ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
הספק http://ksp.co.il/?uin=19005 המערכת http://ksp.co.il/?cardfull=1 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ואני קונה גם מארז, היסתכלתי קצת על מארזים וזה, הגעתי למסקנה שאנטק 300 זה מה שני מחפש, מאוורר יפה וזול, ממש זול ! קראתי קצת בפורם עליו אמרו שהוא צפוף ולא כל כך המליצו עליו, יש סיבה לזה ? גם אני חשבתי על זה האמת, איך מארז כזה טוב הוא כל כך זול ? הדברים שחשובים לי : איוורור אחרי זה שקט ואז סידור המארז והנוחות שלו. אם אפשר לא לחרוג כי אני דיי לחוץ. המפרט שיהיה לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361545.0
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בעצם מה שאני רוצה לדעת זה האם חברת EZ COOL נחשבת חברה רצינית בספקי הכוח
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבצע קניה של חלקי מחשב בנפרד, והייתי רוצה לדעת אם מישהוא יוכל להמליץ לי על מארז שמקורר הכי טוב בתקציב של עד-600 שקל. אני צריך שהוא יכיל בתוכו את המפרט הבא: +AMD Athlon 64 X2 6000 ABIT kn9 ultra PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 X4 Western Digital WD3200KS Enermax Liberty 400W ויש סיכוי שאני קונה גם G8600GT/S עוד לא החלטתי. שקט ממש,אבל ממש לא חשוב לי - אני רוצה שהוא יהיה יפה!,מקורר טוב (הכי טוב - בתקציב הנ''ל),ושיהיה לו חלון. אודה לכל העוזרים, בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
antec p280 lancool pc-k9 לגבי ההתלבטות: יש לי 2 דברים שהם הכי חשובים במארז 1 - שיהיה שקט 2 - שיחסום אבק אני כמעט בטוח שהאנטק יותר שקט, אבל יש לי בעיה אחת איתו - האוורור שלו עם 3 מאווררים שפולטים אוויר החוצה, ואף מאוורר שמכניס, נוסיף לזה גם את הספק, ונקבל יניקת אבק מכל חור אפשרי שאין לו פילטר (כל הפאנל האחורי) -ואפילו אם נוסיף 2 מאווררים קדמיים, עדיין יש יותר שפולטים... אני יותר אהבתי את הפילטרים שלו במיוחד את זה של הספק, שנשלף ללא הפיכת המארז... גם הדלת המגנטית - כלומר לא צריך למשוך את הפאנל ולדפוק לו את הקליפסים שנהיים חלשים מפתיחה לפתיחה... פחות אהבתי - הכניסה של ה USB מקדימה ולא מלמעלה. מצד שני ללנקול יש מקדימה 2 מאווררים של 140 ואחד מאחורה שמוציא, כלומר אבק מחורים ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההבדל בין הקרוספייר לבין הSLI זה רק המדבקה על הקופסא? כי יש לי SLI 9600GT ועל הקופסא של הספק כתוב crossfire ready... זה משנה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם קונה מחשב חדש למשחקים בינוני +OC וגלישה ויש לי שלוש שאלות האם הספק מספיק? הבנתי שהכרטיס מסך די צורך ואני מתכנן לו OC קטן האם הLEXA שווה את ההבדל בכסף מהAPOLLO ? (לא כל כך אכפת לי רעש או מראה, רק קירור ושאני לא אצטרך להחליף עוד שנה) עם הLEXA לא צריך עוד קירור מארז נכון? וויתרתי כבר על הP150 אז... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 530 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולח…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
והאם הוא באמת יכול להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ATI RADEON HD5770 וכרגע יש לי את המערכת הנ"ל: E8400 DG41RQ intel mobo 2 Gb ddr2 800 mhz kingston Hitach 320 GB HD Seagate 250 GB HD EZCOOL 450W הכרטיס מסך שאני מתכוון לשים על המערכת מטרתו למשחקים כבדים בעיקרון איזה ספק כח מומלץ ? ובאיזה סכום? איזה אפשרי בסכום של עד 350 שח שהוא גם ספק טוב ומתאים למערכת שלי?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לוח האם P7P55D-E Premium שרכשתי לפני חודש והתחלתי להרכיב את והמחשב נכבה 4 שניית לסירוגין השתמשתי בספק כוח Seasonic Power Supply 850Watt M12D-850 רק כאשר שיניתי לספק THERMALTAKE המחשב עבד מצוין. גם ערכת את הבדיקה אם ספק Seasonic 750Watt M12D-750 הבעיה חזרה על עצמה. אני חושב שיש אי תאימות עם ספקים של Seasonic. כל הרכיבים חדשים והלוח אם ונבדקו ונמצא תקין על ידי אחריות במעבדה. המעבד שלי i7 860 זיכרונות crucial 4gb kit ddr3 1600 ballistix HDD: 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS ATI 5770 cf אם משהו יודע על בעיית אי תיאמות בן הספק כוח ללוח אם. לחפש מידע באתרים בחול
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מפרט בסיסי: AMD Athlon 64 (4400+) (65W) - Dual Core 1MB Cache GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX MUSHKIN 1024X2 800mhz HP2 cl 4-4-4-12 שני דיסקים WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK בנוסף יחוברו הרבה מכשירי USB: שתי מדפסות, סורק וכונן חיצוני. תכננתי לקנות מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE שמגיע עם ספק 300W - HEC 300-ART האם מספיק? או לקחת את אותו מארז עם ספק 400W? תודה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב ,למסך ועם חיבור adsl. אז המפרט הוא: מעבד intel qx6850 3.0ghz מערך crossfire של שני כרטיסי מסך מדגם ati 3870x2 לוח אם gigabyte x38-ds4 ספק כוח של חברת zalman 1000w מסך samsung 226bw צורך 55w אני צריך שהמחשב יחזיק לי 5 דק כשהוא לא מחובר לחשמל. הבעייה שאני לא ממש יודע איזה חברה לקנות וכמה הספק צריך תודה לעוזרים =] עדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה מוצר איכותי שלא מתקלקל תוך שנה-שנתיים
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מארז של THERMALTEK מסוג FULL TOWER המארז מגדול מאוד עם 3 מאווררים של 8 ס"מ ו2 מאווררים של 12 ס"מ. אז אתם שואלים את עצמכם..מה הבעיה של הבחור הזה? המאווררים רועשים מאוד, למרות שהחלפתי אותם לפני כמה חודשים. בגלל הפתחים ברבים, יש גם הרבה אבק מצטבר בפנים. האם אתם ממליצים לי להחליף את המארז או רק את המאווררים ולזרום האלה? תודה ראש על העצות.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המארז (יוצר לפני 5 שנים) הינו Chieftec BLUE Dragon DA-01BLD פול טאואר אני חושב שזה זה- http://www.chieftec.com/products/dragon/da01_new.htm הלוח הוא GA-M55PLUS-S3D של חברת גיגבייט. http://silkwaystore.com/store//catalog/product_info.php?manufacturers_id=26&products_id=285&osCsid=eb67efa770b0a7b94d0d55d019eceab6 האם כדאי לי לקנות אותו,אם לא יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני עושה פרוייקט מודינג ואני צריך ספק כוח של שרת 300W מינימום, יש למישהו מושג מי כן מוכר? בחיפוש חפיף KSP ואייבורי לא הביאו תוצאות
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיימים מארזים כאלה ובאיזה סביבת מחירים?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מבחינת מארז, אני רוצה 3 מאווררים לפחות ושיהיה שקט יחסית. ראיתי שיש כאלו עם מסננים... זה כמובן רצוי ספק לדעתי 600 לפחות כי יכול להיות שבעתיד אעשה CF. מבחינת מפרט, זה יהיה I5 4690 עם R9 270X. כונן או שניים HDD, כונן SSD, כונן דיסקים.... וזהו פחות או יותר. יש לי תלות מבחינת לוח האם במארז? חשבתי על Gigabyte GA-H97M-D3H תקציב כולל - 800 שקל. אפשר אבל ממש ממש ממש לא כדאי למשוך את זה לכיוון ה1000. רק אם זה ממש שווה את זה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש רק שקע אחת ליד טלוויזיה ומזגן. אני רוצה לחבר GPT מגן ברקים דגם SC9L ועליו לחבר כל הציוד. בתיאור של מגן ברקים רשום שהוא לאלקטרוניקה ויש גם דגם במכירה שהוא בשביל מזגן ויש דגם שהוא בשביל מקרר. האם זה מאוד קריטי שאני אקנה דגם שמיועד למזגן? האם בכלל לכל מזגן חייבת להיות שקע משלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי על רייד מקס אלומיניום בצבע כסף(שהוא הטעם שלי ביופי) השאלה היא,איך הוא בבחינת גודל(מקום לחומרה),אוורור. לחבר שלי יש אותו והוא אומר לי שהוא תופס מלא אבק.וכששאלתי אותו לגבי הקרירות שלו הוא כבר לא ידעל לענות לי. האם הוא יכיל את ה R600 בעתיד אם ארצה לשדרג? כרגע יש לי 1950 PRO
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז וספק בתקציב של 500 ש"ח בערך. חשבתי אולי לקנות את ה-NXZT GUARDIAN אבל מחירו 350 שקל וזה לא מעט. האמנם אפשר לחרוג מעט מהתקציב. מצורף, המפרט של המערכת אליה מיועדים הספק והמארז. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, ברשותי HTPC עם המפרט הנ"ל Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a 2 X 4GB DDR3 Kingston 1333 Mhz 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata והמארז הזה Antec NSK2480 Desktop case Black with 80PLUS® Certified 380W power supply http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_2482&products_id=29721 אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למטרות גיימינג (לא מטורף מדי, משהו ברמת הפרו והפיפא) וחשוב לי שהוא יהיה בעל קירור פסיבי חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI Retail - Silent http://tms.co.il/product/9244 רק שאין לי מושג אם הוא ייכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט אם לרכוש המארז, אשמח לשמוע מהחוויה האישית, איך הוא מבחינת מרחב, קירור, סידור כבלים. מתכנן להריץ בתוכו: מעבד: i5 4690k. קירור: Noctua Nh-D15. לוח-אם: Gigabyte z97x Gaming 5. כ. מסך: Gigabyte GTX 970. תודה מראש לעוזרים. *הבנתי שבדגמים הקודמים הייתה בעיה עם המאווררים שתלויים הדלת, שהיו גורמים לדלת לרעידות ולרעש. האם הדבר נפתר בדגם הזה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סטנדרטי מעבד כפול ליבה הרד דיסק אחד ושאר ירקות... עם מארז רגיל ATX יש לי רק מאוורר אחד במארז וגודלו 120mm היכן כדאי להרכיב אותו? מקדימה או מאחורה? והאם להרכיב אותו שיוציא אויר או יכניס אוויר ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שיעודו היחידי הוא HTPC. ניסיתי לחסוך כסף והלכתי על ריכיבים זולים. בסה"כ המחשב עובד מעולה אבל הבעיה הוא שהוא מאד רועש. המארז שבחרתי הוא MOZARD של חברת THERMALTAKE. הלוח אם שבחרתי הוא GAMA69GMS2H. אני לא זקוק לשלט (יש לי עם הכרטיס TV). השאלה החשובה היא: איזה מארז יתאים לי (אין לי בעיה לעלות במחיר של המארז). האם שינוי המארז יפתור את בעיית הרעש? השאלה הפחות חשובה: איזה סוג לוח אם בחרתי (מצטער על הבורות) האם הוא ATX או מיקרו ATX? אני מקווה שאוכל עוד להחליף את המארז בחברה שקניתי (איבורי).
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-