ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
קניתי מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM+לד כחול . רציתי לדעת אם זה מארז טוב? המארז מאוורר ממש ויש לו מאוורר גדול מאוד השאלה אם זה כדאי כי יהיה רעש ומלא אבק? ומה עדיף את המארז של EZCOOL או מארז של ANTEC דגם 900
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי קצת יותר משלוש שנים, ספק הכח ב-Arctic Cooling Silentium T2 Pro החליט להתפגר (כולל תצוגה פירוטכנית לא רעה בכלל). בגדול הייתי מרוצה מהמארז המאד יחודי הזה, אבל החיסרון המרכזי שלו היה ספק הכח הלא סטנדרטי שלהם שיושב בתחתית המארז מקדימה ופשוט אי אפשר להחליף בכל ספק כח רגיל אחר. כבר לא מוכרים אותו בארץ, ולהביא אותו מחו"ל יקח גם לא מעט זמן (שאין לי) וגם לא מעט כסף (בעיקר בזכות המשקל שמנפח את מחיר המשלוח). בלית ברירה הגעתי למסקנה שכבר עדיף לקנות מארז חדש. ברירת המחדל שלי היא Altec Sonata III: בדומה לSilentium הוא גם מארז עם מראה סולידי שאמור להבטיח עבודה שקטה יחסית וספק כח יעיל שכבר מובנה במארז, וזה בדיוק מה שאני מחפש. אני לא צריך ספקי כח צבעוניים ומודולריים, לא צריך חלונות ר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני בשלבי סיום בניית המחשב החדש שלי שיהיה מבוסס i5 עם 4 ליבות. מיועד בעיקר לעבודת יום-יום, קצת תכנות וסרטים. ללא OC. ====לגבי המארז==== מה שחשוב לי בבחירת המארז הוא שקט מוחלט ושייראה טוב. דווקא כל ה"לדים" וה"אורות" פחות עושים לי את זה ודווקא הצורה של המארז יותר חשובה לי. בהתחלה נדלקתי על המארזים של thermaltake, אבל קיבלתי המלצה שלא לקנות אותם עקב איכות חומרים והרכבה נמוכה. לכן, נשארתי עם CoolMaster ו Antec. נברתי היטב בפורום ועברתי על 20 העמודים האחרונים ויש כמה מסקנות. מבחינת איכות מארז, ה CM690II הומלץ רבות. לדעתי הוא גם נאה למדי. מאידך, ה Antec Two Hundred נראה אפילו יותר טוב לדעתי ופחות מצועצע מבחינת LEDים. השיקול שעומד על הפרק (מלבד המחיר כמובן) הוא השקט …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
nzxt tempest evo Antec 902 CM690II איזה מארז הכי טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים הכי טובים והכי איכותיים,מקרר הכי טוב,מרווח,סידור כבלים טוב ונוח,בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם ספק כוח רועש ואני מחפש ספק שקט לוח האם הינו GA-K8VT890-9, הספק המערכת הוא מינימלי (400-300 וואט יספיק בהחלט). מה הספק השקט ביותר שיתאים לי וזמין בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה הוא שווה את המחיר (492 ש"ח)? הוא מגיע עם 6 מאווררים, נראה מצויין, אלה הדברים שבלטו לי בעיקר. וגם מתאים ללוחות E-ATX אומרים שהמאווררים קצת רועשים, אבל בביקורות שראיתי ה 120MM הם 21 dBA. בגדול, לפני זה חשבתי על COOLER MASTER 690 שעולה 340 ש"ח. (מגיע עם 3 מאווררים) תקציב? 300-400 ש"ח, אבל בשביל 6 מאווררים ומראה טוב (בתקווה שהם טובים) אני מוכן להגיע ל 492, ואני מתכנן שישאר לי כמה שנים טובות. המארז הנוכחי שלי הוא זבלה ג'נרי, ורק עכשיו אני מתחיל לראות כמה מארז יכול להגביל את המשתמש לפעמים, לכן זה משהו שאני כן מוכן להשקיע בו קצת יותר ממה שחשבתי. יש למישהו נסיון עם המארז הנ"ל? חשוב בעיקר שקט, כמובן שלפחות 3 מאווררים אפשר לחבר ישירות ללוח-אם ולהוריד את המהירות שלהם.. השאלה העי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הספק SPIRE 550 אחרי שהספק הוקדם נשרף ושרף את הלוח אם, יש לי מארז של HEC שהוא די גדול. הבעיה היא שבמנוחה כשרק BITTORENT או תוכנה להורדה אחרכת פועלת הוא מתחמם מאוד? האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה? הספק ממוקם כך שהמאוור הוא כלפי מעטה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן הרכיבו לי פה באתר מפרט. אך לאחר ששלחתי אותו לבדיקה הציעו לי לשנות כמה דברים (אתם יכולים לראות את המפרט פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464272.10) במקום ספק כוח http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1701 ספק כוח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 אני לא יודע אם כדאי להחליף כי אני לא יודע את האיכות המצרים של כל אחת מן החברות. ואמרו לי שאני צריך מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ אחד מאחורה ואחד בצד. במארז שלי יש בצד ולמעלה זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכול םאני מחפש מאריך לכבל 20 פין שיש לי במארז אני צריך למצוא חנות שמוכרת את זה אבל רק בארץ אין ולי בעיה לקנות מכל חנות שעושה משלוחים. תוגה רבה ושבוע טוב שקד
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פרסמתי מודעה לייעוץ על מפרט בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465660.0 הופניתי לכאן על מנת לקבל המלצות על מארז שתואם את הדרישות שלי. אשמח לעצה מהמשתתפים כאן. הדרישות מפורטות בקישור, בעיקרון מארז שלא דורש שום כלי לפירוק והרכבה של כל הרכיבים (כולל דלתות הצד וכו'). עדכון: פירוט הדרישות: 1. פירוק מארז ללא צורך בכלים. 2. הרכבת כונני הארד דיסק וכונני 5.25 אינטש ללא כלים. 3. יציאת פיירווייר ו- ESATA נגישות. יכולות לא הכרחיות אבל עם עדיפות: 1. הרכבת כרטיסי PCI-E ו- PCI ללא כלים (כלומר קליפסים במקום ברגים). 2. כונני ההארד דיסק עם כיווניות לחוץ המארז. תודה. נ.ב. אני ממש בעד יד שנייה, אם למישהו כאן יש המלצה שקיימת בלוח שניה או עצמו מוכר אני אשמח לרכוש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לספק כוח חדש מKSP בחיפה שיחזיק את הכרטיסי מסך החדשים כמו GTX470 GTX480 HD5870. התקציב הוא 600 שקל.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, ידוע מתי הוא יהיה זמין בארץ ןמה יהיה מחירו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספקSapphire Pure 625W Modular יתאים למערכת הזאת? והאם אוכל לקבל ביקורות על המארז NZXT HADES שקט הכי חשוב והאם gtx480 במערך sli יוכל להיכנס במארז הזה? תודה לכולם מראש! AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9 GA-890GDA-UD3H GIGABYTE Creative x-Fi Titanium PCI-E NZXT HADES VIEWSONIC VX2268wm 22" LCD ואיך הספק הזה? מודולרי HEC Cougar700 700W
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך וביצעתי OC קטן למעבד. העליתי טיפה את המתח כדי לקבל עוד יציבות. בלי שום התראה מוקדמת (חוץ מריח שרוף שבא בדיוק שניה לפני), ספק הכוח שלי החליט שהוא מרים ידיים ועובר לגן העדן לספקי כוח. בקיצור, לאחר ההקדמה הקצרה, אני זקוק להמלצה על ספק כוח שיוכל להחזיק את המערכת שלי במחיר כמה שיותר נמוך. אם הספק האחרון היה 480W מחברה לא מוכרת ולא הצליח לעמוד בעומס, אני מניח ש- 450W-500W מחברה מוכרת, או אפילו בתקן +80 יהיה מה שאני זקוק לו. התקציב לא ידוע כי אני לא מתמצא כל כך במחירים של ספקי כוח, אבל אני בכל זאת מבקש למצוא את הפיתרון הכי זול שאפשר כי המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בו כסף מעבר למה שממש נחוץ. נ.ב: מפרט המחשב שלי רשום מתחת לתמונת הפרופיל. תודה מראש …
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הבקשה,שבנושא+שאלה:איזו חברה/פירמה מובילה מבין יצרניות ספקי הכוח? בתודה רבה מאוד... יוסי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש מארז + ספק שיספיק למחשב הבא. אני מעדיף שיהיה 400W, ליתר בטחון ובמידה אם ייבחר לבצע אוברקלוק או להוסיף כרטיס מסך ייעודי בעתיד. חשוב לי בעיקר המחיר (כלומר, הזול ביותר שלא מונע איכות סבירה), וכמו כן, עדיף שהמארז ייראה טוב יחסית, ובפרט שיהיה בצבע שחור. המפרט המיועד מבוסס Core i3 530, וכל השאר די סטנדרטי. כרגע ללא כרטיס מסך, אבל אולי בעתיד כן. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המפרט רשום בתחתית ההודעה. מחפש לקנות ספק חדש טוב שקט אכותי ושיספיק להוסיף עוד כרטיס GTX 470 בקרוב לSLI, הספק לא צריך להיות ייקר במיוחד אבל שיתן תמורה טובה יחסית להשקעה. - עוד שאלה קטנה, האם בשדרוג הספק לחזק יותר, והוספת כרטיס מסך זולל חשמל כמו 470 בSLI אראה שינוי משמעותי בחשבון החשמל שלי? תודה! Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creative Xi-Fi eXtreme Music
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לספק כוח או ללוח אם? או שאין משמעות תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי לדבר הבא מ 8800gts 326 ל sapphire 5770 מ 2 gb זיכרון ל 4 מוסיף כונן קשיח samsung f3 1tb קירור למעבד mugen 2 הספק שיש לי כרגע הוא ספק ג'נרי ezcool 450 רציתי לדעת, איזה ספק כוח מומלץ לי לקנות? אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד (אולי אפילו דיי רציני) תודה לעוזרים, אה ועוד משהו, יש לי מארז thermaltake armor התעניינתי לגבי ה antec 900 האם הוא מומלץ מהמארז שיש לי? אם לא איזה מארז כן מומלץ בסביבות המחיר של ה 900? תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת לעניין בחירת מארז בין שני המארזים האלו. שאלה מרכזית: האם האיכות של ה- Solo מול ה- Compucase (חומרים, אוורור, רמת הרעש) מצדיקה את מחירו הכפול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
המפרט שלי: Amd Phenom II 965 C3 Gigabyte MA790FXT-UD5P G.Skill 2GB*2 1333Mhz HD4850 + Accelero S1 Seagate 1TB + Samsung F3 1TB Asus DVD-RW P183 + Corsair 450VX Dell U2410 Logitech Wave + Logitech G9 Logitech Z-5500 HP M2727nf (מדפסת לייזר משולבת) לא הכרחי לחבר הכל ל-UPS, אך אם הפרש המחירים לא משמעותי עדיף ללכת על בטוח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה: נניח שמותקן במחשב שלי ספק 700W וצריכת ההספק בפועל נעה סביב 70% - 490 ואט. האם הספק צורך מה שהוא מספק או יותר מכך... רוצה לומר, אם הספק הנ"ל ב- idle יחסי, הצריכה שלו היא בהתאם לדרישות האספקה? (ונא לא להתחכם ולשאול למה שלא תשתמס בספק של 550 וט במקום... . תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הספק HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular של Corsair תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
נשרף לי הספק כוח ונתתי לחברה להתקין לי חדש. לא הייתי באיזור והייתי לחוץ בזמן אז נתתי להם בערך יד חופשית והם התקינו לי ספק 600W ב450 ש"ח. לא בדקתי על הספק ואני לא מכיר אותו, אז חשבתי לתת לכם את הפרטים עליו כאן ותגידו לי אם הוא שווה את ה450 ש"ח האלה ואם הוא שווה משהו בכלל: רשום עליו למעלה SWITCHING POWER SUPPLY של COOLMAX כמו שאמרתי 600W מודל PR-600-PCAP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש באזור שלי, בבניין די מסריח הרבה הפסקות חשמל. ברצוני לקנות אל פסק בשביל שהרכיבים במחשב לא יהרסו. אני לא צריך משהו מקצועי וגם לא זול מידי, אלא משהו בסיסי בשביל 5-10 דקות של שמירה ויציאה. לא יודע מחירים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-