ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
נראה שאני זקוק למארז חדש, כרגע עם Antec One. שדרגתי שילוש כולל קירור נוזלי - Antec Mercury 120. הקירור החדש לא נכנס למארז שלי, לא מאחור כי זה צר מדי, ולא מלמעלה כי חיבור הלוח (GA-Z390-UD) לספק נמצא למעלה והרדיאטור חוסם את הגישה לחיבור הזה. מקווה שהסברתי כמו שצריך. אשמח להמלצה על מארז Full ATX רחב מספיק וזול יחסית. מתכנן לרכוש בהקדם האפשרי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט טכנאי מעבד AMD X4 965 כרטיס מסך hd 5850 1g asus לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE זכרונות 2X Kingston ספק נוכחי Antec 350W אני כמעט בטוח שהוא נישרף ... אני צריך המלצה לספק טוב שיחזיק תמערכת כמו שצריך תקציב 300ש'ח- חריגה 50 ש'ח (-:
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום חברים אמנם כבר שאלתי שאלה דומה בפורום כרטיסי מסך, רציתי לשמוע עוד דעות מפורום ייעודי, האם כדאי לי "להסתכן" ולהריץ את ה-7970 עם הספק הקיים או לשדרג. זאת החומרה הקיימת: ספק SeaSonic SS500ET 500w מעבד AMD 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 והוזמן sapphire 7970 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מכשיר בארה"ב שדורש שנאי מתח השתמשתי בשנאי שהיה לי והוא שרף אותי כנראה שאני צריך שנאי בעל וולטים גבוהים אבל אני לא יודע כמה מה שכתוב על המכשיר זה 100v~3.8A 50/60 mhz אני לא בדיוק יודע מה אומר ה3.8A אם מישהו יודע אני אשמח לעזרה או לעצה על איזה שנאי כדאי לי לקנות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן להביא מKSP באילת את ה Corsair C70 וקירור MUGEN 4 שילוב טוב או שיש לכם המלצות בכיוון?(בתקציב דומה)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והספק שהביאו לי זה LED 12CMF400W REAL EZCOOL לא מכיר את זה, אמרו לי שזה טוב בגלל הREAL, למישהו יש מושג האם זה טוב? האם עבדו עלי? יש המלצה למשהו אחר בסגנון של זה? (אני אולי יעשה OC למערכת של P5K של ASUS עם מעבד של E6750)
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המפרט שהספק אמור להחזיק הוא שרת: בהתחלה יהיה 2X1000GB 2X500GB AMD Sempron LE 1200 2.0MHz 45W Socket AM2 Box CPU Samsung 1GB DDR2 800MHz Memory Gigabyte GA-MA69VM-S2 ATI 690V DDR2 VGA X1200 Motherboard for AM2 מחפש ספק חזק איכותי ואמין שיחזיק את המערכת הנ''ל ועוד כוננים בעתיד. לגבי מארז, יותר חשוב כרגע הספק, כי מארז אפשר לשדרג לאחר מכן, אבל אם כבר, שיהיה לא מצועצע, קריר שקט, עם סרקולציה לקירור 8 כוננים קשיחים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה המפרט: E6600 = 1800 eVGA 680i = 1500 2x1GB G.Skill DDR2 800MHz CL4 HK = 1500 XFX NVIDIA GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 XXX Version PV-T80F-SHD9= 3000 Seagate 7200.10 320GB 16MB X 2 =1200 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM=250 מה שנשאר פה הוא הספק והמארז,תודה לכל העונים,תקציב בערך 2500
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם , רציתי לזרוק את הכדור קצת לכיוונכם ולראות אולי יש מארזים מעניינים שפספסתי אני מחפש מארז שיתאים ללוח ATX או E-ATX ( יכיל X99 בתוכו ) אבל לא בעל אוריינטציה עם חלון בצד שמאל אלא בצד ימין או שוכב , בעל עומק קטן ( לא יותר מ45 ס"מ ) ושיתאים לכמה שיותר אופציות לקירור מים כרגע יש לי כמה אופציות שבדקתי : בגלל שיש לי TJ08B-E חשבתי על הRV04 של SILVERSTONE ( לצערי לא מוכרים את הFT04 היפה יותר ) COOLERMASTER HAF XB EVO קובייה שוכבת הבעיה שלא עולים לי עוד מועמדים מתאימים אני תמיד יכול להשתמש בMOZART TX ששוכב לו בארגז שלו ומחכה שאוציא אותו שוב . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לצערי הכרטיס לא מתאים למארז מבחינת הרוחב שלו...העלתי תמונה של מה מפריע מה יש לעשות ? איזה מארז כן יתאים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני רוצה לחסוך כסף ובמקום לקנות את הליברטי ובנוסף מארז(מה שיוצא בערך 700 שקל) חשבתי לקנות מארז שכולל בתוכו כבר ספק וככה לחסוך... יש משהו מומלץ או שבכל זאת כדאי לקחת תליברטי?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב והזמנתי היום כרטיס מסך חדש ועכשיו אני גם צריך לקנות ספק כח שיתאים למערכת שלי. אני מאוד אשמח לשמוע המלצות לספקים בתקציב של עד 500 ש"ח, (אם יש ספק מומלץ שחורג מהתקציב אז אני יכול להוסיף עוד כסף). המערכת: מעבד - Intel i7 2600K (כרגע ללא OC אבל אני אעשה בעתיד) לוח אם - Intel DP67BG כרטיס מסך - sapphire 6950 2GB (היום הזמנתי אותו ברגע שיגיע אני מתכוון לפתוח אותו ל- 6970) ספק כח שמותקן כרגע - Thermaltake TR2 430W תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה, בתאריך 01.11.13 רכשתי מארז DEFINE R4 (מ-TMS אם רלוונטי) כדי להתחדש במארז חדש למחשב קיים, בן 3 שנים אז. הכל היה מצוין עד אתמול. שדרגתי את המחשב בשילוש חדש (מעבד, לוח וזיכרון) ושהתחלתי לפרק, ראיתי חתיכות של 'מעברי הכבלים' על תחתית המארז או אפילו אם הייתי מעביר כבל מחדש דרכם, חתיכות היו נופלות. בנוסף, הידיים שלי היו מאוד אבל מאוד שחורות בגלל זה. רק לגעת בדבר הזה היה סיוט. שחור שדורש כל פעם שטיפה במים וסבון, חזק חזק. אני מדבר על מעברי הכבלים שבהם עוברים הכבלים, כמו בתמונה הזאת: תוך פחות משנה הם פשוט התפרקו. כשקניתי את המארז, העברתי אליו את המחשב שלי וזהו. לא נגעתי בו מאז מלבד ניקיונות בסיסיים, פילטרים וכו'. נשמע די הזוי שבמארז כזה, שעולה יחסית הרבה…
-
- 36 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום. כתבתי הרבה נושאים לגבי מארזים וכול זה דברתי עם אבא שלי והוא אמר שהתקציב של המארז הוא עד 650 ש"ח אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות לא חובה שבמארז שאתם מציעים יהיה את כול הדרישות שאני דורש הדרישות הם: 1.מארז גדול שיוכל להכניס את ה88 GTX 2.חלון שקוף בצד 3.דלת כאשר אני פותח אותה אני רואה את כונני הסידי-רום 4.מקום ל5 ומעלה להכנסת הסידי-רום. 5.שוקל קצת. 6.מאורר מעל המארז זה אומר שיהיה מאורר בחלק העליון של המארז 7.USB מקדימה 8.מאוררים שקטים ושיקרר טוב כי אני משאיר את המחשה 6 ימים שבוע רצוף אז שיהיה שקט תודה ביי רק חשוב לי להזכיר לכם לא חובה שיהיה במארז שאתם מציעים את כול הדרישות.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מצאתי את הדגם Compucase-HEC 6920 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422038&orderby=rate מבחינת עלות מול תועלת אין עליו - האם למישהו ניסיון איתו האם מישהו מארז יותר טוב ברמות המחירים של עד 400 שח עבור מארז בגודל מלא?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי R9 280X, I5 4590 ולוח אם שאני כרגע לא זוכר אבל הוא לא גדול במיוחד. אני צריך המלצה למארז שמבחינת קירור יכול לתת לי את התפוקה הכי טובה בטווח המחיר שהוא 250-300 ש"ח. כמו כן, אם יש חריגה מסויימת שהיא לא גדולה במיוחד ויכולה להיות קריטית ועדיפה, אשמח גם לשמוע עליה. כרגע אני די נעול על Antec GX500, אבל אני רוצה לשמוע עוד המלצות. תודה רבה על כל עזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הספק מגיע עם חיבור של 24 פין? במידה ולא, מה ההשלכות בשימוש עם הלוח ASUS M2A-VM? שאלה נוספת - מה ההבדל בין תקני ATX 1.3, 2.0, 2.2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז ורציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר יותר מ-5 כוננים קשיחים ?ראיתי שיש לו רק 5 מגירות . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אל פסק מסוג Advice e0com 700 אותו רכשתי לפני 3 שנים. בעבר כשהייתי מנתק אותו מהחשמל הוא היה משמיע צפצופים כל כמה (הרבה) שניות, ורק כשהוא היה מתרוקן הוא היה משמיע צפצופים בתדירות גבוהה. כיום, הצפצופים המהירים מתחילים מייד כשמנתקים אותו מהחשמל. האם הלך האל-פסק? האם סביר שאל פסק יהרס תוך 3 שנים? צריך לקנות חדש? או שאפשר להחליף רק את המצבר שלו? (האם זה בכלל זול יותר?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכון יש כאלה ריפודים בחלק החיצוני שלו נגיד אבק ? אז קיצר בטעות הוצאתי אחד מהם איך אני מחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז אתם הייתם קונים מבין המארזים הבאים ואם אפשר למה גם : -CM 690 -Eneramax chakra\uber - NZXT HUSH - NZXT apollo מה אתם הייתם קונים ?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי אני קונה 260 וראיתי שלושה ספקים שבטח יחזיקו אותו אבל צריך את החוות דעת שלכם איזה יותר כדאי , יותר חזק , והכי חשוב יותר שקט מבין השלושה 1. ספק כח תוצרת Spire דגם Jewel Silent הספק 550W Real http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697# 2 . סידרת StealthXStream הספק 500W Real http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_500w_stealthxstream_power_supply 3.Corsair הספק 450W Real http://www.corsair.com/products/vx/default.aspx
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ונשים את עיניין המחיר בצד, מה דעתכם על המארז הנ"ל ? מבחינת קירור ?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אנשים מישהו יכול לומר לי איך הספקים של EZCOOL? יכול להיות שספק 350W יהיה חזק יותר מ-500W? יש סוגים של ספקים מבחינת ההספק האמיתי שהם מוצאים? האם יכול להיות שההספק הרשום הוא לא באמת מה שהספק מוציא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-