עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Keman,

הי חברים. אחרי חיפוש באתרים למיניהם, הגעתי למסכנה: אין או שלא מצאתי חנות בארץ, אשר מוכרת ספקי כוח של GIGABYTE. העפתי מבט עליהם אצלהם באתר - ואני מאוד מצתער שזה ככה. סדרת הODIN GT שלהם ממש מדגדגת לי את ה"חושנית" ואני ממש רוצה אחד כזה....אולי מישהו יודע, אולי יש צדיק אחד בסדום שאכן מוכר אותם בארצינו הקטנה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by T_C,

האם הליברטי 400 בתוך 6a19 זה שילוב טוב למערכת עם קונרו 6600, 2 ג'יגה ולוח-אם DS3P ? האם יש שילוב אחר, יותר טוב בתקציב ? הדגש הוא כמובן על ספק טוב ומארז זול אבל לא ג'נרי.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  3. עבור מערכת i7 X58 עם לוח של גיגבייט, יש צורך במחבר 2*4 במקום 2*2 הישן שנותן 12V. האם זה הכרחי, או שבנתיים אפשר להשתמש במחבר 2*2? מה צריך להיות כתוב על ספק כח חדש שאזמין, כדי שיהיה לו את המחבר הזה?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  4. חבר שלי מבצע שדרוג קטן והוא רוצה לקנות 4850 + VX450 , שאר המערכת זה 2X2GB של KINGSTON ומעבד E6320 מה שבטוח 450VX יחזיק בתוספת מחיר קטנה אפשר להביא 4870 , האם ה450 יחזיק מעמד ? המערכת תיהיה ללא OC! עוד מעט נוסעים לקנות , זה חשוב! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Joob69,

אני הולך לקנות מחשב ודיי התרשמתי מהמארז הזה.... האם למישהו יש הסתייגות כלשהיא לגביו???

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by pergola,

יש לי אפשרות לקחת עם 12CM או 8CM או 18CM. איזה מביניהם עדיף? מבחינת קירור + רעש. (רק מאוורר אחד)

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by haims84,

שלום אנשים טובים, לפני מספר חודשים קניתי את האל פסק הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593302 כשלצערי אחרי 3 חודשים הוא החזיר נשמתו לבורא, ועכשיו אני חושב ללכת להחזיר אותו ואולי לקחת אחד חזק יותר... מלכתחילה הייתי מאוד מאוכזב ממנו, שמעתי הרבה דברים טובים על החברה הזו לאל-פסק, אבל כל דבר במכשיר הזה צעק חינמי מרגע שפתחתי אותו. החוטים שמגיעים איתו קצרים בצורה דבילית, החיבורים מאחורה עדינים בצורה לא הגיונית, הדיסק שמגיע איתו נראה כאילו הוא מכוון למערכת הפעלה WIN 95' בקיצור אכזבה ... בכל מקרה המפרט שלי הוא כלדקמן - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל6970 ספק 550W של HEC או WIN או משהו כזה COOLER M…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי למצוא אל-פסק שיוכל לשמור על מחשב בעל ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ומסך LCD של 20 אינץ' (2007WFP). במקרה של הפסקות חשמל, הייתי רוצה שיחזיק את המחשב לזמן מספיק בשביל כיבוי מסודר, ושתהיה אופציה לכיבוי מסודר אוטומטי אם ההפסקה מתרחשת כאשר אני לא בסביבה. קיוויתי ש-500 ש"ח יספיקו. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by rrrsss,

ניסיתי להעזר בסטיקי של המומלצים אבל בטווח מחירים הזול לא מצאתי את הספקים המומלצים. רציתי לדעת כמה הספק והמארז מתאימים למחשב שאני עומד לקנות. לא מתוכנן OC. הספק ומארז שאני מתכן לקנות כרגע הם: (המפרט המלא למטה) מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤174 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 390W ¤193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RS-390-PMSR-A3 יש לכם המלצות למארז/ספק אחרים בלי להעלות את המחיר (נגיד עד 400 שח לשניהם). ומה לגבי לחסוך וללכת על: HEC 6C28 300W או Gigabyte GZ-X6 Black 370W תודה המפרט המלא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE G…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by pergola,

איזה ספק הכי זול וטוב, יחזיק לי מערכת שלוקחת 30A-32A

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by maozlustig,

אהלן, יש לי מארז full tower של lian li בן 10 שנים(אחלה מארז!) אני רוצה להשתדרג במארז חדש ואיכותי לקראת קניית מחשב חדש ואני מתלבט לגבי זה חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט(עד כמה שאפשר), הקירור בו יהיה טוב(הכוונה לסירקולציה גם) לא חשוב לי אם זה full tower או גודל אחר התקציב הוא עד 1000 שקל תודה רבה

12. Started by -Tal-,

אהלן, מה אתם אומרים על המארזים האלה, מארז של חברת EBox ATX SUPER FOR P-IV 500W והמארז הזה EBox ATX BLACK GAMER 8023 איזה ספק כוח אתם ממליצים לשים? ואני שם מאוורר 8 ס"מ של קולר מאסטר יהיה בסדר? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  13. זה המפרט שלי ... קטגוריות מוצרים מחיר כמות Categories Products Price Qty ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤377 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤302 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤158 1 Total Price : ¤3462 עכשיו אני צריך את המארז הכי טוב ושלא יעבור את ה 185 שקל .... תודה לכם

14. הספק שלי (HEC 400TR) מביא מתחים לא ממש יציבים. שימו לב בתמונה למתח הנוכחי, למתח הכי נמוך שהיה והכי גבוהה. האם זה אומר שצריך להחליף ספק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by IMAGUY1X,

אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by assaf990,

ושיהיה זול... המערכת עבדה מעולה עם GYRO 422W (עד הפסקת חשמל שפוצצה את הספק) השימושים: ביתיים היינו שתוף קבצים+משחקים+עובד 24 שעות מפרט: Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5500 Monitor MAG InnoVision 786FD [17" CRT] c: (NTFS) 70966 MB…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. טוב אני מקווה שאני אסתדר פה עם כל הקטע של שילוב התמונות בהודעה.... *חח אני לא מצליח עם הקטנות האלה שגודלות כשלוחצים עליהם...אני מקווה שתוכלו להסתדר גם עם זה...* אז לשאלות: 1.איך קוראים למארז שבתמונה הראשונה? עכשיו שאלות לגבי הAPOLLO(אני מדבר על הBLACK): 2.תמיד התמונה שמראים ביחצנות של המארז היא התמונה השנייה,אבל מהסתכלות בכל מיני אתרים על המוצר שממש מוכרים בחנות,עולה התמונה השלישית - האם תמונת היחצ"נות והמוצר עצמו נראים בדיוק אותו דבר?בתמונת היחצ"נות החלק העליון מקדימה נראה אפור לעומת תמונת המוצר עצמו שבה כל הקדימה שחור. גם כפתור ההפעלה ביחצ"נות נראה קצת שונה מהכפתור בתמונת המוצר עצמו,אבל יכול להיות שזה רק הזווית. קיצר שאלתי היא בעצם האם המוצר שמקבלים בחנות תואם במ…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  18. אני רוצה חוות דעת ממי שחזק בספקים ומארזים לגבי המארז הזה מה אתם אומרים עליו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2965&Pname=RAIDMAX הספק טוב? תנו חוות דעת לגבי יופי וכו'....

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. ערב טוב.אני כבר שאלתי פה לגבי מארז למחשב שלי.המלצתם לי את אירוקה של טרמלטק. אבל האם זה מארז שווה? או שיש עוד מארזים יותר טובים במחיר הזה? ומה אתם אומרים על המארז H990 זה עולה 450 שקל משהו. אבל שווה לי לקנות אותו למפרט שלי? מעבד-Q6600 לוח אם-asus maximus formula זיכרון-4 גי'גה של 800 mhz ddr2 כרטיס מסך-bfg 8800 gt oc 2 קירור-subeam tuniq ספק-crosair 550 watt הקטע שיש לי עכשיו מארז שקניתי ב 150 שקל,באותו זמן בקניית המחשב. וזה סתם מארז.יש לי קירור למעבד subeam tuniq.וזה נראה לכם הגיוני שבמאמץ יגיע לי ל50%?זה לא בסדר.זה אמור להגיע במאמץ ל30. אבל האם זה קשור למארז?כי אם כן אני מחליף ישר.אבל מה אתם ממליצים?איזה מארז כדאי לי? והאם האירוקה שווה את זה?או ה-P182 או H990 בבקשה ממכ…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by Lmagus,

היי, אני כנראה הולך לקנות E6600 ואני אולי אעשה לו ספק בעתיד כדי לקבל ממנו עוד קצת מיץ, על איזה ספק אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  21. ולתת לבעלים שלו שקט נפשי תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by User,

קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by Silol,

שלום אני מתכנן לקנות את המארז THERMALTAKE KANDALF ורציתי לדעת מה הפלוסים שלו, איך הוא במחינת קירור, והאם הGTX יכנס בו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  24. קניתי מחשב באייבורי כרטיס מסך 4870HD ומעבד Q9400. שאר הדברים אני מניח שפחות רלוונטיים. מה שכן זה שקניתי ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W וקראתי חוות דעת לא טובות עליו, לפני כמה דקות התקשרו אליי מאייבורי להציע לי לקחת מארז: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2588 רק דגם קצת יותר חדש במקום COOLERMASTER CM690 והחליפו את הספק לEZCOOL 500W. השאלה היא קודם כל מה לעשות לגבי הספק? לקחת אחר? והאם כדאי לקחת את המארז?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.