עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי מעבד 12600K וספק 650W. לספק יש חיבור של 8 בלבד המיועד למעבד, בלוחות יש 12 או אפילו 16. האם המעבד יוגבל? ובכלל. מה ההספק המקסימאלי שחיבור ה8 נותן? תודה מראש.

2. Started by NI4NI,

שלום אני בונה מחשב חדש וחשוב לי שבמארז תהיה יציאת USB3 מקדימה. עכשיו יש איזה מארז שאני רוצה אבל דווקא אצלו היציאות מקדימה זה רק USB2. השאלה שלי היא האם יש הבדל פיזי בין היציאות האלו או שזה תלוי רק בכבל שאני מחבר לקונקטור בלוח האם ? בקיצור, האם אני יכול לקנות מארז שהיציאות שלו מקדימה (לפי היצרן) הן USB2 בלבד ולקנות לוח אם שתומך ב-USB3 ולחבר את לוח האם ליציאת USB2 במארז ואז היא תספק חיבוריות USB3 ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. דוגמא: ישנם כרטיסים שמצריכים, למשל, חיבור אחד של 6 פינים ואחד של 8. האם כל מה שעלי לוודא זה שלספק שלי יש את החיבורים האלו, או שייתכן שבספק מסוים החיבורים האלו יתנו הספק קטן מהנדרש? ראיתי בביקורות כרטיסי מסך מסוימות שמציינים את הWATTAGE של כל אחד מהחיבורים האלו(אם אני לא טועה, המספר 75W עלה)...לא יודע אם הם מציינים את זה סתם לידע הכללי, או שיש לזה משמעות.

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  4. שבת שלום. מקווה שהשאלה נשאלה בפורום הנכון. מחזיק מחשב גיימרים יקר, עם ספק איכותי של CORSAIR 750, בשבוע האחרון יש אצלנו הפסקות חשמל מרובות והבעיה תסתדר רק בעוד כשבוע. השאלה היא האם באמת יכול להיגרם נזק במהלך השבוע וחייב לקנות אל-פסק או שאפשר להסתדר ככה שבוע+- (מדובר בבערך 2 הפסקות ביום בממוצע). תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים קניתי היום ספק כחCOOLERMASTER eXtreme Power Plus 390W ב200 ש"ח מנועה מחשבים.האם הוא מספיק לכרטיס מסך ולשאר המערכת, או שמה צריך ספק יותר חזק ומתקדם.אני יכול להחזיר תספק ולהביא במקומו אחד אחר,עדיפות שישאר באזור התקציב של 200+- תודה רבה. מעבד:DUAL CORE E2140 לוח אם:GIGABYTE GA-945GZM-S2 זיכרונות:OCZ DDR2 Value 1024MB 667MHZ CL4(1GBx2) כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4670 1GB PCIe

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Ronll,

בעתיד אולי כשהכרטיס יהיה זול אני ירצה לקנות עוד אחד.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nani50,

לאור כל ההזדמנויות לתפוס 7950 במחיר טוב חשבתי לעשות CF.. השאלה היא האם הספק שלי יחזיק בכלל את ה CF. הספק שלי הוא http://store.antec.com/Product/power_supply-high_current_gamer/hcg-620/0-761345-23860-1.aspx HCG 620 של ANTEC במחשבון PSU יצא לי 580... הגיוני? החישוב כמובן כולל את הקירור מים שלי ומצורף בתמונה. מה אתם אומרים..? המפרט המלא שלי בחתימה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רציתי לישאול האם Corsair 650TX 52A @ 12V יחזיק לי CF של 4870 .. תודה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by David Ell,

שלום לכולם יש לי מארז כזה: http://www.chillblast.com/images/P/RAVEN-RV03-PC-Chassis.jpg כבר שלושה ימים בערך אני מנסה למצוא את הספק אבל לא מצאתי (לא פירקתי יותר מידי, רק פתחתי מהצדדים) ועכשיו ראיתי מאיפה הכבלים באים. מצד אחד שלהם הם נכנסים פנימה אז החלפתי לצד השני, וראיתי למטה שכתוב "סיסוניק 100-250VAC" רק באנגלית כמובן. אני יודע שסיסוניק זו חברה של ספקים, האם הספר שלי הוא 250 וואט? לא נשמע לי הגיוני בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לקחת את ה FSP 400THN או שאני יכול להסתפק גם ב 350THN למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 Sunbeam Transformer Black CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB Western Digital WD1600JS, 160GB S-ATA II תודה רבה למי שיענה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RomaDee,

Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB Cache s1150 - tray Arctic Freezer i30 ASUS Z-87 A Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E X2 G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 Seagate 2TB Barracuda Sata III Samsung 840 EVO Series 250GB SSD זה המפרט שלי מבקש לבדוק עם יספיק לי הספק FSP RAIDER 750W למפרט הנ"ל מתוכנן ביצוע של OC למעבד תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום , רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק כמה W המחשב צורך? , אם לא איך בודקים את הפרמטר הזה בבנצ'מרקים למינהם כדוגמה של כרטיס מסך או מעבד וכו'? והאם אפשר לחשב בעל פה לפי סוג הרכיבים? כנ"ל לגבי OC .. ועוד שאלה ככה על הדרך במקום לפתוח נושא חדש , האם HEC 400W TRT V.2 יחזיק את ה8800GT ? אם כן האם יהיה חשש להחזיק את הכרטיס כולל OC על המעבד (נגיד של 30%) . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. אהלן, הלך לי הספק (Enermax Tomahawk 405W). אני מחפש ספק חדש בתקציב של עד 400 ש''ח. בבדיקה שערכתי ב-Thermaltake Power Supply Calculator יצא שהמערכת שלי צורכת 401W. אני מחפש ספק של מעל 450W (שישמש גם כספק לשידרוגים הבאים למערכת). קראתי הרבה מאוד המלצות על סדרת ה-M12 של Seasonic. אבל אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לספק הנ'ל ששווה להשקיע בשבילו עוד 50-100 ש''ח. (אני מעדיף ספק מודלורי אבל מוכן להתפשר עם זה מתבטא באיכות טובה יותר). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. היי, יש אצלי בזמן האחרון מעין הפסקות מתח קצרות (פחות משנייה) שגורמות לחלק מהמכשירים (בעיקר XBOX) לכבות בעוד מכשירים אחרים ממשיכים כאילו לא היה כלום. האם יש פתרון זול יותר מ UPS לבעייה הזו? האם יש טעם לדבר עם חברת חשמל? (זו לא בעייה פרטית שלי אלא של לפחות הרחוב) תודה

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. שלום הייתי רוצה לדעת יש לי בעייה של איטיות מטורפת בל בדיסק הקשחי הראשי זה לא מראה שיש סקטורים פגומיים אוו משהוא אבל כשה אני נכנס לכונן לראות סרט אוו משהוא הוא מתחיל לחשוב ותוקע את המחשב ניסיתי לעשות פורמט אבל זה לא עזר ב task manager לא רואים שיש עומס עקב איזה שהיא תוכנה חשבתי שיכול להיות שאולי זה בגלל שהספק כח שלי לא חזק מספיק יש אפשרות לבדוק את זה? יש לי 4 דיסקים קשיחים 500gb ,1000gb שמחוברים ב sata2 ו 250 גיגה ו 300 גיגה שמחוברים ל דאתא רגיל כרטיס מסך geforce 8800gts 640mb --->לוח אם של אינטל dp35dp ---->מעבד 4 ליבות q6600---->יש לי ספק כל של ocz 700w ---- ומארז של zalman z-machine lq1000 יש מישהוא שיכול לעזור לי לעתר את הבעייה? יש לי מערכת בריאה אני עושה סר…

16. יש לי NZXT BlckLine ואני מעוניין להעביר את ההארד דיסק לכלוב של הכוננים או משו כזה(לא יודע איפה בידיוק אפשר לשים אותו)ולהוציא את הכלוב האם יש אפשרות לעשות את זה?ומישו יכול לפרט לי איך?כי ניסיתי להעביר תהארד דיסק לכלוב העליון....יש שם מקום לכוננים קטנים ושם זה לא נכנס ויש אפשרות לכוננים הרגילים(איפה שהDVD יושב) ושם זה גדול מידיי בקיצור...האם אפשר ואיך?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. ^^כותרת. לפי ההגיון אם החיבור הוא אותו חיבור, ובסופו של דבר הדיסקאונקי מתחבר ללוח אם, אז זה אמור להיות אפשרי. לא ממש ברור לי מה הקטע של USB3 במארז הרי החיבור הוא אותו חיבור כמו USB2. המארז רק אמור לתווך לי בין החיבור החיצוני לחיבור הפנימי בלוח אם. אגב יש לי P183 שלא נראה לי הגיוני להחליף את כל המארז(שהוא בין שנה -שנה וחצי) בשביל דבר כזה.

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. אם לא, הוא אמור להגיע מתישהו? פשוט איזה אחד בפורום בנה מפרט מחו"ל וראיתי אותו שם את המארז הזה... הוא נראה ממש איכותי, וגם קירור מצוין! יש לו 2 מאווררים של 90, ועוד 2 של 120... לא רע בכלל תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ברצוני לקנות את הספק הנל: https://www.amazon.de/gp/product/B075M3R4YB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 אבל לא ניתן לשלוח לארץ משום מה ניתן לקרוא עליו כאן https://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=550 שימו לב שזה לא prime זה prime ultra שזה סדרה חדשה

20. שאלה בכותרת, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם יש דבר כזה מארז למחשב 16 ליבות באמת שקט ? לצערי כל המארזים השקטים שקניתי לא שווים הרבה לשקט , כי יש להם פתח אחורי שנשאר פתוח הרעש מקשה לעבוד לידם

22. Started by dnco,

שלום יש לי ספק 550 וואט חברה לא ידועה .עד היום לא היתה שום בעיה והכל עבד בסדר גמור. היום התחילו בעיות בDAC ה USB בהתחלה היה נשמע מאוד גרוע עם חריקות לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הDAC החל לעבוד בסדר כ15 דקות ואחריי זה יש קפיצה קטנה במוסיקה כל כמה שניות לא קבוע. עשיתי שוב הפעלה ושוב פעם הכל עובד נורמלי. להערכתי ישנה בעיה בספק שגורם לנפילות מתח או עליות מתח קטנות כל כמה זמן האם יש דרך לבדוק? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי 6A19 עם ספק של HEC אותו קניתי לפני 3 שנים בזיגזג בהשוואה לשקט של מחשבי מותג (כמו HP) בהם אני משתמש בעבודה, המאורר של הספק ממש מרעיש. אפילו די מעצבן. הרעש הוא בוודאות מהמאורר של הספק ולא מהמאוררים של המארז או המעבד. האם יש דרך להפחית את הרעש? תודה קובי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. יש לי את המארז הזה http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTk= או משהו שדומה לו בכל אופן מדובר על האור הכחול של כפתור ההדלקה בקדמת המארז. תודה.

דיונים חדשים בפורומים