עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Aviko,

שלום לכולם! בקרוב אתחיל פרויקט מודינג חדש, בשביל זה אצטרך מארז איכותי שיענה על כל הדרישות הבאות: חובה: -שלא יעבור את ה800 שקל -דלת הצד של המארז ללא חלון -גודל המארז: Full tower -שיהיה של חברה איכותית -מארז העשוי מחומרים איכותיים - לפחות 2 מאוררים עדיפות: - מארז בעל פרונט כמה שיותר שטוח - מקום ל2 ספקי כח - בנוי לקירור מים WkNd נעים לכולם, Aviko

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by tamiror,

מה אתם אומרים לגבי המארז? הוא בסדר? (אני מוסיף לו מאוורר 120mm) כי רציתי antec sonataIII בהתחלה אבל אחרי שהזמנתי אמרו לי בחנות שזה צפוף מדי למפרט שלי והציעו להחליף לtagan ולהוסיף ספק ככה שיוצא בערך אותו מחיר. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ₪1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪392 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ₪1581 כמות:1 http://sky…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל המלצה למארז וספק עד 700 שקל. בנושא הספק, מבחינתי, אין יותר מדי חשיבות למראה, והדבר היחידי שחשוב בהקשר הזה הוא שהמארז יהיה שחור. אין פרוש הדבר שאעדיף לחסוך 20 שקלים ולקבל מארז שיכער לי את החדר, אבל אני לא מתכוון להוציא 100 שקל יותר על מארז רק כי הוא נראה טוב יותר. מבחינתי נושא השקט חשוב מאוד - המחשב ממוקם בחדר שלי ליד המיטה, כך שבלילות כל רעש קטן עלול להציק. בדירוג של בין 1-10, חשיבות השקט עומדת מבחינתי על בין 8 ל-9. חשוב לי שהמאווררים שיגיעו עם המארז יהיו שקטים ואיכותיים. בנוגע לספק, מבחינתי זה חלק חשוב ביותר במחשב ואני מקווה למשהו איכותי ביותר ולא גנרי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by onlyhuman,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ומבקש המלצה למארז טוב. אני לא כל כך מבין בגדלים ובדגמים אבל מתלבט בעיקר בין Antec Twelve Hundred V3 Black Steel ATX Full Tower Gaming Case ל Nanoxia Deep Silence 2 Mid Tower Case Fits E-ATX Motherboard, Large Water Cooler Ready, with 6 Fan מה עדיף? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה. התקציב הוא עד 160 דולר. אני מזמין את זה באמזון. אני מעוניין שהמארז יתאים לכל החלקים ושלא תהיה בעיה עם ההרכבה כי היא נעשית בארץ. מעוניין גם בנוסף שישמור על כמה שיותר שקט. גם אם אפשר להסביר לי איזה גודל של מארז עדיף למחשב שלי והאם זה כל כך קריטי. פלוס אני מעוניין בהצעה לספק טוב: חשבתי על: Corsair RM Series 750 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by giladbi,

אני רוצה לשלוח להם ספק כוח שמת בתקופת האחריות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה, אני די אובד עצות כאן! יש לי כרגע מארז נחמד מאד, ANTEC P180 הבעיה איתו שהוא קטן(Mid) ויש לי הרבה מאד דיסקים קשיחים ו 8800GTX וכבר אין מקום שם. לקצר את הסיפור, אני צריך לחבר עוד 4x500GB ואין מקום פיזי! אני גם משדרג לוח ומעבד אז נראה לי הזדמנות מעולה לשדרג מארז. אני צריך מארז רק שיתאים לדרישות פשוטות: 1. זמין בארץ - פרט די עיקרי. 2. FULL TOWER 3. מקום ל 12+ דיסקים 3.5". 4. ללא חלונות, ללא אורות, פשוט מארז נקי ויפה. עד שמצאתי מארז מעולה, LIAN-LI PC201B, נראה מדהים, באמת. גדול כולל הרבה מקומות ל דיסקים 3.5" בכמות יפה, הבעיה איתו שהוא לא זמין וע"פ פנדה משלוחים מ LIAN מגיעים פעמיים בשנה ואין תאריך למשלוח הקרוב. לצערי, אני מבין שלא יהיה לי מארז PC201B הפעם, אז אנ…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  7. אהלן! מחר אני אמור לקבל מחשב חדש הכולל בעיקר את הפריטים הבאים: 1.83 conroe e6300 ספק 500W + 2FAN אלומיניום מסך LG LCD L1770HQ מארז עם מאוורר גדול ומאוורר קטן MSIP965 לוח אם 250GB 16MBsata 2 MSI GEFORCE 7900GT 1024 (בא עם צלעות קירור ) OCZ 667MHZ ... השאלה שלי היא כזאת :אמרו לי ששווה לי להשקיע גם באל-פסק, למחשב הזה איזה אל-פסק אני צריך,כמה וואט איזה חברה וכו'..?חשוב לי לציין שאני לא מעוניין להשקיע יותר מדי כסף כי גם ככה המחשב עלה קרוב ל9000 ש"ח . עוד דבר:הבנתי שתפקיד האל-פסק הו להעניק עוד כמה דקות של עבודה כשמתרחשת הפסקת חשמל,השאלה היא האם האל פסק יודע לכבות את המחשב באופן מבוקר לאחר שהכמה דקות האלה נגמרות(אפקטיבי כשאני לא שם לב שהייתה בכלל הפסקת חשמל או כשאני לא נמצא בבית…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! הזמנתי את הבאנדל מחנות tms בצבע שחור במחיר של 650 שקלים זה הקישור http://www.tms.co.il/product/12097 המארז הוא Fractal Design Define R3 והוא מגיע עם ספק של Seasonic 500W עכשיו מבחינת החיווט וכל החוטים והכבלים אין לי בעיה והכל עובד ובסדר השאלה היא האם לחבר את הספק כאשר המאוורר שלו פונה כלפי מעלה או להפוך אותו ולחבר כאשר המאוורר פונה כלפי מטה לכיוון הרשת של המארז(זה יוצא קצת בעייתי כי כל האוויר של הספק יוצא מהמארז לכיוון מטה לשולחן וזה קצת חסום כי זה פונה למדף של השולחן שעליו מונח המארז?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by golde,

http://www.hardwaresecrets.com/article/Seasonic-X-Series-KM3-650-W-Power-Supply-Review/1690

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. דרישות : אני צריך מארז סופר שקט!! שלא ישמעו שהמחשב עובד..!!! אני מתלבט בין שני המארזים : (אני צריך מארזים בלי ספק מובנה). אשמח לקבל הצעות חדשות הנה המחשב : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325606.0 (אל תתיחסו למארז שרשום שם). בתודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by KoM,

היי אנשים, בשעה טובה קניתי ליברטי, הכל טוב ויפה אבל רציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין כבלים נוספים לספק ?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by GUY550,

האם אפשר לקנות עכשיו את המארז הזה NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU או שהוא מגיע באוגוסט? אם הוא יהיה רק באוגוסוט אז כדאי ללכת על זה--ENERMAX CHAKRA ECA3052 MIDTOWER CASE +25cm FAN w/o PSU?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by UV1,

אני מתלבט בין 2 מארזים: ANTEC P150 או ANTEC P182 + Enermax Modu82+ 425W Power Supply מה עדיף מבחינת שקט ? זה השיקול המוביל.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by redead,

חיברתי את הספק למחשב ואת הכבל של המאורר שלו השארתי מנותק כי אין לי מקום על הלוח אם לחבר עוד מקום לחיבור כזה.. מה שקורה עכשיו לפי הבנתי זה שהמאורר עובד במקסימום עוצמה כל הזמן.. השאלה אם זה בריא להשאיר את זה ככה ? איזה עוד אופציה יש לי אם לא קיים לי עוד חיבור פנוי על הלוח אם .?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by wewe1,

הצלחתי לדומם את המחשב,ועכשיו שומעים רק את האיורור של הספק.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. למשל הENERMAX MODU ?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by idoint,

זה עכשיו מטריד אותי. מה העניין של הספק של Enermax שהמאוורר של הספק נמצא בתוך המארז ולא פונה החוצה? הבנתי שהוא גם מכניס אוויר לספק ולא מוציא. למה זה טוב שהוא יכניס אוויר חם (בגלל שאר הרכיבים) ומלא אבק מתוך המארז פנימה? כמו כן לא יהיה לי במארז מאוורר להכנסת אוויר, אלא רק הוצאה, זאת לא בעיה עבור ספק כזה? בבקשה שמשהו יבהיר לי את העניין, איפה אני טועה?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by stige,

הודיעו לי עכשיו שהגעת המארז שלי מתעכבת בשבוע - שבוע וחצי. יש תחליף טוב למארז הנוכחי שלי בלי לחרוג מהמחיר? תודה זה המפרט שלי: כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ספק כח Enermax Liberty 400W זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מארז ללא ספק NZXT Trinity צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by ranran,

hi im intresting in new case acctualy there is no limit for money but i dont want to buy something too expensive.. i want a case with a window and not to noisy one about fan i dont care if he comes with i have many good led\uv and arctic cooling fans thx

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  20. בלוח אם הקודם שלי (GA-Z77-D3H) היה חיבור לUSB מקדמת המארז שני חיבורי USB מאחור, במקום של יציאת PS2 עוד שני חיבורי USB רגילים ועוד שני חיבורי USB 3 הלוח נשרף ובמקומו קניתי GA-H61M-S2PV, רק לא לקחתי בחשבון את מס' יציאות הUSB. יש לי את הכבל הזה מקדמת המארז (צילום מצורף), שאני לא בטוח אם יש לאן לחבר בלוח החדש. בנוסף הייתי רוצה להוסיף יציאות USB נורמליות (לא איזה האב גנרי) בתקווה 3.0. מה האופציות שלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. צריך המלצה לספק כוח למערכת חדשה q9450\q9550 Gigabyte GA-EP43-DS3 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX280 1GB DDR3 PCIe Seagate 500GB Sata II 32MB G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Arctic Cooling Freezer 7 Pro NZXT Tempest "AirFlow King" ספק כוח אמין שיחזיק תמערכת עד 600-אם אפשר פחות מ 600 אמין וטוב אני ישמח

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by Rhinoc,

אני צריך מארז , (ללא ספק) , ראיתי שהרבה ממליצים על הR4 אבל אני לא צריך שהמארז יהיה שקט בכלל מצידי שיעשה רעש של טרקטור סדר העדיפויות שלי הם: 1.פיצ'רים כמו תא נשלף לHDD , סידור כבלים ונוחות (אני אוהב לפתוח את המארז ולשחק איתו) וקירור. 2.חלון בצד ועיצוב 3.רעש אפשר לחרוג בכ-100 שקל אם הכרחי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המעבד הוא AMD Ryzen 2200g אני אף פעם לא הרכבתי מחשב, ועכשיו השגתי כמה רכיבים אבל מה שנותר לי להשלים את המחשב זה מארז וספק. לפי PC PART PICKER, תצרוכת החשמל הכולל היא בסביבות 340 וואט. (יש גם כרטיס מסך שמעלה את התצרוכת, אם אני לא משתמש בו אז התצרוכת היא רק 190W) פשוט אני מחפש את הרכיבים הכי זולים כי אין לי כסף להשקיע יותר מידי במחשב ואני לא משחק יותר מידי, זה יותר מחשב לעבודה. מצאתי מארז ממש יפה, אפילו עם חלון שקוף: Antec NX100. עולה רק 129 ש"ח.. יש איזה קאץ'? אולי בידוד רעש לא טוב? אני פשוט לא מבין במחשבים נייחים. ואם יש במארז הזה בעיה אשמח להמלצה למארז אחר, שיהיה כמה שיותר זול אבל גם שקט אם אפשר, ועוד מה שצריך בשביל שמארז יחשב טוב …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by zeev1,

האם הספק ספק כח FSP 350-60HCN 350W זהה לספק כח FSP 350W : ATX350-PNR140 וטוב עבור המערכת : מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מחפש מארז איכותי ל HTPC ומשחקים ברמה בינונית גבוהה. ה ANTEC מגיע אמנם עם ספק אך העניין אינו עקרוני לי מכיוון שאני מעביר ספק ממערכת ישנה יותר. מטריד אותי בעיקר עניין השקט והאיוורור ושני המארזים מקבלים ביקורות טובות ברשת אך לא השוואה ישירה ביניהם. ב KSP ה LC17 מופיע במחיר 365 ש"ח (הגיוני?). מפרט אפשרי: ספק - HEC400 מעבד - 5200 כרטיס מסך - 4770 500 ג'יגה כונן 2 ג'יגה זכרון לוח אם - abit ib9 תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.