו הFSP] לכן החלטתי לשאול אותכם מה אתם מציעים וממה להתרחק.. 403 שח - Antec TruePower Trio 430W 300 שח - Cooler Master Extreme Power 500W 403 שח - Corsair CMPSU-450VXEU 450W 240 שח - FSP BlueStorm II 400W 324 שח - GlacialTech GP-PS550BP 550W אם אתם ממליצים על ספק אחר אז בבקשה רק אם אתם בטוח יודעים שזה איכותי ושווה וגם אם אתם ממליצים על אחד מה5 ששמתי אני לא מכיר אף אחד מהם ורק ראיתי שהANTEC במומלצים אבל זה נושא ישן.. אז אשמח לחוות דעת הכי מקצועית שתוכלו לתת לי והכי אמינה דעתכם חשובה לנו חח

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  7. אז ככה, יש לי 2 מחשבים האחד: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON על המחשב הזה אני לא מצליח להפעיל מסך LCD 19, אבל מסך CRT 15 עולה. הבעיה כמובן בספק. המחשב השני: AMD X2 3800+ HD 160GB DDR400 1GB 7800GT ספק 380W של COOLER MASTER אני רוצה להחליף בין הספקים, במקום לקנות למחשב הראשון ספק חדש. אני כמעט בטוח שהמחשב הראשון יעבוד עם הספק של קולר מאסטר, השאלה אם המחשב השני יעבוד עם ה300W של LITEON. מה אתם אומרים? במידה ולא, אשמח להמלצה לספק זול שיעשה את העבודה במפרט הראשון

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. אז מה צריך נגד הפסקות חשמל (שלא יגרום נזק למחשב?) אל-פסק? מגן ברקים? מייצב.? אין לי גרגר של מושג בנושא.. אבל הסערה האחרונה (כך לפחות אני מרגישה)... נגרם לנו נזק ל HDD (זהו זרקנו אותו!) אז מה אתם אומרים? מה אני צריכה? ספק SEASONIC 750W GOLD X כרטיס מסך ASUS 780TIOC השאר בחתימה שלי (ללא מסך, רק למחשב)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. המפרט: Intel Quad Core Q6600 סדרת Gigabyte GA-P35-DS3 או DS4 2GB RAM WD 320GB 8800GT (יש למישהו המלצה על יצרן מסוים?) צורב DVD לגבי הספק: נראה לי שכדאי 500W או יותר - לא הייתי רוצה להיתקע באמצע משחק בגלל מחסור בוואטים. לגבי המארז: היופי לא חשוב (וסליחה מכל אלה שפגעתי בציפור נפשם - הוא ממילא ישב רחוק מהעין). מה שחשוב: שקט. כיום יש לי בואינג 707 (או לפחות זאת ההרגשה), והייתי רוצה שלא כל השכנים ידעו מתי בדיוק המחשב דלוק... (אולי אני קצת מגזים, אבל לא בהרבה.) מחיר: לא בכיוון המארזים של 800 ש"ח וצפונה, אבל גם לא אלה ב-150. כנ"ל לגבי הספק. 550W של ThermalTake נראה נחמד, אבל אני מכיר את TT רק מהכיוון של המאווררים, וגם בקטגוריה הזאת הם מרעישים. נקודות בונוס על כרטיס גרפי שקט (כאמ…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by UHU,

שלום מה דעתכם אל המפרט עד עכשיו (למשחקים כמו assassin creed) אני צריך שתוסיפו לי לזה מארז (שלא נראה כמו חייזר) וספק כוח(550 וואט +) ב 800-900 שקל (עדיפות לשקט) תודה לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר אופטי Logitech MX518 Optical Gaming Mouse

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by skywalker30,

seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q PRO כרטיס מסך GTX 295 (אני מקבל מUS). אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המערכת וייתן לי עוד עודף ניכר לOC.... עוד דבר שחשוב לי הוא שקט. עד היום היה לי ליברטי 400 והוא טחן לי במוח... תודה למסייעים

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by ScreameR,

אז ככה, אני מחפש מארז בעל מראה אלגנטי, חשבתי על מארזים של Lian Li, או דומיהם מאלומיניום שנראים יוקרתיים, אבל החדשים שלהם נראים טיפה מצועצעים, התקציב למארז הוא גג 500 ש"ח, חשוב שיהיו לו יציאות חיוניות מקדימה, אוזניות/מיקרופון USB ו FireWire. כמו כן, רצוי שיהיה שקט ובעל קונקטורים ותושבות לחיבורים מגומי וכל השטיקים.. לגבי הספק ראיתי שכדי להחזיק HD5770 אפשר להשתמש בספק 500W, השאלה היא אם סיסוניק הם האפשרות הבטוחה והעדיפה והאם בתצורת ה 500W שלו מגיע הספק עם כבלים בתוך רשת שעוזרת לארגון הכבלים במארז. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ראיתי מארז שכזה בתמונה שהופיעה במוסף המחשבים של ידיעות אחרונות שמופיע מדי יום ראשון . יש מארז דומה מתוצרת חברה בשם "רדימקס " http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html מה דעתכם ? יש משהו בסגנון דומה ,אבל עדיף ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AmitDanan,

המפרט: מעבד - I5 4570 3.2GHZ לוח אם - ASUS Z87-K כרטיס מסך - GTX650TI מסך - DELL U2312HM ארדיסק פלאש - SSD 840 250GB ארדיסק מכני - SEAGATE 2TB BARRACUDA 7200 RPM X 2 הספק המדובר ANTEC 550W הספק כבר בן 5 לפחות. קראתי באתר של ניוודיה צריך מינימום 400W למערכת רק שמאז הוספתי כל מה רשום במפרט מלבד הכרטיס מסך והספק, אם יש צורך בספק חזק יותר חשוב יהיה איכותי מחברה מוכרת מודולארי, השמח להמלצה טובה בכמה שפחות כסף.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הי לכולם. אני מחדשת את ה- HTPC שלי ואשמח לחוות דעתכם לגבי הספק שקיים, אם כדאי להחליפו ואם כן במה. כרגע המערכת היא זו שקיימת אצלי במפרט אבל עם 6 HDD (פנימיים) ועושה רושם (לא עשיתי בדיקות, פשוט המערכת עובדת) שאין לספק הנכחי Corsair VX450W באחריות (עליו הומלץ לי פה עבורה) בעיה מיוחדת לספק את צרכיה. לאחר השדרוג 1. כנראה אחליף את לוח האם לדגם חדש יותר בעל תושבת M3 - בכל מקרה כנראה יהיה מדובר על לוח ATX מלא. 2. אחליף את המעבד - כנראה לאחד הדגמים המשתלמים של AMD (בינתיים עושה רושם ש- ATHLON II *4 630 מומלץ). 3. אחליף את כרטיס המסך - עדיין לא ברור בדיק למה אבל כנראה ATI המסוגל לשרת שני מסכים (24 + טלויזיה LCD) ברזולוציה טבעית (כלומר כנראה לא פחות מ- HD5450 ). ייתכן וארצה במשך ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Darkone,

שלום, אני צריך המלצה למארז שיהיה טוב ל SLI, אופציה לקירור טוב ושיהיה מרחב. חשבתי על ה Define R5. תקציב 400 ש"ח, גלישה עד 500 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by redead,

יש שני דברים לא חיברתי : 1. קונקטור כפול שנקרא IEEE 1349 ואין לי מושג מה תפקידו 2. שני חיבורי חשמל רגילים שאני משאר שקשורים לזה שכרגע האור הקידמי שאמור להקרין על הריצפה לא פועל אבל אז למה צריך 2 כאלה? תודה..

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. אני צריך המלצה למארז שנראה סבבה, עדיף גם עם חלון צד, עד 300 ש"ח בערך מSKYPC בלבד! יש לכם המלצה לאיזה מארז כזה טוב שגם נראה סבבה? איך המארז RAIDMAX SAGITTA? http://www.skypc.co.il/pl_product~921WBS~6~0.htm תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by amigamerlin,

שלום, בניתי לי amd 3200+ venice נחמד מחלקים יד שניה, ולצערי גיליתי שספק הכוח הישן שיש לי עבור לוח פנטיום III הוא בעל חיבור קטן מדי יחסית למה שיש על הלוח של ה AMD (gigabyte k8n ultra). עכשיו, אני מעוניין לדעת איזו עצמה של ספק כוח אני צריך בשביל המחשב - 300W יספיקו? : הוא כולל את המעבד הנ"ל, כרטיס מסך שלא אמור להיות חזק מדי (כרגע אני על x300hm מעאפן), דיסק קשיח sataII פשוט וצורב די.וי.די. . זה הכל, באופן כללי. שנית, אני מעוניין לדעת ספק של איזו חברה לקנות, כך שאוכל לישון בשקט (גם וגם), וגם שלא יעלה יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לחבר מכשיר שלא קשר למחשבים שעובד על 12 ולט וצורך 6.6 אמפר, והספקים הקיימים בבית הם עד 1 אמפר וספק של מחשב הוא 3.5 ומלע. ולכן אני רוצה להשתמש בספק של מחשב כדי להפעיל את המכשיר שלי. השאלה מה מהצבעים של החיבורים בספק הוא (+) ומה הוא (-)?? בתודה מראש. טל

22. Started by amit44373,

אני עומד לקנות מפרט ממה שהביאו לי פה .. (קודם כל תודה לכולם על העזרה :xyxthumbs: ) עכשיו נגיד אני מזמין מהחנות את החלקים (לוח אם, כרטיס מסך, ספק, וכאלה..) ונגיד שמחר אני מזמין ואני מקבל את המחשב אז כאילו איך הוא ייראה הרי אני מביא לחנות רק חלקים מה הם יביאו רק חלקים או שאם אני מבקש הרכבה אז הם מרכיבים למחשב שכל החלקים בתוכו?? ואם כן אז יעני איך הוא ייראה כסוף לבן אני מבקש או מה שהם שולחים לי?? אנא לא לנעול זה חשוב לי אני ררוצה להזמין בימים הקרובים

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by omri123,

מישהו יכול לתת לי חו"דים על המארזים הנ"ל. שמתי לב גם שבאתר של Thermaltake לא מופיע הדגם M5 אלה בגירסא V9, מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by oshoman,

מבקש חוות דעת לגבי השילוב הזה, זה במבצע מTMS אני רוכש משם את המחשב, בהתחלה רציתי ללכת על ANTEC P-100 אבל הם לא מוכרים את החברה הזו. או שיש את השילוב של Fractal Design Define R4 וספק-Seasonic S12G-650W 80+ Gold זה יקר ב50 ש"ח תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by FastJack,

שלום. אשמח אם תוכלו להציע לי ספק 400W עם תקציב עד 250 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.