עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by CocainHore,

אהלן חברים, יש יחסית זמן עד שאני קונה מחשב אני פשוט מתלבט לגבי מארז. כמה דברים שחשובים לי מאוד - שהמארז בכללי יהיה מקורר טוב, לא משהו משוגע פשוט מקורר טוב תחת לחץ ועבודה ומשחקים כבדים. דבר שני חשוב לי שלא יהיה לי באלגן בפנים וצפוף, אני גם ככה לא משתמש בהרבה רכיבים התוכנית שלי זה לקנות iCore 5 או אולי AMD באיזור אוקטובר, מלווה בכרטיס מסך חזק אחד בלבד, הארד דיסק 1, וזהו לא משהו מעבר. חשבתי על כמה דגמים, אני אשמח לשמוע אנשים שיש להם או היה להם ניסיון אם המארזים האלה, כי ביקורות באינטרנט אפשר לקרוא עד מחר... עדיף לשמוע מישהו שיש לו או שניסה. אוקיי כמה מארזים שחשבתי עליהם : Coolermaster Cosmos S Lian Li A71 Antec 1200 אלה בינתיים עלו לי לראש, חשוב להדגיש שאני לא מתכוון לעשות…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ושאלה נוספת האם הוא בכלל נכנס למארז שלי?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  3. זה תקין ?? יכול להיות שזה גם ביגלל הקבלים הנפוחים שליד המעבד? או ספק לא יציב? רוני[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 00:09:02 עוד בדיקה עם תוכנה ארת. רוני

4. Started by Avi Levin,

יש לאחותי מחשב ישן שמשום מה ההארד-דיסק נדפק, אז חיברתי אותו למחשב ה-2 (שניהם IDE) והוא לא רצה לעשות POST בגלל ה-HD של אחותי, אחרי שחיברתי אותו כ-SLAVE. אוקיי, הדלקתי את המחשב בלי ה-HD, הוא נכנס ל-WINDOWS ואז חיברתי אותו, המחשב זיהה אותו והכל טוב. אחרי זה, המחשב נכנס ל-Hibernation, וכשניסיתי להדליק אותו, הוא לא עשה POST...עוד פעם התרחיש מהפעם הראשונה. נכנסתי ל-WINDOWS, באתי להכניס את הכונן, והמחשב התכבה בעצמו. ניסיתי להדליק אותו, אבל הוא לא נדלק. החלטתי לקצר לו את המעגלים לכל מקרה (זה תמיד עובד), הוצאתי את חיבור החשמל מהספק, כיסיתי עם האצבעות את שלושת החיבורים והדלקתי, כנראה שבאותו רגע לא שמתי לב ולחצתי על 120V. הדלקתי את המחשב ו....בום! יצא עשן מהספק...FUCK! נו טוב, הוצאת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by or2077,

יש מצב שאני קונה את המארז הזה.. ורציתי לשאול אם השליטה על המאווררים ועל הלדים שלהם יפעלו גם על מאוורררים אחרים שאני קונה?? לא שבאו עם המארז? ובקשר לGMC... אני מודה.. צדקתם.. המארז עשוי מחומרים זולים ראיתי בפורום אחר שהכל מתחיל להפרק אחרי שנה

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  6. אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by GooGle MooGel,

אל תיתיחסו למספר ההודעות.. יש לי משתמש ששכחתי לו את הסיסמא. אני מחליף מארז ולמארז שאני מחליף אליו יש מלפנים כפתור הדלקה וריסט מן הסתם.. ו2 USB ולמיקרופון ואוזניות. עכשיו אני יודע להרכיב את כל הרכיבים במארז ולחברם לספק. רק יש לי סיבוך בלחבר את הלפנים שכן. במארז הנוכחי מלפנים יש רק USB ראיתי איך זה מתחבר ללוח אם אבל אני לא יודע איך לחבר את האודיו.. זה באותו חיבור יהיה? תודה.

8. Started by גד :),

כרגע אני מתכוון לקחת GTX260 ובעתיד הרחוק כרטיס חזק יותר שאולי יקח יותר חשמל.. אני מודע לשאלה הבעייתית, כי בעצם מי יודע כמה יצרוך הכרטיס הבא, הרי ידוע שכרטיס המסך הוא החלק הכי זולל חשמל במחשב :alcoholic: אבל בכל זאת, אם מסתכלים על השנים האחרונות, איזה ספק כח כדאי לקחת שיריץ מצויין את הכרטיס הנוכחי והבא (אולי בעוד 3 שנים...) חשבתי על ספקים שלא עוברים את ה-500 ש"ח . Corsair VX 450W Corsair VX 550W Enermax MODU82+ 425W תנסו כמובן לחשוב גם על ספקים אחרים עם נצילות גבוהה, ואם הם יותר זולים, זה יהיה נחמד... ;D (בשאלה הזאת יש יותר קשר לפורום כרטיסי מסך מאשר ספקים, לכן זה בפורום הזה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתביאו לי בבקשה מארז טוב ומעוצב יפה עד 450 ש"ח, אני חשבתי על הcm 690 window איך הוא?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by blitsi,

אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מארז בתקציב הנ"ל, בינתיים ההדעפה שלי היא לאנטק 900 ו2. הצעות? (שיהיה שקט עד כמה שאפשר, המארז יקנה מKSP).

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by biodome,

צריך למארז HTPC דיי מצומצם במקום - Coolermaster ATC610: מתכוון לקנות מ-IQPC כי נוח לי להגיע אליהם - מה עדיף? Seasonic SS-400ET - שנה אחריות Seasonic S12-II 330W Bronze - חמש שנים אחריות Enermax Tomahawk 405W - שלוש שנים אחריות Corsair CX400 - שלוש שנים אחריות חשוב שלא יהיה רועש. מכיוון שאין הרבה מקום כבלים קצרים יותר = יתרון. יש לי הרגשה שזה יהיה המצב רק עם הספק OEM. צריך שלושה חיבורי SATA. אחריות ארוכה זה פלוס. ושלא יהיה אקזוטי מדי (כלומר זמינות של מעל שבוע). חומרה פשוטה למדי: E4300 Abit F-I90HD HDD: 1TB + 320GB DVDRW 802.11n Card Provision 98ex DVR card

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המפרט (הועתק ישירות מפורום מפרטי מחשב שם עזרו לי): הספק יחזיק בלי מאמץ את המערכת הזו ובעתיד יוכל להחזיק אם אני משדרג אותו? פשוט יש לי ניסיון רע עם המחשב הנוכחי בו הייתי צריך להחליף ספק 3 פעמים!! ולגבי המארז, אני רואה שהוא זול יחסית. הוא מספיק? כבר חרגתי מהתקציב גם ככה... תודה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 940 - Black Edition - (3.0GHz) - BOX ¤1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 או GIGABYTE GA-MA78GM-US2H כרטיס מסך: [..] PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤774 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2EG 1TB 32MB SATA2 5400 RPM - HD103SI ¤404 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. ספק כוח של SHUTTLE FLEX ATX, הוא פשוט נדפק בהדלקה הראשונה של המחשב... פתחתי אותו ואין שום סימן למשהו שרוף אבל הוא לא מתפקד, ניסיתי לחפש ספק כוח חלופי שיתאים למארז אבל פשוט אין בשום מקום בארץ ספקים במידות FLEX ATX של 250W ומעלה... אם מישהו מכיר חנות/בנאדם אמינים שיודע לתקן (תקציב של 150+-) ספקי כוח זה מאוד יעזור לי! או לחלופין אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ספק כוח חלופי שיתאים. תודה! אוהד.

14. Started by shemiraz,

מהספק כוח יוצאים כמה מתחים מישהו יכול לומר לי מה מזין את מה? זאת אומרת מה לוקח חשמל מהמתח 5 וואט מה לוקח חשמל מהמתח 3.3 ומה מה 12? ומה המתח שיוצא מהכבל 6 פינים של הכרטיס מסך? (אצלי בספק אין כזה חיבור אז שמו לי מתאם למולקס הרגיל...) וכמה חשמל מוציא המולקס הרגיל ??? סליחה על הרבה שאלות זה פשוט ממש חשוב לי לפני שאני קונה היום ספק חדש

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. Started by eranir,

אני מרכיב בקרוב מחשב (מחכה ל-core i5). כנראה שיורכבו בו HD4890/HD4850x2, ה-i5 ושני דיסקים קשיחים. אני מחפש ספק טוב שיחזיק את זה עם קצת מרווח, עדיפות למודולרי אבל לא הכרחי, והכי חשוב שקט. מצאתי את ה-Corsair HX620 ב-600 שקל, ואני מתלבט אם לקחת אותו לפני שהוא יאזל מהמלאי, או שיש משהו אחר עדיף.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by or2077,

טוב אז אני מתלבט בין כמה מארזים, שקט לא חשוב שיהיה טרקטור מצידי רק שיקרר. NZXT TEMPEST http://skypc.co.il/pl_product~TEMPEST~6~0.htm COLLERMASTER CM 690 http://skypc.co.il/pl_product~RC-690~6~0.htm TAGAN MONOLIZE http://skypc.co.il/pl_product~12347~6~0.htm TAGAN TWIN ENGINE http://skypc.co.il/pl_product~12277~6~0.htm AEROCOOL 3T http://skypc.co.il/pl_product~2080B~6~0.htm RAIDMAX AZTEC הTAGAN כן בתקציב רק בחנות אחרת וזהו... כמו שאמרתי אני לא מחפש שקט אני רוצה שיהיה קר.. נוטה לכיוון הטמפסט או שאני טועה תגידו אתם

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by davidsystem,

נתנו לי תרגיל בלימודים שקשורה לחשמל אני לומד מחשבים אז ככה נתונים הרכבים הבאים שמהם עלינו להרכיב מחשב מעבד+מאוורר 65w כרטיסי זכרון 15w צורב 20w צג 50w לוח אם 30w מדפסת+סורק 45w מאוורר נוסף 6w 2 דיסקים קשיחים 12w כ"א דיסק חצוני 2w usb כרטיס מסך 125w עליכם להתאים ספק מתח למחשב זה לפי הדרישות הבאות *הספק אמור לעמוד בצריכה של לפחות 135% מהקיבולת המירבית (לטובת שידרוגים עתידיים) *תפוקת הספק תהיה כפולה של 50 (450W 400W 350W 300W ענו על שאלותת הבאות 1)מה הספק המשתלם ביותר לרכישה עבור המחשב הנ"ל? 2)האם יש צורך להחליף את הספק עקב הוספת כרטיס זיכרון נוסף{ זהה לקודם}? 3)האם יש צורך להחליף את הספק עקב הוספת כרטיס מסך נוסף(זהה לקודם)? במידה ועניתם כן בסעיפים ב או ג חשבו מה הספק הנדר…

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  18. המערכת היא HTPC בעיקר לסרטי HD ומשחקים,נכון להיום כל המשחקים פועלים ברזולוציה מקסימלית על 1920X1080 בעתיד אולי יוחלף הכרטיס מסך. ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני מחפשב ספק כוח טוב עד 550 ש"ח שיחזיק את המערכת בצורה טובה,כמו כן הכרטיס מסך אולי יוחלף בעתיד אז שיהיה אפשרות להחזיק כרטיס חזק ללא נפילות כמו כן אין בלוח תמיכה בSLI או CROSSFIRE. מה הייתם ממליצים לי לקחת תודה.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג קופסא כזו פשוט אני רוצה לבנות מארז בטוח אחד כזה ,השאלה היא איפה אני יכול להשיג כופסא כזו (או דומה) במחיר שפויי . וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

Hi, I am planning to upgrade my case (Antec 300) to a better midi tower/full tower case, up to 300$. I want it to be cool, and quiet, since I'm gonna do some OC'ing (CPU to 3.6GHz). Consider that I will be using the Thermalright True Black 120 CPU cooler, so please insure that it won't block the airflow inside the case. I am seriously considering the lancool (lian li's gaming devision) PC-K62 case. It's a SUPERB case, and absolutely PHENOMENAL. Here's the link: www.lancoolpc.com/flashpage/k62. More suggestions would help ;D

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום לכולם יש ברשותי מחשב עם מארז:Compucase 6A19 Black. המאוורר של המחשב[בצד של הכונן דיסקים] התחיל להרעיש.הוצאתי אותו,שימנתי אותו וניקיתי את הכל מאבק,אבל היום שוב חודשיים אחרי, הוא שוב מתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני רוצה לקנות כבר מחר מאוורר ולהחליף.למישהו יש מושג מה הגודל של המאוורר הנ"ל? בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by giladr,

זה שמגיע עם מארז סונטה, יסחוב לי GTX275? מעבד של 95W, שאר המערכת זניחה, זה למטרת עבודה לא משחקים. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בכמה ספקי כח, מהסוג הזול שנמכרים עם כל מיני מדבקות כיד הדמיון של המזמין, ראיתי כי מוליך של 5V- בתקע הראשי ללוח (לרוב מוליך בצבע לבן, מגע מס. 18 במפת החיבורים במחבר של 20 פין), פשוט לא קיים. אין. חיסכון. מה הענין?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by LL@SS,

אני לא רוצה להשקיע יותר מ200 ש"חעל המארז, אני לא חושב שהוא יהיה רועש מידי, אבל זקוק לחוות דעתכם, אם יש משהו אחר שגם יהיה יפה ברמה הזאת אני אשמח.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by gal555,

שלום אני צריך ספק שיחזיק את המערכת שבפרופיל רק מKSP כי הם הכי קרובים אליי ועדיף שיהיה שם במלאי חשבתי על :http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5923 מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:29:29 אני רוצה לקנות את הספק מחר בבוקר אז אני חייב תשובה

• 8 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים