עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by sashaefi,

לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז במחיר שציינתי בכותרת. חשוב שהמארז יהיה לא גדול שיהיה midi tower . אני מתלבט מאיזה חברה לקנות,כי אני רוצה מארז שיהיה שקט,אמין ושלא יעשה לי בעיות בעתיד. רציתי לקחת את ה-cm 690 black אבל הוא גדול לי מידי באורך לצערי. גם רציתי לקחת את ה-enermax uber chakra אבל לצערי גם הוא גדול ויקר. עכשיו אני מתלבט בין 2 מארזים: 1. Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL 2. hec compucase 6Xm1 או compucase 6A21 זה המארזים שבנתיים מצאתי אבל מצד שני לא הייתי מתנגד למארז שרואים תבפנים אבל לא מצאתי. אני השמח להמלצות ותמונות תודה רבה ושבת שלום(:

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by moshel7,

שלום לכולם מה עדיף מיבין שני המארזים האים: 1: ‏Thermaltake M9 VI1000BWS‎ או ה- 2:‏Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS‎ שניהם במיסגרת התקציב שברשותי 300-350ש"ח מה יותר מרווח ויותר קריר והאים הם מתאימים לכ.מסך החדשים מבחינת התאמה לגודל תודה לכל העונים אים יש מארז יותר טוב מישניהם אותו מחיר אנא המליצו

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. הספק : HEC 400W הלוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 וההמארז - nxzt whisper מה אני עושה? הכבלים לחיבור של הלוח אם מהספק לא מגיעים לחיבור, מה אני יכול לעשות?

5. Started by jitz,

היי בסופת הברקים של יום שישי בלילה - הספק שלי, עליו השלום, הלך לעולמו (ThermalTake 500W)... ולצערי, פגה תקופת האחריות עליו.. פספסתי בחודשיים. מצד שני, בלאו הכי הרגשתי שהוא לא חזק מספיק בשביל המערכת שלי.. וחשבתי גם ככה לקנות ספק חדש של 600W... שאלתי היא - ביחס עלות-תועלת, איזה ספק מומלץ? (כמובן - לא מאלה הגנריים)... חשוב לי שהכבלים יהיו sleeved, שיהיה איוורור נכון, ומודולריות הכיבול מהווה בונוס, אך ממש לא must... אני ממש לא מבין בתחום - כל הכוונה, עזרה או הפניה תתקבל בהמון תודה! דודי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לאחר שעשיתי קצת מחקר וקיבלתי המלצות נראה לי שאני אקח: מארז ללא ספק Thermaltake M5 ¤282 ספק כח HEC 500TDT 500W ¤254 סה"כ מחיר לכל המוצרים:536¤ האם משהו יכול למצוא לי קומבינה יותר זולה עם האיכות הנ"ל או טובה יותר? עוד שאלה: כמה מאווררים באים עם המארז הזה והאם זה יספיק למפרט שלי? האם אני יכול לקחת ספק זול יותר עבור המפרט שלי? האם מה שלקחתי לא טוב? המפרט שזה אמור לסחוב הינו: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק Thermaltake M5 ספק כח HEC 500TDT 500W סה"כ מחיר …

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  7. סדרת Hydro G החדשה של היצרנית FSP היא סדרת ספקי כח ששמה דגש על האיזון שבין מחיר לאיכות. בסקירה זאת אנו נספק לכם הצצה אל השחקן החדש שיעשה צרות למתחרים חברת FSP בשלב זה מוכרת לכל חובב חומרה המכיר את שוק ספקי הכח. מדובר באחת מיצרניות ספקי הכח הגדולות בעולם. בין אם בעולם המחשבים הנייחים, הניידים ואפילו מכשור מיוחד של בתי חולים, ל-FSP יש מגוון רחב מאוד של מוצרים שהיא מציעה לכל מי שרק מבקש ספק כח. בשנה הבאה היא אף תחגוג 25 שנות קיום. לאחרונה הכריזה FSP על סדרה חדשה של ספקי כח, ולא הרשנו לעצמנו לוותר על חשיפת המוצר בפני קהל האתר. אנחנו חושבים שאתם תאהבו את המוצר הזה ולכן אנו מספקים לכם הצצה מוקדמת. סדרת ה-Hydro G של FSP היא כזאת שרוצה למלא את תפקיד חביב הקהל, בעיקר קהל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ToMeRv32,

כשהתקנתי הכל במארז שברתי סוג של ברזל בחלק הקדמי כדי להכניס את הכונן, כי אחרת זה פשוט לא נכנס.. אני חושב? עשיתי בסדר? למקרה שאתם לא מבינים פשוט תתנו למישהו עם P280 לענות, אין לי כוח לנסות להסביר מה שברתי שם בדיוק..

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להכניס את הכונן הקשיח למקום של כונן ה3.5 החיצוני (פשוט להבריג ולחבר) הסיבה לכך היא חוסר במקומות לכוננים קשיחים. אם לא, יש איזשהו מתאם שיהיה אפשר להכניס? בתודה רבה, אור כהן

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. אני מחליף מחשב בימים אלו ויש לי את הכרטיס הנ"ל. הכרטיס נכנס בקושי למארז הקיים שלי - Antec Sonata 3. האם יש סיכוי שהוא יכול לא להיכנס למארזי Mid-ATX אחרים? כמו כן, האם אתם רואים מניעה בלהישאר עם המארז הקיים בהנחה ואחליף ספק ומאווררים? (המארז בן 7)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי את המפרט הזה: מעבד INTEL core 2 duo e6750 לוח אם gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח western digital wd2500aaks 250GB 7200RPM כרטיס זיכרון PQI DDR2 1024X2MB 667MHZ CL5 כרטיס מסך BFG NVIDIA GEFORCE 8800GTA OC2 PCle מארז NZXT apollo שחור ספק כח HEC 400TRT 400W אמרו לי שהספק כח יהיה גבולי.. אז השאלה שלי היא אם אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כח יותר טוב ממה שיש לי... עדיף שלא יהיה גבולי והתקציב הוא 290-300 ש"ח תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חבר'ה! אני שוקל לשדרג לכרטיס radeon 1950PRO 512MB AGP וראיתי שהחברות ממליצות על ספק של מינימום 450W. ברשותי ספק של ENERMAX של 420W. אני משתמש כרגע ב: P4 3.2 PRESCOTT AUDIGY 2 ZS X800 XT 256 AGP 2GB DDR 400MHZ בשני סטיקים צורב CD צורב DVD הרד דיסק ATA 40GB הרד דיסק SATA 120GB. האם במקרה כזה, יש לי עומס על הספק ואני צריך לשדרג באמת בשביל להשתמש ב X1950 PRO? האם זה יהיה סיכון להישאר עם ספק שכזה? האם באמת חובה לשדרג ספק וההמלצה של היצרן באמת קדושה? אני לא מבין בתחום הזה אבל ראיתי משהו לגבי דרישה של 30A למסילה של 12V מבחינת הכרטיס... ולפי הסתכלות על המדבקה של הספק-ראיתי שיש לי 18A [אבל יש לי כמה טורים של 12V] אז אני לא יודע אם מדובר על סה"כ או שצריך באמת להי…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן לכולם. אני בשלבי סיום בניית המחשב החדש שלי שיהיה מבוסס i5 עם 4 ליבות. מיועד בעיקר לעבודת יום-יום, קצת תכנות וסרטים. ללא OC. ====לגבי המארז==== מה שחשוב לי בבחירת המארז הוא שקט מוחלט ושייראה טוב. דווקא כל ה"לדים" וה"אורות" פחות עושים לי את זה ודווקא הצורה של המארז יותר חשובה לי. בהתחלה נדלקתי על המארזים של thermaltake, אבל קיבלתי המלצה שלא לקנות אותם עקב איכות חומרים והרכבה נמוכה. לכן, נשארתי עם CoolMaster ו Antec. נברתי היטב בפורום ועברתי על 20 העמודים האחרונים ויש כמה מסקנות. מבחינת איכות מארז, ה CM690II הומלץ רבות. לדעתי הוא גם נאה למדי. מאידך, ה Antec Two Hundred נראה אפילו יותר טוב לדעתי ופחות מצועצע מבחינת LEDים. השיקול שעומד על הפרק (מלבד המחיר כמובן) הוא השקט …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Baridy,

הלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 מתאים למארז Enermax Uber Chakra???

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by Overshot,

שלום לכולם. מכיוון שאני עובר ל-HD4890 של ATI, שדורש שני 6-PIN יציאות, ויש לי רק 6-פין יחיד, אני הולך להלחים עוד אחד כזה לספק. ספק טוב וחבל לי לקנות אחד חדש (מעבר לגבולות התקציביים שלי) אז פה אני יבצע את הפרוייקט הזה, תמונות עוד מעט. שאלה : האם כדאי בכלל לעשות את זה?

• 25 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by D-Bang,

קניתי את המחשב רק לפני חודש וחצי הלכתי לפי ההמלצות פה ולקחתי את הליברטי 400 של אנרמקס לא יודע מאיזו סיבה.. המחשב אפילו לא היה מופעל באותו זמן, קרתה הפסקת חשמל ומאז המחשב (או יותר נכון הספק) לא חזר לחיים (בדקתי עם ספק אחר הכל עובד בסדר גמור). עכשיו אני רוצה לנסוע לחנות שיחליפו לי אותו, אבל ראיתי שאין להם ליברטי 400 במלאי (לא בטוח שאני רוצה אותו בכלל) מה אתם אומרים על אחד מאלה כאופציה חלופית: Enermax Noisetaker 485W Coolermaster Regular 430W eXtreme Rev 2.0 המפרט שלי לא מתוחכם מדי מבוסס Core2 E6400 7600GT

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. לאחר פחות משנה שקניתי מחשב חדש הלך לי הספק. במהלך חלק ניכר מהתקופה עשיתי שימוש במגיני ברקים (מהפשוטים שקונים בהום-סנטר), ואחד מהם גם נשרף. מעבר לכך, מדי פעם כשהייתי מדליק את המחשב הוא היה טוען שהBIOS corrupted והוא משתמש בdual-bios כדי לתקן אותו (והבנתי שסביר להניח שאלו הקפיצות/ירידות מתח שגרמו לבעיה). עכשיו אני מקבל את המחשב חזרה מתיקון, והייתי רוצה לרכוש לו הגנה טובה. הבנתי שUPS אמור לספק הגנה. לא כ"כ מעניין אותי שהוא יחזיק הרבה זמן (ברגע שתהיה הפסקת חשמל אני אכבה את המחשב בעצמי), אלא רק יגן על המחשב. המפרט שלי: ספק: Seasonic SS-650RT Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T את המח…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by OrBen91,

אני מצרף תמונה של הספק כוח שהלך, מכיוון שיש לי אפס הבנה בנושא הזה, אשמח להמלצה שלכם מה יכול להחליף את הספק כוח שהלך, אם זה חשוב המחשב הוא i3 עם 4gb ddr3

19. Started by idani1983,

שלום , הלך לי הספק( הוריד לי את הלב), יש לי 2 שאלות. המפרט שלי: e8400 4 gB gigabyte ep35-ds3r 8800gt כרגע אין OC , ייתכן OC מינמאלי בעתיד. 1. האם זה בסדר שעד שאני אביא ספק חדש אני אשצמש בספק של 305WATT , אני לא אשחק במחשב על מנת לא לאמץ את כרטיס המסך. 2. איזה ספק לקנות תקציב עד 500, אם יש משהו טוב ב 400 מה טוב.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. חח הספק שלי קרטע כבר זמן מה, עשה ריסטים, לא הדליק את המחשב וכ'ו, היום אני משחק להנאתי בפרוטוטייפ, והמחשב עושה ריסטרט ואז אני רואה עשן מהספק, ישר כיבתי את המחשב ופירקתי את הספק. עכשיו אני מחפש לעצמי ספק של 500 מינימום, עד 350 ש"ח.. נ.ב. אין מצב שהספק לקח איתו עוד משהו בדרך נכון? כי נראה לי שרק הוא נשרף..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לספק הקודם היה חיבור גדול ועוד 2 קטנים ללוח אם ועוד אחד קטן לכרטיס מסך בספק שקניתי יש רק אחד גדול ללוח אם ועוד אחד קטן (במקום 3 קטנים) איזה ספק אני צריך לקנות שיתאים (עם 3 חיבורים קטנים ואחד גדול)?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  22. הי , לצערי היום הלך לי הספק, לכן אין ברירה וחייבים לקנות חדש. אני מתכוון לקנות מ- KSP, ואני חושב שסכום בסביבות ה-300 ש"ח יספיק לא? יש הצעות לאיזה ספק (לא יותר רועש ממה שהיה לי) שיחזיק לי את המערכת הנוכחית + אולי עוד איזה הארדיסק או שניים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by musari,

הלך לי היום ספק BFG1100W ואין לי מושג איך אמרו לי יכול להיות עומס אז הזמנתי TT1200W איך הוא לדעתכם?,עכשיו קיבלתי זמני ספק 500W של כולרמסטר עד שיום חמישי יגיע לי 1200 ועל הדרך הוספתי עוד 2 ג'יגה זיכרון של קורסאייר 6400 עכשיו יש לי 4 ג'יגה אבל הוינדוס קורא לי רקMB 3200 ובעוד שבתוכנות כמו CPUZ וeverest הוא קורא לי 4096MB הגיוני בגלל שיש עומס על הספק הוא לא נותן לי להישתמש בכל ה 4ג'יגה? כי יש לו גם את הHD2900 את השני ניתקתי מחשמל אבל הוא מחובר ללוח ועובד רק המאורר שלו ולהפעיל וזוג הרדיסקים וכרטיס פיזיקאלי וכו וכו יש לציין הלוח עליו מדובר הוא P5W DH Deluxe אחרי עידכון ביוס להכי חדש גרסה 2.0.0.4 מישו ניסה להרכיב עליו 4 ג'יגה?מה זה כבר יכול להיות

• 56 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by ronbubl,

היום בבוקר התעוררתי למחשב כבוי ניתקתי מהחשמל כיביתי את הספק , קצת שום קצת פלפל, הוקוס פוקוס.... וכלום. יש לי ספק מודולרי של Chieftec‎ (לא זוכר אם 650 או 750 כרגע). הספק נקנה לפני שנה וחצי - מבחינת האחריות האם החנות (KSP) צריכה להחליף לי לספק חדש או לחילופין לתת לי ספק זמני עד שיתקנו את הקיים. האם באמת מתקנים היום ספקים??? (בד"כ הבעיות נובעות מקבלים שרופים או משהו כזה לא??? - לצערי לא היה לי זמן לרחרח את שלי). תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחר על הבוקר אני מתכוון להזמין את המחשב החדש ורציתי לדעת מה אתם אומרים על הספק והמארז שבחרתי.. 1. האם הם שקטים יחסית ? 2. כמה מאווררים יש במארז ? ואיך הוא נחשב ?, מה היתרונות שלו ? 3. איך הספק יחסית ? מה החסרונות והיתרונות בו ? מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: HEC WIN 420 - 420W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK מחיר: ¤357 אחריות: שנה. שאר המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - R…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים