עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by arkadur,

אני לא בקיא כ"כ בתחום הזה, ואשמח שהכרישים יעזרו לי אני צריך אל פסק לHX1000, למיטב ידיעתי הוא PFC והוא צריך אל פסק עם גל סינוס טהור, ולא גל ריבועי - משמע - יקר יותר מה דעתכם על : Advice Partner Digital PRD1050 , הכי יקר בקטגוריה שלו, אשמח לדעת אם הוא מתאים לי. לידע כללי - אשמח מאוד לדעת אילו בעיות אל פסק ריבועי יגרום לספקים שלי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי UPS וקיבלתי איתו כבל USB וכבל רשת למה הם נועדים? והאם האל פסק יכול לעבוד בלי שניהם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. Started by stam_1,

מה דעתכם על המארז ANTEC NSK4480B II? המחיר שלו מתאים לי, עולה כ-400 שח כולל ספק כוח של ANTEC עם 380W בתקן +80 אהבתי גם את המראה הסולידי, בלי קישקושים... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. מה אתם יודעים על המאווררים שמסופקים איתו? מה דעתכם הכללית על המארז עלות-מחיר.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  5. הליברטי שלי הלך, ואני זקוק לספק חלופי. אין לי צורך בספק איכותי במיוחד (כמו שהליברטי התיימר להיות), או יעיל במיוחד. כלומר, HEC או FSP 400W אמין (שעומד בעומס מסלול ה-12V) יעשה את העבודה. ראיתי סיסוניק שהם עדיפים ב-300 ש"ח, אך הייתי מעדיף להשקיע פחות, יותר לכיוון ה200 ש"ח. אני זקוק שהחנות תהיה בתל אביב או רמת גן (גם אייבורי וKSP הולכים ). תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by davidzada93,

יש לי מחשב ישן משנת 2006 והוא עושה רעש חזק מאוד מהספק כוח שלו והוא גם מתחמם אבל לא נכבה, ואני רוצה להחליף ספק כוח. רשום על הספק כוח שהוא 500 וואט. אז מה אני עושה בוחר ספק כוח רק לפי הוואטים שלו ולהחליף או שיש עוד פרמטרים אחרים?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by johnwoo,

שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=251 ראיתי את הספק הבא: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?CatCode=113&v193=966&ftl=1&ParentID=34 האם הם מומלצים? מה עדיף מבינהם? המארז שלי מלפני 3 שנים- האם זה משמעותי? יש ספק זול יותר שגם יהיה איכותי?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שלום חברים, אני קונה מחשב חדש אוטוטו ואני מעוניין בהמלצתכם למארז + ספק. בעקרון המחשב שאני מתכנן מבוסס על מעבד i5 ולוח אם שיתאים לו (כנראה על GB) עם כרטיס מסך מובנה. אני לא משתמש כבד בכלל, רק אינטרנט סרטים וכו, בלי משחקים בלי OC. מה שכן אני משתמש הרבה במחשב ומפעיל הרבה תוכנות בו זמנית וריבוי משימות אם זה איכשהו משנה משהו. חשוב לי שהמארז יראה טוב (אני מאד אוהב את העיצובים של המדיה סנטרים) ושיהיה שקט מאד. אלו שתי הפרמטרים שחשובים לי. התקציב הוא 400 לשתיהם ביחד, גם ספק מובנה שמגיע עם המארז הולך אשמח אם תוכלו לעזור, או תכיוונו אותי לכיוון הנכון.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ashbit_q,

ספק כוח COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 מה אתם אומרים עליו? ראיתי שהוא נותן 320W השאלה אם הוא יציב.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by Urnfs,

אני רוצה לקנות UPS חדש למחשב החדש, והנוכחי שלי, Advice PRPC650, שהשתמשתי בו עם המחשב הקודם, כבר ישן וגוסס, וגם לא נראה שהוא יחזיק מעמד עם ה PSU של המחשב החדש (650W). אז אני צריך המלצות על UPS שאפשר לקנות בארץ, שמתאים ל650W עם מסך 22" LCD תקציב? עד 1500 שח? אבל לא חייב להגיע לזה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by קובי 1980,

המפרט שלי הוא מעבד: core 2 dou e6600 כ.מסך:gforce 7600gt צלעות קרור מה שחשוב לי זה אמינות ושקט כמה שיותר

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by ngc224,

מה ההבדל בין סוגי המארזים האלה ? Tower, Midi Tower ו BTX ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by zeev1,

האם הספק והמארז מתאימים וטובים למערכת המוצעת ? לא מצאתי באנטרנט ספציפקציות של הספק .(יעילות ספקי delta המקבילים מעל 65%) האם ספק Seasonic ss350ET 350W 80 Pluss - שעולה 214 שח עדיף.( יעילותו עולה על 80%) הוצע לי להוסיף כרטיס מסך של Palit 8400GS 512MB האם הספקים יעמדו גם בתוספת זו. IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 RAIDMAX PSU 400W REAL BY DELTA בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4277 DFI LANPARTY BI G41-T33B בכמות 1 ₪420 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5095 Intel Core 2 Quad Q8300 TRAY בכמות 1 ₪670 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4631 מאוורר EVERCOOL PT12 לסוקט 775 בכמות 1 ₪55…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ash Binary,

ehck,h xpe EZcool JSP 300 W משומש (היה בשימוש זמן קצר ותקין) משדרוג מודע לזה שהוא לא איכותי השאלה היא כזאת - האם מניסיון שלכם EZcool מת בשקט או דופק את המחשב ? (אני רוצה לשים אותו למחשב שבטח לא יקח יותר מ 150 - 200 W ומה שמשנה לי זה שאם הספק נשרף המחשב ייצא שלם)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Joli,

שלום! אני מחפש ספק טוב שיחזיק את המחשב, שקט ובמחיר סביר... מפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כח: SOWER SUPPLY 500W מארז: coolermaster 590 תודה רבה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. GA-X58A-UD3R Core i7 930 6GB DDR3 9500GT 500GB 1TB קודם כל, האם 500W יספיקו למפרט כזה, או שרצוי קצת יותר? ואיזה דגמים הכי שקטים תוכלו להמליץ לי, בתקציב של עד 1שח ל1W. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה יש לי מחשב בחדר שינה, שרועש כמו מסוק שהולך להמריא כל רגע. שומעים אותו מהמיטה שנמצאת 3 מטר ממנו ומהמטבח אפילו שנמצא 10-15 מטר ממנו(הזוי).. ביום הוא בלתי נסבל עושה לי כאב ראש ועצבים ובלילה אי אפשר לישון איתו. אני לא יכול לכבות אותו בלילה כי זה מוריד לי דברים.. פתחתי את המחשב(לא ידעתי שזה כזה קל->2 ברגים והוא פתוח ;]) וראיתי ש-60% מהרעש זה המאוורר של המארז, 40% זה המאוורר של המעבד והמאוורר של הספק. איך בדקתי? לא יודע אם זה כזה טוב אבל עצרתי כל אחד מהמאווררים עם מברג תוך כדי שהמחשב פועל. מקווה שלא הרסתי משו.. תקציב: 800 ש"ח חריגה מקסימלית: 100 ש"ח איזה רכיב (ספק או מארז)? לא יודע, מה שתגידו שחשוב לשקט. האם תהיו מעונינים לבצע OC?(אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by yarin153,

קניתי ספק כוח למחשב ישן שלי כי תכננתי לקנות עוד מעט כ' מסך בכל מקרה קניתי COOLER MASTER 460W מKSP (זה החלק היחידי שהחלפתי) ומאז שהחלפתי המחשב לא נכבה לי אני מבצע כיבוי מהWINDOWS או לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי והמחשב נדלק חזרה כדי לכבות צריך ללחוץ על הכפתור של הספק כוח מה עושים ? זה משגע אותי תודה על העזרה :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RGod,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר להבדלים בין שני הספקים ואיזה איכותי יותר לדעתכם ואיזה שקט יותר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, בכוונתי לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין 4 המארזים : NZXT Tempest Evo Antec 902 CM HAF 922 CM690 Plus התקציב הוא בין 450-550ש"ח עבור המארז, מה שחשוב לי שיהיו לו פילטרים יעילים, שקט קצת פחות קריטי, אבל אוורור כמו שצריך. ושיכנס בו הכרטיס מסך (שזה או 470 או 5850). כמו כן, אני מעדיף שלא להשקיע כסף נוסף עבור מאווררים למארז ככה ש.. תהיתי אם המאווררים המקוריים של המארז יעזרו לי, תודה מראש =)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מתלבט בין שלושתיהם,אני קונה עכשיו מחשב עם HD5850 ויכול להיות שאני גם אעשה בעתיד CF,מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן חברים! אני כרגע גולה באוסטרליה ומתכנן בניית מחשב חדש. על רוב הקרביים של המחשב כבר הוחלט (Athlon II X4 630, HD5850, וכמה קשיחים, ראו תמונה) ועתה נותר רק הספק. בהרכבת המפרט לא תיכננתי על יותר מ500W-550W אך במהלך חיפושי ניתקלתי בספק 650W של IKONIK ב 103$ ,ולמרות שאני לא מכיר את הספקים של החברה הנ"ל, עושה רושם שלפחות סדרת הVULCAN מקבלת ביקורות מוצלחות למדי ברחבי הרשת (לינקים מצורפים) http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=125 http://www.tweaktown.com/reviews/1688/ikonik_vulcan_1200_watt_modular_power_supply/index.html http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/ikonik-psu-roundup_6.html#sect0 ועל כן לשאלות: - בטווח המחיר שעליו תכננת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ATI RADEON HD5770 וכרגע יש לי את המערכת הנ"ל: E8400 DG41RQ intel mobo 2 Gb ddr2 800 mhz kingston Hitach 320 GB HD Seagate 250 GB HD EZCOOL 450W הכרטיס מסך שאני מתכוון לשים על המערכת מטרתו למשחקים כבדים בעיקרון איזה ספק כח מומלץ ? ובאיזה סכום? איזה אפשרי בסכום של עד 350 שח שהוא גם ספק טוב ומתאים למערכת שלי?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by ashbit_q,

ספק של HEC COUGAR 700 W מה אתםאומרים עליו יציב חזק? או שלא הייתם ממליצים עליו? לגבי SS S12II שמעתי עליו בפורום שהוא בעייתי מה אתם אומרים?.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ally1989,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך Gigabyte GV-R465OC-1GI Radeon HD 4650 למיטב ידיעתי הוא צריך ספק כח של לפחות 450W כרגע יש לי של 300W שיהיה מחברה טובה ולא יותר מידיי רועש הטווח מחירים שלי עד 400 ש"ח עדיף כמה שפחות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים