ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום האים הכרטיסים החדשים של ATI יכנסו למארז?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תקציב: עד 300 ש"ח רכיב: ספק ומארז. לא מעוניין בOC. מעדיף לקנות את זה מSKYPC כי אני כבר קונה ממנה את שאר המחשב. מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כרטיס מסך מובנה בלוח אם. הערות ובקשות מיוחדות: חשוב שההספק יהיה מתאים ולא פחות מדי. (אמרו לי לנסות פה- http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp אבל לא הבנתי כלום..). חשוב שהמחשב יהיה שקט אז שהמארז והספק שאתם בוחרים לי יהיה בהתאם. חשוב שיהיה זול . המליצו על זה: מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6T10 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הספק antec trio 430 היום פתחתי את האריזה וראיתי שהכבל המצורף הוא כמו בתמונה המצורפת(כלומר לא מתאים לשקע סטנדרטי). האם יש בעיה להחליף את הכבל שהגיע עם הספק בכבל סטנדרטי שמגיע בדר"כ עם ספקים? ובכלל למה הספק מגיע עם כבל כזה ולא עם כבל "רגיל"? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב ממש בקצרה, במהלך השבוע איכשהו הגיעו מים למפצל החשמל של המחשב שלי. הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? שמנורת הON\OFF מאחורי ספק הכח מהבהבת באופן מוזר, ממש מתפרפרת להדלק כמו נורת פלורסנט. לא נבהלתי אבל עשיתי 1+1 בראש הרצתי מבחן GPU בOCCT (לא אריץ מבחן ספקים, הסיכון אדיר) וזאת התוצאה שקיבלתי למסילת ה12V, יש לציין שב3.3\5 הקו ישר לדעתי זה בגדר הסביר ופשוט קרה משהו למנורה. דעתכם? נ.ב - Note to self, לכבות את ספק הכח ביציאה מהבית לבסיס נ.ב2, בדקתי את חיבורי החשמל והם תקינים, בדקתי גם פיזית את ספק הכח ואין שום סימן לשחיקה או חבלה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה זמן של חיפושים אחר המארז המושלם הגעתי לדילמה בין שני מארזים: 1. Thermaltake Element V 2. Haf 932 רציתי לשאול את דעתכם איזה מהם הכי כדאי לקנות ולמה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את המפר בצד זה GTX260 1 HDD 4GB RAM צורב DVD אחד והשידרוג הוא לPHENOM X4 955 שצפוי לו OC האם יחזיק?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת עם I7 920, לוח אם X58 אקסטרים של גיגהבייט, 6 גיגה DD3 של OCZ 1600, שני הארדיסקים של 7200 ארפיאם וכרטיס מסך GF8800 GT של ELSA מעבר לזה יתחברו לספק עוד משהו כמו 5-6 מאווררי 120ממ. כרגע יש לי ספק 430 וואט של אנטק טרופאוור טריו, אז קודם אני רוצה לוודא שהוא יספיק למערכת(ממה שאני הבנתי זה צריך להספיק אבל לייתר בטחון אני מוודא). יתכן שאני ארצה לבצע המהרה, לא מוגזמת מדי, למעבד. זו השאלה הראשונה, השאלה השניה היא בנוגע לעתיד. בעוד כחצי שנה אני רוצה לקנות מערך הרבה יותר חזק של כרטיסי מסך, בשביל להשתמש ב 3D VISION של אנווידיה, וכנראה גם בפיסיקס. עכשיו, יש לי עוד מחשב ישן בבית בלי ספק של ממש ואני צריך להשמיש אותו בשביל אמא שלי ואני מתלבט האם עדיף לי לקנות לה ספ…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, טרם קניית מארז נתקלתי בהתלבטות בין 2 מארזים שנסגרתי עליהם אחרי סיבוב בכל מוצרי השוק בתקציב שלי. כעקרון אחרי בדיקת ה590 אצל חבר שלי, הוא נראה לי אחלה של מארז ומתאים לכל הצרכים, וגם מחיר ה330 שקלים בדיוק עיגל את התקציב שהקצבתי. נתקלתי בLian-Li PC7FW ונדהמתי לראות את מחירו הנמוך, ואחרי זה גם נתקלתי בסיקור הבא: עכשיו אני בהתלבטות... :-\ כביכול לCM יש יותר פתחים למאווררים מLian-Li, אך ליאן-לי עשוי כולו מאלומיניום ונראה איכותי יותר.. עיקר הצרכים שלי מהמארז הם טמפ' נמוכות ככל האפשר, מה שקצת גורם לי לסטות לכיוון האלומיניום של ליאן-לי, אך כמובן אם הליאן-לי רועש בצורה מרגיזה זה לא יבוא בטוב... תעזרו לי להחליט ;D עריכה: שכן הליאן-לי אפילו זול יותר מה-CENTURION: htt…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתכוון ממש להשקיע. ואני ממש אוהב את הקטע של עיצוב המחשב. אני חולה על מארזים, אני צריך שתייעצו לי איזה מארז הכי שווה ז'א נראה טוב וגם מקרר מצויין. מחיר לא משנה לי. זה נורא חשוב לי אני אשמח אם תעזרו, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מניסיון מר בעבר הלא רחוק בקשר לבחירה של אל פסק החלטתי לשאול קודם ניסיתי 3 סוגים של אל פסק על המחשב...ואף אחד מהם לא הצליח להחזיק את המחשב שלי במאמץ למרות המחשב שלי לא מטורף או משהו ... (אגב במאמץ אני מתכוון שאורטוס פתוח כדי שהמעבד יעבוד על מקסימום) יש לציין ששלושתם לא היו של חברת advice אז ככה...יש מישהו שיכול לומר לי איזה אל פסק יהיה מתאים למחשב שלי - מפרט בצד... קחו בחשבון שעם האל פסק אני אקנה גם Phenom II x4 Quad-Core 965 תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים... אז הוא אמר לי לחפש לו מארז. ואני ראיתי את המחירים של סקקי ופשוט נפלתי מהכיסא. אז מה לקחת: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~PC-B25B~6~0.htm או שבכלל את זה: http://skypc.co.il/pl_product~whisper~6~0.htm האם יש אופציות אחרות בתקציב של 400?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב והכל סגור חוץ מהספק, אני מתלבט בין הספק Chieftec A-135 650W לבין הספק Seasonic SS-650HT, לשני הספקים יש 650W. מצד אחד אני רוצה את הChieftec בגלל שהוא מודולרי והוא יותר זול, מצד שני אני רוצה את הSeasonic בגלל שSS זאת חברה יותר איכותית וגם כי יש עליה המון המלצות. הדרישות שלי מספק זה שקט, סידור כבלים טוב, שיחזיק את המערכת טוב ולא יעשה כל מיני פדיחות, שלא ישרף אחרי הפסקות חשמל/ברקים וגם אם הוא ישרף שלא יקח איתו עוד חלקים. עכשיו אני רוצה בבקשה שתעזרו לי להחליט על איזה ספק ללכת, איזה ספק יותר איכותי? ואיזה ספק יחזיק יותר זמן? המערכת מחשב שהולכת להיות לי היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להמלצה לאל פסק או אפילו מייצב מתח (מספיק לי רק שהציוד יהיה מוגן ולא יגבה את הקבצים). התקציב הוא 400 עם אפשרות חריגה. כעקרון אני רוצה לחבר את המחשב שהמפרט בצד(כרגע המחשב בתיקון בגלל קפיצת חשמל בבית אבל הוא יהיה פחות או יותר אותו הדבר) ואם אפשר את הטלוויזיה(sharp 32d44) במקום המסך שלי CRT mag 17' 770fs. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המערכת היא: Intel® Core 2 Quad Q9300 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Mushkin 2048x2(4096mb) DDR2 800MHz EM2 AMD Radeon HD4850 @ AC Twin-Turbo 5 כוננים 4 כוננים קשיחים ו1 כונן אופטי במארז יש 6 מאווררים. האם הספק כוח Corsair VX450W יכול להחזיק את המערכת הנ"ל בעומס מלא? מה קורה למחשב כשספק הכוח לא מחזיק או גבולי ולא עומד בעומס (פריזים, ריסטרטים?) ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש ספק + מארז ב520 בערך. מפרט פשוט (הדבר החריג היחיד יהיה אולי חיבור של 4 דיסקים קשיחים): מעבד AMD Athlon 2 X2 240 לוח - Gigabyte MA785GM-UD2H AMD785G זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כ.מסך - ATI HD4670 DDR3 מצאתי את זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2170 אם מישהו מכיר אופצייה משתלמת יותר אני אשמח לשמוע. אני לא מבין במארזים וסמכתי על השם של ANTEC. אני צריך מארז נוח, שקט, ובעל מבנה טוב לקירור.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אני מאד רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי OPTIPLEX 620 DELL Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series דיסק קשיח - ST3500418AS DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה ספק דל 305W להחליף בלוח אם + מעבד חדשים ומודרניים כמו : 1. מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX 2. לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2H האם תהייה בעייה כלשהי של תאימות החלקים ? אני יודע שזה כמו להחליף מחשב אבל חשוב לי מסיבות עסקיות שזה יהיה שדרוג ! כמו כן אם לוח האם הנ"ל לא יתאים ה…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי מגן ברקים של מירוגל ותנור.אני יכול לחבר אותו למחשב?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הספק עקב החלפה של כרטיס מסך או 5770 או 5850. המערכת היא HTPC מחוברת לLCD 37 FHD בעתיד תעבור אוברקלוק E8400 P5QL-E OCZ REAPER HFP 1066 FREEZER 7 LP W.D 1T 32MB DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ההתלבטות היא בין שני הספקים האלו: MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 500W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-500 (Retail אני יודע שהאנרמקס עדיף,אבל מה לגבי הסיסוניק? מה גם שאם יהיה אובקרקלוק יהיה עדיף ספק שיהיה לי בו קצת אוויר לתמרון והספק לא ייחנק. מה ההלמצות שלכם? כמו גם שהצריכת חשמל של C2D היא פחות מהמרובעים,השאלה היא אם 500 יספיק או שנעלה עוד קצת תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם הי לי עד היום במחשב ספק של ציפטק 550 שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך לכן החלפתי אותו ל TT 550 הבעיה היא שבאנטק היה לי חיבור ללוח שנקרא P3 בעל 8 פינים ולא כמו הרביעיה הסטנדרטית P2 (כבל צהוב שחור) של 4 פינים ובלוח יש שמיניה. חיברתי את ה TT בעל הרביעיה ללוח (הרבעיה נכנסת חלקית לשמיניה)והמחשב עובד השאלה אם זה תקין לטווח הארוך והמתחים שהלוח מקבל יציבים ללא השמיניה המלאה???
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום שאלה למומחים אני רוצה להוסיף או להחליף הארד דיסק למחשב שלי האם הספק יעמוד בעומס של שניים או שאני חייב להחליף את הישן ? (שוב לפרמט להעביר תוכן וכו') הספק הינו בעל 305W של דל ונתוני המחשב שלי כיום לפני ההוספה של : Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל מראש אם השאלה חוזרת על עצמה. הסתכלתי בדיונים האחרונים ולא ראיתי משהו כזה. למחשב שלי יש ספק corsair 550VX. האם הספק הזה ואחרים ברמתו (כלומר, לא גנרים) כולל איזושהי הגנה מברקים? שמעתי על לא מעט מקרים של מחשבים שהתקלקלו כתוצאה ממכת ברק, אני ממש לא רוצה שזה יקרה לי. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
בעקבות הסערה אני רוצה לקנות אל-פסק. ראיתי שניים שאני מתלבט לגבייהם : Advice PRPC750 Advice SMB650 שניהם בערך אותו מחיר . הספק הוא - OCZ ModStream 450 Watt ( לא יודע אם זה pfc ) . מה אתם מציעים ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר'ה. אני משתמש ב-V9 של Thermaltake כבר למעלה משנה ולאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות: באמצע העבודה, המאוורר העילי מתחיל לנקוש, כאילו הוא פוגע במשהו, עד שהוא נעצר, וברגע שזה קורה, כל המערכת קורסת. לא הצלחתי להבין למה זה קורה, אבל ליתר בטחון החלטתי לפתוח אותו ולנקות אותו בצורה יסודית, אף על פי שאני מקפיד לנקות אותו מאבק באופן קבוע, וגיליתי בפנים הרים של אבק. כלומר, ברצינות, פשוט שכבו בתחתית המארז גושי אבק בגודל של קלמנטינות. שאבתי וניקיתי אותו ביסודיות, אבל גם זה לא עבד והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. אי לכך, החלטתי להחליף את המארז ולכן אני פה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, ההעדפה שלי היא ל-Mid tower. אם יהיה גם איזה מנגנון לסינון אבק - הרי זה משובח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
התלבטות בין שני המארזים.. מצד אחד הזירו הוא פול טוואר ויאפשר לשידרוגים אם אני לא טועה לבין האנטק שהוא שקט ברמה חביבה וסרקולציית אוויר טובה.. השאלה מי יותר טוב מבחינת קירור ורעש ושידרוגים לא כ"כ מפריע אבל שלא יהיה רעש עצום
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-