ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש והוא מאוד רועש, מניסיון שלי המארזים של SilverStone שקטים.. אני לא בטוח ממה הרעש אבל פתחתי וזה נראה כאילו זה מגיע מהמאורר האחורי שמתחת לספק. המפרט המלא:[h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%][TR=bgcolor: white][TD=width: 15%]מק"ט[/TD][TD=width: 55%]שם המוצר[/TD][TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD][TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: cat_product][TD=width: 15%]E41759-002[/TD][TD=width: 55%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD][TD=width: 15%, align: center]1[/TD][TD=width: 15%, align: center]₪43[/TD][/TR][TR=class: cat_product2][TD=width: 15%]MB75MAE33N[/TD][TD=width: 55%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש בksp אילת, אל לצערי לא היו להם במלאי ספקים ומארזים. המפרט: i5 4570 MSI R9 280x לוח Asus B85M-G 8GB ddr3 Corsair GS 128GB ssd WD 1 TB חשוב לי שהמחיר יהיה קרוב ככל הניתן ל500 ש"ח (או פחות אם אפשר). בנוסף, חשוב לי שהספר יהיה PFC. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת של Intel Core i5-4670K Asus Z87-C 780GTX 8GB RAM 3 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים ללא OC. אם לא, מה מומלץ עד 600 ש"ח? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.tms.co.il/product/12156 עם כל הכבוד לעיצוב היפה, כשאני הולך לישון אני מרגיש שאני ישן עם איירון מן בחדר עם כל האורות הכחולים האלה. יש דרך פשוטה ומכובדת לכבות את האורות במארז? (עדיף מבלי לפתוח את המארז)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. (מעבד i3, כרטיס מסך on board, שני זכרונות 4GB, כונן קשיח רגיל אחד, ו-SSD אחד) לפי מחשבון שמילאתי בו פרטים באינטרנט, הוא העריך את צריכת החשמל שלי כ-180W. (אני משער שכדאי לשים טווח ביטחון, ולתת לפחות 300W) אני מחפש מארז עם אוורור טוב מאד, בעקבות טראומה בעבר, למרות שההתחממות לא אמורה להיות משמעותית, שיראה טוב, ומשקל לא כל כך פקטור מבחינתי. (המחשב לא יזוז בשנים הקרובות לשום מקום, ואין לי בעיה להרים 10KG במהלך ההתקנה) ידית נשיאה זה בונוס, אבל לא קריטי, כי הוא כאמור לא אמור לזוז ממקום למקום. אהבתי את הביקורות על Nanoxia Deep Silence 2 ועל Fractal Design Define R4, למרות שהם בלי ספק Overkill למטרה שלי, אבל אם הם לא כוללים ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב 400-750 דרישות: בניה איכותית. סרקולזציה טובה. חברה ידועה. חלון שמאלי. מקום לרדיאטור 280 (crosair 110). עיצוב מוקפד, לא של גיימינג אבל גם לא מיושן או משעמם. הגודל: יכול להיות פול טאואר אבל לא ענק. (פחות מ60 סנטי' גובה) תיכננתי בעיקרון משהו כמו Thermaltake Chaser A71 אבל כבר לא ניתן למצוא אותו בארץ יש את הFractal Design Define R4 המצויין. אבל העיצוב שלו קצת מידי סולידי פתוח להצעות [h=1][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאח שלי כרטיס מסך 7870 עכשיו בקרוב נשדרג לו גם תמעבד ותספק כוח אבל רציתי לדעת לבנתיים. יש לו מעבד מהסדרה E5000 שלINTEL לא זוכר איזה במדוייק(אם זה חשוב תגידו לי אני יבדוק) וFSP300 הספק כוח שלו. אני צריך לדעת אם הכרטיס מסך 7870 יעבוד עליו קניתי לו תזה שהיה בהנחה בTMS הOC.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להביא מKSP באילת את ה Corsair C70 וקירור MUGEN 4 שילוב טוב או שיש לכם המלצות בכיוון?(בתקציב דומה)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך UPS למחשב בעבודה. צרפתי תמונה של הספק שלו. אשמח אם מישהו ימליץ לי על UPS שיחזיק את המחשב לכמה דקות עם מסך 19". תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז Itx חדש. עם אפשרות לכרטיס מסך בגודל מלא. http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RVZ01
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™ GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפע…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghzr מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650w כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL מסך: Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black שלום זה המפרט שאני מתכונן לרכוש, בעזרת פורום המפרטים, ויש לי שתי שאלות. 1. האם הספק הזה מתאים למערכת הזו כולל המסך? ומה לגביי אותו מפרט עם מסך 'dell 27 Ultrasharp…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בתכנון פרויקט חדש, לא אגלה יותר מידי... בקרוב ביומני פרויקטים.. אבל רציתי לשאול בהקשר הזה אם יש אפשרות להחזיק ספק של 200 וואט ע"י סוללות של לפטופ למשל. הכוונה לזמן קצר ואפילו כמה דקות. פרטי הספק: נצילות :gold למעבד Q9550 קשיח אחד קטן, (מסתפק בין ssd לקשיח של ניידיים ) זיכרון ddr2 2X2 קירור של שני מאווררים (אחד מהם של המעבד) וכרטיס קל מאוד. (זה גם המקום להמליץ). אשמח לתשובות מקצועיות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ספק ישן בעל חיבור 20 פינים יעבוד על לוח חדש בעל חיבור 24 פינים? הבנתי שה 4 פינים הנוספים הם עבור אקסטרה כוח לחיבור PCI-E לכרטיס מסך, המחשב מדובר ישתמש בכרטיס מובנה, האם יעבוד? האם מסוכן ליציבות המערכת? המחשב המדובר: Intel Pentium G3220 MSI H81M-E33
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות לספק 1500w והמלצות לחברות של ספקים ומארז לגיימרים עד 1400 שח תודה רבה,ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת כזו: מעבד i5 2400. סטיק זיכרון אחד של DDR3 4GB. לוח אם H67MH של ביוסטר. ספק 500W של HEC מלפני כ-4 שנים בערך. כ.מ. Radeon HD6870. לפני כמה ימים ראיתי שפלונטר מציעים כרטיסי מסך מוחזרים\משופצים במחיר מוזל, וחשבתי לקנות את הR9 290 (או ה-280X, אם מישהו חושב שהוא משתלם יותר), אך לא הייתי בטוח שהספק הנוכחי שלי יספיק. את המערכת הנוכחית הספק שלי מצליח להריץ ללא קושי שנגלה לעין לאורך כל התקופה בה השתמשתי במערכת הזו (ועל כל שדרוגיה), הבעיה התעוררה שבדקתי במחשבון צריכה וראיתי שאני נמצא על הגבול מבחינת צריכה (ואולי בכלל טעיתי, ומישהו יוכל לקבוע חד משמעית מהי הצריכה). בהתחשב בזה שהספק עבר כבר בערך 4 שנים, יתכן שהcapacitors איבדו מהנצילות שלהם, ולכן מה שנראה כעמידה על…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר הרבה רוצה להחליף את המארז שלי ועכשיו נראה לי שמצאתי תחלופה: http://ksp.co.il/?select=.1041..130..307..1218..382.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23638&txt_search=&buy=&minprice=380&maxprice=650 מה אתם אומרים עליו מבחינת הקירור הגודל שלו והחומרים? שווה להחליף אותו תמורת ANTEC THREE HENDRED??
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב כבר כ 4 שנים בנוסף לשידרוגים קלים עם מארז מיושן, קיבלתי לא מזמן מחבר מארז יותר חדיש וגדול הייתי רוצה להעביר את כל התוכן למארז החדש, ישנם דגשים כלשהם לביצוע מעבר שלא יהיו לי כל מיני בעיות לא נעימות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיר מישהו שיש לו ספק HEC 500W אני יודע שהספקים שלהם אחלה והכל. האם הספק הזה יחזיק R9 280? כי כרגע יש לו GTX560 וזה מחזיק יפה, הוא מתעקש לקנות ספק חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב את הספק הזה: http://ksp.co.il/?uin=10263 ראיתי שיש לו מאחורה מצב של היברידי ונורמלי, הבנתי שההיברידי שקט, אך לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיברידי הזה? ומה יותר כדאי? מצב היברידי או נורמלי? תודה! נ.ב הכרטיס מסך שאקנה באותו היום הוא: http://ksp.co.il/?uin=21868
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, תמליצו לי בבקשה ספק שיתאים ללוח Gigabyte MA770-UD3 אין משהו מיוחד שמחובר שצורך חשמל, צריך ספק הכי זול שיתאים ללוח הזה, אפשר גם ג'נרי. חנות מועדפת KSP תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בפעם הראשונה בחיי אני בונה מחשב לבדי, עד כה המפרט הוא: מעבד - intel i5 4690 לוח אם - Gigabyte GA-H97-HD3 זכרונות - G.SKILL Ripjaws Series 8GB F3-12800CL9D-8GBRL כונן קשיח - WD Blue 1 TB SSD - Samsung 840 evo 120gb למארז אני חייב USB 3.0 מקדימה, ואם יהיו מסנני אבק זה יהיה נחמד. בעיקר חשוב שהמארז יראה טוב, צבעים נורמלים (לא איזה ירוק, צהוב). מאוד לא חשוב בעייני לדים וחלונית צד, זה הדבר האחרון שמעניין אותי (עם לד אין לי בעיה, אבל המחשב יהיה צמוד לקיר כך שכל הקטע של החלונית ייעלם וזה סתם יהיה מיותר). בעקרון אני חושב על ה ZALMAN Z3 PLUS, אם יש המלצות למארז אחר אשמח לשמוע (או אולי מקום מומלץ לרכישה, הכי זול שראיתי בינתיים זה 265 מאייבורי) בנוגע לספק, על פי מחשבו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת i7-4790k chipset asus maximus ranger vii 8 gb ram 256 ssd 2 tb וכרטיס מסך מובנה כרגע...לא ידוע אם אני הולך לקנות אחר או לא. כרגע יש ספק ג'נרי 500 וואט איך הספק הבא antec vp500pc לא ישרוף את המערכת? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי את המארז nzxt phantom 530 ויש בו "fan hub" שאליו מחוברים המאווררים כדי שיהיה אפשר לשלוט במהירות שלהם ע"י מתג במארז המאפשר שליטת מהירות בשלוש רמות, נמוך, בינוני וגבוה. בנוסף למאווררים שבאים ביחד עם המארז קניתי אחד נוסף antec 80mm וחיברתי אותו ל "fan hub" אולם כשאני מדליק את המחשב המאוורר שהוספתי לא נדלק כאשר מתג כוונון הרמות נמצא על מצב נמוך ורק כאשר אני מעלה אותו למצב גבוה, רק אז נדלק המאוורר הנוסף ואז הוא נשאר דולק גם לאחר שאני מוריד את מתג הכוונון לדרגה נמוכה. מדוע לא נדלק המאוורר עם המחשב כאשר רמת המאווררים מכוונת לדרגה נמוכה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת באתר על המארז, אבל לא הצלחתי ליצור קשר עם המבקר לגבי שאלות ספציפיות. מישהו יכול להעיד על עמידותם של מגשי הSSD/HDD והאיכות הכוללת ? מבחינת הפונקציה אין לי ספק שהוא עושה את העבודה, הספק הוא כלפי איכות המוצר.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-